Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המפגש הגדול - תוצאות ועוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם. אני יודע שאיציק פרסם הודעה אבל הנה עוד אחת - עם התוצאות. רציתי בראש ובראשונה להודות לכמה אנשים, אבל אני בטוח שאשכח חלק, ולכן כדי לצאת טוב (ולחסוך לי כתיבה, שהיא פעולה קשה ביותר במצב המוחי שאני נמצא בו כעת), אני פשוט אודה קולקטיבית לכל מי שעזר, ואתם יודעים מי אתם (ניסיתי להודות לכולם אישית באירוע אבל בטוח שכחתי כמה).

אני מפיק לקחים מהאירוע, ואמנם קיוויתי והבנתי מאנשים שרובם נהנו, אבל האירוע לא היה מושלם כלל. אני לא נותן לזה לרפות את ידי, אל תדאגו. זה רק עוזר לנו להפיק לקחים להבא. ויש על מה. האירוע נמתח על יותר מדי זמן, בגלל בעיות אירגון הנובעות מכך שפשוט - לא היו מספיק מארגנים. בנוסף, הג'ימקאנה הייתה בעייתית ורק לקראת הסוף אנשים למדו אותה נכון (דרך אגב - כשלומדים לעשות אותה היא מאוד מאוד מאתגרת, אבל בגלל האורך שלה והקושי בלימוד - זמן רב "נשרף").

לצערי בגלל אורך האירוע כמה אנשים נאלצו לפרוש מהג'ימקאנה בגלל שהיו צריכים ללכת, אני מקווה מאוד שאותם אנשים יוכלו להשתתף באירוע הבא.

טוב, אני לא אלאה אתכם במילים, תודה לכולכם על ההגעה, ההשתתפות ומצב הרוח הטוב, הבנתי שהאוכל היה סבבה ושמלבד התארכות האירוע לא היו כלל בעיות. אני מקווה שכולם יצאו מרוצים ומבקש (באמת) ממי שיש לו הערות או הצעות (חוץ מהנושאים הברורים - צריך ג'ימקאנה קלה יותר, צריך מערכת הגברה וכן הלאה) - אנא שלחו אלי ה"פ ואני אשתדל להשיב.

יאללה, תוצאות: (פסילה שווה 2 שניות, התוצאות כוללות את הפסילות)

משפחתיות:

ג'רמי ב-309 - 37.28

גידי ב-306 - 38.25

אסי באקסנט - 39.62 (מה שמוכיח שזה לא האוטו, אלא הנהג :wink: )

דין בסאני - 39.97

יוני ב-106אקסאס - 41.06 (שתי פסילות)

דיוויד באייאיקס 1.4 - 41.16

טל1712 בכריזמה - 41.62

איציק באימפרזה - 42.19

שמר בלנטיס - 42.47 (פסילה, בטח בגלל ההנדברקסים :wink: )

רונן בסונטה - 43.56 (מרשים לרכב כזה גדול)

הרמן ב-106אקסאס - 46.97

ארז בפולו דיזל - 50.85 (כולל שתי פסילות, אבל נסלח לו, האוטו נוראי :wink: )

ספורטיביות:

חן רוזן במיאטה - 37.12

ניר טל במיאטה - 37.25

REDR בראלי, אהמ, אדומה - 37.56

אריה ב-306 - 37.65 (נו, קרוב, אבל אין מדליה :wink: )

אני בסקסו 1.1 (מה לא?) - 38.13

איילון בראלי - 38.41

שרון בוולקן - 40.87

יניב במיאטה - 41.53 (כולל שתי פסילות)

מתן בוולקן - 42.60

ישי בראלי - 42.94 (כולל שתי פסילות)

איתן במיאטה - 44.20

רועי ב-306 1.4 :wink: אמממ, 46.28 אחרי שתי פסילות מעניינות

טלאור ב-106אקסאסאיי - 46.34 אחרי שתי פסילות

אביעד בוולקן - 46.46 אחרי פסילה

זאב ב-206 - 48.68 אחרי פסילה

מייק בוולקן - 52.56 (תחליף הגה!! :wink: )

זהו, חברים, תעודות יחולקו למנצחים בקרוב.

מקווה מאוד שנהנתם, פעם הבאה בטוח יהיה יותר טוב. (רק תנו לי לנוח לפני... :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עם רועי 306 ?

באמת יש לך בעייה, אה? :wink:

שים לב בספורטיביות - רועי 306 1.4 (מה לא? היא נסעה כמו 1.4...)

:lol:

ד"א - היה אחלה לשוחח איתך היום, והאסקורט שלך מאוד מרשימה בשביל 1.3 :D (אבל לרועי עדיין יש פור עליך של 100 סמ"ק...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מה עם רועי 306 ?

באמת יש לך בעייה, אה? :wink:

שים לב בספורטיביות - רועי 306 1.4 (מה לא? היא נסעה כמו 1.4...)

ד"א - היה אחלה לשוחח איתך היום, והאסקורט שלך מאוד מרשימה בשביל 1.3 :D (אבל לרועי עדיין יש פור עליך של 100 סמ"ק...)

רוני

רק עכשיו נפל האסימון....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
שלום כולם. אני יודע שאיציק פרסם הודעה אבל הנה עוד אחת - עם התוצאות. רציתי בראש ובראשונה להודות לכמה אנשים, אבל אני בטוח שאשכח חלק, ולכן כדי לצאת טוב (ולחסוך לי כתיבה, שהיא פעולה קשה ביותר במצב המוחי שאני נמצא בו כעת), אני פשוט אודה קולקטיבית לכל מי שעזר, ואתם יודעים מי אתם (ניסיתי להודות לכולם אישית באירוע אבל בטוח שכחתי כמה).

אני מפיק לקחים מהאירוע, ואמנם קיוויתי והבנתי מאנשים שרובם נהנו, אבל האירוע לא היה מושלם כלל. אני לא נותן לזה לרפות את ידי, אל תדאגו. זה רק עוזר לנו להפיק לקחים להבא. ויש על מה. האירוע נמתח על יותר מדי זמן, בגלל בעיות אירגון הנובעות מכך שפשוט - לא היו מספיק מארגנים. בנוסף, הג'ימקאנה הייתה בעייתית ורק לקראת הסוף אנשים למדו אותה נכון (דרך אגב - כשלומדים לעשות אותה היא מאוד מאוד מאתגרת, אבל בגלל האורך שלה והקושי בלימוד - זמן רב "נשרף").

לצערי בגלל אורך האירוע כמה אנשים נאלצו לפרוש מהג'ימקאנה בגלל שהיו צריכים ללכת, אני מקווה מאוד שאותם אנשים יוכלו להשתתף באירוע הבא.

טוב, אני לא אלאה אתכם במילים, תודה לכולכם על ההגעה, ההשתתפות ומצב הרוח הטוב, הבנתי שהאוכל היה סבבה ושמלבד התארכות האירוע לא היו כלל בעיות. אני מקווה שכולם יצאו מרוצים ומבקש (באמת) ממי שיש לו הערות או הצעות (חוץ מהנושאים הברורים - צריך ג'ימקאנה קלה יותר, צריך מערכת הגברה וכן הלאה) - אנא שלחו אלי ה"פ ואני אשתדל להשיב.

יאללה, תוצאות: (פסילה שווה 2 שניות, התוצאות כוללות את הפסילות)

משפחתיות:

ג'רמי ב-309 - 37.28

גידי ב-306 - 38.25

אסי באקסנט - 39.62 (מה שמוכיח שזה לא האוטו, אלא הנהג :wink: )

דין בסאני - 39.97

יוני ב-106אקסאס - 41.06 (שתי פסילות)

דיוויד באייאיקס 1.4 - 41.16

טל1712 בכריזמה - 41.62

איציק באימפרזה - 42.19

שמר בלנטיס - 42.47 (פסילה, בטח בגלל ההנדברקסים :wink: )

הרמן ב-106אקסאס - 46.97

ארז בפולו דיזל - 50.85 (כולל שתי פסילות, אבל נסלח לו, האוטו נוראי :wink: )

ספורטיביות:

חן רוזן במיאטה - 37.12

ניר טל במיאטה - 37.25

REDR בראלי, אהמ, אדומה - 37.56

אריה ב-306 - 37.65 (נו, קרוב, אבל אין מדליה :wink: )

אני בסקסו 1.1 (מה לא?) - 38.13

איילון בראלי - 38.41

שרון בוולקן - 40.87

יניב במיאטה - 41.53 (כולל שתי פסילות)

מתן בוולקן - 42.60

איתן במיאטה - 44.20

רועי ב-306 1.4 :wink: אמממ, 46.28 אחרי שתי פסילות מעניינות

טלאור ב-106אקסאסאיי - 46.34 אחרי שתי פסילות

אביעד בוולקן - 46.46 אחרי פסילה

זאב ב-206 - 48.68 אחרי פסילה

מייק בוולקן - 52.56 (תחליף הגה!! :wink: )

זהו, חברים, תעודות יחולקו למנצחים בקרוב.

מקווה מאוד שנהנתם, פעם הבאה בטוח יהיה יותר טוב. (רק תנו לי לנוח לפני... :wink: )

רוני

ואיפה ה-40.משהו שלי ? :shock:

פורסם

שמר - זה ה-40 משהו שלך. רק עם פסילה.

נא לא להתלונן על תוצאות, אני לא כתבתי אותן, רק העתקתי...

:roll:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני שלום,

ראשית האירוע היה מעולה, מעט עיקובים אך סביר להפקה ראשונה בסדר גודל כזה.

הערה בטיחותית, מומלץ להוסיף "נווט" עם מכשיר קשר לכל רכב כך שבמידת הצורך אפשר לעצור את הרכב באמצע המסלול (ראינו כבר שצעקות לא תמיד עוזרות). בנוסף, הנווט יוכל למנוע הרבה התברברות. אני למשל מעדיף מסלול אתגרי עם עזרה מנווט ולא מסלול פשוט.

ועוד דבר קטן,

משפחתיות:

רוני

אני מבקש שיוציאו אותי מקטגורית המשפחי לקטגוריה חדשה, אוניות יבשתיות. אני חושב שהגדרה זו מתאימה יותר.

רונן.

פורסם

קונספירציה!!!!! (והמבין יבין.......) :lol:

למען הסדר הטוב אני מודיע רשמית בזאת שאני מכחיש כל קשר לשתי ה"פסילות" שיוחסו לי.

עשיתי !38.94

אני חוזר שנית:

38.94!!!

תודה.

:roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כולם יסכימו איתי שהמסלול היה מאוד לא ברור (לא קשה,לא ברור! )

אני יודע שאני אישית הצלחתי למצוא את המסלול הנכון רק בפעם 1 מתוך 5 :oops:

בכל מקרה אני מאמין שהיה אפשר לשפר את המצב אם היינו מציירים עם גיר או משהו דומה על המסלול את הכיוונים , או שבמקומות שאפשר היה אפשר למתוח סרט (כמו הסרט שכיתר את הרחבה...) בין הקונוסים , זה היה פותר את הבעיה להרבה מאוד אנשים.

ועם כל זה היה מדהים ,הארגון והביצוע !!

תודה רבה לכל האנשים שתרמו להצלחת הארוע הזה :!:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

למה לא

"מקום ראשון בקטגוריית הדיזל"? 8)8)

דווקא הייתה לי תוצאה יותר טובה - 49 ומשהו בהקפה שהייתה ללא פסילות בכלל, לא שזה היה משנה משהו במיקום...

ארז.

"הסנדלר נועל נעלי עבודה" :wink:

פורסם
כולם יסכימו איתי שהמסלול היה מאוד לא ברור (לא קשה,לא ברור! )

אני יודע שאני אישית הצלחתי למצוא את המסלול הנכון רק בפעם 1 מתוך 5 :oops:

בכל מקרה אני מאמין שהיה אפשר לשפר את המצב אם היינו מציירים עם גיר או משהו דומה על המסלול את הכיוונים , או שבמקומות שאפשר היה אפשר למתוח סרט (כמו הסרט שכיתר את הרחבה...) בין הקונוסים , זה היה פותר את הבעיה להרבה מאוד אנשים.

ועם כל זה היה מדהים ,הארגון והביצוע !!

תודה רבה לכל האנשים שתרמו להצלחת הארוע הזה :!:

דוד

ניסינו פעם לסמן קוים עם גיר, ולא רק שזה לא עוזר, זה גם מזיק, כי הנהג ננעל על הקווים שעל האספלט, ולא "מוציא את הראש החוצה" כדי לעקוב אחרי המשך המסלול, ולתכנן את ההתקדמות שלו בהתאם.

חלק גדול מהבעיות היו יכולים להפתר אם כל נהג היה מקדיש את 2 הסיבובים הראשונים ללימוד המסלול בלבד.

בפועל ראיתי שרוב המשתתפים לחצו חזק כבר מהמקצה הראשון, ולכן לא נתנו לעצמם את ההזדמנות בכלל ללמוד את המסלול כמו שצריך, וחזרו על אותם שגיאות פעם אחר פעם!!

אני מסכים שהמסלול היה יחסית מסובך, במיוחד למי שאין נסיון קודם בג'ימקאנות, וזה יילקח בחשבון בתכנון הפעמים הבאות.

מגיע ח"ח גדול לכל היוזמים והמארגנים של הארוע!!

כל הכבוד!!

ורק שני דברים לכל בעלי קוטר הסיבוב הגדול:

אם הייתם נכנסים ל 270 הכי רחב שאפשר, הייתם יכולים לסיים את הסיבוב בלי רברס.

בפועל אף אחד כמעט לא ניצל את השטח מצד שמאל של הכניסה לפניה.

והדבר השני: הנדברקס!!!!! :D:D:D

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ורק שני דברים לכל בעלי קוטר הסיבוב הגדול:

אם הייתם נכנסים ל 270 הכי רחב שאפשר, הייתם יכולים לסיים את הסיבוב בלי רברס.

בפועל אף אחד כמעט לא ניצל את השטח מצד שמאל של הכניסה לפניה.

והדבר השני: הנדברקס!!!!! :D:D:D

תאמין לי שניסיתי - אבל כשיש גיר שישה הילוכים שמתוכנן על ידי פיז'ו - רדיוס הסיבוב פשוט לא מספיק :? (לראייה, בחלק מהמקרים נדרשתי לשתי נסיגות כדי לצלוח את הסיבוב).

בלם יד הוא לא פתרון, כשהוא לא גורם לנעילת הגלגלים (ולהיות כנה - כבר דיברתי איתך על הבעיה הזו אצלי במנחתים קודמים שתכננת וחבל שלא התייחסת לזה גם הפעם). הסוגיה הזו היא לא בעיה רק אצלי, אלא גם ב206 של זאב (או כך זה לפחות נראה מעמדת המרשל - יתקן אותי זאב אם אני טועה) וב-306 \ ZX ספורטיביות אחרות שגם שם בלם היד לא נועל את הגלגלים.

• תוכן חדש...