רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך להעביר את הרכב טסט ואני צריך להוציא נירות! תודה למשיבים ירין תעשו טובה תחזירו הודעה בה"פ
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
yeah Right ! זה דוגמא לכותרת, ואם בכותרת עסקינן, המשחק שלנו חוזר . כהרגלינו בקודש, בואו נכריז על הזוכים מפעם קודמת : מקום ראשון : ראויים לציון : וההזוי של היום (תרתי משמע): שימו לב לזה :
הודעה אחרונה מאת רון וינר, -
-
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סתם בעצם קצת לא סתם. אני לא כותב נסיעות מבחן אף פעם, אני לא טוב בזה , אני לא מסוגל להבין את האוטו ברמה שאחרים עושים. מה שכן, אני מקבל הרגשה כללית, וזה מה שאני רוצה להגיד כאן. נהגתי על המון מכוניות בחיים שלי וכל אחת אני מסוגל לסכם במילה אחת או שניים, דוגמאות ? בבקשה : יאריס - מגניבה 206 - מאוזנת 106 - מרגשת דיהו נובירה - מסכנה (או מי שקנה אותה) קיא פרייד - עלבון מוטורי וכו וכו ... את הסיאט לאון של חבר מהעבודה שלי, הייתי מגדיר במילה אחת : מנותקת. לטוב ולרע , הסיאט לאון פשוט מנתקת אותך באופן מוחלט מהכביש, מהנהיגה , אם היא היתה קצת יותר נוחה הייתי אומר אפילו ממע"צ. ניסיתי היום לנהוג בה קצת מהר, להיזרק קצת בסיבוב, להתרגש, …
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לרגל הפסח החליטה משפחתי לנסוע לחו"ל ולהשאיר אותי בדד בבית. כמובן שבית ריק, למישהו שעדיין גר אצל ההורים, הוא סיבה למסיבה מטורפת מלאה בחטאים שונים ומשונים, אך מכיוון שכל חבריי נטשו אותי לחו"ל או לכל מקום אחר, נותרתי בדד והסתפקתי בהפעלת הטלוויזיה על MTV בפול ווליום (מורד שכמוני), בעודי מקלל את העובדה שכל מה שניתן לראות/לשמוע זה את 50 סנט (במקרה שלו, הייתי מעדיף רק לשמוע - הוא נראה כמו קוף) או אבריל ליווין (היא בכלל סיימה יסודי?). חברים נתנו עצות מועילות להעברת הזמן (לרוץ בבית ערום עם מספריים ביד) אבל מזמן עברתי את הגיל, וגם תמיד יש סיכוי שמישהו יעבור בחלון ויתהה בשביל מה המספריים. אז לאחר ליל הסדר, שאותו עשיתי אצל אחד מחבריי שחזרו לערב אחד הביתה מהטיול שלהם בארץ, יצאנו …
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמעט כל המכוניות מגיעות היום כאשר יש להם מהירות שיותר ממנה המנוע לא נותן לעלות. רציתי לדעת מתי התחילו עם זה, ויותר בפרט האם בסיויק 95 יש כזאת הגבלה לדעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת DMX, -
שומאכר חזר
מאת ac cobra- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיכאל שומאכר חזר וניצח עכשיו את מירוץ במירוץ אימולה והנה התוצאות מיכאל שומאכר קימי רייאקונן רובנס בריקלו ראלף שומאכר אם אני אליפות הנהגים ריקונן 32 קולטארד 19 יצרנים מקלראון 51 פרארי 32 רנו בקרוב עוד עידוכנים
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אישית אני מאוד אוהב את הפיג'ו 306. היא ניראת מדהים, ולפי מה שהבנתי, נוסעת אחלה וחזקה והכל...אבל משהו אחד לא הבנתי למשל איזה פיג'ו 306 יותר חזקה - של צוקרמן (ה GTI) או של שלומי (ה MI 16). אם הייתי מהמר אז הייתי מהמר שהפיג'ו של שלומי יותר חזקה, אבל מה ההבדלים ביניהם. ואגב, צוקרמן ושלומי - פעם בדקתם את זה? אחד נגד השני?
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 2 תגובות
- 852 צפיות
לא לשכוח! ירון זורע.
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
<font color=
מאת עומר- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי שלא שם לב, התווספו גלריות לפורום. ניתן לגשת אליהן דרך כפתור "גלריות" שמופיע למעלה בערך באמצע הדף (בצד ימין למטה בשתי שורות הכפתורים הקטנים), או דרך פרופיל של משתמש - משם ניתן להגיע ישירות לגלריה האישית שלו. יש שתי סוגי גלריות, ציבורית ואישית. הרשאה ליצור גלריה אישית ניתנת רק לאנשים שתרמו לשרת הפורום. הם מסוגלים להעלות תמונות לגלריה האישית שלהן, ולקשר אליהן גם מאתרים אחרים. כדי לראות את רשימת הגלריות האישיות יש להכנס לגלריות, ומשם להקליק על "גלריה פרטית", מתחת לרשימת הקטגוריות הציבוריות. הסוג השני, הגלריות הציבוריות, נגישות רק לחברים רשומים באתר. אם יש לכם הצעות לגלריות שכדאי להוסיף, שלחו לי ה"פ. באופן כללי כל משתמש יכול להעלות תמונות לגלריות ה…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 37 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לגיר האוטומטי .. דבר ראשון זה ה OVER DRIVE. חוץ מהעובדה שהוא לא ממהר לעבור להילוך הבא.. מה התפקיד שלו ואיפה רצוי להשתמש בו ? דבר שני - SNOW... מה הוא אמור לעשות ? דבר שלישי - POWER - בבלנו שלי זאת המכונית היחידה שבאמת מרגישים שהפוואר באמת עושה משהו .. ומרגישים שמכת גז הופכת להיות מכת גז (ובצד ימין אפשר להשים לב שמד הדלק יורד) עכשיו לסיבה שאני מתעניין .. ירדתי עם האוטו של חבר שלי לא מזמן לחרמון (אימפרזה 2002 דגם 2003) לפי מה שהבנתי. זה לא 4 על 4 זה 1600 סמק והאוטו לא זז בעליות .. וכשאני אומר לא זז אני מתכוון לזה - לא זז. יציב כן .. זז-לא ניסיתי להשים אותו על פאואר עשה קולות - זז לא. הדרך היחידה שאיך שהו הצלחתי לנסוע זה רק על ידי ה…
הודעה אחרונה מאת DMX, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב שאלה קצת הרבה משוגעת!!! אם אני נכנס אם האוטו בקיר בטון, TOTAL LOSS !!! מה יוצא לי מזה? ביטוח? עונש? כסף?
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בונבוניירה ! חג שמח !
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הכצעקתה ומה ידידנו מחלק לנהג הישראלי אשר טורח לחגור את חגורת הבטיחות לכל נוסעיו מחזיק כוסות/פחיות לרכב, הנתלה על מפתן החלון האם מתנה כזו צריך הנהג הישראלי מתנה אשר כל כולה הינה תכלית הסחת הדעת של הנהג מהנעשה בדרך וכמאמר חז"לינו: "שונא מתנות יחיה" עמית
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
לכול אוהבי ובעלי אלפא רומאו!!! בתאריך 25.04.03 יתקיים המפגש הגדול של מועדון אלפא רומאו הישראלי בבית היין שבקיבוץ מעברות(כביש הישן בין צ.בתלית לחדרה ). 11:30 היתכנסות וסידור הרכבים לפי שנתונים/דגמים(נא להישמע להוראות הכוונים!!!) 12:45 דברי פתיחה של המארגנים 13:00 פתיחת מרתון תחרויות:האלפא הקלאסית(רכבים בני 15 שנה ומטה),האלפא היפה ביותר,ואלפא בעלת צליל המנוע האלפיסטי ביותר!!! המעוניינים להשתתף נא להירשם(שם,דגם רכב,שנתון,וקטגוריית השתתפות) [email protected] או טלפונית לזלמן 067-672376 כמות המשתתפים מוגבלת!!! 14:15 סיכום תחרות וחלוקת פרסים. בשטח האירוע יוצבו דוכנים של ספקי שרותים ואביזרים לרכב,עם אפשרות לרכישה במקום. למעוניינים:…
הודעה אחרונה מאת asafsaat, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך עזרה במציאת חנויות לממכר שיפורים וציוד לרכב ב-קלן (KOLN) גרמניה . היואיל בטובו הצדיק ולהושיעני ?
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בנסיעות בין עירוניות אם תיסע מהר אז תגיע יותר מהר אבל הסל"ד יהיה יותר גבוה ולכן תבזבז יותר דלק, אם תיסע יותר לאט הסל"ד ירד תבזבז פחות דלק אבל משך הנסיעה יתארך ככה שזמן הפעלת המנוע יהיה גבוה יותר.. קיצר, אני כרגע מעוניין לחסוך דלק (אבא חוזר רק שבוע הבא ). איך ליסוע? בעיר כמובן שאני מחליף הילוכים מהר ושומר על סל"ד נמוך.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת fast boy, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה עולה לי לשפר סיוויק אהצ'בק סטנדרטית שתהיה יפה? אם יש לכם קיטים ממומלצים\תמונות והכי חשוב אני צריך מחיר אפילו שלא יהיה מדויק אני צריך להכין את אבא עם הכסף
הודעה אחרונה מאת yonadava, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה קורה מחר אנשים. האם החג ימנע את המפגש השבוע ברמת גן, או שנילחם ונמשיך כרגיל??
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.geniusinside.net/fuelslut/GopedTake2.wmv
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.carkeys.co.uk/NE007051.htm רחמים עליהם.בשנות השמונים אסרו אליהם להשתתף במרוצים באנגליה כי המכונית שלהם מהירה מדי. עכשיו שיצא בגרמניה חוק שאסור להם להשתתף עם הדגם החדש R400 במרוצים. יש למכונית מנוע 1.8 של רובר http://www.caterham.co.uk/showroom/sevens/superlight.htm
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאזדה6 היא מכונית אמינה, על פי סקר "הגה הזהב". אפשר לומר זאת על פי רקורד של פחות משנה על הכביש? כמה קילומטראז' כבר עברו ה-6 בארץ? http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2086
הודעה אחרונה מאת idokk, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.channel4.com/apps26/4car/jsp/main.jsp?lnk=220&pageid=5458 תהנו
-
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אחד העובדים שלי נחלץ שלשום במזל גדול מתאונה קשה! הוא עמד בסוף טור המכוניות ברמזור שלפני הלולאה, במחלף מורשה, בפניה לכיוון גלילות. מאחוריו הגיחה סיוויק עם כמה חבר'ה צעירים ולא הכי חכמים. הנהג שאולי לא ידע שיש רמזור לפני הלולאה ואולי סתם היה אידיוט הסתכל אחורה ודיבר עם החברים שלו, ונכנס בפול ספיד במגאן של העובד שלי, שהוטחה במכונית שלפניה. התוצאה: סיוויק טוטאל לוס, כל הנוסעים פצועים, 2 מהם פצועים קשה. מגאן טוטאל לוס, העובד שלי לא נפגע כלל. ציוני הבטיחות הגבוהים של המגאן הוכיחו את עצמם. עוד מכונית מעוכה ללא נפגעים. במקרה הזה יצאנו במזל: רק האשמים נפגעו באמת. את המגאן ממילא עמדנו למכור. זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה. כשהייתי צעיר, היו לי חב…
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
נתחיל בזוכים מהמשחקון הקודם. מקום ראשון: מקום שני: מקום שלישי, רק כדי שלא יבכה: ההזוי, לפי בקשת ההזוי בעצמו: המורעל, עם לא פחות מ-3,021,261 הצעות: Romeo ולתמונה של היום (אני רק רוצה לציין שאני חושב שהתמונה הזאת נוראית. בעצם שלומי, הידוע גם בשם המן הרשע, הכריח אותי לשים אותה כיוון שהוא חושב שסבל אנושי זה דבר מצחיק): ותודה ל-veyron על ההצעה לתמונה.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://media1.adforum.com/B/BB/BBDB_08646/BBDB_08646_0028797W.MPG
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראו כמה כדאי לבצע נהיגה מתקדמת הרמן.
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רק צרפתיות בשביעיה הפותחת... מהסוף http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2086
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בסופ"ש הקרוב (חמישי - שישי - שבת) בין השעות 08:00 ועד 20:00 יתקיים אירוע מוטורי מיוחד באמצעות ה-SKID CAR במגרש החניה באזור צומת אחים. למי שלא יודע SKID CAR זהו מתקן החלקה אשר מורכב מתחת למכונית ומסוגל לדמות את כל מצבי החירום - החלקות, בלימות חירום, היגוי יתר, תת היגוי וכו'. המכונית אשר עליה יורכב ה-SKID CAR היא גולף TDI ידני, משופרת. באירוע זה יהיה ניתן להתנסות בנהיגה על ה-SKID CAR ללא קורס מקדים במגרש בגודל 20 דונם הכולל מסלול מכשולים כל זה במחיר של 50 שקלים ל-10 דקות של אדרנלין. מיקום מדוייק: מכללת אחווה במגרש החניה הגדול בצומת אחים אשר נמצאת בין צומת מסמיה לצומת קסטינה. נותן החסות - המרכז הישראלי לנהיגה בטיחותית. לשאלות נוספות : רון בר…
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם זה חוקי? מישהו אמר לי שגם ג'מיקאנה עם מדידת זמנים זה לא בדיוק חוקי. נ.ב. ד"ש לדני ולשרון ולגרגורי
הודעה אחרונה מאת Ori,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,326 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- Albetx
- Jack457
- ELI001
- zaf
- אליה
- גולדן191
- MIHAEL
- שימי 85
- Yuvalino
- Lexicon
- nio