רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
106 ראלי-שאלה 1 2 3
מאת 205 GTi-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
לפי מה שאני יודע בין הדור הראשון (1300) לבין הדור השני (1600) יש הבדל של כ 3-2כ"ס. רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בביצועים, בסחיבות בעליות ועוד... האם אפשר לקנות ראלי 1300 ולשים לה מנוע 1600 בלי לשפר את השלדה ובלי להוסיף הרבה דברים ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת idokk, -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.pbase.com/rallyeweb5/2_in_mai_2003 http://www.pbase.com/rallyeweb5/2_in_mai_2003 http://www.pbase.com/rallyeweb5/2_in_mai_2003
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
הוסרה מצלמה... 1 2
מאת דניאל-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בכביש גהה מול בית עזרא הייתה מצלמה רעה מאין כמוה הורידו אותה אני לא יודע למה אבל למשפחה שלי היא כבר נתנה : 750 ש"ח לאמא , 750 ש"ח לאבא , ו750 לי = 2250 מי יתן ויוסרו עוד מצלמות ושוטרים
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו פה קנה\קרא את מגזין CAR החודש? הייתי בסטימצקי, ריפרפתי בו (לא, אני לא מהקמצנים שמסתכלים ולא קונים, אבל אוטו\הגה של החודש עדיין לא הגיע....). הקיצר, ראיתי שזה היה עיתון - סוף הדרך! היה שם מבחן על מיני קופר S, שזה לא יותר מדיי מיוחד, אבל היו שם שני מבחנים שהייתי רוצה שתגידו לי מה היה פחות או יותר מסופר שאם אם אתם יכולים, כבר פעם אחת SRONIS תרגם לנו מבחן מעניין, ולדעתי זה מעניין לא פחות. קודם כל, היה מבחן מקיף בין הרולס רויס, לבנטלי, למייבאך. מי משלושתם ניצחה? והמבחן השני.... אימפרזה טורבו STI החדשה, נגד המיצ'ובישי אבו החדשה. שוב, מי ניצחה, למה, והכל.... פרטים על שני המבחנים האלו במגזין CAR של חודש מאי או אפריל למישהו יש? (אני לא יודע במדויק איזה חודש …
הודעה אחרונה מאת RS6, -
הרצה ברכב השכרה? 1 2
מאת maxim-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם חברות השכרה מבצעים הרצה על המכוניות שהם קונות? כלומר, אם אני קונה רכב מהשכרה, האם הרכב עבר הרצה כשקנו אותו?
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
מי זה בני?
מאת Syoma- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו מוכן להסביר לי מי זה "ה" בני ששמו עולה כל פעם שמדברים על תוצרת צרפתית? נ.ב. האם הוא גם מתעסק בסיטרואן?
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ואני חושב שהזכויות שמורות לאביב זרבוב הנחלים סילוור... בעצם סבתא וסבא היקרים והצעירים נוסעים לארץ מולדתם לחופש בת 3 שבועות בדרום אפריקה, הם ישהו בעיקר בקייפטאון.. דרושים חנויות שיפורים סדנאות וכו.. תודה רבה, אתם אנשים יקרים. שבת שלום וצום קל. אדם.
הודעה אחרונה מאת ozzy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם המצלמה שהייתה בצומת בית ליד לכיוון צפון הוחזרה למקומה - לידיעתכם אמיר
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני יודע שרק מאזדה עושה מנוע וואנקל!! (MX8) למרות שלפי דעתי היה יותר טוב לשים וואנקל (מנוע רוטורי) גם ברכבים פרטיים רגילים מכמה סיבות: א. הוא יותר יעיל ב. טווח הסיבובים שלו יותר גדול (הוא מגיע ל 10000 בקלות) הבנתי שעקרונית הבעיה העיקרית של מנוע כזה היא שקשה לקרר אותו. אבל נראה לי שזה ניתן לפתרון. אשמח לשמוע עוד פרטים מעניינים בנושא
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בארץ
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הנחת יסוד ראשונה: מחיר המכוניות והחלפים בארץ גבוה מאוד הנחת יסוד שניה: מחיר המכוניות והחלפים בארץ גבוה מאוד כי המיסוי גבוה מאוד הנחת יסוד שלישית: בגלל שמחיר המכוניות בארץ גבוה מאוד , כדאי כלכלית לתקן אותם גם אם ניזוקו מאוד. הנחת יסוד רביעית ואחרונה: מאחר וכדאי כלכלית לתקן מכוניות ומאחר ומחיר החלפים החוקיים גבוה מאוד כדאי מאוד לגנוב מכוניות ולפרק אותן לחלקי חילוף. תכנית נמרוד: להפריד את מרכיב המיסוי ממחיר האוטו. כשיגנבו מכונית יגנב ערכה נטו - ללא המיסים המהווים כ 60% ממחירה. בעיה: המדינה זקוקה להכנסות ממיסים על רכב(דיון בפני עצמו) פתרון: לא מורידים את סך המיסים. מבטלים את המכס על רכב חדש ומעלים את אגרת הרישוי בחמש השנים הראשונות לחיי הרכב כך ש…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת כמה דלק שותה מאזדה לאנטיס שמת 97 323F מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את האינפורמציה הזאת ועוד על המכונית??
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
משטרה מרחפת 1 2 3
מאת Sygnus-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום ירדתי לת"א יורד את הירידה עד שאר הגיא בסבבה גולש על משהו כמו 120-130 באיזשהו קטע כשני ק"מ לפני שער הגיא בירידה הישרה - מסתכל במראה המרכזית קולט פתאום משטרת תנועה ארצית טסה לה במהירות מופרזת למדי..לא מבין מה מאיפה...חוזר לנתיב השמאלי על מנת שיעקפו אותי...הם מאיטים, מסתכלים עליי, אני מסתכל על המד מהירות 125 קמ"ש לערךלא מאט לא כלום, הם מחליפים מילה וממשיכים לטוס...לא יודע לאן
הודעה אחרונה מאת יגאל M3///, -
-
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
והפעם במגזין "אוטו" של החודש, שהגיע אלי בהפצה מיוחדת ואשפתית במיוחד (עזבו...) אני בטוח שבעל 106 ראלי ספציפית ישמח מאוד לקרוא מה שכתוב שם... אני? תראו, בהתחשב במה שמופיע כמה עשרות עמודים קדימה, אם לא היו מזכירים אותי, הייתי צריך כבר לעורר מהומות רוני, שמכיר קצין מסוים שיהיה מאוד שמח מחר בבוקר...
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה יפנית יוצאת עם מכונית חדשה. כמו שסוברו נתנו לאנגלים לבנות להם את גרסת המרוצים שלהם. גם המכונית הזאת מיוצרת באנגליה. אין נתונים מלאים אבל למכונית 180 כ"ס והיא שוקלת 900 ק"ג. http://www.autoexpress.co.uk/?http://www.autoexpress.co.uk/previews/previews_story.php?id=36111
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני ראיתי פה מספר הודעות לגבי הזעקות , איתורונים וכו' ... לי אישית יש שיטה יותר פשוטה ... אני נאלצתי לפני איזה חודש להחנות ליד בית זונות בקריות , לא !!! , לא הלכתי לבית זונות פשוט רק שם הייתה חנייה ... בקיצור מקום לא נחמד להחנות את הראלי .. אז מה עושים ? חוץ מהנועלן הגה שיש לי אני פשוט מוציא את חוטי ההצתה ומכניס אותם לתיק של חברה שלי , ואחרי שאני חוזר אני מחזיר אותם ... לכן יש לך אוטו שפשוט לא יכול להניע , נקודה . אני יודע שזה לא טוב להוציא אותם באופן קבוע אבל אין לך אופציה אחרת וזה חד פעמי מומלץ בחום .
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בדרך ...ושם...
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מסתובבת שמועה שכל נהג חדש , בין אם עבר עבירה/ות ובין אם לא , מחוייב לאחר שנתיים מיום הוצאת הרשיון ב"קורס רענון". האם זה נכון שכל נהג חדש חייב לעבור "קורס רענון"? אם כן , מה עושים בקורס שכזה? באתר של משרד הרישוי לא מוזכר דבר שכזה משום מה. תודה
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נפלה לידי כתבה מעניינת...מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 27 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
לא זה לא חלום, יש כזו למכירה והיא נראית מצויין !! אבל יש רק בעיה אחת המדינה שלנו !! הנה המכונית : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2412878478&category=6131 אם לא החוקים המפגרים במדינה שלנו, היא כבר היתה שלי .. דני G.
הודעה אחרונה מאת volcane, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
האם מישהו ניסה/הצליח להתקין מנוע בין 50-125 סמ"ק של קטנוע או משהו דומה על אופניים? כנראה שאני צריך גם את הגיר של אותו כלי שממנו אני לוקח מנוע, נכון? יש מישהו שיוכל לעזור לי בזה עם אני יתחיל פרוייקט כזה? כמה אמור לעלות מנוע 50-125 סמ"ק מפירוק? עזבו בצד לרגע את כל עניין הרישוי והחוק.
הודעה אחרונה מאת maxim, -
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האים כדאי לחכות?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
רציתי לדעת (למרות שכבר דנו בנושא) מה עדיף להתקין לרכב חדש? איתורן סקיילוק או פוינטר? מהאתר של פויטר אני מבין שניתן לאתר את הרכב לבד, על פי מפה באתר. לא פגשתי כאלו דברים עם סקיילוק ואיתורן. אשמח לשמוע מידע חדש.
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה : בטח זכור לכם שחה"כ רומן ברונפמן נתפס כביכול כשהוא נוהג במהירות של 172 קמ"ש לפני כשבועיים. לפני ימים מספר נערך לו דיון להחזרת הרשיון (לא משפט , אלא דיון מקדים בעניין הפסילה המינהלית). http://news.walla.co.il/?w=//381206 נקווה שהח"כ הנמרץ ימשיך במאבקו נגד הנבלה החדשה של אגף התנועה המגונה , ויעשה עבורנו את העבודה. בינתיים , לא יזיק לדעת שיש לפחות שופט אחד שחושב שאמינות המכשיר עדיין לא הוכחה...
הודעה אחרונה מאת ko3, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי 206 XS ידנית לאמא יש קורולה אוטומתית כשאני נוסע 110 בפיז'ו המנוע עובד ב3000 סל"ד ובקורולה בסביבות 2000 סל"ד למה זה ??
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן ! חזרתי לפני כמה שעות מסיבוב באוטו דיפו ועוד כמה מקומות , בדרך עברתי בחצי חינם בגלל שאני יודע שהמחירים שלהם טובים ,לא ידעתי כמה... בגלל שחיפשתי מוצר מסויים שלא היה בחצי חינם הייתי צריך לנסוע לאוטו דיפו הקרוב (צומת ירקונים) , באוטו דיפו ניתקלתי במחירים שהם פשוט בגדר אבסורד אני מודע לזה שחנויות מהסוג הזה הם יותר יקרוב מאשר חנויות עירוניות רגילות ,אבל יש גבול לכל מחיר שהם יכולים לדרוש ! הנה כמה דוגמאות : ג'ילדה ,אני לא זוכר את שם היצרן... : בחצי חינם - 17.9ש"ח לקטנה יותר , 35.9ש"ח לגדולה . אוטו דיפו - 29.9ש"ח לקטנה , לא זוכר כמה לגדולה , אני מתאר לעצמי כמה... מחזיק כוסות : חצי חינם - 24.9ש"ח אוטו דיפו - 35.9ש"ח SUN OF A…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום! דודה שלי מביאה לנו את האוטו לשבוע-שבועיים בערך(עקב נסיעה לחו"ל). בגלל שעדיין לא קנינו אוטו, חשבתי אולי אני יוכל לעשות ביטוח על האוטו הנ"ל לתקופת זמן הזאת ואז אני יוכל לנסוע עליו. מישהו יודע אם זה אפשרי? מה טווח הזמן המינימלי שאפשר לעשות בו ביטוח לאוטו??
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לחבר שלי יום הולדת וחשבנו לקנות לו סט פדלים מוארים לדוושות ותפוח לגיר רגיל כמה להערכתכם יעלה תפוח לגיר של omp האם אתם יודעים איפה באזור המרכז ניתן לרכוש אביזרים אלו במחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום הורדתי את winamp2.91 וגילתי שיש בו מעין טלוויזיה שאפשר לראות online. בין הערוצים מצאתי ערוץ שנקרא racetv, בערוץ יש מרוצים (עכשיו אני צופה במעין קורס נהיגה מתקדמת על אימפרזה) ותוכניות למיניהן,הכל קשור לרכבים. מומלץ לבעלי פס רחב. אחרי שמתקינים את הwinamp תלחצו על alt+l ותראו משמאל רשימה. תבחרו internet tv ומהרשימה שתתקבל racetv. http://classic.winamp.com/download
הודעה אחרונה מאת Fiberglass, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא אכתוב יותר מדי, התמונות עושות את שלהן אם אהבתם, יש עוד, רק תבקשו. ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch,