Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נלחמים בגניבות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ראיתי פה מספר הודעות לגבי הזעקות , איתורונים וכו' ...

לי אישית יש שיטה יותר פשוטה ...

אני נאלצתי לפני איזה חודש להחנות ליד בית זונות בקריות , לא !!! , לא הלכתי לבית זונות פשוט רק שם הייתה חנייה ...

בקיצור מקום לא נחמד להחנות את הראלי ..

אז מה עושים ?

חוץ מהנועלן הגה שיש לי אני פשוט מוציא את חוטי ההצתה ומכניס אותם לתיק של חברה שלי , ואחרי שאני חוזר אני מחזיר אותם ... לכן יש לך אוטו שפשוט לא יכול להניע , נקודה .

אני יודע שזה לא טוב להוציא אותם באופן קבוע אבל אין לך אופציה אחרת וזה חד פעמי מומלץ בחום .

פורסם

תגיד לי קראת פעם את החתימה שלך ??? סתאאאם

רעיון יפה אבל באמת לא כדאי לעשות את זה כל פעם.

חוצמזה שרוב הפריצות כמעט כולן הן בשביל לקחת דברים מתוך האוטו כך שזה לא בדיוק קשור לאזעקות וכ'ו.. 8)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
מה כבר יש לקחת בראלי ?

לא רכב מאובזר במיוחד .

וגם לא רכב יוצא דופן במיוחד

הרי אחרי הכל מדובר ברכב זול יחסית

ברגע שהגנבים רואים מנעול הגה הם בכלל לא מתעסקים....

פורסם
אני ראיתי פה מספר הודעות לגבי הזעקות , איתורונים וכו' ...

לי אישית יש שיטה יותר פשוטה ...

אני נאלצתי לפני איזה חודש להחנות ליד בית זונות בקריות , לא !!! , לא הלכתי לבית זונות פשוט רק שם הייתה חנייה ...

בקיצור מקום לא נחמד להחנות את הראלי ..

אז מה עושים ?

חוץ מהנועלן הגה שיש לי אני פשוט מוציא את חוטי ההצתה ומכניס אותם לתיק של חברה שלי , ואחרי שאני חוזר אני מחזיר אותם ... לכן יש לך אוטו שפשוט לא יכול להניע , נקודה .

אני יודע שזה לא טוב להוציא אותם באופן קבוע אבל אין לך אופציה אחרת וזה חד פעמי מומלץ בחום .

רעיון ממש טוב, למרות שזה לא עושה טוב לחוטי ההצתה כל פעם להוציא ולהכניס . . .

לפי דעתי הרעיון של ברז דלק זה הדבר הכי טוב, לסבא שלי היה פעם כזה בסובארו פשע, הוא אמר לי שגנבו לו פעם את האוטו והוא תחיל לחפש אותו ברחובות ליד כי הוא זכר שהוא סגר את הברז דלק, לאחר שעתיים של חיפושים הוא מצא אותה עומדת בצד הכביש כשהגנב לקח בסוף רק את המערכת . . .

למי שאין מערכת רצינית באוטו ומאוד מאוד חשוב לו שלא יגנבו את האוטו (ולא אכפת לו שיהרסו לו קצת את האוטו, אחרי הכל יש ביטוח) אז זה פתרון מצויין . . .

אצלי במנטה יש את המערכת אזעקה הכי טובה בארץ !!!! היא פשוט לא יכולה להניע (אין מצבר, אין דלק ומערכת החשמל צריכה עבודה דחופה), אני רוצה לראות מישהו גונב אותה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה כבר יש לקחת בראלי ?

לא רכב מאובזר במיוחד .

לא כולם יודעים את זה וחוצמיזה - מערכת ומשקפי שמש מספיקים לבני ז....

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...