Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרצה ברכב השכרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם חברות השכרה מבצעים הרצה על המכוניות שהם קונות?

כלומר, אם אני קונה רכב מהשכרה, האם הרכב עבר הרצה כשקנו אותו?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אניט בספק רב.

אני לא חושב שחברת ההשכרה, תבצע הרצה של 1500 ק"מ ורק אז

תתחיל להשכיר אותו ללקוחות. המנועים שפ נכנסים ישר לתחום סל"ד גבוהה!

פורסם

רכבים חדשים, כמו שחברות ההשכרה משכירות, עוברים ברובם הרצה עוד במפעל והרכב ברמת העקרון לא צריך הרצה.

נכון הדבר שמומלץ בתחילת דרכו של הרכב לא למשוך במעלה הסל"ד וכו', אך ברמת העקרון אם רכב חדש לא עבר הרצה וישר עבר ל"מסלול המירוצים" בכבישי ישראל בחברת השכרה, הדבר נורמלי ותקין.

בכל מקרה, חשוב תמיד תמיד לקחת לבדיקה, אפילו אם חברת ההשכרה מציגה לך תוצאות בדיקה "ממש מאתמול"...ולבדוק קומפרסיה, מצב האטמים בראש המנוע ובקרטר (מעידים על אופי השימוש במנוע, אם הוא התחמם, היה דלוק רצוף כל הזמן וכו') אם הם רטובים (נושמים) כבר בשנה שנתיים הראשונות של הרכב זה אור שאפילו אם הרכב עם קילומטרז' נמוך, הרכב "עבד"...

בהצלחה..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כבר קרה לי פעמיים בחיים שקבלתי רכב מהשכרה בתול (כלומר פחות מ-10 ק"מ)

בכלל לא עושים הרצה, והיום לא צריך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רכבים חדשים, כמו שחברות ההשכרה משכירות, עוברים ברובם הרצה עוד במפעל והרכב ברמת העקרון לא צריך הרצה.

המנועים עוברים הרצה במפעל, לא הרכבים.

לכן, למרות השמועה הרווחת, עדיין רצוי מאוד לבצע הרצה לרכב חדש ע"מ לדאוג שכל החלקים "יושבים טוב" ביחד.

מיותר לציין שרכבי השכרה לא עוברים שום הרצה, ומתעללים בהם כבר מהקילומטר ה-0.

וקישור להסבר מפורט בנושא מאתר נט-קר:

http://www.netcar.co.il/magazin/faq.asp#3001

פורסם

זה מבוסס כרגע על זכרון בלבד , אך למיטב ידיעתי לא עושים שום הרצה למנוע במפעל ומעולם לא עשו. מה שעושים זה הפעלה ובדיקת מערכות לכל רכב ובדיקה מדגמית מעמיקה יותר של רכבים מסוימים ע"פ תכנית קבועה מראש.הסיבה לכך היא כלכלית - יותר זול לתקן את אותם מנועים אשר יתקלקלו בתקופת האחריות מאשר לבדוק פרטנית ולהריץ כל מנוע ומנוע.

הירידה בצורך בהרצה נובעת משיפור איכויות היצור וההרכבה של המנועים (=הקטנת הטולרנס שהוא הפער המותר בין המידה של חלק בשרטוט ובין מידותיו במציאות) .

עדיין ברכב חדש ממליצים לא לעבור מהירות או סל"ד מסוים בתקופה הראשונה.חברות ההשכרה אינן עושות את זה כי השיקולים שלהן הם קצרי טווח ולא ארוכים.

לענין הטולרנס- בארה"ב יש תחום שלם של שיפורי ביצועים שנקרא blueprinting שמשמעותו הבאת המידות של כל חלק בנפרד ושל כל החלקים מורכבים יחד למפרט המקורי במדויק. כך ניתן להעמיס על המנוע יותר ולהפיק ממנו ביצועים טובים יותר.

נמרוד

פורסם
epidemic , ברור שהמנועים ולא הרכבים, השאלה הייתה לגבי מנועים....רכבים לא עוברים הרצה...אמא שלך מורה ללשון ? :lol::lol:

ליאור, אם יורשה לי להיות קטנוני, השאלה הייתה על רכבים ולא מנועים, כפי שניתן לראות:

האם חברות השכרה מבצעים הרצה על המכוניות שהם קונות?

כלומר, אם אני קונה רכב מהשכרה, האם הרכב עבר הרצה כשקנו אותו?

אז זהו.

ואם אתם לא מרשים לי להיות קטנוני, זבש"כם...

:)

פורסם

אתם חייבים לצאת מהשוק ודחוף :

אין רכב חדש חוץ מבנטלי ושאר מכוניות עשויות יד אשר לא מצריך הרצה ,

אני בדקתי את הנושא עם ההונדה החדשה שלנו וחקרתי גם לרכבים אחרים

אין כמעט רכב שלא צריך הרצה !!!! , הכמעט מתייחס למכוניות שגם ככה אין לנו אופציה לקנות .

פורסם
אין כמעט רכב שלא צריך הרצה !!!!

מצטער להודיע לך שהרבה מהמכוניות החדשות היום לא צריכות!!!

ותבדוק שוב עם ההונדה שלך (המנהל של מוסך הונדה אמר לי שלא צריך שום הרצה היום)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אבל בהרבה מהמכוניות החדשות יש המלצה לנסוע עד סל"ד מסויים ועד מהירות מסויימת

במשך אלף או אלפיים הקילומטרים הראשונים.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

בטח שהוא אמר לך את זה כי הוא רוצה שתחזור אליו בעוד כמה שנים כדי לתקן את הנזקים( על חשבונך). :D

פורסם

בטח שהוא אמר לך את זה כי הוא רוצה שתחזור אליו בעוד כמה שנים כדי לתקן את הנזקים( על חשבונך). :D

אוווווווויייי לא חשבתי על זה.... :lol:

טוב אתה מוזמן לבדור את ההונדות שלו (שקרעו אותן) ולראות איך הן עובדות יפה בלי הרצה .כולל את הטייפ אר

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

מישהו כאן חושב שהיצרן לא יודע מה טוב לרכב שלו?

אם בספר הרכב כתוב שיש צורך לבצע הרצה לרכב (קרי, לא לעבור סל"ד/מהירות מסוימת ב-1000/1500 ק"מ הראשונים) סימן שזה מה שצריך לעשות.

מתעצלים לעשות את זה?

סבבה, אל תעשו, אבל לא יהיה לכם למי לבוא בתלונות כשיתחילו בעיות אחרי תקופת האחריות (כן, לבעיות יש מנהג מגונה לצוץ יום אחרי שנגמרת האחריות; קוראים לדבר "חוק מרפי של התקלות")

פורסם

אז המנהל דפוק ... תקרא את הספר רכב ותראה , תקרא את ספר הרכב המקורי ( באנגלית ) ותראה שצריך ...

הרי לא מריצים אותם במוסך לפני שאנחנו מקבלים ... תחשוב על זה !.

• תוכן חדש...