רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
למבינים בXSI 1 2
מאת Peugeot 106- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצאתי XSI 94 1.4 שווה לקנות? אני פשוט לא מכיר את האוטו....אני לא יודע מה עדיף XSI או ראלי??
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה אני רואה שידורים חוזרים בערוץ 5 וזה מעלה לי געגועים ... אומנם התוכנית לא הייתה שיא המקצועיות אבל אני מאוד נהנתי לראות אותה, אפילו היו מבחנים שזכרתי בע"פ !!! האם ערוץ 5 מכין אותנו לחזרה של אוטו בראש ??? ד"א, דיי מצחיק לראות מבחנים משנת 2000/2001, לדוגמא ההשקה של ה"פונטו החדשה" באיטליה (למרות שבקרוב כנראה היא תוחלף לאור שיפור התדמית שמותג פיאט יעבור בקרוב) ...
הודעה אחרונה מאת shooter h, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש הבדל בשלדה של הספרינט בין ה 1300 ל1500 תלתן ולבין 1700 תלתן? והאם המראה שלהם שונה(פנסים וכו'...)? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 1 תגובות
- 774 צפיות
תמיד אני שומע מושגים כמו אגזוז לחץ free flow דוד פתוח לא יודע מה אתם יכולים קצת להסביר לי בנושא או להפנות אותי לקצת חומר לקריאה למה זה ממש סלט.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ככה יעשה לאיש אשר טס בגובה נמוך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2618755,00.html
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי סובארו שנת 84 ואני רוצה להגן יותר נגד פרעצות כמו שאתם בטח יודעים אפשר לפתוח עם כמעט כל מפתח או שאפשר להוצי את הגומי מהחלון וללחוץ עם משהו ארוך על כפתור הנעילה ממול בדלת השניה ולפתוח הדבר הזה מרגיז רצח מה אני יכול לעשות נגד זה? להחליף צילדרים מה למשהו יש רעיון ????
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רק לחברה הכי טובה זה יכול לקרות
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קלטתם את רועי התותח שהיה עד לא מזמן אחראי פורומינו!!!!!!!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2615536,00.html
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום פורסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות על חברת הכנסת ענבל גבריאלי, מסתבר שענבל שלנו נסעה אתמול בכביש ת"א-י-ם, מזגזגת בין הנתיבים, מדברת בנייד ללא דיבורית, וכמעט ,עוד טיפה, כמעט גרמה לתאונה. כנשאלה לתגובה, תגובתה הייתה כל-כך תמימה והיא אמרה : "רק מרחתי ליפסטיק". תגידו, היתכן מצב כזה שאנשים כאלו ישבו במקום הכי חשוב במדינה? שמוליק
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תקראו................. http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2168
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כחצי שנה קנינו רכב חדש... פג'ו 307... כרגיל הוא מגיע עם אחריות... מישהו יכול להסביר לי מה האחריות כוללת ? לדוגמא... לאחרונה גילינו המון פאקים בפלסטיקה בתוך האוטו ... ורוב הסיכויים שהדברים האלה נגמרו עקב התקנות בארץ... ולא מהייבוא... האם האחריות כוללת גם את זה ?
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש כזה דבר? כאילו גלאי רדאר למצלמות קבועות? אבל שיהיה גם לליזרים וגם לכל מלכודת אחרת מישהו מכיר דגם טוב? מחיר?
הודעה אחרונה מאת santiago, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום...גלשתי וחיפשתי מה יש לרכב שלי...מסתבר שמצאתי כל מיני סדנאות וקיטים בעיקר בגרמניה מצאתי משהו נחמד שאני חושב שאפשר להשיג בארץ מישהו יודע?? http://www.pbase.com/image/16616402
הודעה אחרונה מאת noamkoni, -
-
- 1 תגובות
- 753 צפיות
יש כתבה בנושא מרוצי ראלי בארץ ובעולם...
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה תאורטית ... האם מבנה השילדה בין דגמי הפג'ו 205 שונים ? כלומר... האם השאלה של פג'ו 205 3 דלתות... GL זהה לזה של XR או לזה של GTI ? אם כן... האם קיימת האפשרות לרכוש פג'ו 205 כלשהיא... ולהשתיל בה מנוע של GTI ?? שאלה שעלתה בראשי במהלך היום... ואני אשמח לתשובות ! תודה...
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
-
- 43 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
כפי שחלק מצומצם כבר יודע, השפיות חזרה תחת קורת הגג שלי - יש לי אוטו. נכון, מכונית שלישית עוד לפני גיל 21 זו תחלופה מהירה למדי, אבל יש כאן אבולוציה ברורה: במכונית הראשונה שלי היה רדיו, ולא היה מזגן (דיינו, עאלק). במכונית השנייה שלי היה מזגן, אבל לא היתה מערכת (4872 ק"מ בלי מערכת, איפה גינס, איפה?) במכונית הזו יש גם רדיו (טייפ, יוחלף לדיסק) וגם מזגן. שעובד!!! המכונית, אגב, היא 405 1.6, שנקנתה במחיר של מניית סטארט אפ, או לחילופין, מחיר השווה לשקית שוקו משומשת. הסיבה שהיא נקנתה היתה אחת: עם כל כך מעט כסף עבור מכונית, נשאר כסף לשיפורים. אבל לא משפרים 1.6 (בעיקר לא כזה עם סדק בבלוק וקורוזיה ושאר ירקות). במקום זה הופכים אותה ל-MI16. חישוב פשוט ה…
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היה לי וויכוח קטן עם חבר , אני אמרתי שהסמרט מיוצרים ע"י לנצ'יה והוא טען שמרצדס מי מביננו צודק?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 8 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
טויטה יצרה סופרה במיוחד לסרט מהיר ועצבני או שאין הבדל בין הדגמים קישור: http://www.fantasycars.com/derek/cars/supraff.html
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הנה הכתבה מ-Ynet... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2615774,00.html הייתכן שדלק מוטורס אכן יביאו את הבונבון הזה לקידום המותג "פורד" ? עולה כמו פוקוס 1.6 באירופה... הנתונים של 1.6 עם 95 כ"ס ותאוצה של 12.1 שניות ל-100 קמ"ש הם ממש לא החומר ממנו עשויים חלומות, בלשון המעטה, אבל האריזה, האריזה... (בלי שום מילה על השילדה). פנים הרכב לקוח ישירות מהקא, עם מגע אלומיניום אופנתי-לשעבר. נו, גיל אגמון, תעשה לנו טובה. גם כך דלק מוטורס היא אחת החברות הרווחיות בתחום הרכב, אם לא הרווחית ביותר, אז למה לא בעצם?
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/?w=//386337 אגב, באחת מתוכניות הרכב הבריטיות נערך ניסוי דומה במסלול סגור והמסקנות היו : התגובות אמנם הואטו במקצת (לא משהו מורגש) אבל התכונה, הריכוז, תשומת הלב גברה מאוד מה שהביא לנהיגה חלקה יותר ובטוחה יותר. כמובן שאם הניסוי היה נערך בכביש ציבורי עם "הפתעות" התוצאות לטעמי היו שונות...
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 0 תגובות
- 860 צפיות
בשרשור על ה-405 MI נאמר שאם יוצר דגם מסויים אז אפשר לשדרג לדגם הזה ... לדוגמא אם אני מעוניין לשדרג את המנטה שלי למנטה 1.9, האם אני יכול ??? יש דבר כזה מנטה 1.9 אבל היא לא יובאה לארץ, האם אני אוכל לעשות את השדרוג ??? כמובן שיהיו תנאים של שדרוג בלמים וכו' אבל זה לא כזה קריטי ...
הודעה אחרונה מאת redroze, -
אלפא 33-שאלה
מאת 205 GTi-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין הדגם של ה1700 תלתן לבין ה1700 הרגיל ? איזה מהם הוא 16V? איזה מהם יותר חזק ויותר טוב?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z3, Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & Convertibles old and new מועדון נוהגים וטיולים ללא כיסוי A club for topless driving enthusiastsלפרטים [email protected]
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
עזרה ,בבקשה במציאת היבואן של ngk ,champion בארץ. לצורך איתור פלאגים "קרים" יותר למכונית שלי אם יש מי מכם שיודע אז בבקשה...
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע אם הגלאי הזה : http://www.abesofmaine.com/viewproduct.asp?id=bel990 הוא מהסדרה החדשה או הישנה ? מומלץ, לא מומלץ ? היו פה דיבורים שהדור החדש של ה בל לא כ"כ טוב, מישהו יכול לפרט למה ? תודה .
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
מחפש נואש
מאת Peugeot 106-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני כבר דיי הרבה זמן מחפש פג'ו ראלי 1300 שנת 94 או 95. נגמר לי עוד מעט המלווה ואני חייב למצוא אחת לפני שיגמר לי המלווה, אז אם מישהו מעוניין למכור את הראלי שלו שיצור איתי קשר, או שמכיר מישהו שמעוניין למכור את הראלי שלו. חשבתי על האפשרות לחפש בפירוקיות, אבל אני לא יודע אם אני יכול להשיג שם מכוניות, או שזה רק חלקים של מכוניות. אני אפילו מחפש ראלי במצב גרוע שאני ישפץ אותה לחדשה. תודה רבה, PEUGEOT 106...
הודעה אחרונה מאת Peugeot 106, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו בחול שאתה משלם לפי סבובים ויכול להרביץ כמה שאתה רוצה
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5 אלף צפיות
כל המכוניות שהוצגו במבחן נהדרות פרט לרכב אחד שאני לא מבין כל כך מה הוא קשור למבחן וזהו המיני. הוא לא כל כך ספורטיבי ואני אישית חושב שאת מקומו היה צריך לתפוס כמו רכב הוולקן או הסיאט איביזה טורבו של 99 כלומר הדור הקודם
הודעה אחרונה מאת דין007, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איפה אני יכול להשיג בקליות אחוריות שקופות לפיז'ו 206 רגילה?
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה ההבדל בין דגמי האימפרזה טורבו, GT, STI ו WRX? מבחינת נפח מנוע, כח סוס והספק.
הודעה אחרונה מאת ראלימן,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,287 אורחים (הצג רשימה מלאה)