רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=673&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= במקום להיכנס למריבות,אני חושב שג'ימיקאנה מול הראסטות תפתור עיניינים (ותיתן הרבה פרנסה למוסכי סמל"ת). ד"א- ראסטות זה הומור שלנו..ראסטות .... RUST...
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2188
הודעה אחרונה מאת volcane, -
שיפורים ל206 שלי 1 2
מאת דניאל-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני רוצה לשפר את הבפנוחו של האוטו ואני לא כל כך מתמצא עזרה מישהו??? 3000 ש"ח עומדים לרשותים בנתיים
הודעה אחרונה מאת Roy, -
-
מנחת בדרום הארץ 1 2
מאת puntoELX- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ישנו מנחת בדרום נטוש, אין אף אחד. עכשיו עלה רעיון של לארגן מיפגש שם באיזה יום שבת. המקום ממש גדול, אורך של כ-800 ורחב מאוד, איכות האספלט טובה. תפתחו קצת את הראש ותחשבו מה אפשר לעשות שם
הודעה אחרונה מאת בועז וולקן, -
גיר ארוך\קצר 1 2
מאת ALFA146-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. הרבה פעמים אנחנו שומעים את המונחים - "גיר ארוך גיר קצר". למשל ב-33 שהייתה לי הגיר היה ארוך אך סביר בהחלט. היום ב146 ההילוכים קצרים מאוד יחסית ל-33. מה לדעתכם עדיף קצר, ארוך? נימוקים בבקשה. תודה.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתם את מתיחת הפנים שעברה ה BMW סדרה שלוש? אני יודע שזה לא כ"כ חדש, אבל מה אתם חושבים עליה? אני יותר אהבתי ת'קודמת.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בצומת של הכניסה לכפר שמריהו (200 מטר מזרחית לצומת כ"ש, בפינת הרחובות המעפילים/החורש) יש מגרש גדול ובו המון מכוניות למכירה. בזוית העין ראיתי שם BMW דו דלתית, כנראה מסדרה 5 או מה שקדם לה. הרישוי מראה שזה משנת 1987. על השימשה הקדמית יש פתק. שווה לראות למי שחובב BMW.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מתעניין בפונטיאק טראנס אמ מודל 72 בערך.. רציתי לדעת כמה אתם חושבים שצריך להוציא על מכונית משנה 72 בערך עם מנוע של ביואיק 5 ליטר בערך .. המכונית ברמה הכללית נוסעת. אבל צריכה קוסמטיקה כמו עבודות פחחות צבע ריפוד וכו... מישהו יודע אם קל להשיג חלקים ? אם זה אפשרי להשיג חלקי חילוף ? שיפורים למנוע ? טיפולים ? וכו .. כל אינפורמציה שאקבל בין אם זה לחיוב או שלילה תתקבל בברכה ! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו כאן יכול לעזור לי ולומר לי כמה כ"ס יש לסקודה פליסיה שנת 96 עם מנוע 1300 ? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
נפרדנו כך...
מאת R.C- 0 תגובות
- 836 צפיות
שלום לכולם... טוב אז אחרי כמעט 8 חודשים אני נאלץ להיפרד מאהובתי השנייה הלא היא ה-205GTI שלי.. עברנו ימים יפים וימים פחות יפים,כמו בכל קשר היו לנו עליות ומורדות,אבל כשאוהבים מישהו או משהו אז הכל בסוף בא על מקומו בשלום. אם אני מסתכל אחורה אז אני יכול להגיד שממש נהנתי מהאוטו המדהים הזה למרות כל התחלואים והדברים המעצבנים שבה. ולכל מי שפקפק במחיר של ה-GTI אז היא נמכרה במחיר גבוהה הרבה מעל המחירון,הרבה יותר קרוב ל-23 אלף מאשר ל-13(מחיר המחירון..בערך..) אבל...לא נראה לי שהאוטו הבא שלי יהייה מצרפת,נראה שהוא דווקא יהייה מגרמניה...כן כן אני מחפש VR6!! אז אם מישהו יודע,מכיר,שמע אז בבקשה להעביר אליי בה"פ... אני מחפש אוטו משנים 94-95 וכמובן לא שחוטה וללא פגיעות ל…
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני חודש בערך קיבלתי באימייל של האתר שלי הודעה שיש עצומה למען הספורט המוטורי בארץ וביקשו ממני לשים באתר קישור. הם נרשמו לפורום ופירסמו לבד אז לא הייתי צריך לפרסם. זה דיי ברח לי מהראש והיום סתם גלשתי וראיתי את זה שוב אז בגלל שזה חשוב תחתמו גם אתם. זה מאוד חשוב. http://www.atzuma.cjb.net טל.
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & Convertibles old and new יש מצב למפגש\נסיעה קבוצתית? יאלה, שמיים כחולים, אויר צח, נוף מקסים, הרוח בשיער...... נו, מועדון STI נוסעים 30 מכוניות ביחד, במקס-טונינג נסענו 16 מכוניות לטיול בלי להניד עפעף � אז קדימה רודסטרים, באו גם אנחנו נעשה שיירה!
הודעה אחרונה מאת carrera gt, -
מועדון החמש
מאת ALFA146- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן כולם, שאלה - באיזו שעה מתאספים החבר'ה ממועדון החמש ? לכל הקופצים בראש - עשיתי חיפוש ולא מצאת...
הודעה אחרונה מאת ALFA146, -
שיפור אלפא ספרינט 1 2
מאת 205 GTi- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איך אני יכול לשפר אלפא ספרינט 1.7 16V שיוסיף לי כמה שיותר כ"ס אבל ללא טורבו , שישאר אטמוספרי? תנו רעיונות בבקשה ומחירים בערך
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
זוכרים שהיה פה שרשור בקשר לתת היגוי ואני כתבתי ברוב אי חוכמתי שלחיצה על המצמד יכולה להיות פתרון כדי לצאת מאותו מצב? ובכן טעיתי ואם אני לא טועה גם הודתי באותה טעות. ואם לא אני מודה ובגדול. חשבתי לעצמי למה לחצתי על הקלאץ' והגעתי למסקנה שלא לחצתי עליו בגלל "אינסטינקט" כמו שחשבתי בתחילה אלה לחצתי עליו מכיוון שאין לי באקטים. דבר שגרם לי עם הסיבוב והכח הצנטריפנטלי שהוא גורם לאחוז את ההגה בחוזקה מצד אחד ולהשען על צד שמאל של הגוף מצד שני כאשר רגל שמאל מפעילה לחץ תוך כדי על מנת לשמור על תנוחת נהיגה דבר שגרם: א)ללחיצה על הקלאץ' שהרגל היתה מעליו. ב)סירוס מידי של המנוע מה שמנע ממני לסיים באי התנוע שלידי (אתם רואים היתה אמת בדברי) ומכאן מסקנותי הנחרצות הן: א)לא ל…
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם היא יכולה , מה איתנו ? http://www.ausmicro.com/aMUSEd/sliminparkeren.wmv שמוליק
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבחור אומר שמ-90 כ"ס הוא הוציא 195 כ"ס... טורבו שמורבו.. הגיוני?? הקישור
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתר שגרם לי להזיל דמעה (איזה להזיל דמעה ?! אני כבר יומיים בוכה !!) אתר ש"מוקדש" כולו ל....מכוניות אקזוטיות ש...התרסקו.. יש גם צילומים של כל מיני ריסוקים אחרים... http://www.wreckedexotics.com קישור לאתר למטפחות וטישיו.....אם מישהו צריך לנגב את הדמעות... : http://www.kleenex.com בתמונה, למי שלא מזהה, 2003 Ferrari 360 Modena ולא...זאת לא האחת שאני השכרתי...
הודעה אחרונה מאת silent night, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זוכרים את סקופ העולמי של מגזין אוטו על שיפור הורס של הפונטו ספורט? בטח זוכרים... אז לדעתי מדובר בפרשה בהמשכים (או במערכת יחסים בהמשכים). לאוטו שוב הפעם יש ידיעות על הפונטו שאין לאף אחד אחר בעולם. השבוע הציגו פיאט מתיחת פנים לפונטו. זה מה שקראתי בכל האתרים בעולם וגם בארץ באתרים של אהרונוביץ' והגה. ומה כתבו באתר אוטו? שזוהי פונטו חדשה לגמרי!!!! העתונאים המקצועים של אוטו רק לא הצליחו להבין דבר אחד: "פיאט מפרסמים היום נתונים מלאים ותמונות רשמיות של מחליפת הפונטו. העיצוב חדש, יש מנועים חדשים – אך במפתיע, הממדים העיקריים נותרו ללא שינוי". מאוד מפתיע. פחות מפתיע אותי ששוב הפעם יש לאוטו בלעדיות עולמית על הידיעה אז מה אתם חושבים על הפרשה הנוכחית?? סתם חוסר מקצועיות או מש…
הודעה אחרונה מאת silent night, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הGTI 87' שלי כבר מזמן אינה איתי והספר מעלה אבק .אולי יש משהו שיוכל להיעזר בו.איזור י-ם
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
שיפורים ואחריות
מאת ori10- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שאלה קצת מעצבנת, כאשר משפרים את האוטו בציפים, קפיצים מייצבים ואגזוזים למינהם האם זה מבטל את האחריות של החברה לאוטו? (בהנחה שהאוטו חדש) האם זה מגדיל את הבלאי של המנוע? תודה
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום, יום חמישי ה-22.5.2003, בשעה 19:00 בקארטינג נחשונים, יתקיים מפגש של מועדון פז'ו-סיטרואן ספורט הישראלי. הודעות נשלחו מבעוד מועד לחברי המועדון. פרטים כאן: http://www.aquanet.co.il/vip/zegross/psi_next_meeting.htm ממחלף קסם פונים דרומה לכביש 444 (שילוט לשהם ומודיעין), לאחר כ-3 ק"מ פונים שמאלה לקיבוץ נחשונים, שוב שמאלה בצומת ה-טי, והמסלול נמצא בצד שמאל כעבור 100 מטר. בעלי פז'ו וסיטרואן מוזמנים - מקווים לראותכם!! (אם אין לכם פז'ו או סיטרואן - רוצו מהר לקנות!! אפשר עד שבע בערב!! ) רוני
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הנה קישור לתמונות ופרטים מלאים : קישור כאן אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב, במיוחד של השלוש דלתות. מאוד מענין מנוע הבנזין החדש בארסנל של הדגם - 1.4 עם 95 כ"ס וביצועים די יפים בגרסת ה"ספורטינג" שלה גיר עם שישה הילוכים , 9.6 מ 0-100 , ומומנט יפה ששיאו מגיע ב 4500 סל"ד מה שאומר שיש די הרבה כח בסלד נמוך. בנוסף צריכת הדלק מרשימה מאוד עם יותר מ 15 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת! בכל אופן, מה דעתכם? רציתי לשאול את תומר אם יש לו מושג אולי , מתי הפונטו המחודשת תגיע לארץ הקודש?
הודעה אחרונה מאת DragonFly, -
בתופים בכותרות ! 1 2 3
מאת שלומי-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הזוכים מהפעם הקודמת : מקום ראשון : RS6 לא בגלל הכותרות . מקום שני : מקום שלישי : ההזוי : ולתמונה של היום, בחסות עמית קומפי :
הודעה אחרונה מאת boomer, -
-
כפתור טורבו למכונית.... 1 2 3
מאת GK2k- 44 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום נכון בסרט מהיר ועצבני יש שם כפתור טורבו שפתאום המכונית מקבלת תאוצה אדירה... האם זה באמת קיים ..?? ניתן לעשות כפתור טורבו לכל מכונית...? כמה כזה דבר עולה...? מישהו עשה את זה...?
הודעה אחרונה מאת vavik-dr, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתכוון לרכוש ספר טיפולים למכונית שלי ואני לא יודע מה לקנות. מצאתי שני ספרים משתי חברות שונות HAYNES ו -CHILTON'S מה כדאי ? החברה הזו ? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0801991307/ref=lib_rd_next_16/002-4104458-0447209?v=glance&s=books&vi=reader&img=16&jumbo=1#reader-link או זו ? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1563922517/ref=pd_rhf_p_1/002-4104458-0447209?v=glance&s=books
הודעה אחרונה מאת nos, -
S.T.I - ההארה 1 2 3
מאת sronis-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
"הלו" "המפקד שלך גמיש?" אני מתחיל לתהות אם הקול המוכר מהצד השני איבד מעט את שפיותו, ועונה בזהירות. "לא יצא לי לבדוק לאחרונה את כישורי המיטה שלו, כך ש..." "טוב, חלאס עם ההתחכמויות, רוצה לנהוג על אימפרזה?" "איזו אימפרזה?" "איזו אתה חושב?" מבט אחד למטה מבהיר לי שאני עדיין לובש מדים, ומבט נוסף לשעון היד מבהיר לי שיש עוד 4 שעות עד שהולכים הביתה. רגע של פאניקה ואז אני פונה לרחמיו של מפקדי הישיר, אומר לו שאני חוזר עד 5 ומוכן אח"כ להישאר עד הלילה אם צריך. עם אריה אני יודע שלא יהיו לי בעיות. "אני מצטרף" הוא אומר ומיד רץ לבטל שני דיונים. "אם שואלים עלי, אני בדיון", הוא פולט בעוד אנחנו רצים למטה, מתווכחים מי יושב מלפנים בדרך לשם... למטה היא מחכה, וכסא הנוסע גם …
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
קיבלתי דו"ח 1 2
מאת DJO-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
1) כאשר רכב משטרה בסיור שגרתי, האם האורות הכחולים (הצ'קלה) חייב להיות מופעל? 2) האם כאשר הוא יוצא אלייך הוא צריך להיות עם כובע? 3) האם הוא יכול לקרוע דו"ח תנועה שהוא ממלא. 4) האם הוא יכול לקרוע את הדו"ח אחרי שהוא כבר נתן לי את העותק שלי ושלח אותי לדרכי. נתפסתי על ידי שוטר כאשר עשיתי יו טרן במקום שאסור, הוא יצא אלי ללא כובע והצקלה שלו לא הייתה מודלקת. בדברי הנהג זה מה שאמרתי לו לרשום. שאמרתי לו לרדום שהוא היה בלי כובע הוא אמר לי אז אתה שקרן בנוסף וראו שזה הרגיז אותו. עוד 2 דברים, מישהו יודע כמה נקודות זה יו טרן במקום שאסור, לנהג חדש? וכדי לשלם את הדו"ח אני פשוט לוקח מה שהוא נתן לי והולך לדואר?
הודעה אחרונה מאת DJO, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שיש ביטוח חובה, מקיף, צד ג' וכו . . . (בטח יש עוד כמה שאני לא מכיר) אבל אני לא יודע כל כך על מה כל אחד מכסה וכל זה... אשמח לקבל הסבר על כל אחד מהסוגים תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצער רב אני נפרד מחר מה 106XS שלי. אחרי 4 ימים של פרסום בעיתון ובפורום (עדיין בלי שלטים) אני מוכר את ה106 החמודה שלי. לשימחתי אני חושב שאני מוכר אותה לבחור טוב שישמור עליה (אני מקווה), הוא רצה לקחת אותה כבר היום, דבר שקצת השאיר אותי בשוק, אבל יש לי את הערב להיפרד ממנה. בלי בדיקה בלי כלום, ככה וזהו... אז להתראות לך 106...
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,287 אורחים (הצג רשימה מלאה)