Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש ביטוח חובה, מקיף, צד ג' וכו . . . (בטח יש עוד כמה שאני לא מכיר)

אבל אני לא יודע כל כך על מה כל אחד מכסה וכל זה...

אשמח לקבל הסבר על כל אחד מהסוגים :)

תודה רבה!

I'm Behind You

פורסם

חובה- כשמו כן הוא ביטוח חובה שכולם חייבים לעשות.

מקיף- (אופציונלי) נגד גניבה, שמשות,רדיו,וכ"ו.

צג ג- אופציונלי מה שזה נותן לך זה שברגע שפגעת במישהו לא תשלם את כל הסכום אלא דמי השתתפות עצמית, במקרה ואין לך צד ג אז תשלם את כל הסכום במלואו.

פורסם

חובה כשמו כן הוא. והוא מטפל בכל פגיעה בגוף.

אפשר להוסיף עליו צד ג' שמטפל בכל נזק שייגרם באשמתך לרכוש של מישהו אחר.

ואפשר להוסיף מקיף שבתוכו כלול כבר הצד ג' והוא מטפל בכל נזק לרכב שלך או לכל רכוש שהרסת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דרך אגב לא ידעתי שצד ג' כלול במקיף :D מגניב :D

ושאלתי היא :

על מה חובה מכסה?

במה הוא עוזר?

(ברור לי שהוא חובה...)

I'm Behind You

פורסם

חובה מכסה כמו שנאמר נזקי גוף בלבד ואתה מחויב לבצע ביטוח חובה ע"פ חוק.

אני לא רואה איך בנאדם שפוי לא מבטח את עצמו בביטוח מקיף כיום, בהתחשב בהיקף גנבות הרכב והעלויות הגבוהות בכלליות של רכבים והתיקונים שלהם, עם יוצא דופן אחד - בעל רכב שעלותו נמוכה מאוד ושמוכן לקחת את הסיכון...

בקיצור, קח מקיף. האופציה השפויה שתיתן לך לישון טוב בלילה. (אני מתחיל להישמע לעצמי כמו איזה סוכן ביטוח :shock: )

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני לא רואה איך בנאדם שפוי לא מבטח את עצמו בביטוח מקיף כיום, בהתחשב בהיקף גנבות הרכב והעלויות הגבוהות בכלליות של רכבים והתיקונים שלהם, עם יוצא דופן אחד - בעל רכב שעלותו נמוכה מאוד ושמוכן לקחת את הסיכון...

בקיצור, קח מקיף. האופציה השפויה שתיתן לך לישון טוב בלילה. (אני מתחיל להישמע לעצמי כמו איזה סוכן ביטוח :shock: )

חחח :D

אוקיי, תודה רבה לכולם!

I'm Behind You

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שפויים שלא מבטחים במקיף. המשותף לכולם הוא שהם די אמידים ומחזיקים מכוניות שאינן חדשות וגניבות.

קח בחשבון שחברות ביטוח לא מפסידות בסוף השנה. אם אדם ישקלל את עלות הביטוח לתקופה ארוכה, למול הכסף שהוא קיבל כתוצאה מכך שהוא ביטח באותה התקופה, התוצאה תהיה לטובת חברת הביטוח ברובם המוחלט של המקרים. הסיבה שרובנו מבטחים בביטוח מקיף היא שבמידה ולרכב יקרה משהו, לא יהיה לנו מהיכן לקנות אחר במקומו.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מנסיון של מישהו שבשנתיים גנבו לו שתי מכוניות - תעשה ביטוח מקיף (כמובן אם האוטו שווה את ההשקעה).

בכסף שקיבלתי על שתי מכוניות שגנבו לי אני יכול לבטח את המכונית שלי בלמעלה מארבעים שנה הקרובות...

אז תעשה את השיקולים שלך.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...