Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה קישור לתמונות ופרטים מלאים :

קישור כאן

אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב, במיוחד של השלוש דלתות. מאוד מענין מנוע הבנזין החדש בארסנל של הדגם - 1.4 עם 95 כ"ס וביצועים די יפים בגרסת ה"ספורטינג" שלה גיר עם שישה הילוכים , 9.6 מ 0-100 , ומומנט יפה ששיאו מגיע ב 4500 סל"ד מה שאומר שיש די הרבה כח בסלד נמוך. בנוסף צריכת הדלק מרשימה מאוד עם יותר מ 15 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת!

בכל אופן, מה דעתכם?

רציתי לשאול את תומר אם יש לו מושג אולי , מתי הפונטו המחודשת תגיע לארץ הקודש?

יניב

פורסם

הפרונט שלה מזכיר לי מעט פולו דור קודם. :?

בסך הכל רכב נאה, במיוחד במרכב משולש הדלתות.

גם מגוון המנועים והגירים הפתיע אותי לטובה.

:mm_yeah:

172

פורסם

אני שונא מתיחות כאלה שגורמות לאוטו מרובע להראות מעט עגול ועם שילובים מוזרים ולא יפים (כמו סקסו עם פנסים מעוגלים). אני לא יודע אם כמו פולו כפי שכמה חברים אמרו בשירשור, אולי פאליו :wink:. הקדים מזעזע (חבל גם שבאברט החליפו את הפגוש היפיפה שהיה בHGT הראשונה).

נ.ב.

מתערב איתכם שהפסים השחורים בצד הרכב ובפגוש ינשרו תוך זמן קצר.

פורסם

לא אהבתי. זה בכלליות, ובפרטנות אני לא סובל ת'תופעה (שנמצאת בהרבה רכבים בשנים האחרונות) של סמלי יצרן בגודל של הגה של אוטובוס.

:puzzled:
פורסם

לדעתי האישית היא לא דומה לפולו דור קודם. שים לב שהפנסים לא מרובעים כבפולו אלא מתוחים ובעלי צורה לא ממש מרובעת. אני מסכים עם מתן אבל שהסמל בגודל של אוטובוס ממש לא לעניין.

יניב

פורסם

מתי יבינו בפיאט שלאמץ את הקונספט העיצובי הכושל של הסטילו, ולהדביק אותו לכל הדגמים, זה לא הדבר שיוציא אותם מהבוץ.

הפונטו נראתה בסדר בדגמים הקודמים וממש מעולה בשלוש דלתות, עכשיו היא נראית כמו שיעתוק של איזה יונדאי גטס.

פורסם
לדעתי האישית היא לא דומה לפולו דור קודם. שים לב שהפנסים לא מרובעים כבפולו אלא מתוחים ובעלי צורה לא ממש מרובעת. אני מסכים עם מתן אבל שהסמל בגודל של אוטובוס ממש לא לעניין.

בגלל זה היא לא פולו, אלא "רק" דומה לה... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

על מה אתם מדברים? העיצוב, לדעתי נראה כזה שלא ניתן לחוות עליו דעה בלי לראות אותו קודם כל על הכביש. רק בעדר המכוניות נדע אם המכונית יפה או דומה מדי לפולו.

ונכון - בתמונות היא ממש לא נראית משהו.

אבל מנוע 1.4 עם 95 כ"ס שמזיז את הדבר הזה ל- 100 בפחות מעשר שניות נראה לי דבר ממש ממש ממש חמוד!

בתור אחד שנוהג לפעמים על גרסת ה-80 כ"ס ומופתע מכמויות הכח יחסית למנוע הקטן, אני בהחלט אשמח לבדוק את ה-1.4

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
לא אהבתי. זה בכלליות, ובפרטנות אני לא סובל ת'תופעה (שנמצאת בהרבה רכבים בשנים האחרונות) של סמלי יצרן בגודל של הגה של אוטובוס.

מזל שאנחנו גרים בישראל, תוך שבוע הסמל כבר לא על הרכב. :mad:

פורסם

לא נראה לי שפיאט זה הסמל החביב של הערס המצוי.... 8)

יניב

פורסם

לא נראה לי שפיאט זה הסמל החביב של הערס המצוי.... 8)

דווקא כן,

פיאט אונו ...

• תוכן חדש...