Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לרכוש ספר טיפולים למכונית שלי ואני לא יודע מה לקנות.

מצאתי שני ספרים משתי חברות שונות HAYNES ו -CHILTON'S

מה כדאי ?

החברה הזו ?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0801991307/ref=lib_rd_next_16/002-4104458-0447209?v=glance&s=books&vi=reader&img=16&jumbo=1#reader-link

או זו ?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1563922517/ref=pd_rhf_p_1/002-4104458-0447209?v=glance&s=books

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מומלץ לקנות ישירות מהחברה.

http://www.haynes.co.uk/

כשקניתי מהם זה היה יותר זול מאמזון. גם מומלץ לקנות היינץ אנגלי ולא אמריקאי

(אותו ספר, אבל הנייר איכותי וכריכה קשה בבריטי).

גם השירות שלהם יעיל ואדיב (הספר לא הגיע, אז הם פשוט שלחו עוד אחד, בלי

שום בעייה).

אוטו דיפו מכרו סטוק שחיסלה חנות בשם "יאיר" בכיכר החשמל בת"א. מטבעם של ספרים

שלא נמכרו, רוב הספרים שהיו הם של דגמים שנכחדו (מוריס מרינה) או מעולם לא יובאו

ארצה (הונדה CBR 1988) ככה שרוב הסיכויים שלא היה להם מה שאתה צריך.

:turn-l:
פורסם

צ'ילטון מכוונת יותר לשוק האמריקאי וההינס יותר אירופית. הלינק שלך מוביל לספר ספציפי על ה 323 של היינס אבל לספר כללי של צ'ילטון.

השאלה היא למה אתה צריך את הספר. אם לצורך הכרה תיאורטית עם הרכב כדי להבין את החשבון במוסך או לטיפולים פשוטים - שניהם טובים. אם זה לצורך ביצוע משהו מורכב הייתי מחפש shop manual מקורי של הרכב הספציפי שבו מופיעות הנחיות היצרן בשילוב מק"טים של חלקים.

משתי האפשרויות שהצגת הייתי בוחר את ההינס , אבל לא מאמאזון ששוחטים על המשלוח. אין סיבה לשלם יותר מ 11 -9 $ משלוח בדואר אויר מארה"ב והם גו(נ)בים לפעמים 30 -20 .גם צריך להקפיד שהשולח יציין ערך של פחות מ 40 דולר על החבילה (לפצל חבילות אם אתה מזמין הזמנה גדולה) כי אחרת יש על זה מכס.

נמרוד

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

אני כנראה אזמין היינס מהאתר הרשמי שלהם.

תודה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני כבר הרבה זמן לא מצליך למצוא את הספר לאוטו שלי. מישהו יכול לעזור לי?

הדגם הוא :

VW POLO 1400 16V 1997

כל הספרים שם הם של הדגמים הרגילים.

• תוכן חדש...