רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,603 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שיש ביטוח חובה, מקיף, צד ג' וכו . . . (בטח יש עוד כמה שאני לא מכיר) אבל אני לא יודע כל כך על מה כל אחד מכסה וכל זה... אשמח לקבל הסבר על כל אחד מהסוגים תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בצער רב אני נפרד מחר מה 106XS שלי. אחרי 4 ימים של פרסום בעיתון ובפורום (עדיין בלי שלטים) אני מוכר את ה106 החמודה שלי. לשימחתי אני חושב שאני מוכר אותה לבחור טוב שישמור עליה (אני מקווה), הוא רצה לקחת אותה כבר היום, דבר שקצת השאיר אותי בשוק, אבל יש לי את הערב להיפרד ממנה. בלי בדיקה בלי כלום, ככה וזהו... אז להתראות לך 106...
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 906 צפיות
אז איך הם עלו ? קיבלתי מסוכנות הביטוח שלי מכתב וגם את הפוליסה (עדיין לא שילמתי) ולהפתעתי אני רואה שתעריף ביטוח החובה עלה ב 100 וקצת , הוא היא 1911 ועכשיו 2080 איך זה יכול להיות ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מדבר על זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2625713,00.html זאת דוגמא רעה של מקרה שלדעתי הנהגת לא היתה צריכה לצאת מהעונש. אני בד"כ לא מצדד בצד המשטרה אבל הפעם המשטרה צודקת! מבחינתי יש שני תסריטים אפשריים, אף אחד מהם לא דומה לתסריט שקיבל השופט: 1. הנהגת ראתה את השוטרים וניסתה להתחמק מהם ע"י העמדת פנים שהיא לא רואה אותם. 2. הנהגת באמת לא שמה לב לשוטרים ופה הבעיה הגדולה. איך אפשר בדיוק לא לראות אורות של ניידת? הרי גם אם רואים את האורות נותנים לניידת תשומת לב ולבדוק מה כוונת הניידת לעשות (האם הסירנה פועלת למשל?). מה שמעציב מאוד זה שהשופט אפילו קיבל את טענת ההגנה שבגלל שהנהגת שמעה מוזיקה חזקה היא לא שמעה.....זה טיעון עלוב!!! מה גם שזה לא חוקי ל…
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
אלפא 33
מאת boca_juniros- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום עברתי ברחוב וראיתי אלפא 33 במצב חיצוני פשוט מדהים ולמכירה! וכשאני אומר מדהים אני מתכוון לכך שאין עליה שום שריטה, ונראה שהיא עברה פחחות. היא זהובה יפהפייה, מנוע 1.5. רשמתי את המספר של הבחור ואני אתקשר אחה"צ, השאלה שלי היא אם שווה בכלל לגעת באוטו כזה, ששמעתי שיש לו הרבה פאקים. אם הבחור שומר על האוטו מבחינה מכנית כמו שהוא שומר עליו מבחינה חיצונית אני בטוח שהיא תצא מצוין בבדיקה אבל השאלה היא האם שווה לקנות אחת כזו והאם היא תכניס אותי לצרות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
טיפים לטסט לרכב?
מאת RS6- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מחר אלך לי בהתרגשות רבה להעביר את האוטו טסט, בפעם הראשונה שלי. עכשיו, רציתי לבקש ולשאול, אם למישהו יש טיפים בעניין כגון, מה להגיד במקרה ש....... ומה לעשות מתי ש..... או שההודעה הזאת ממש מיותרת וסתם פתחתי אותה?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 0 תגובות
- 853 צפיות
רציתי לדעת האם למישהו יש את הסרט ששודר בערוץ 1 או 2 על הפאריז דאקר. תודה שחר,
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי ביטוח לנהג חדש\צעיר ...... חובה+מקיף אמרו לי שאני אקבל את ה"תעודה" הרשמית של הביטוח רק עוד שבועיים, ובינתים קיבלתי פקס שרשום כנראה מה שיהיה רשום באותה "תעודה"... פקס שכנראה מציין שנעשה הביטוח. עכשיו רציתי לדעת אם הפקס הזה 'תופס'? אפשר לנסוע עם זה? אם עוצר אותי שוטר לדוגמה, הפקס הזה שווה משהו? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Spike, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מבקש המלצתכם על מכון טוב לבדיקת רכב לפני קנייה בתל אביב - מקצועי ודקדקן ככל הניתן, בהיותי הרוכש. התודה מראש.
הודעה אחרונה מאת חלי, -
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
http://www.ralliartuk.com/default.asp לידעתכם הם מטפלים גם בסובארו ובעוד רכבים.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום הכרתי מישהו עם פיאט אונו טורבו שנת 86 אם אני לא טועה רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הרכב המדובר ? אם מישהו יודע אם הוא שווה משהו ? (הבן אדם מחרטט שהוא מוריד אימפרזות והוא עוקף פעמיים את מהירות הקול) האוטו כמובן משופץ... אבל הוא עדיין מנוע 1600 עם טורבו רציתי לדעת אם האוטו הנל באמת עם ביצועים או שמנוע של פיאט אונו אומר הכל .. ועוד שאלה. אם למישהו יש מושג מה המחירון של דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
התמונות רק יצאו.חם מהתנור http://car.kak.net/modules.php?op=modload&name=news&file=article&sid=958&mode=thread&order=0&thold=0
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אמנם אין מבחן השוואתי ענק לעשרות ספורטיביות, כמו שהם נוהגים לעשות מדי פעם, אבל יש שילוב מדהים למדי של מכוניות ספורט קיצוניות ומרשימות ביותר. זה מתחיל בפרטים חדשים על המחליפה של האסטון מרטין DB7, שעדיין לא הוצגה, וכן מעט פרטים על המחליפה של הלוטוס אליז, המתקרבת... אח"כ עוד פרטים על הסיאט קופרה GT שתתחרה בעתיד במירוצים, עם מנוע 2.7 ביטורבו בעל 500 כ"ס. אחריה - קאדילק CTS מתחרה ל-M3 עם 400 כ"ס מ-5.7 V8. כנראה הסדאן-ספורט המכוערת ביותר על הכביש. בתמונה שרטוט שלה, במגזין תמונות נורמליות. אח"כ - הקופה הקטנה של ניסאן - 350Z, הופכת לקבריולט, ונראית מצוין. אח"כ בשורה טובה - הקוזי חוזרת, בדמות הפוקוס עם 300 כ"ס ו-4X4, ב-2005... וכאן מתחילים…
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרבה פעמים אני נתקל בציורים של מכוניות, בדיוק כמו אלה בסמל של הפורום (למעלה מימין), מדובר בסידרה כלשהי, כולן דומות, וראיתי שם המון המון דגמים... מישהו יכול בבקשה לומר לי מאיפה כל הציורים האלה מגיעים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
זה לא הוגן!!! פרארי 575M מאראנלו בארץ!!!!!! http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=444&SubjectId=81
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפשת לקנות פוסטרים מחו"ל/ מהארץ של מכוניות ספורטיביות וכן ספציפית של ה- 147 וה- 106. איפה ניתן לקנות?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 3 תגובות
- 980 צפיות
מחירונים. פורומים וכו'....
הודעה אחרונה מאת pmy, -
איזה ערפל!!
מאת DJO- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא ייאמן. לפני שיצאתי מהבית עברתי על רשימת המצלמות ומה אמיתי ומה לא בכביש 4, איזה מהירות ואיזה נעליים, מכמה קילומטרים מצפון לרעננה, ערפל, שפשוט חבל על הזמן. אתה לא רואה בשיט, הנסיעה הכי מפחידה שהייתה לי בארץ, אתה מרגיש כמו בסרט ורק שחזרתי הביתה הבנתי איך אני מדליק אורות ערפל
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 1 תגובות
- 994 צפיות
שמעתי פעמים רבות שמחירים הביטוחים למכוניות פתוחות... הם בשמיים !!!!! מישהו יכול בערך להגיד לי עד כמה הביטוח יותר יקר ? האם ביטוח כל כך יקר, שהוא צריך לההיות שיקול בקנית מכונית פתוחה ? והאם יש הבדל בין גג בד לגג קשה ( 206CC )... תודה!
הודעה אחרונה מאת ebs, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשנות ה-60' וה-70' המיני קופר S שירתה בתפקיד ניידת משטרה בכוחות השיטור של דרום וויילס החדשה באוסטרליה. הן שירתו בנאמנה את השוטרים במגוון משימות כולל highway patrol. כיום, לאחר יותר משלושים שנה מאוחר יותר, הן חוזרות. ה-S תשמש ל"מגוון פעילויות למען הקהילה", החל בביקור בבתי-ספר וכלה בפטרול ברחובות ושמירה על הסדר הטוב. כמו בכל מדינה מתוקנת, אין אזכור למשימות מהירות והפחדת נהגים ממהרים בכבישי המחוז הנ"ל. בתמונה, השוטרים המאושרים אנגוס מק'פליי ואיאן נייסקאר עומדים בשילוב ידיים ומתים לקחת סיבוב על הקופר S. Party on, lads
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
השעה : 04:30 בערך, אחרי יציאה של שישי בערב. המקום : מגרש חנייה נטוש באיזור מת לגמרי. ה'עבריינים' : אני ועוד 2 חברים, כל אחד עם הרכב הפרטי שלו. האירוע : כמעט חצי שעה של כיף טהור נגמרת כשצ'קאלקות טסות לכיוון שלנו, ברקע סירנות ו " מיצובישי אפורה ! עצור בצד ! רנו לבנה גם אתה ! רנו ! רנו לבנה ! אמרתי לך לעצור !" 3 מתנדבים של מתנ"א מגיעים ותופסים אותנו על 'נהיגה לא זהירה', 'נהיגה בחוסר אחריות', או לפי הגדרתם "נהיגה פרועה, ממש השתגעתם על הכביש". המתנדב שמדבר איתנו לא מנסה להסביר מה פרוע במה שעשינו ומה בדיוק מסכן את הסביבה כמו שהוא טוען (הסביבה - מגרש חנייה נטוש וגדול באמצע ים של חול). אחרי לחץ גדול מצדי וניסיון לשכנע אותו לדבר קצת מעבר לחוק היבש הוא מסביר לי ש :…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שתי שאלות: 1.פונטו טורבו 96 (האוטו שלי)- על פי יצחק לוי היא שווה 37K. על פי Mycar.co.il היא שווה 47.9K. באתר האינטרנט של הגה (motorcar.co.il) היא בכלל לא מופיעה... עוד דוגמא :על פי יצחק לוי שווה 103K וראיתי שאנשים (blackfocus) שטוענים שהיא שווה 117K. מה אם כך סטנדרט ההשוואה ? מחירון יצחק לוי ? 2.נחזור לקליאו B 2002 ספורט. מברורים הבנתי שזו מכונית שווה. אבל כשמדברים על רמת המכונית (שווה, גרועה וכ,) מתיחסים לאיכות ביחס לעלות ויש מכוניות שרוצים עליהן סכום גבוהה יחסית למחירונים ויש כאלה שסכום נמוך. נקודת ההשוואה צריכה להיות מחירי השוק ולא המחירונים הפורמאלים... מה אם כך סטנדרט ההשוואה ? מחירון יצחק לוי ? אריאל
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
במונדיאל ב-90 היא זכתה במקום השלישי אך בשבילנו היא תמיד מספר אחת.?
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גלריית השבוע היא יותר גלרייה לאנשים ספציפיים שאת רכבם צילמתי. השבוע התמונות מעט "עקומות" (מי שיראה את הגלרייה יבין...) לדעתי הצילומים שווים השבוע צפייה, בלי שום קשר לתוכנם. מקווה שתהנו, יותם http://www.pbase.com/rallyeweb6/16_in_may_2003
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם אני קונה אוטו יד שנייה שחדש כזה הקבוצת רישוי שלו הוא 5 ושאני קונה אותו יד שנייה אחרי שנתיים נניח הוא שווה פחות ונכנס במחירים של 3 ו4 חדשות אז לפי מה אני משלם אותו??? (את הביטוח)
הודעה אחרונה מאת ko3, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
תקראו את הכתבה הזו http://news.walla.co.il/?w=//388399 מה דעתכם, לדעתי התמונה ממש לא אוטנטית, אני מכיר את כל נהגי הראלי הארץ, וגם אם לא הייתי מכיר אני בטוח שאף אחד מהם לא מתאמן על יונדאי אקסידנט (אקסנט בשפה יותר פשוטה). מה שגם זה לא הכי בטוח להתאמן שם, אולי אין משטרה אבל חס וחלילה יקרה משהו, מי יבוא ויחלץ??? מישהו יודע באיזה גוף מדובר?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ונפתח במסקנות - המחשבה משפיעה על מה שקורה בכביש. זה לא מדע בדיוני!!! מדובר בעובדות. ולהלן ההוכחות (הכל אמיתי, מיותר לציין): (א) בשבת, בעודי ממתין ברמזור בגשר ההלכה, אני קולט קצת לפני ב.מ.וו Z4 חדשה, פתוחה, מדהימה !!! כריס באנגל הענק שיחק אותה שוב, והאות Z שרשומה מאחור בענק, נראית כאילו כריס חרט אותה בקצה חרבו, סטייל "זורו". הבוקר, איך שאני ברמזור בהרצליה פיתוח, אני חושב לעצמי "עם כל האודי TTים שהולכים פה, היה ממש מתאים לראות עכשיו את ה-Z4, שאני אוכל לתת בה עוד מבט" ואיך שהמחשבה הזאת עוברת לי בראש, לא עוברת שניה - בחיי - ואת הצומת מולי חוצה Z4. שככה יהיה לי טוב, למה לא חשבתי על מיליון דולר (לא שיש הבדל גדול כל כך). (ב) קצת אחר כך, אני באיילון, בפקק ה…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 9 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
האם גלאי רדאר זה חוקי ? האם יש משהו בחוק שאינו מאפשר לשים אותו אבל פשוט לא מייחסים לזה חשיבות הגמדים הכחולים ?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע מאיפה משיגים?!?!? אח שלי עיקם את שלי
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2623734,00.html אני מתאר לעצמי את הדו-שיח : שוטר: "למה אתה נוסע מהר?" נהג: "אשתי יולדת" שוטר: " לך תעבוד על מישהו אחר" ובאמת, כל הכבוד, סוף סוף עושים משהו טוב. (לפחות הוא לא שם לב לנהגים אחרים באותו זמן)
הודעה אחרונה מאת דניאל,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 943 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- lanosforce
- amosbmw
- G. P. Magnus
- לירון .ה.
- מחפש1
- Camaro 92
- om2
- Or05230
- zaf
- orankohn
- malcishua
- Aviady001