רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום הגיעה אלי מכתב מעיריית טבריה (אני גר בנצאת עילית) שבו רשום שחניתי במקום שחייב בתשלום. כתוב שזה קרה ב31.1.2003 והמכתב נרשם ב 25.5.2003 ( לאחר 5 חודשים ). אני יודע בוודאות שלא הייתי שם , מה אני יכול לעשות? הקנס הוא 100 שקל , אבל זה לא העניין של כסף אלה העקרון למה אני צריך לשלם על דבר שלא עשיתי ? מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברים מכיוון שאזור הארועים המוטוריים נעול אני מפרסם זאת כאן בתקווה שזה בסדר - מתארגן ארוע road rally , ארוע ספורט מוטורי חדש וחוקי - לפרטים :- http://forum.formula-1.co.il/viewtopic.php?t=676&sid=99d5b6ac288d855025a7e4e145e5f980 הצטרפות - http://forum.formula-1.co.il/viewtopic.php?t=952&sid=99d5b6ac288d855025a7e4e145e5f980 תודה דובי מילר
הודעה אחרונה מאת boomer, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן פיז'ו 106 XS 1.4 שנת 98 גיר רגיל כמובן... ויש לי כמה שאלות: 1- כמה כ"ס יש לאוטו??? 2- שווה לשפר אותו??? אם כן, מה להוסיף??? (_מבחינה מנועית כמובן...) מודה על העזרה מראש...
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
ברצוני לברר מהו המקצוע הנ"ל ? (מה הוא כולל) כיצד משיגים אותו? (מבחינת לימודים) מיקום מוסדות לימודים? (בארץ/חו"ל) עבודה? (האם יש בארץ? אם לא היכן בחו"ל) מודה מראש. אני מתחנן רק תשובות עניניות.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z3, Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK & Convertibles old and new המועדון גדל מרגע לרגע. התחלנו כשניים. חמישה נפגשו ביום שיש האחרון. כעט יש יותר מאחד עשר שרוצים לבוא ולהכיר. בואו ביום שישי 30.5 לבית קפה גופרמן שבמושב רישפון בשעה 16:00 יש שם מגרש חניה גדול ובחלקו מוצל - ניפגש, נכיר אחד את השני � ונצא לנסיעה משותפת . להתראות מועדון נוהגים וטיולים - ללא כיסוי
הודעה אחרונה מאת MR2Spyder, -
מאזדה 3
מאת fiesta-1.3- 1 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולם... משהוא יודע מתי המאזדה 3 החדשה תגיע לישראל. איזו תצורה היא תבוא ? מנועים? כול מידע נוסף יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
G55 AMG מי שמכיר כמובן שאין אפילו גרגיר אבק אחד באוטו.
הודעה אחרונה מאת אלעדש, -
- 40 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
עליה של לפחות 11% לכול הדגמים!!! 206 XS ידנית 3 דלתות + סאנרוף : 112K במקום 102K. 206 GTI : במקום 126K, רק 137K... התחרפנו לגמרי... גם עם הנחת "חבר" של אחי מהצבא, לא משתלם לקנות חדש. אז אני אלך על 206 GTI משומשת כנראה. משוגעים!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי כמה תמונות של גולף אחת שפתאום באמצע נסיעה התחילה להוציא ניצוצות מהגלגל דבר שהתפתח לשריפה באמצע איילון אלי
הודעה אחרונה מאת bender, -
דגמי פג'ו 205
מאת NirTzi-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת... האם קיימת פג'ו 205, עם הגה כוח ו ABS ? אם כן, מאיזה שנים התחילו לייצר עם הגה כוח והABS ? והאם זה בכל הדגמים ? או רק בספציפים ?, אם כן איזה דגמים ? תודה! ניר.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 909 צפיות
משעה 11 עד 14 במרכז המסחרי החדש של חברת "ליגד".
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שביקר בתערוכת הרכב Makuhari ביפן שלח לי את התמונות. תהנו!! בקרוב אצלנו....
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הסרטון הוא 15 מגה, ככה שהוא בעיקר מתאים לאלו שהם בעלי קו מהיר אבל ניתן לראות עוד כל מיני דברים אחרים באתר עצמו. מומלץ! http://www.miniitalianjob.com/index.jsp?direct=tri
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יש בבעלותי רכב משנת 91 שפשוט הפסקתי לנסוע בו הוא 3 שנים בלי טסט ועכשיו אני רוצה להשמיש אותו ולתת אותו לאחיין שלי מתנה לרשיון מה צריך לעשות בשביל להשמיש אותו??
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תצפית טריה: ניידת מתנ"א, חונה בשולי האיילון, כאשר הפעם השוטר איננו אוחז בממל"ז אלא במכ"א (מטף כיבוי אש), כאשר ענן סמיך של עשן לבן מיתמר ממנועו, ומכסה המנוע פתוח. למי שרוצה צ'יפס - שמן חם חופשי באדיבות מתנ"א !!
הודעה אחרונה מאת Ori, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו במקרה יודע איפה אפשר לברר כמה כוכבים קיבלה גולף MK3 1993-1998 בNCAP או בכל מבחן בטיחות אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת alonroz, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן פעם גנבו מאוטו של חבר שלי את הסמל והוא קלט את זה הוא התחיל לרוץ לילד הזה והילד ברח השאלה שלי מה אתם הייתם עושים אם הייתם קולטים את הילד עם הסמל ביד בורח? אל תגידו לי דופקים ספירנט מוציאים את הנבוט ודופקים את הבן זונה כי זה לא מציאותי הייתם מגישים תלונה? = גנב סמלים
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפרסומת של האקורד החדשה ... לא ממש אוהב את האוטו למרות שעיצוב נחמד אבל תראו איזו פרסומת הם עשו והכל בלי מחשב .... http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מכיר מישהו עם V5 משופרת ושמעתי את זה גם בפיאט טורבו של מישהו.. זה רעש כזה שבוקע מהמנוע כל פעם שהם מעבירים הילוך כמו שריקה כזאת.. חלק אומרים שזה אגזוז פתוח חלק אומרים שזה שסתום פריקה.. עשיתי התערבות עם חבר.. מי שעוזר תודה =]
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=11657
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תראו, אני קצת משועמם אז יש לי שאלות מוזרות ... נניח אני נוסע דיי מהר ומבחין בניידת מבערך 500 מטר, מתחיל להאט וגלאי מצפצף - נתפסתי נניח אני מביא עצירת חירום, כלומר עוצר בערך 300-400 מטר מהניידת. קיימת הוראה שהשוטר חייב לבוא אליי. באמת קשה לי להאמין שהשוטרים העצלנים והשמנים של משטרת התנועה ילך עדי אליי כ 300-400 מטר. הוא לא יכול לבוא אליי עם הניידת כי הוא יצטרך לנסוע נגד כיוון התנועה. אני אחכה נניח חצי שעה - שעה עד שיסיים שם וכשיסע גם אני אסע. וגם עם יבוא אליי מקסימום אני יגיד שהתחמם המנוע או משהו כזה ובגלל זה עצרתי. האם אני אתחמק מדו"ח? עוד משהו, עם אני נוסע בכביש של כמה נתיבים דוג' כביש 5, אילון ויש לי גלאי V1 שמגלה מולטובנות. האם אני מוגן מליזר…
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פעם הוא התפרסם בפורום ניסיתי למצוא אותו בחיפוש.... אבל לא הצלחתי... אז אם משהו זוכר אותו או שיש לו אותו על המחשב שירשום לי בבקשה....
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
-
- אחראי פורום
- 60 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
*עריכה: רצית סקר? קיבלת. - רוני* אני רוצה ומקווה שכל חברי הפורום ינסו לענות לי על השאלה (סקר) זה. האם לדעתכם זה מומלץ או נכון שנהג חדש שבקושי יש לו חצי שנה רשיון ינהג על רכב חזק כדוגמת: (נא לנמק אם אפשר). 205 GTI. 106 GTI. 106 ראלי. וכל מכוניות האצ'בק החמות שנכללות בקטגוריה הנ"ל. תודה.
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.peugeot-gti.net/forums/showthread.php?s=&threadid=40467&perpage=20&pagenumber=1 http://lbft.co.uk/gallery/fcs2003/ http://www.theego.com/jp/
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 3 תגובות
- 992 צפיות
תגידו הגיוני שראיתי את הרנו מגאן II החדשה...? לקחתי את אחי לתחנת האוטובוס באורלוזורב ביום ראשון האחרון, הוא נהג לשם, ואני מחזיר את האוטו הביתה, במקום שהוא יסע לשם במונית. השעה הייתה בערך 7.30 בבוקר, ואז בנתיב הנגדי אלינו ראיתי אוטו שאני לא מכיר ולא מזהה (וזה לא קורה הרבה) ואז הסתכלתי אחורה והתחת של האוטו נראה כמו הרנו מגאן II החדשה. הגיוני?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תקציר: תא (ת''א) 175173/02 שון בנימין נ' רחמני דניאל (שלום; גרוסמן; 21.5.03) מיני-רציו: ביהמ''ש קבע, כי הנתבע לא גילה לתובע, כי לרכב היו בעלים קודם וכי מדובר בחברה בע''מ, דבר שיש לו משמעות לגבי מחיר הרכב. נקבע, כי הנתבע הותיר לתובע לברר בכוחות עצמו אם היו בעלים קודם לרכב, אם לאו. הנתבע אמנם מסר את הרכב לבדיקה ולכאורה הציג את כל המסמכים, אך אפילו לא חטא בשקר מפורש, כל התנהגותו הטעתה את התובע. נפסק, כי בכך חטא בחוסר גילוי נאות, העולה כדי הטעייה. מאחר שחלף זמן רב מאז הרכישה והרכב היה כל העת בשימושו של התובע, לא ניתן לבטל את המכירה אלא יש לדון בפיצוי. לפסק הדין: http://www.nevo.co.il/Psika_word/shalom/s02175173.doc עמית
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מחפש דיי הרבה זמן את הספר רכב של הוולוו שלי ואני לא מוצא... אני לא מכיר אישית אף אחד שיש לו את אותו הדגם, חוץ מאחד אבל אין לו גם! אז ככה שאני עדיין מחפש, יש אפשרות למצוא את זה באינטרנט? או אולי למשהו ממכם יש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנה צילום של סטיקר שחילקה עירית הרצליה בקניון שבעת הכוכבים. הסטיקר מייצג לדעתי גישה ראויה לגנאי של מטה הבטיחות העירוני של הרלצליה במה שנוגע לבטיחות בדרכים. לא ברור מהסטיקר אם הכוונה להזהיר ילדים ללא רישיון מהכביש (מעברי חציה וכו') או אם הכוונה לנהגים שיזהרו מהכביש. בגלל שלא טרחו לציין כלום מעבר לסלוגן הבולט אני משער שהמטרה כללית. עצוב לראות שעירית הרצליה משקיעה מכספי הציבור/תורמים במדבקות שמטרתן להפחיד אותנו כשאנו על הכביש. יש דרך טובה יותר, נהג/ילד לא צריך לפחד מהכביש כמו מחית טרף, הכביש יכול להפוך למקום בטוח יותר לשהיה בעזרת חינוך וחתירה למען תרבות מוטורית ונהיגה נכונה. הפחדות מטופשות כאלו לא תורמות, הן רק יהפכו את הכביש למקום שפחות נעים להיות בו. כמובן …
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רמזור/פקק תנועה/תמרור עצור/whatever..... גם אם מותר וגם אם לא, מה באמת עושים שוטרים במצב כזה? תודה, אורון
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי דו"ח על מהירות, מעוניין לשלוח מכתב של בקשה להמרה באזהרה. יש עצות לגבי נוסח המכתב?
הודעה אחרונה מאת yosi-m,