Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת סמלים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שמפריעה לי כבר הרבה זמן

פעם גנבו מאוטו של חבר שלי את הסמל והוא קלט את זה

הוא התחיל לרוץ לילד הזה והילד ברח

השאלה שלי מה אתם הייתם עושים אם הייתם קולטים את הילד עם הסמל ביד בורח?

אל תגידו לי דופקים ספירנט מוציאים את הנבוט ודופקים את הבן זונה

כי זה לא מציאותי :!:

הייתם מגישים תלונה?

:vamp::2gunfire:

:vamp: = גנב סמלים

פורסם

אני לא יודע מה אתה היית עושה,

אבל אני הייתי מגיש תלונה ו/או מפוצץ לו את הצורה..

- תלוי בגיל של המנ**ק!

:evil:

מיני ואין שני לה!

פורסם
דבר ראשון תמשטרה לא היתי מערב....

היתי תופס תבן ז**ה!!! עושה לו סמל אישי.. :mad::evil:

אני באותה הדיעה!

Back to the original - NC again.

פורסם
דבר ראשון תמשטרה לא היתי מערב....

היתי תופס תבן ז**ה!!! עושה לו סמל אישי.. :mad::evil:

אני באותה הדיעה!

אני לא יודע מה אתכם אבל אני תמיד מנסה כמה שפחות להגרר לאלימות ...

אני אישיתי הייתי תופס אותו גם אם הייתי צריך לרוץ עד אילת אחריו, אח"כ הייתי משאיר את הטיפול למשטרע. אם מדובר בילד קטן אז כמובן שאני הייתי שמח להיפגש עם ההורים שלו ולבדוק שהם אכן מטפלים בעניין כי כל אלה שהוא גנב מהם את הסמל כבר לא חשובים אלא הכי חשוב זה למנוע גניבה של סמלים בעתיד ...

ואם כבר העלתם את הנושא, על האוטו שלי יש את אחד הסמלים הכי יפים שיש (אומנם אנשים לא מכירים את הסמל אבל כל גנב שיראה אותו ברחוב ישר זה יקרוץ לו), הסמל הוא של חתול ים והוא באמת יפה .ופשוט אין להשיג כאלה בארץ (רק להזמין מגרמניה וגם שם לא כזה קל למצוא) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המשטרה לא תעשה כלום אם זה ילד מתחת לגיל 14. אסור לה. למעשה אם תתפוס אותו בכח, תכניס אותו לאוטו ותביא אותו לתחנה אתה בעצמך עברת על החוק. ואם תחזיק אותו ותצלצל למשטרה, לא ממש יעשו משהו.

אם הוא בוגר יותר (ועדיין גונב סמלים, המנייק), מקסימום השוטרים יזהירו אותו והוא יצחק ויעשה לך אצבע משולשת כשייצא מהמשטרה.

לגבי ההורים? אם מדובר ב"בן טובים" אז ההורים נורא יכעסו עליו ויורידו לו לשבוע את דמי הכיס מ-200 שקל ל-150. אם מדובר בסתם צ'חצ'ח (לא עניין עדתי - יש צ'חצ'חים מכל העדות), אז ההורים שלו יתנפלו עליך.

אם תפוצץ אותו מכות - למחרת כל האוטו שלך יהיה שרוט/שרוף. ולך תוכיח משהו למשטרה.

אז מה יש לעשות? לארגן תחרות צ'ילי ולהזמין אותו. לדאוג שמישהו יהרוג את ההורים שלו, לבשל אותם בתוך צ'ילי ולהגיש לו לאכול. אחרי שאכל - לספר לו מה הוא אכל. וכשהוא בוכה, לדאוג שהלהקה החביבה עליו תגיע וחבריה יגידו שהוא ילד אפס בכיין.

כמובן - תוך כדי כל זה לזמרר לו ברון וגיל: nana na nanana, i made you eat your parents!

אה, וכמובן יש תמיד את האגדה על חבורה של גולנצ'יקים שזיהו בשפת הים סוהר מכלא 4 שהיה מנייק אליהם במיוחד. הם פוצצו אותו מכות, ולקינוח חיממו עם זיפו סמל של גולני שהיה לאחד מהם על גורמט - וצרבו אותו על הבשר שלו. יהיה נחמד לראות ילדים אפסים מנייקים גנבים משחיתים מסתובבים עם סמלים של חברות רכב צרובים עליהם!

בקיצור - קשה לי לכמת במילים כמה אני מתעב את הילדים האלו וכמה אני מתוסכל מחוסר היכולת להתנקם בהם.

פורסם

היה כבר שרשור בנושא, כמו שנראה לי שהולך להיות פה, רובו צונזר...

המסקנות: אין מה לעשות!

יום טוב :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אז מה יש לעשות? לארגן תחרות צ'ילי ולהזמין אותו. לדאוג שמישהו יהרוג את ההורים שלו, לבשל אותם בתוך צ'ילי ולהגיש לו לאכול. אחרי שאכל - לספר לו מה הוא אכל. וכשהוא בוכה, לדאוג שהלהקה החביבה עליו תגיע וחבריה יגידו שהוא ילד אפס בכיין.

כמובן - תוך כדי כל זה לזמרר לו ברון וגיל: nana na nanana, i made you eat your parents!

בקיצור - קשה לי לכמת במילים כמה אני מתעב את הילדים האלו וכמה אני מתוסכל מחוסר היכולת להתנקם בהם.

south park

:roflmao:

cartman.jpg

פורסם
אם תפוצץ אותו מכות - למחרת כל האוטו שלך יהיה שרוט/שרוף.

בשביל זה דואגים לדעת איפה הוא גר 8) (ושהוא ידע שאתם יודעים). תידעו אותו שאם משהו קורה לאוטו ומספיק שריטה קטנה, אתה תעשה לו בדיוק את אותו הדבר (לאו דווקא לאוטו

:twisted: ). תאמין לי שהוא יחשוב פעמיים...

פורסם
redroze ומה המשטרה??

זהו המקום האחרון שפונים בארץ....מה כבר הם יעשו?

אה, אוקיי, עדיף לפרק אותו במכות, הוא הרי מכיר כבר את הרכב שלך, יודע איפה אתה גר, מי יודע מה הוא יעשה לך מחר ??? ישרוט לך את כל האוטו, יביא כמה חבר'ה ויתנפלו עלייך ...

אלימות גוררת אלימות !!! אני מעדיף להשאיר למשטרע את הכאב ראש של לטפל בקטין, אני מבחינתי יודע שאני עושה את המקסימום מבלי להשתמש באלימות (ולכן גם ציינתי שאפשר לפנות להורים של הילד, כי עד כמה שקשה לך להאמין, יש הורים שמחנכים את הילדים שלהם כמו שצריך!!!) ...

פורסם

זה ממש פשוט מה שעושים ...

נשק 45% הכנסת מחסנית דריכה יריה בין כוונות לכיוון הביצים .

תגובה הולמת לפי דעתי .

8)
פורסם
זה ממש פשוט מה שעושים ...

נשק 45% הכנסת מחסנית דריכה יריה בין כוונות לכיוון הביצים .

תגובה הולמת לפי דעתי .

פפפפשששש, איזה תגובות מלומדות ...

אח"כ אתם מתלוננים למה יש כ"כ הרבה אלימות ???

איך אתם רוצים שנעשה שלום עם שכנינו כשאנחנו לא יכולים להתנהג בסבלנות אחד כלפי השני ???

כל דבר צריך לפתור באלימות??? תאמין לי שאם תוספים ילד בן 13 גונב סמלים, מספיק שהשוטר צועק עליו קצת ומפחיד אותו עם תיקים, מאסר וכאלה שטויות שהשוטר יודע טוב מאוד שהוא לא יכול לעשות לו, זה יגרום לילד הקטן לעשות במכנסיים ותאמין לי שפעם הבאה הוא לא יעשה את זה ...

לפי דעתי פה יש לנו בעיה קשה עם החוק, לפי דעתי לא צריך לחוס על ילדים קטנים !!! אומנם לא צריך להכניס אותם למאסר אבל אפשר לשלוח אותם לקורסים לשליטה עצמית או לתת להם עבודות למען הקהילה, לפחות משהו סמלי שיגרום להם להבין שמה שהם עשו זה לא בסדר ...

פורסם

תפנה להורים תעשה מה בראש שלך...כמובן אם הגיון אבל המשטרה זה לא מקום....לפחות לדעתי ודעת אנשים שמבינים למה אני מתכוון...זה נכון אלימות גוררת אלימות...אבל האלימות החזקה מנצחת...

• תוכן חדש...