Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת סמלים !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל דבר צריך לפתור באלימות??? תאמין לי שאם תוספים ילד בן 13 גונב סמלים, מספיק שהשוטר צועק עליו קצת ומפחיד אותו עם תיקים, מאסר וכאלה שטויות שהשוטר יודע טוב מאוד שהוא לא יכול לעשות לו, זה יגרום לילד הקטן לעשות במכנסיים ותאמין לי שפעם הבאה הוא לא יעשה את זה ...

לפי דעתי פה יש לנו בעיה קשה עם החוק, לפי דעתי לא צריך לחוס על ילדים קטנים !!! אומנם לא צריך להכניס אותם למאסר אבל אפשר לשלוח אותם לקורסים לשליטה עצמית או לתת להם עבודות למען הקהילה, לפחות משהו סמלי שיגרום להם להבין שמה שהם עשו זה לא בסדר ...

אולי זה עבד על הילדים של פעם. בואו לא נכנס כאן להרצאה על אובדן הסמכות ההורית בעידן השפע והמידע, אבל ילד ערס בן 13 בטוח שהוא גבר.

אתה יודע מה? לא רק ילד ערס. כל ילד. הם לא מפחדים מכלום. צעקות לא משפיעות עליהם, עונשים לא מזיזים להם. כלום. לרוב ההורים קשה להשתלט על הילדים שלהם היום.

היום הם מתבגרים הרבה יותר מהר. אני ובני דורי בגיל 13 היינו מטפסים על עצים, משחקים סטנגה והבילוי שלנו היה תנועת נוער. היום ילדים בני 13 מכירים את כל השטיקים של המבוגרים. הם חשופים להרבה יותר אלימות ומין ממה שהיו פעם. ומזה נגזרת גם ההתנהגות שלהם. כל הזמן יש סיפורים בעיתונים על זה. ברחובות תפסו כנופיית ילדים בני 11-12 שפרצו לבתים ומכוניות כדי לממן גראס! ומה עשו להם? כלום. שום כלום. אי אפשר.

ילד מנייק כזה, מה יבין מהסיטואציה? שאף אחד לא יכול עליו.

אני מצטרף בזאת לקריאה - להוריד את גיל האחריות הפלילית, או להחיל אותה על הורי הילד במקרה של עבירה חוזרת.

הבן שלך גנב או משחית סדרתי, והוא רק בן 9? תשב אתה במעצר!

פורסם

אולי זה עבד על הילדים של פעם. בואו לא נכנס כאן להרצאה על אובדן הסמכות ההורית בעידן השפע והמידע, אבל ילד ערס בן 13 בטוח שהוא גבר.

אתה יודע מה? לא רק ילד ערס. כל ילד. הם לא מפחדים מכלום. צעקות לא משפיעות עליהם, עונשים לא מזיזים להם. כלום. לרוב ההורים קשה להשתלט על הילדים שלהם היום.

היום הם מתבגרים הרבה יותר מהר. אני ובני דורי בגיל 13 היינו מטפסים על עצים, משחקים סטנגה והבילוי שלנו היה תנועת נוער. היום ילדים בני 13 מכירים את כל השטיקים של המבוגרים. הם חשופים להרבה יותר אלימות ומין ממה שהיו פעם. ומזה נגזרת גם ההתנהגות שלהם. כל הזמן יש סיפורים בעיתונים על זה. ברחובות תפסו כנופיית ילדים בני 11-12 שפרצו לבתים ומכוניות כדי לממן גראס! ומה עשו להם? כלום. שום כלום. אי אפשר.

אני מצטרף בזאת לקריאה - להוריד את גיל האחריות הפלילית, או להחיל אותה על הורי הילד במקרה של עבירה חוזרת.

לא שאני מסכים עם כל מה שכתוב אבל בגדול זה מאד דומה לתגובה שרציתי לכתוב.

המשטרה וההורים בהרבה מאד מקרים לא יכולים על הילדים האלה והכל פעם שהם יוצאים "נקי" מ"תעלול" שהם עשו הם עולים מדרגה באומץ ובעברינות.

כשהם מגיעים לגיל עונשין הם כבר עברינים לכל דבר.

לא שאנחנו נוכל לשנות הרבה אבל אם אני רואה ילד ברחוב מפרק סמל מרכב זר לי לחלוטין

"בלי לחשוב הרבה הפוכה לתוך הלסת" אני גם לא דוגל באלימות ואני ממש לא חמום מוח אבל כזה דבר יכול בקלות להוציא אותי משיווי משקל רגעי.

שלוש פעמיים גנבו לי סמלים בעבר (לא בסקסו) וזה מרתיח את הדם.

בפעם האחרונה זה בכלל היה רכב ליסינג אבל זה עדיין מרגיז.

אפילו כשאני רואה סתם רכב יפה ומטופח בלי סמל אני מתרגז.

:evil::evil::evil::evil:

חארות....

ואללה רק מלכתוב על זה אני מתחמם :)

פורסם
כל דבר צריך לפתור באלימות??? תאמין לי שאם תוספים ילד בן 13 גונב סמלים, מספיק שהשוטר צועק עליו קצת ומפחיד אותו עם תיקים, מאסר וכאלה שטויות שהשוטר יודע טוב מאוד שהוא לא יכול לעשות לו, זה יגרום לילד הקטן לעשות במכנסיים ותאמין לי שפעם הבאה הוא לא יעשה את זה ...

לפי דעתי פה יש לנו בעיה קשה עם החוק, לפי דעתי לא צריך לחוס על ילדים קטנים !!! אומנם לא צריך להכניס אותם למאסר אבל אפשר לשלוח אותם לקורסים לשליטה עצמית או לתת להם עבודות למען הקהילה, לפחות משהו סמלי שיגרום להם להבין שמה שהם עשו זה לא בסדר ...

אוי אתה טועה , בעצם זה שתטיל על ההורים את האחריות המוחלטת על עבירות והתנהגות

ילדיהם עד מעצר לדוגמא קיצונית כדבריך.

לא רק שלא תפטור את הבעיה , אלא תעצים אותה , בכך שלהורים שהתחלקו ל 2

בהתחלה :

1. אלו שלא אכפת להם

2. אלו שאכפת להם , אולם אינם יכולים לעשות דבר.

יעדיפו

1. אלו שלא אכפת להם , להגיד באלימות , וכו... כלפי העובדה שעוצרים אותם

ומפלילים אותם בדבר שאין להם קשר אליו

2. אלו שהיה עוד אכפת להם אבל ידם לא הייתה על העליונה יתנתקו לחלוטין מילדהם

הפתרון אינו נראה באופק , אני רואה יום יום את מצב בני הנוער במדינה שלנו מדרדר..

היום חבורת בני נוער בני 13 מחליטה שהם עולים על איזה אוטו בכוח ( הם צריכים להגיע לאנשהו) בצומת , תוך כדי איום בסכין על הנהג ( אני ראיתי את זה באיזור רמלה..)

וחבורות בני נוער רוצחים , אנסים , וכל העולה על הדעת...

כמו שהפתרון אינו נראה באופק , כך גם הדרכים להשגתו אינם בהשג יד..

יש כאלו שיאמרו שיש לפתור את הסוגיה בהסברה וחינוך

יש כאלו שיגידו שיש לפתור את הבעיה ביד קשה .

פורסם

באמת שאלימות היא פתרון די מטופש. נניח , רק נניח, שנתת מכות לאותו ילד. למחרת הוא מגיש נגדך תלונה במשטרה, ותביעה אזרחית על נזק שנגרם לו , על המשקפיים שנשברו לו, לטענתו, וכו'.

הטענה שהוא גנב לך את הסמל לא תקפה - אתה תואשם בסעיפים יותר רציניים ממנו.

הפתרון היחיד הוא לקחת אותו למשטרה, במינימום אלימות - אני לא בטוח גם עד כמה זה חוקי, אבל מכות - בטוח לא...

• תוכן חדש...