Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עירית הרצליה מזהירה-הכביש!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה צילום של סטיקר שחילקה עירית הרצליה בקניון שבעת הכוכבים.

הסטיקר מייצג לדעתי גישה ראויה לגנאי של מטה הבטיחות העירוני של הרלצליה במה שנוגע לבטיחות בדרכים.

לא ברור מהסטיקר אם הכוונה להזהיר ילדים ללא רישיון מהכביש (מעברי חציה וכו') או אם הכוונה לנהגים שיזהרו מהכביש.

בגלל שלא טרחו לציין כלום מעבר לסלוגן הבולט אני משער שהמטרה כללית.

עצוב לראות שעירית הרצליה משקיעה מכספי הציבור/תורמים במדבקות שמטרתן להפחיד אותנו כשאנו על הכביש.

יש דרך טובה יותר, נהג/ילד לא צריך לפחד מהכביש כמו מחית טרף, הכביש יכול להפוך למקום בטוח יותר לשהיה בעזרת חינוך וחתירה למען תרבות מוטורית ונהיגה נכונה.

הפחדות מטופשות כאלו לא תורמות, הן רק יהפכו את הכביש למקום שפחות נעים להיות בו.

כמובן שכל מבוגר לוקח בע"מ את הסטיקרים האלו, אבל ילדים צעירים שיקבלו בעוד 3-4 שנים רישיון נהיגה עלולים להטמיע דברים שלא מש עוזרים למטרה.

P1010002.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המטרה במדבקה זו היא להכניס לתודעת הילדים שהכביש מסוכן וצריך להיזהר בו.

עוד פספוס...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

דווקא צודקים, הכביש בהרצליה באמת מפחיד - בורות, תעלות, רחובות לא מוארים בלילה - מפחיד לאללה. רק מה, מי שאמורים לטפל בזה הם העיריה, לא מקבלי הסטיקרים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
דווקא צודקים, הכביש בהרצליה באמת מפחיד - בורות, תעלות, רחובות לא מוארים בלילה - מפחיד לאללה. רק מה, מי שאמורים לטפל בזה הם העיריה, לא מקבלי הסטיקרים.

אני מריח פה חוויה פוסט-טראומטית מכביש המשתלות? :D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למה רק כביש המשתלות? מה רע ברח' העצמאות (למה כל שנה אי-זוגית פותחים אותו מחדש רק אלוהים וראש העיר - אולי זה אותו אחד - יודעים), שדרות חן (שנתיים בשביל צד אחד של 50 מטר שדרה. בזמן הזה בתל אביב בנו את מחלף השלום), סוקולוב (מסנוורים אותך במאה מגא-וואט נורות על כל העצים, בשביל להסתיר את הרמזורים ולהגביר את האפקט של הרחובות החשוכים שאתה יוצא אליהם), הרב-קוק (חוץ מתלמידי נהיגה ורכבי שטח לא נראה לי שמישהו מסוגל לנסוע בנתיב הימני שם), ועוד ועוד ועוד...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
למה רק כביש המשתלות? מה רע ברח' העצמאות (למה כל שנה אי-זוגית פותחים אותו מחדש רק אלוהים וראש העיר - אולי זה אותו אחד - יודעים), שדרות חן (שנתיים בשביל צד אחד של 50 מטר שדרה. בזמן הזה בתל אביב בנו את מחלף השלום), סוקולוב (מסנוורים אותך במאה מגא-וואט נורות על כל העצים, בשביל להסתיר את הרמזורים ולהגביר את האפקט של הרחובות החשוכים שאתה יוצא אליהם), הרב-קוק (חוץ מתלמידי נהיגה ורכבי שטח לא נראה לי שמישהו מסוגל לנסוע בנתיב הימני שם), ועוד ועוד ועוד...

שכחת את פסי ההרעדה הלא תקניים בעליל שמפוזרים בכל העיר ובד"כ לא נצבעים שוב אחרי הפעם הראשונה, ככה שהם מפתיעים אותך יופי!!

וואוו....בקצב הזה אני מתחיל להבין את הסטיקר, הכביש בהרצליה באמת מפחיד!!

פורסם

אני כבר שבוע שוכח לקחת איתי את המצלמה כדי לצלם את השלט החדש שעיריית הרצליה העמידו בקצה המערבי של כביש המשתלות.

מדובר בשלט גדול וצהוב שמוצב סמוך לצומת למי שבא מכיוון שבעת הכוכבים, וכתוב עליו (אני מקווה שאני מדייק):

זהירות, כביש משובש.

אנא סע דרך הבריגדה.

:shock::shock::shock:

העיריה מתחננים מאיתנו שלא נסיע משם....

הם כבר שילמו כל כך הרבה כסף לאזרחים שפינצ'רו צמיגים, עיקמו ג'נטים ושחקו בולמי זעזועים שלא נותר להם כסף לתקן את הכביש.....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
הסטיקר הזה לא אפקטיבי.

לפי דעתי הם היו צריכים לשים תמונה של חיים הכט וליד לרשום אתם פושעים אתם טררוריסטים אותכם למשטרה :lol:

:mm_yeah:

אגב נראה לי שמצאתי שיטה להזיז נהגים שמאלנים.....

להתקין מערכת כריזה/מגה-פון כמו של המשטרה ואז על המקרופון להשתמש בצופר אויר

:lol: , נראה לי שזה "יזיז" את ה"מפגע" :twisted: (יש לזכור לשים אטמי אוזניים קודם).

פורסם

1

הצופר עולה 200 שקל ב"גל אור".רק תדאג לשים מתג שמעביר את הזרם בחזרה לצופר המקורי,כי זה לא חוקי.

2

בוא'נה,זה סטיקר מפחיד רצח.הנמר....אימאל'ה...זה כמו סיוט מנשיונאל ג'יאוגראפיק... מעכשיו אני נוהג לאט ובטוח.

3

בכביש המשתלות הכי טוב ליסוע מהר.פעם עברתי שם לאט (יחסית :lol: ) ועיקמתי את הברייס התחתון.מצחיק,אבל דווקא כשנוסעים שם מהר,זה פחות מורגש.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם היו נותנים לי כזה סטיקר בגיל 14 היתי קונה בסוף יגואר. (או קווארק... 8) ).

כנראה שבסטיקרים שחילקו אצלי בביה"ס היו אריות.... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם משהו פעם מכם ילדודס נכנס וראה את אזור התעשייה הישן של נתניה.

ה-מקום שמכניס לעיריית נתניה סכומי עתק. הכבישים שם משובשים בצורה מחרידה(בורות,פסי האטה ממש לא במקום, תעלות,חצץ ועוד) אני מאמין שאחרי דבר כזה כל כביש משובש יראה חלק כמו תחת של תינוק. :x

אני חושב שאם עריית נתניה היתה נותנת השקעה מזערית בכבישים שם האזור היה יותר משגשג.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...