רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,604 נושאים בפורום הזה
-
שוטר לא במדים. 1 2 3
מאת ~TB~-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אתמול נסעתי עם חבר באוטו שלו. היינו על כביששמותר בו 90, עם נתיב אחד לכל כיוון. כביש ישררררר ישר. אם אני לא טועה, הוא נסע על בערך 130~.פה ושם עקף, ואפילו עקפו אותו... עקפנו איזה מאזדה לאנטיס ואחרי איזה דקה היא נסעה כאילו לעקוף אותנו, בנתיב שמשמאל לנו (שהכיוון שלו הוא כיוון נגדי לתנועה שלנו) ומצפצת לנו שעה לעצור בצד. אני אומר לחבר שלי שאנחנו לא חייבים לו כלום, ושלא חייבים לעצור. חבר שלי החליט לעצור בכל זאת. עצרנו בצד, והוא ישרר יוצא מהאוטו אל האנשים, שהראו לו תעודת שוטר וביקשו רשיונות והכל. דיברו איתו, ואמרו לו שהוא עקף בצורה לא חוקית (הם טוענים שהוא עבר קו הפרדה לבן רצוף, כשבעצם כשהוא התחיל לעקוף הקו היה מקוקוו ובסוף העקיפה הוא היה רצוף), ושהוא נוסע מהר מדיי. הם רא…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 43 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
אני לא אכביר במילים. http://www.pbase.com/rallyeweb6/14_in_june_2003
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם, אני מחפש מקום שמוכר ומתקין ביפר לרכב. מתקין ברמה ולא ילד שפתח עסק. אני מוכן להגיע למרכז אפילו רק שיעשו את זה טוב. כאן באשקלון, 3 מתקינים לא מכירים את זה בכלל, 2 מתקינים שמנסים למכור זבל ( ואומרים שזה הכי טוב בשוק) ואחד שאמר שיבנה לי בעצמו. בסדר, אבל לא, תודה.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
סיום המלווה 1 2
מאת Leonid- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
תראו, לחבר שלי נגמר המלווה ב15.6. זאת אומרת: מחר. האם הוא יכול מחר כבר לנסוע, או שזה תקף רק מה-16 ??? תודה !
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
נסיעה מתל אביב לחולון שהפכה לגיהנום.... הולכי רגל מתאבדים לתוך הכביש, אופניים בכל חור, קטנועים משתוללים בין הנתיבים, אוטובוסים בלי אלוהים, חם חם וחם ולקינוח, סינית על סוזוקי בלנו שהחליטה שבא לה לעקוף אותי מימין (שזה רק לתחבורה ציבורית). המפגרת כמעט נכנסה בי, וכמובן לא הבינה בכלל את הפיגור שבמעשה שלה - כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה קיץ + יום שישי + ישראל = מתכון לעצבים אני חושב ששרפתי חצי קילו של תאי מוח היום
הודעה אחרונה מאת sparrow, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי 15 וחצי שעות של מירוץ הבריטים כנראה ינצחו שוב, אחרי שהם ניצחו גם ב-GTS... רק עוד 9 שעות ואני רוצה שפאנוז ינצחו! I - בנטלי II - בנטלי III - אאודי IV - אאודי V - דום VI - פאנוז הסיום כאמור עוד 9 שעות. ראלימן
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 29 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
כן כן, ברכבי הקט מורכב כעת (שימו לב): Innovative Aero Form - High air flow - Latest Evolutional Cooling Concept!! שזה אמנם נשמע כמו משהו שנותן לי בערך 700 כוח סוס, אבל בקצרה אפשר לקרוא לו - RAM AIR, מחברת SIMOTA. לא התאפקתי ומיד כשהוא הגיע נסעתי למקום עבודתו של רועי 306XT, הידוע יותר בכינויו "זה שמפיל כל מיני חפצים באזור תא המנוע". אדם יקר זה עזר לי להתקין את הראם איר תוך כדי הרגעתי לכל אורך התהליך ("אוף, זה לא יוצא, תמשוך יותר חזק", "ואו, אין לי מושג מה הדבר הזה עושה" והגדול מכולם - "זה נפל בפנים, אבל עזוב, לא יקרה כלום") לאחר מאמץ קליל פירקנו את שאריות מערכת הפילטר המסובכת שהייתה לי באוטו (צינור דקיק שמתפתל בערך שלושים פעם סביב עצמו ונכנס לתוך קופסה שב…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 2 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למי שיש מושג מה החוק החדש אומר. אם אני לא טועה כל מי שמקבל רכב מהעבודה, לא ליסינג, צריך לשלם מס עליו. מישהוא יודע כמה משלמים ואיך זה עובד בדיוק ??? האם משלמים עליו מס בגובה המשכורת, כלומר אותו מס שלוקחים על סכום המשכורת. לדוגמא, אם על המשכורת משלמים מס של 30% אז גם על הרכב משלמים 30% או יותר ??? תודה, זה קצת דחוף. אייל
הודעה אחרונה מאת איילון, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כל לילה סוגרים נתיב שלם (מת"א לירושלים) החל משער הגיא.. מה עושים שם בדיוק ? גם ליד מחלף שורש פתחו שם מגרש בגודל של חוף ים, מה רוצים לעשות שם 4 נתיבים לכל כיוון? גם לכיוון ת"א לפני לטרון עושים כל מיני דברים.. (נתקעתי שם חצי שעה לפני איזה חודש באמצע הלילה) מישהו שמע מתי מתכוונים לסיים את כל זה? כי הבנתי שכבר הרבה הרבה זמן הכביש בתיקונים.
הודעה אחרונה מאת sagir, -
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני חדש בפורום יש לי שאלה בקשר לרכב Astra GSI האם צ'יפ, פילטר, ומערכת פליטה חדשה תתרום עלייה משמעותית בהספק ואם כן אז בכמה סוסים מדובר? מדובר במודל 2004 ואני מודע לעניין האחריות ולחסרונות של שיפור לפני תקופת האחריות בנוסף אשמח לקבל תשובה ספציפית ולא על דרכים נוספות לשיפור כי אין לדברים האלה סוף. בתודה מראש, רועי. נ.ב אני לא מצפה לקבל תשובה מדויקת אלא הערכה פחות או יותר כך שחלקכם מוזמנים לחסוך את התגובות הציניות
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הרבה דיברו כאן על הבאלנו הירוקה הנה שתי תמונות שלה
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תהנו...
הודעה אחרונה מאת Shays, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יכול להפנות אותי למאמר שמסביר על קוים נכונים בנהיגת מסלול, איך לוקחים סיבוב וכו'?
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, שאלה שמטרידה אותי מאוד מאוד: אחרי שהפילטר שלי ישב מאחורי הרדיאטור, והעברתי אותו עם צינור לאחורי הפנס (ראה תמונה..) , רציתי לדעת, הצינור גומי שבסופו מחובר הפילטר , הוא מתחמם , (כחום המנוע) האם האוויר שמגיע דרך הפילטר , קר, הוא לא מתחמם כאשר הוא עובר בצינור החם ? , הצינור הוא 3 שכבות בעובי של 2-3 ס"מ ואם כן , מה ניתן לשים כדי שיבודד את החום ויעביר את האוויר קר כשהוא בא
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמובן שאני מתכוון לכאלו שעדיין שומרות את מידות האורך, הרוחב, ובסיס הגלגלים המקוריות (יען כי לא עברו פגיעת שאסי). אלו שנשארו נסחרות במחירון, מתחתיו או מעליו? סתם רעיון ישן שחזר לי לראש
הודעה אחרונה מאת ישי, -
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2419024583&category=6212 אאאאאאההההההההה למישהו יש להביא לי מיליון דולר ???
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
טוב אני רוצה להבין מה הבעיה של האוטו הזה... פעם התלהבו ממנו אחר כך הוא פשוט נגמר ואיבד כל ערך בארץ (פחות או יותר) לפי הבנתי ממש ממש קשה למכור אותו כרגע.. !! ישנה כריזמה 98 אוטומטית שעשתה 100 אלף יד ראשונה במצב מדהים! באמת, פשוט במצב ממש ממש מעולה, הכל מטופל - נוסעת כמו חדשה אם לא יותר טוב.. המחירון עומד על 55K, לפי מה שהבנתי קשה למכור גם במחיר שמתקרב לזה.. בכמה אתם אומרים הבעלים יכול למכור אותה? בכמה להתחיל למכור? ויש מצב בכלל למכור אותה במחיר טוב?... האוטו באמת שמור חבלז. תודה.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
שלום רב, במטרה לשעשע את חברי הפורום וגם כי אין כאן מספיק סקרים מעניינים בזמן האחרון, carsforum מציג את סקרי "מלכת היופי" אשר ילוו אותנו בתקופה הקרובה. הרעיון הבסיסי של הסקרים פשוט ביותר - מבין המכוניות המוצגות, על חבר הפורום היקר לבחור את זו אשר מושכת אותו ויזואלית יותר מהשאר (לחברי הפורום שמתקשים עם מילים לועזיות - המכונית הכי יפה ) הבחירה היא אישית לחלוטין, מן הסתם, ועל כן אף אחד לא יחסום אתכם אם תבחרו באימפרזה טורבו כמכונית היפה, למשל (אבל אנחנו יכולים לזהות את הכתובת שלכם בבית בעזרת ה-IP שלכם ). נפסיק עם הבדיחות למשך שניה או שתיים לצורך הסבר של שיטת הסקירה. מכיוון שלא ניתן לזרוק עשרות מכוניות בתוך סקר אחד (וגם לא כדאי), חילקנו את הסקרים לפי מאפי…
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פנסים אחוריים לפיז'ו 106 XS שנת 98 לא משנה אם זה משומש\חדש... (אם אתם יכולים לומר לי איפה יש חנות שמוכרת באיזור המרכז+ עלויות) תודה!!!
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש אותו לידידה שלי היא ראתה אותו אני עדיין לא ראיתי מישהו ראה? 2 fast 2 furious 2003 משהו חזק רק בלי השחקן מווין דיזל אני מת כבר לראות אותו !!!
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם , היום נסעתי לשתוף תרכב בשטיפה.סגרתי מראות ואנטנה...... בקיצור מה שקרה זה שהמכונה שברה לי מראת צד מהצד של הנהג...דיברתי אם המנהל אמר שלא יכול לעשות כלום וכו...נסעתי לסוכנות סוזוקי שאלתי מחירים 720 ש"ח לחדש !!!!!!! כמעט השתגעתי!! ואמר שואולי יש לו יד שניה,מרכב שהושבת וכ"ו ב 300-350 ש"ח....נסעתי שוב לאותה תחנת דלק שיש בה את המכונה ודיברתי יותר בגסות אם המנהל,הוא התחיל להגיד לי שאחד העובדים שעובד במכונה אמר לי שאין אחריות על כל דבר שהוא לא בה מקורי מהיצרן ועל כל דבר שהחלק הלא המקורי יגרום נזק,אז אמרתי לו שהוא לא אמר לי...אחרי ברור עם העובד הוא אמר שבאמת לא אמר לי..אז הוא אמר שהעובד ישלם, אמרתי שלא אכפת לי מי משלם!! (למרות שחבל על העובד התמים).אחרי שיחה ממושכת א…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
תם החלום הצהוב 1 2 3
מאת אייל 147-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
זהו, נגמר, ככה סתם פתאום בלי שום אזהרה 12,500 ק"מ של שכרון חושים הסתיימו להם בגלל בחורה מטומטמת בג'יפ לנד רובר. כמו בכל יום האוטו חנה במקום הקבוע מול המשרד, אחרי עוד נסיעת אדרנלין מטורפת למרבאיה וחזרה. ישבתי בפאב עם חברים כשהגיע הטלפון - בוא מהר למשרד, מישהי דפקה לך את ה M3 רצנו למשרד ואז הבנתי לראשונה את משמעות הביטוי "חשכו עיני" חלקים צהובים פזורים על הכביש, כתם שמן ובחורה גיברלטרית שמנה ומכוערת בוכה בצד. בהתחלה חשבתי שהיא בוכה בגלל שהיא כל כך מכוערת, אחרי שראיתי את האוטו חשבתי שהיא פשוט התגלגלה במורד הרחוב והתרסקה על האוטו שלי ובגלל זה הפרצוף שלה נראה כמו שהוא נראה אבל אז ראיתי את הג'יפ שלה (שכל מה שקרה לו זה פנס קדמי שבור) ורציתי לערוף לה את ה…
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- 56 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
אהלן חברי פורום. מעניין אותי ואני גם מאמין שאת כולם פה מה באמת אתם רוצים מהאוטו שלכם, לאן בעיקרון אתם רוצים להגיע, או מה השאיפות שלכם לגבי האוטו גם בעתיד החל משיפורים יופי או כל דבר שעולה לכם בראש. אני למשל רוצה בעתיד לא משהו רציני בערך שתהיה לי ראלי אם 140 כח (למרות שבראלי זה קצת קשה להגיע ) מושבי OMP גם בא בחשבון כולל חגורות, הגה ונראה לי שזהו. עכשיו אתם
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
האם יש הבדל מהותי בכניסה לסיבוב במהירות קבועה (נניח 70 קמ"ש), אבל בהילוך שונה וכתוצאה מכך בטווח סל"ד שונה? (כל הילוך בין שני לחמישי וכל סל"ד בין 5 וחצי ל1500, בערך). בהנחה שאני לא מאיץ או בולם במהלך הסיבוב לא אמורה להיות השפעה להילוך, נכון? מצד שני, העברות המשקל מרגישות הרבה יותר אלימות ופתאומיות בהילוכים נמוכים ובסל"ד גבוה. האוטו מרגיש יותר "הדוק". ממה זה נגרם? ועוד שאלה: איך תשפיע כניסה בניוטראל לסיבוב מבחינת האחיזה? (תרגעו, אני יודע שלא עושים את זה. אל תדאגו). תודה, מנו.
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי את המס' טלפון של הפירוקיה שנמצאת אחרי הבנין של קוקה קולה ולובינסקי בכביש גהה לכיוון דרום? ואיך קוראים בכלל למקום הזה? דרך אגב, האם מישהו פעם "התנסה" בלקנות חלקים או אוטו שלם מהם? מישהו יכול להגיד מניסיון האם המקום הזה בסדר או שכדאי להתרחק ממנו? תודה.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
M3 CSL 2003
מאת מצמץ- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בגלל ששאלו בווינט מה ההבדל בינה לM3 הרגילה ובקשו קצת פרטים חשבתי שזה יהיה נחמד לשים את זה גם כאן להנאתם ושימושכם. UK M3 CSL DETAILS June 10th, 2003 BMW UK PRESS RELEASE BRACKNELL BEREKSHIRE -------------------------------------------------------------------------------- From lightweight concept to pure reality - the new BMW M3 CSL A lighter, more powerful version of the legendary BMW M3 is ready to set pulses racing in the UK. First unveiled at this year's Geneva Motor Show in March, the new M3 CSL is even quicker and more responsive than its thoroughbred cousin, promising driving purists the most authentic motor sport experience in a production …
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שמעתי כשהיא רק יצאה אז אאודי הכריזו עליה כמכונית מסוכנת לנהיגה או משהו כזה ... מישהו יכול בבקשה לספר לי בדיוק מה קרה ??? מתי אאודי עדכנו את ה-TT ??? לפי מה שהבנתי הם הוסיפו ספויילר, ESP וכו' ...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
במקרה היום ניצלתי מכמעט הורדה בטוחה. בדרך לקחת את הראם איר קלטתי שתי ניידות עומדות בבית דגן לכיוון חולון עם עמדת כשירות שבודקת רכבים. מייד פניתי שמאלה בבית דגן לשפירים ונתקעתי בפקק יומיומי באיילון. ההורדה הראשונה שלי היתה כשבוע אחרי שקניתי את הראלי, אז ההיתי טירון צעיר. לעומת זאת עמד לידי שועל קרבות ותיק ומיומן שהכרתי דרך YNET. אחרי סיבוב נחמד ( פסיכי לגמרי השועל הזה) קבלתי את ההורדה הראשונה. המחשבה הראשונה שחלפה בראשי זה איך לצאת מהמצב המחורבן הזה. לשמחתי זה יותר קל משחשבתי. כמובן שהשועל עזר לי, אחרת ההיתי בלי אוטו שבוע. ההורדה השניה היתה בפשיטה הגדולה על נווה ירק. כבר ההיתי משופשף והסתדרתי לבד, בערך. בנווה ירק הרגעתי אנשים אחרים שהורידו אותם…
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לומד נהיגה על כזאת ואני מרגיש כאילו אני לומד להשיט ספינה ולא נוהג באוטו האם מישהו ניתקל בזה או שזה סתם הרגשה שלי?
הודעה אחרונה מאת sronis,