Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם כביש 1 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל לילה סוגרים נתיב שלם (מת"א לירושלים) החל משער הגיא.. מה עושים שם בדיוק ?

גם ליד מחלף שורש פתחו שם מגרש בגודל של חוף ים, מה רוצים לעשות שם 4 נתיבים לכל כיוון?

גם לכיוון ת"א לפני לטרון עושים כל מיני דברים.. (נתקעתי שם חצי שעה לפני איזה חודש באמצע הלילה)

מישהו שמע מתי מתכוונים לסיים את כל זה? כי הבנתי שכבר הרבה הרבה זמן הכביש בתיקונים.

:roll:

פורסם

כן ראיתי מה הולך בחולון...

אבל ברצינות כביש אחד חרא כי הוא צר ומגעיל, אז אולי סוף סוף עושים משהו כמו שצריך?:))

אולי באמת מישהו שמע יותר פרטים?

פורסם

לפני חמש דקות חזרתי מכביש אחד..

אחרי שער הגיא משהו כמו 2-3 קילומטר הנתיב הימני סגור.

התנועה זורמת בכיף, פחדתי שיהיו פקקים - מוצ"ש+ירושלים זה לא נשמע לי הכי טוב..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לפני שבוע וחצי -4.6 אני חוזר מכוון צפון בכביש 2 . בערך כ-2-3 ק"מ לפני הרמזורים של העלייה לאיילון משתרך פקק ענק. השעה היא לא 17.00 אלא 24.00 . הסיבה: מתקבש שתאונה , גם אני חשבתי , אך לא , החברה החליטו לשפץ/לצבוע / אני לא יודע מה - שני מסלולים וכך מעלייה של 3 נתיבים לפני הרמזור לאיילון ולכוון כביש 5 נשארנו עם נתיב אחד ופקק ענקי בדרך הבייתה .

אלוהים ! איזו מדינה , למה לא לסגור נתיב אחד ו/או לשפץ ב- 2 בלילה?1 :mad:

פורסם
לפני שבוע וחצי -4.6 אני חוזר מכוון צפון בכביש 2 . בערך כ-2-3 ק"מ לפני הרמזורים של העלייה לאיילון משתרך פקק ענק. השעה היא לא 17.00 אלא 24.00 . הסיבה: מתקבש שתאונה , גם אני חשבתי , אך לא , החברה החליטו לשפץ/לצבוע / אני לא יודע מה - שני מסלולים וכך מעלייה של 3 נתיבים לפני הרמזור לאיילון ולכוון כביש 5 נשארנו עם נתיב אחד ופקק ענקי בדרך הבייתה .

אלוהים ! איזו מדינה , למה לא לסגור נתיב אחד ו/או לשפץ ב- 2 בלילה?1 :mad:

לא מסכים איתך בכללל.

ה-4 ליוני זה יוצא יום רביעי. יום רביעי ב-12 בלילה. לדעתי מה שקרה זה עוד המקרה הטוב, התנועה לא הייתה יותר מדי. דמיין שהיו עושים את זה באמצע היום או לקראת הבוקר. אל תשכח עוד שאם הם יתחילו ב-2 זה יכול להימשך עוד לבוקר או השאריות של הדבר, הצבע עוד צריך להתייבש.

וחוצמזה מה קרה מה הם חיות? כלבים?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

כן כולם חארות!!! :fist:

סתם,

לפני שבוע בערך אני חוזר לי מאזור ת"א לביתי בירושלים ב3-4 בבוקר... אולי 2 אבל לא משנה...

רק מתחילה העלייה לירושלים (שער הגיא)

השרייד טורבו סופר ספורט (סתם) שלי עולה על 110 ככה.. פתאום אני קולט שיש לי סנטימטר מכל צד בין הקונוסים לגדר.

האוטו מלפניי צונח מ110 קמש תוך חצי שניה ל40, אם לא היו לי בלמים טובים היתי מועך לו ת'בגאז'.

קיצור פקק באמצע הלילה חבלז...

זהו זה היה 20 שניות מסיפורי..

עכשיו מישהו יספר לך מה הולך שם? ומתי מסיימים ת'עבודות?

פורסם
כן כולם חארות!!! :fist:

סתם,

לפני שבוע בערך אני חוזר לי מאזור ת"א לביתי בירושלים ב3-4 בבוקר... אולי 2 אבל לא משנה...

רק מתחילה העלייה לירושלים (שער הגיא)

השרייד טורבו סופר ספורט (סתם) שלי עולה על 110 ככה.. פתאום אני קולט שיש לי סנטימטר מכל צד בין הקונוסים לגדר.

האוטו מלפניי צונח מ110 קמש תוך חצי שניה ל40, אם לא היו לי בלמים טובים היתי מועך לו ת'בגאז'.

קיצור פקק באמצע הלילה חבלז...

זהו זה היה 20 שניות מסיפורי..

עכשיו מישהו יספר לך מה הולך שם? ומתי מסיימים ת'עבודות?

אין שום קשר לבלמים טובים או לא .. אתה צריך לשמור מרחק מהרכב לפניך בדיוק

בגלל הסיבות הללו , האטה קיצונית , מקרה חירום בגוון הולך רגל שגרם לרכב לפניך

לבלום בעוצמה , ואפילו חתול ( שפעם שברתי משולש + צמיג וג"אנט שנכנסתי במדרכה

עם האונו לפני שלוש שנים בערך... לחתול שלום ... אני עדיין רואה אותו בשכונה שלי מדי פעם ומאכיל אותו... )

פורסם

אם כבר בירושלים עסקינן -

יש חלק בשדרות הרצל ששם הנתיב שממשיך עם הרצל ולא יורד לבגין הופך לנתיב אחד שמשני צדדיו מגודר בגדר בגובה חצי מטר ללא שום שוליים!! סטייה ימינה או שמאלה ואתה כבר בתוך הגדר...

בכלל הכבישים בירושלים הופכים את תל אביב לגן עדן - תל אביב סתם כבישים לא נעימים אבל בירושלים יש לך רמפות ובורות שלא היו מביישים את הלונה פארק!

ראלימן,

אבל אן כמו הירידות של ירושלים בדרך חזרה... :D

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

וואלה אחי איך שכחתי משדרות הרצל :)

אני לא מבין כבר שנתיים אם הכביש בתיקון או לא.. יש שם נתיב אחד שמיועד לתחבורה ציבורית בלבד, כולם נוסעים שם אבל. לפני כשנה נסעתי שם - אתה לא מבין איזה נתיב שלך איזה נתיב של הצד השני, במשך כמה דקות נסעתי בכיוון ההפוך.

לא חשוב, קיצור לא משקיעים בירושלים כמו שצריך אבל זה כבר לפורום אחר...

אגב אני אפתח שם נושא כזה...

אני אמשיך לחכות למישהו שיגיד לי מה נסגר עם כביש 1 :p

פורסם

1.אין לי בעייה עקרונית עם השעה. לדעתי עבודות ב- 1 או 2 בלילה היו יעילות יותר

2. להפוך מ - 3 נתיבים של עלייה לאיילון ל-1 זה לא נורמלי, בכל שעה . אפשר לסגור נתיב אחד לא חייבים 2! :!:

פורסם
1.אין לי בעייה עקרונית עם השעה. לדעתי עבודות ב- 1 או 2 בלילה היו יעילות יותר

2. להפוך מ - 3 נתיבים של עלייה לאיילון ל-1 זה לא נורמלי, בכל שעה . אפשר לסגור נתיב אחד לא חייבים 2! :!:

1. ואתה חושב ששעה עיכוב היתה עושה את ההבדל. אם היית עובר שם ב-1 היית מתלונן למה הם לא עובדים ב-2.

2. וזה בגלל שסיימת את לימודי ההנדסה ואתה יודע כמה נתיבים הם היו צריכים לסגור.

מילא להתלונן על אופן סגירת הנתיבים, על זה שלא עושים זאת בהדרגה, אבל יש אנשים שאי אפשר לרצות אותם.

מצטער להודיע לך שבשביל לזהות צביעה בכביש אין צורך בלימודי הנדסה. זה הכל , אני לא מבין למה העצבים . אני מביע פה את דעתי ומניח שכולם היו מרוצים אם היו סוגרים רק נתיב אחד בכל פעם

• תוכן חדש...