Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסיעה מתל אביב לחולון שהפכה לגיהנום....

קיץ + יום שישי + ישראל = מתכון לעצבים

אני חושב ששרפתי חצי קילו של תאי מוח היום :(

ומה העצבים עוזרים? האם הם שיפרו את מצב התנועה?

אנשים, תהיו רגועים . העצבים והצפירות לא יפתרו כלום. עדיף להיות רגועים. יותר בריא.

לכולם.

פורסם
נסיעה מתל אביב לחולון שהפכה לגיהנום....

קיץ + יום שישי + ישראל = מתכון לעצבים

אני חושב ששרפתי חצי קילו של תאי מוח היום :(

ומה העצבים עוזרים? האם הם שיפרו את מצב התנועה?

אנשים, תהיו רגועים . העצבים והצפירות לא יפתרו כלום. עדיף להיות רגועים. יותר בריא.

לכולם.

ניסיתי את הגישה הזאת.

בנתניה אתה ישר משתחרר ממנה בגלל האדישות והביטחון המופרז של הולכי הרגל,שעומדים באמצע הכביש ושמים זין על כולם(יש להם את המבט בא נראה אותך נכנס בי)...

יש עוד הרבה דברים על הכביש אבל זה הכי מעצבן.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

וברגע זה הכנסת את עצמך לאותה קבוצת נהגים שאליה התלוננת, אתה לא יותר טוב מהם, אז במקום להתלונן על אחרים, שפר את עצמך.

נכון !

אז עם כל הכבוד לך מר דיסיפייט (שאגב , תבחר לך פירוש מבין אלה : פ??ז??ר ; ה?ת?הו?ל?ל ; כ??ל??ה, ח?ס??ל ) אתה לא שונה מהם.

הייתה לך ברירה אחרת אבל פעלת בדיוק בכיוון ההפוך.

שמוליק

תודה רבה לך על הפירושים של המילה, אם כי אני יודע אותם כבר.

אני לא אומר שהייתי צודק או חכם בתגובה שלי, אבל מעניין אותי אם כל הצדיקים שמטיפים כאן באמת מתנהגים ברוגע ובשלווה בכל תקרית שלהם בכביש, כי אני בספק...

פורסם

אך חלקנו כנראה קצת יותר חכמים ממך.

הכביש אינו המקום לחנך נהגים אחרים ובוודאי לא אתה הוא :!:

תגובות כמו שלך יכולות להמשך בתגובות נגד(הרי אתה הגבת על מעשה נגדך) שתוצאות שלהן ישנן עדויות חיות ומתות בבתי-החולים/עלמין.

אז בתנועה עמוסה-תפוס קצת רוגע/שלווה/נירוונה, אך לא יותר מידי, השאר עירני, ותן לזמן ולתנועה לעשות את שלהם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

המפגרת כמעט נכנסה בי, וכמובן לא הבינה בכלל את הפיגור שבמעשה שלה - כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

...

אותה גברת נכבדת שכמעט נכנסה לי באוטו, בכלל לא הבינה את הטעות שלה, וזה חמור מאוד לדעתי... אז גרמתי לה להבין שהמעשה שלה הפריע, ואף סיכן מישהו אחר.

חבל שלא בדקת אם באמת גרמת לה להבין. לדעתי היא חשבה יותר בכיוון "מי זה הסתום שנוסע מאחורי עם אורות גבוהים ומצפצף ? אולי הוא נדלק עלי ?"

די בטוח שהיא לא הבינה מזה "אסור לעקוף מימין ובטח לא בנתיב של תחבורה ציבורית".

"להחזיר" למישהו זה לא מועיל, לא יעיל ובדרך כלל לא מובן לנהג ה-"מחונך".

אם כבר אתה רוצה להבהיר למישהו משהו, נסה להגיד לו את זה ברמזור הבא.

ותאמין לי, סע רגוע ושיחתכו ויעקפו אותך כל מי שרוצה. אתה לא תגיע יותר מאוחר בגלל זה - מוכח. בהזדמנות הראשונה שתהיה חופשי, אתה תקזז את ה-10 שניות שעלה לך הנהג החותך. חודש נסיעה בבריטניה הראה לי שאפשר גם אחרת - השינוי מתחיל בתוכי. (סליחה על גניבת הזכויות משרי אריסון)

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

המפגרת כמעט נכנסה בי, וכמובן לא הבינה בכלל את הפיגור שבמעשה שלה - כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

...

אותה גברת נכבדת שכמעט נכנסה לי באוטו, בכלל לא הבינה את הטעות שלה, וזה חמור מאוד לדעתי... אז גרמתי לה להבין שהמעשה שלה הפריע, ואף סיכן מישהו אחר.

חבל שלא בדקת אם באמת גרמת לה להבין. לדעתי היא חשבה יותר בכיוון "מי זה הסתום שנוסע מאחורי עם אורות גבוהים ומצפצף ? אולי הוא נדלק עלי ?"

די בטוח שהיא לא הבינה מזה "אסור לעקוף מימין ובטח לא בנתיב של תחבורה ציבורית".

"להחזיר" למישהו זה לא מועיל, לא יעיל ובדרך כלל לא מובן לנהג ה-"מחונך".

אם כבר אתה רוצה להבהיר למישהו משהו, נסה להגיד לו את זה ברמזור הבא.

ותאמין לי, סע רגוע ושיחתכו ויעקפו אותך כל מי שרוצה. אתה לא תגיע יותר מאוחר בגלל זה - מוכח. בהזדמנות הראשונה שתהיה חופשי, אתה תקזז את ה-10 שניות שעלה לך הנהג החותך. חודש נסיעה בבריטניה הראה לי שאפשר גם אחרת - השינוי מתחיל בתוכי. (סליחה על גניבת הזכויות משרי אריסון)

מסכים איתך בכל מילה, רק שלפעמים קשה ליישם את זה :)

פורסם

לסנוור אותה עם האורות זאת הפעולה הכי אדיוטית שיכולת לפעול בה

מצטער להגיד לך

דוגרי אתה אפילו לא צריך להגיב לה על זה

פשוט נזהרים מנהגים כאלה ובדרך כלל מבחינים בהם מקילומטר

אז סעו בזהירות ותשארו רגועים

שבוע טוב לכולם

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

• תוכן חדש...