Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה מתל אביב לחולון שהפכה לגיהנום....

הולכי רגל מתאבדים לתוך הכביש, אופניים בכל חור, קטנועים משתוללים בין הנתיבים, אוטובוסים בלי אלוהים, חם חם וחם ולקינוח, סינית על סוזוקי בלנו שהחליטה שבא לה לעקוף אותי מימין (שזה רק לתחבורה ציבורית). המפגרת כמעט נכנסה בי, וכמובן לא הבינה בכלל את הפיגור שבמעשה שלה - כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

קיץ + יום שישי + ישראל = מתכון לעצבים

אני חושב ששרפתי חצי קילו של תאי מוח היום :(

פורסם
יום ככל הימים, רק שבימי שישי יש פחות תנועה, מה שמאפשר לישראלים לעשות את הטעויות והעברות שלהם במהירות גבוהה יותר, ולא בזחילה בפקק.

לא רק שזה היה פקק, זה היה פקק של כל הנשים שהחליטו לצאת לשופ אין (סליחה לנשים שכן יש להן מושג בנהיגה נורמלית)

פורסם
יום ככל הימים, רק שבימי שישי יש פחות תנועה, מה שמאפשר לישראלים לעשות את הטעויות והעברות שלהם במהירות גבוהה יותר, ולא בזחילה בפקק.

לא רק שזה היה פקק, זה היה פקק של כל הנשים שהחליטו לצאת לשופ אין (סליחה לנשים שכן יש להן מושג בנהיגה נורמלית)

מצרך נדיר ביותר!!(בחורה שיודעת לנהוג!!)

וזה לא שוביניזים זו עובדה.!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מצרך לא פחות נדיר - גבר שיודע...

פורסם

אבל לא נראה לי שיוטה קליינשמידט היתה על הכביש בתל-אביב היום, אז ההתנצלות שלך קצת מיותרת...

פורסם

מצרך לא פחות נדיר - גבר שיודע...

יש משהו בדבריו של הבחור פה עם החולצה הכחולה :roll::D

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הולכי רגל מתאבדים לתוך הכביש, אופניים בכל חור, קטנועים משתוללים בין הנתיבים, אוטובוסים בלי אלוהים, חם חם וחם ולקינוח, סינית על סוזוקי בלנו שהחליטה שבא לה לעקוף אותי מימין (שזה רק לתחבורה ציבורית). המפגרת כמעט נכנסה בי, וכמובן לא הבינה בכלל את הפיגור שבמעשה שלה - כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

בוקר טוב אליהו , התעוררת?

:roll:

פורסם

זה נדיר לראות גבר שנעמד באמצע הכביש או בחוסר בטחון מוחלט מפחד להיכנס לנתיב\פניה וכו!!

לא שזה לא קורה אבל אצל נשים זה קורה הרבה הרבה יותר

כמובן שלא חסר גברים\זקנים שלא יודעים לנהוג1!!

אם הייתי שוטר תנועה הייתי מיליונר\מוריד 90% מהנהגים!!

זה ממש עצוב!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בוקר טוב אליהו , התעוררת?

:roll:

האמת שכן.. כמות הטימטום והמקרים בזמן כל כך קצר שחוויתי היום הצליחו להעיר אותי :\

פורסם

והיום אני עומד ברמזור מחכה משהו כמו 2 דקות עד שהוא יתחלף. בינתיים אני מסתכל לנתיב השני ורואה אישה מחנה את הלאנטיס המכוערת שלה. איזה 5פעמים היא זזה קדימה אחורה, קדימה אחורה, עד שלבסוף היא רצתה לוודא שהיא צמודה למכונית שמאחוריה ושיהיה מספיק מקום להיכנס לחניה ושהיא לא מפריעה לכניסה לחניה, היא נתנה רוורס ופגעה במגאן ושברה לה פנס קידמי :mad:

פורסם
כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

וברגע זה הכנסת את עצמך לאותה קבוצת נהגים שאליה התלוננת, אתה לא יותר טוב מהם, אז במקום להתלונן על אחרים, שפר את עצמך.

לפעמים חלק מהאנשים כאן בפורום מנסים להיות הצדיקים החכמים וזה כבר ממש עולה על העצבים..

אותה גברת נכבדת שכמעט נכנסה לי באוטו, בכלל לא הבינה את הטעות שלה, וזה חמור מאוד לדעתי... אז גרמתי לה להבין שהמעשה שלה הפריע, ואף סיכן מישהו אחר.

אולי ניסחפתי טיפה, אבל אני מכיר הרבה אנשים שהיו מגיבים לגמרי אחרת למקרה, ולרעה.

אז בבקשה ממך...

פורסם
כל הדרך אחרי זה סינוורתי אותה עם אורות גבוהים וציפצתי לה

וברגע זה הכנסת את עצמך לאותה קבוצת נהגים שאליה התלוננת, אתה לא יותר טוב מהם, אז במקום להתלונן על אחרים, שפר את עצמך.

נכון !

אז עם כל הכבוד לך מר דיסיפייט (שאגב , תבחר לך פירוש מבין אלה : פ??ז??ר ; ה?ת?הו?ל?ל ; כ??ל??ה, ח?ס??ל ) אתה לא שונה מהם.

הייתה לך ברירה אחרת אבל פעלת בדיוק בכיוון ההפוך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...