Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר לא במדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שלדארק שארפ (סטאר), אין שום אינטרס להלשין על אף אחד, ואם לא היה אף פושע הוא לא היה מטפס על עץ גבוה וצועק הצילו, אלא פשוט יושב בבית.

זה שיש מלשנים, היא אשמתם של אלה העושים דברים בלתי חוקיים,

אז תפסיק לשחק אותה שונא שוטרים מושבע!

אני יגיד לך משהו.

לפני שנה בערך בקיץ אני וחבר שלי הלכנו להתחיל עם איזה שוטרת רוסיה (שווה!!!)

במדרחוב בירושלים.

פתאום בא שוטר, תפס את חבר שלי, שם עליו אזיקים, והרביץ לו קצת + איומים

במעצר +תיק פלילי.

בסוף זה נגמר יפה, אבל מאז שנינו שונאים את השוטר הזה.

עד יום רביעי (חמישי?), שהיה את הפיגוע בירושלים.

אני רואה חדשות, ואת מי אני רואה, מפקד על פינוי הפצועים, ודואג להכל? אותו שוטר מניאק.

מסקנה: השוטר המניאק שהרגע נתן לך דוח על מעבר נתיב ללא איתות,

הוא זה שיכול לבא ולהציל אותך מאנס נהגים פראי סדרתי.

מקווה שהבנת את המסר :?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי הבנתי אבל אני עדיין חושב שיש כאלה שוטרים שהשתן עלה למוח והיו צריכים להרוג אותם כל עוד הם צעירים "ואני ינמק":

אני וחבר יושבים בגינה נמאס לנו רוצים ללכת הבייתה , טוב מתחילים ללכת פתאום חבר שלי מקבל טלפון "שמע שמע אורן בוא מהר אמא בבית חולים " :shock: טוב אנחנו רצים פתאום משום מקום שתי ניידות - כחולה ובילוש ... צעקו לעצרו , לא התייחסנו (חשבנו שזה לא לנו) הם היגפו אותנו (באו מהצד השני) תפסו אותנו וקיבלנו כאלה מכות מאלות וכאלה, שעד היום כואב לי ואני לא אחד שלא יודע לחטוף מכות (רוגבי :wink: ).

אחרי בירור (שהתקיים בתחנת משטרה) גנבנו אופנועים :| "מה גנבנו אופנועים ונלך ברגל" (טעות טיפשית) בווווום אכלתי בוקס מאחד השוטרים שהביצו לי קודם "אנחנו שואלים אתה תענה"

טוב טלפון לאמא 5 דקות היא ואבא בתחנה אמא שלי אכלה קריזה שראתה אותי ככה ואתה יודע מה זה לראות את אבא שלך מסתכל עליך כאתה יושב ויש לך אזיקים מאחוריי הגב ?

תן לי לנחש לא אתה לא יודע ... אם מעניין אותך המשך הסיפור אני יספר לך בפרטי ואם עדיין אתה מבין אותי אז אנחנו לא מתקשרים :roll:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני לא בטוח שהוא היה נותן לך קנס כי הוא לא היה בתפקיד אלא אם הוא היה בילוש ואז הוא היה קורא לאיזה כחול.... בכל אופן מדים בטח של קרבי מקנים לך הרבה פרוטקציות בכל מיני מקומות - ובצדק.

ד"א

darkster אנשים כמוך לא נקראים "מתנדבים חאפרים" אלא מלשינים. :x

דניאל חבל לראות שאתה חושב ככה על מתנדבים ושוטרים כאחד אשר מקדישים את זמנם אך ורק כדי שאתה תוכל לישון טוב יותר בלילה.

הן מבחינה בטחונית והן מהבחינה שבזכות מתנדבים כמוני אתה יכול קצת פחות לדאוג שאיזה עבריין יוריד לך תסמל או את המערכת מהאוטו.

נכון לא כל השוטרים הם כיבשה צחורה כמו ידידנו rs6 אבל רובם כן בסדר ובגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת ככה.

הנה חומר למחשבה שיתן לך להסתכל על אנשים כמוך מהצד:

http://stage.co.il/Stories/207862

יסלח לי אדוני המנדב אבל אולי הוא יוכל להסביר לי מאיפה אתה יודע שאני ישן טוב בלילה מה זה אנשים כמוך ומי לעזאזל אתה חושב שאתה רובוקופ ?

ובקשר לכתבה אני ממש אבל ממש לא מבין מה הקשר אני לא דיברתי בכלל על מתנדבים ששומרים על ארצנו להם הברכה אבל המלשינים זה הילדים החסרי חיים האלה שעולה להם השתן למוח וחושבים שהם הרשות המחוקקת המבצעת והשופטת... אז בחייאת ראבאק אין לך במה להאשים אותי ואתה עושה את אז תתקדם האלה ואל תבלבל לי את המוח

יסלח לי אדוני אבל אנשים כמוני הם אנשים אשר תורמים מזמנם החופשי והאישי

בכדי לגרום למקום הזה להיות מקום שיותר נעים לחיות פה. לא כדי להלשין ולהיות מניאקים

תאמין לי שלאנשים יש דברים קצת יותר טובים לעשות חוץ מלחפש איך להלשין עליך בשביל הכיף. חבל שאתה חושב ככה זה הכל.

תגיד לי אתה מוכן להפסיק לדבר אלי כאילו אני פושע ? כי אני ממש לא!! והאמת שזה מעט מלבין את פני :cry:

NOT

טוב עזוב אותך אתה לא מסביר לי כלום אתה רק כל פעם אומר משהו אחר בלי שום קשר במקום להגיד סליחה טעות .

פורסם

אולי אני לא אומר סליחה טעות כי אני לא טועה.

ובקשר לסיפור שסיפרת אני מצטער לשמוע.

נכון שיש גם חרא של שוטרים אבל אין מה לעשות יש חרא של אנשים בכל מקום.

רוב השוטרים בסדר ועם כוונות טובות בדרך כלל , אפילו אם יש לכמה מהם קצת יותר מידי אגו.

פורסם

אז זהו שקצת יותר מידי אגו + כוח (גיבוי) + נשק חם\קר = מסוכן מאוד

ד"א יש לי עוד סיפורים (2) על כאלה שוטרים אבל זה הכי רציני .

נ.ב.

יותר מדי אגו אני הייתי מנסח את זה אחרת אבל לא חשוב

ע.נ.ב

אתה עדיין לא עונה לי ומעלה נושא חדש במקום להגיד סליחה (אני עדיין מחכה)

פורסם

דניאל. אני מתנצל אם פגעתי בך בצורה כלשהי מקווה שאתה סולח.

רק מקווה שאתה יודע שפגעת בי כאשר אמרת שמתנדבים כמוני הם מלשינים.

פורסם

מלשינים זה אכן הייתה צורת התבטאות מגעילה האמת שזה היה סוג של הומור אבל לא התכוונתי לפגוע :oops:

• תוכן חדש...