Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר לא במדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ונגיד שהמנייייאק תפס אותי

מה אומרים לו ?

אם מתחננים זה עוזר ?

זה דארקסטר יכול לעזור לך :wink:

הוא לא מניאק, הוא שוטר, שתפקידו לשמור עליך וכו וכו',

ואם תשב ברצינות 10 שניות ותחשוב ברצינות מה היה קורה בכבישים/בכלל

בלעדיהם, ההית מעריך אותם פי כמה וכמה!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

מה אומרים לו ?

אם מתחננים זה עוזר ?

אם היה לך חצי מהרזומה המפואר שיש לי אם שוטרים חסרי חיים אז היית משנה את דעתך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה אומרים לו ?

אם מתחננים זה עוזר ?

אם לא הובן ברור, אתה צוטטטטטת (מילה מוזרה) בטעות והכונה אל סבארו.

שנית, אתה טועה, כי לא מעריכים דבר עד שלוקחים אותו ממך, אבל צודק.

מאד קשה לשבת 10 שניות ולחשוב מה היה קורה לך בלעדיהם :mad:

בוגר :roll:

פורסם

אוקיי, אז אולי לא הייתי חייב לעצור, ונגיד אתם לא הייתם עוצרים, אז אותו שוטר היה רושם את המספר לוחית רישוי שלכם, ומגיש תלונה ואז הייתם אוכלים דוח\שלילה.

בעקבות זה שחבר שלי עצר ודיבר איתו, הוא לבסוף כן וויתר לו על דוח\שלילה אז הוא הרוויח מזה שהוא עצר....

Back to the original - NC again.

פורסם
אוקיי, אז אולי לא הייתי חייב לעצור, ונגיד אתם לא הייתם עוצרים, אז אותו שוטר היה רושם את המספר לוחית רישוי שלכם, ומגיש תלונה ואז הייתם אוכלים דוח\שלילה.

בעקבות זה שחבר שלי עצר ודיבר איתו, הוא לבסוף כן וויתר לו על דוח\שלילה אז הוא הרוויח מזה שהוא עצר....

באמת חתימה יפה :wink:

פורסם

באמת חתימה יפה :wink:

תודה.

אבל מה הקשר לציטוט:)?

פורסם

מה אומרים לו ?

אם מתחננים זה עוזר ?

אם לא הובן ברור, אתה צוטטטטטת (מילה מוזרה) בטעות והכונה אל סבארו.

שנית, אתה טועה, כי לא מעריכים דבר עד שלוקחים אותו ממך, אבל צודק.

מאד קשה לשבת 10 שניות ולחשוב מה היה קורה לך בלעדיהם :mad:

בוגר :roll:

לא אמרתי שאני לא חושב שצריך אותם , בעצם חייבים אותם אבל מה לעשות אני גם לא סובל אותם.

פורסם
אני לא בטוח שהוא היה נותן לך קנס כי הוא לא היה בתפקיד אלא אם הוא היה בילוש ואז הוא היה קורא לאיזה כחול.... בכל אופן מדים בטח של קרבי מקנים לך הרבה פרוטקציות בכל מיני מקומות - ובצדק.

ד"א

darkster אנשים כמוך לא נקראים "מתנדבים חאפרים" אלא מלשינים. :x

דניאל חבל לראות שאתה חושב ככה על מתנדבים ושוטרים כאחד אשר מקדישים את זמנם אך ורק כדי שאתה תוכל לישון טוב יותר בלילה.

הן מבחינה בטחונית והן מהבחינה שבזכות מתנדבים כמוני אתה יכול קצת פחות לדאוג שאיזה עבריין יוריד לך תסמל או את המערכת מהאוטו.

נכון לא כל השוטרים הם כיבשה צחורה כמו ידידנו rs6 אבל רובם כן בסדר ובגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת ככה.

הנה חומר למחשבה שיתן לך להסתכל על אנשים כמוך מהצד:

http://stage.co.il/Stories/207862

פורסם

לא היה קרה כלום, השוטר היה רושם את המספר, היה מגיע דוח, היית הלך למשפט

ומוכיח בקלי קלות שהשוטר לא הזדהה באמצעים מקובלים (ע"ע צ'קלקה או כריזה)

ואתה לא חייב לעצור לכל בנאדם שאומר לך לעצור בצד בלי שהוא יזדהה כסמכות.

בקיצור, השוטר הזה רצה טיפה להפחיד אותכם כדי שלא תעשו מה שעשיתם עוד פעם,

זאת טקטיקה ידועה של שוטרים שיודעים שהם לא יכולים לעשות לכם קלום חוץ מקצת נקיפות מצפון.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
אני לא בטוח שהוא היה נותן לך קנס כי הוא לא היה בתפקיד אלא אם הוא היה בילוש ואז הוא היה קורא לאיזה כחול.... בכל אופן מדים בטח של קרבי מקנים לך הרבה פרוטקציות בכל מיני מקומות - ובצדק.

ד"א

דניאל חבל לראות שאתה חושב ככה על מתנדבים ושוטרים כאחד אשר מקדישים את זמנם אך ורק כדי שאתה תוכל לישון טוב יותר בלילה.

הן מבחינה בטחונית והן מהבחינה שבזכות מתנדבים כמוני אתה יכול קצת פחות לדאוג שאיזה עבריין יוריד לך תסמל או את המערכת מהאוטו.

נכון לא כל השוטרים הם כיבשה צחורה כמו ידידנו rs6 אבל רובם כן בסדר ובגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראת ככה.

יסלח לי אדוני המנדב אבל אולי הוא יוכל להסביר לי מאיפה אתה יודע שאני ישן טוב בלילה מה זה אנשים כמוך ומי לעזאזל אתה חושב שאתה רובוקופ ?

ובקשר לכתבה אני ממש אבל ממש לא מבין מה הקשר אני לא דיברתי בכלל על מתנדבים ששומרים על ארצנו להם הברכה אבל המלשינים זה הילדים החסרי חיים האלה שעולה להם השתן למוח וחושבים שהם הרשות המחוקקת המבצעת והשופטת... אז בחייאת ראבאק אין לך במה להאשים אותי ואתה עושה את אז תתקדם האלה ואל תבלבל לי את המוח

פורסם

לא היה קרה כלום, השוטר היה רושם את המספר, היה מגיע דוח, היית הלך למשפט

ומוכיח בקלי קלות שהשוטר לא הזדהה באמצעים מקובלים (ע"ע צ'קלקה או כריזה)

ואתה לא חייב לעצור לכל בנאדם שאומר לך לעצור בצד בלי שהוא יזדהה כסמכות.

בקיצור, השוטר הזה רצה טיפה להפחיד אותכם כדי שלא תעשו מה שעשיתם עוד פעם,

זאת טקטיקה ידועה של שוטרים שיודעים שהם לא יכולים לעשות לכם קלום חוץ מקצת נקיפות מצפון.

מי דיבר על זה?

יכול להיות שבמשפט היו רוצים להביא לחבר שלי שלילה על פי זה שהשוטר רשם שהוא עקף בצורה מסוכנת או נסע בצורה מסוכנת או לא יודע מה.

פורסם

ד"א

יסלח לי אדוני המנדב אבל אולי הוא יוכל להסביר לי מאיפה אתה יודע שאני ישן טוב בלילה מה זה אנשים כמוך ומי לעזאזל אתה חושב שאתה רובוקופ ?

ובקשר לכתבה אני ממש אבל ממש לא מבין מה הקשר אני לא דיברתי בכלל על מתנדבים ששומרים על ארצנו להם הברכה אבל המלשינים זה הילדים החסרי חיים האלה שעולה להם השתן למוח וחושבים שהם הרשות המחוקקת המבצעת והשופטת... אז בחייאת ראבאק אין לך במה להאשים אותי ואתה עושה את אז תתקדם האלה ואל תבלבל לי את המוח

יסלח לי אדוני אבל אנשים כמוני הם אנשים אשר תורמים מזמנם החופשי והאישי

בכדי לגרום למקום הזה להיות מקום שיותר נעים לחיות פה. לא כדי להלשין ולהיות מניאקים

תאמין לי שלאנשים יש דברים קצת יותר טובים לעשות חוץ מלחפש איך להלשין עליך בשביל הכיף. חבל שאתה חושב ככה זה הכל.

• תוכן חדש...