Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר לא במדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי עם חבר באוטו שלו. היינו על כביששמותר בו 90, עם נתיב אחד לכל כיוון. כביש ישררררר ישר. אם אני לא טועה, הוא נסע על בערך 130~.פה ושם עקף, ואפילו עקפו אותו... עקפנו איזה מאזדה לאנטיס ואחרי איזה דקה היא נסעה כאילו לעקוף אותנו, בנתיב שמשמאל לנו (שהכיוון שלו הוא כיוון נגדי לתנועה שלנו) ומצפצת לנו שעה לעצור בצד.

אני אומר לחבר שלי שאנחנו לא חייבים לו כלום, ושלא חייבים לעצור.

חבר שלי החליט לעצור בכל זאת.

עצרנו בצד, והוא ישרר יוצא מהאוטו אל האנשים, שהראו לו תעודת שוטר וביקשו רשיונות והכל. דיברו איתו, ואמרו לו שהוא עקף בצורה לא חוקית (הם טוענים שהוא עבר קו הפרדה לבן רצוף, כשבעצם כשהוא התחיל לעקוף הקו היה מקוקוו ובסוף העקיפה הוא היה רצוף), ושהוא נוסע מהר מדיי.

הם ראו שהוא עם מדים של חייל, שאלו איפה הוא משרת והכל, וראו שהוא קרבי, אז אמרו לו אחרי שיחה של איזה דקה: אתה נשמע לי חייל נחמד. ואתה קרבי...אני יוותר לך הפעם, אבל להבא תזהר. והוא ויתר לחבר שלי על דוח\שלילה.

השאלה שלי - מותר לו לעצור אותנו בלי מדיי שוטר?

איזה עונש הוא היה יכול לקבל?

למזל של החבר שלי, נגמר לו הנהג החדש לפני שבוע, אז הוא קיבל לפני שבוע רשיון חדש, בלי שרשום שם שהוא נהג חדש. אם היה רשום אני מנחש שהשוטר היה תוקע אותו....

(אני מתחיל להצטער על זה שאני עדיין לא התגייסתי...היו מוותרים לי על דברים הרבה יותר בקלות).

Back to the original - NC again.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותר לו, למה לא?

אבל למה לעצור למאזדה אפורה שצופרת לכם!??!?!

אתם אמורים לנחש לבד שזה משטרה? אני בחיים לא הייתי עוצר לרכב שצופר לי.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

הוא לא יכל לתת לכם דו"ח על שום דבר.

אלא אם היה לו וואסקאר באוטו, מה שלא סביר, ואם כן הייתם כבר יודעים.

בקיצור על מהירות הוא לא יכול לתת דוח, במקרה כזה שוטר יתן דוח על נהיגה פרועה, אבל גם כאן הוא לא יכול להוכיח כלום כי עקפתם בצורה חוקית ולא זיגזגתם יותר מדי (אני מניח לפחות)

רוב הסיכוים שהוא הראה לכם תעודת מתנדב משמר אזרחי או מתמיד ואז אם הוא לא רשום ביומן של התחנה שלו באותו זמן הוא לא נחשב שוטר לשום דבר, וזאת בעצם התחזות לשוטר!

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

כל מתנדב יכול להראות לך תעודת שוטר

או אפילו שוטר, אבל על מהירות חלה חובת ההוכחה, אם אתה לא מודה שנסעת מהר במהירות מסויימת, והוא לא צילם אותך, הוא לא יכול לעשות כלום

ובכלל, קרה לי פעמיים שעצר אותי מתנדב על מהירות, הם נורא מצחיקים, מנסים להפחיד אותך אבל בעצם הם לא יכולים לעשות לך כלום:)

ואני לא הייתי עוצר לו עד שמוציא צ'אקלאקה וכורז לך.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
מותר לו, למה לא?

אבל למה לעצור למאזדה אפורה שצופרת לכם!??!?!

אתם אמורים לנחש לבד שזה משטרה? אני בחיים לא הייתי עוצר לרכב שצופר לי.

קרה לי אתמול משהו דומה ...

אני עמדתי בנתיב השמאלי, מאותת שמאלה, רמזור אדום, פתאום מישהו נעמד מאחורי ומתחיל להבהב לי, אני התעלמתי, אח"כ הוא השאיר את האור הגבוה קבוע, המשכתי להתעלם, אח"כ פניתי שמאלה ונעלמתי לו ...

לא חשבתי אפילו לשניה אחת לעצור בצד או לצאת ולפנות אליו אחרי שחבר שלי חטף כמה מכות "נחמדות" על המכסה מנוע מאיזה אידיוט שהתעצבן ויצא אליו אחרי שהוא הבהב לו לפנות את הנתיב הימיני ...

במקרים כאלה לא צריך לעצור, הוא יכול להמשיך להבהב ולצפור עד מחר, כל עוד אין לו צ'קלקה הוא לא שוטר מבחינתי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם מדובר בושטר, הוא יכול לעצור אותך גם כשהוא לא על מדים, לא בתפקיד, לא במשמרת ובפיקניק עם המשפחה. מתנדב יכול לעצור רק אם הוא רשום ביומן במשמרת..

זה נכון אבל אם מדובר בשוטר על אזרחי שנוסע ברכב אזרחי או מוסווה ולא מזוהה כשוטר באופן ברור מתוך רכב נוסע, אני לא חושב שיש חובת עצירה.

באופן אישי לא הייתי עוצר לשום רכב שהיושב בו לא היה במדים או שהיה בו סימן מזהה ברור שהוא רכב משטרתי (צ'קלקה, לדוגמא).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לך ממה להיבהל אני מאמין שבאותו מקרה מדובר בחבורת מתנדבים חאפרים כמוני וכמו אמיר שמתלהבים מתעודת השוטר שלהם :lol:

אבל אם זה שוטר אמיתי אפילו שהוא לא בתפקיד הוא לא היה מצפצף לך לעצור אלה היה רושם מספר.

פורסם

אני לא בטוח שהוא היה נותן לך קנס כי הוא לא היה בתפקיד אלא אם הוא היה בילוש ואז הוא היה קורא לאיזה כחול.... בכל אופן מדים בטח של קרבי מקנים לך הרבה פרוטקציות בכל מיני מקומות - ובצדק.

ד"א

darkster אנשים כמוך לא נקראים "מתנדבים חאפרים" אלא מלשינים. :x

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לפני הרבה זמן שקבלתי רשיון עצר אותי שוטר על אזרחי שהיה ברכב הפרטי שלו בטענה שחתכתי אותו.כמובן שלא הודתי ולא ידעתי על מה הוא רוצה ממני בכלל.

הוא מילא דוח ואמר שזה יגיע בדואר. לא חתמתי על שום דבר.

במשך השנים צברתי עוד שתי עברות.אחת על נסיעה בנתיב שמאל בארבע בבוקר כשהכביש ריק. השניה על אין כניסה ברוטשילד בראשון. חזרתי מהצבא ולצערי החליטו שהכניסה מותרת רק לאוטובוסים ולמוניות וקבלתי עוד דוח.

אחרי זמן מה קיבלי נהיגה מונעת ומתברר שהמניאק שטען שחתכתי אותו הדביק לי 4 נקודות בלבד.

איזה בעסה. אני זוכר שהנהיגה המונעת היתה בדיחה אחת גדולה.במיוחד המבחן בסוף.

:lol:

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

פורסם
אם מדובר בושטר, הוא יכול לעצור אותך גם כשהוא לא על מדים, לא בתפקיד, לא במשמרת ובפיקניק עם המשפחה. מתנדב יכול לעצור רק אם הוא רשום ביומן במשמרת..

זה נכון אבל אם מדובר בשוטר על אזרחי שנוסע ברכב אזרחי או מוסווה ולא מזוהה כשוטר באופן ברור מתוך רכב נוסע, אני לא חושב שיש חובת עצירה.

באופן אישי לא הייתי עוצר לשום רכב שהיושב בו לא היה במדים או שהיה בו סימן מזהה ברור שהוא רכב משטרתי (צ'קלקה, לדוגמא).

גם עם יש לו 10 צ'קלקות על האוטו, והוא צופר כאילו אין מחר אני לא יעצור לו.

אני יפנה לו את הנתיב ובמידה ואני יעצר אני יגיד שחשבתי שהוא מנסה לעבור או משהו כזה.

עד שהוא לא מודיע לי באופן ברור לעצור ע"י הכריזה למשל - אני לא עוצר!

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

תפסיקו לשחק אותה ראש קטן

כי זה לא עוזר לכם בגרוש, אל תשחקו אותה כאילו השוטר טיפש כי זה רק מעצבן אותם יותר... למזלי עוד לא עצר אותי שוטר

אבל אני אשמח לשמוע עצות איך להמנע מקנס

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
תפסיקו לשחק אותה ראש קטן

כי זה לא עוזר לכם בגרוש, אל תשחקו אותה כאילו השוטר טיפש כי זה רק מעצבן אותם יותר... למזלי עוד לא עצר אותי שוטר

אבל אני אשמח לשמוע עצות איך להמנע מקנס

אה זה קל , לא לעשות עבירות

ככה לא יהיו לך קנסות....

:idea:

פורסם

ונגיד שהמנייייאק תפס אותי

מה אומרים לו ?

אם מתחננים זה עוזר ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
ונגיד שהמנייייאק תפס אותי

מה אומרים לו ?

אם מתחננים זה עוזר ?

שוטרים אוהבים שמלקקים להם את הביצים.

ואם יש לך עגיל בלשון אתה יכול גם ללקק לו את התחת.

ואם אתה שואל אם זאת בכלל שוטרת, אז גם לה יש ביצים!

או שפשוט תלך לרכב שלך ותיהיה זמין בתנוחת ר..

:roll:

• תוכן חדש...