Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, נשארו בארץ VTR-ים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שאני מתכוון לכאלו שעדיין שומרות את מידות האורך, הרוחב, ובסיס הגלגלים המקוריות (יען כי לא עברו פגיעת שאסי). אלו שנשארו נסחרות במחירון, מתחתיו או מעליו?

סתם רעיון ישן שחזר לי לראש :shock:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש בהחלט. לא מזמן הייתי באירוע של PSI והיו שם 6 סקסואים (!!)

שתי VTS וארבע VTR... כולן נקיות :wink:

אם הרכב במצב טוב מחירון פלוס זה הגיוני, אבל עם קצת מזל תמצא גם מחירון מינוס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כמובן שאני מתכוון לכאלו שעדיין שומרות את מידות האורך, הרוחב, ובסיס הגלגלים המקוריות (יען כי לא עברו פגיעת שאסי). אלו שנשארו נסחרות במחירון, מתחתיו או מעליו?

סתם רעיון ישן שחזר לי לראש :shock:

כן, יש לי חבר עם אחת.

כשאני חושב כמה היא עלתה לו חדשה אני מתעצב איך היום פשוט לא ניתן לקנות מכונית נהיגה במחיר שפוי. :roll:

ובקשר למחירון, אני הייתי משלם ודורש מעל מהסיבה הפשוטה - אין מכוניות כאלו יותר. גם קלות, גם זולות (קנייה ואחזקה) וגם מהנות לנהיגה.

ובקשר לחבר, לא מוכר ולא מוכר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
טוב נו, אין סיכוי למצוא אחת למכירה...

לכל בן אדם יש את המחיר שלו... :lol:

זה בהחלט נכון.

אגב, היה לי קטע ענק עם איזה ערס אתמול במפגש.

הוא רצה שאל אם אני רוצה למכור את האוטו, עניתי לא אבל הוא התעקש.

אז אמרתי לו את המשפט הנ"ל... הוא פלט "מחירון"... עניתי "לא".

הוא התבעס שלא הולך לו, אז הוא החליט לנקוט בגישת שיכנוע קצת יותר אגרסיבית... הוא איים שהוא יתן לי "סטירה של יום שישי"... :lol::lol::lol:

ענק!!! :biglaugh:

האמת, זה שיכנע אותי למכור ב10 מתחת למחירון... אבל הוא התחרט משום מה. בעסה. :lol:

ערסים מפגרים... :inlove:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...