רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,607 נושאים בפורום הזה
-
דיבורית - או לא ? 1 2
מאת Leonid- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב, יש לי siemens C55, מחו"ל. יש לו אופציה של דיבורית מובנית. מה שאני עושה זה עונה לשיחה, מפעיל את הדיבורית, מחזיק את 2 הידיים על ההגה, כשביד שמאל יש גם את הפלאפון, ומדבר. האם זה חוקי ?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 38 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
נו, ביקשתם, רמזתם, חיכיתם - אז אחרי צרפת מגיעה איטליה. אפשר עדיין מן הסתם להצביע לסקר הצרפתי, אבל זה כבר די ברור מי ניצחה, בהפרש. כאן אולי יהיה מעט קשה יותר... תזכורת קטנה: עליכם לבחור את המכונית שאתם הכי אוהבים את איך שהיא נראית. אני כותב את זה בצורה כזאת מכיוון שהיו אנשים שהתחכמו וטענו ש"המכונית הכי יפה" לא מקביל ל"המכונית שהכי מושכת אותך" או משהו בסגנון. אז בפשטות - הביטו על כל המכוניות ובחרו את האחת שאתם הכי אוהבים את המראה שלה. בנוסף, היו הרבה אנשים שלא קראו את ההסברים שלי בסקר הקודם, אז אסביר שוב - מתחרות כאן מכוניות בעלות גוון ספורטיבי אשר הן בגבולות המחירים ה"שפויים", נניח עד כ-30000 פאונד בבריטניה. לאחר הסקרים לפי מדינות ייערך סקר מנצחות, ובו יתחרו…
הודעה אחרונה מאת ZXMI16, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחר מתחיל ראלי קפריסין במסגרת ה WRC. הקרקס המודרני מגיע לצד הזה של הים התיכון לסיבוב שביעי, זו כבר סיבה לחגיגה . הראלי נערך בעיקר בהרי הטרודוס הגבוהים בסביבות עיר הנמל לימאסול. זו הפעם ה 3 שאני אצפה בראלי ומומלץ מאוד. השנה יש חידוש בכך שהכניסה לסטייגים ולסרוויס תהיה כרוכה בתשלום . הפעם שני הבנים שלי באים ואפילו עוד לא יודעים... קשה להאמין שפיג'ו יצליחו לשחזר את שנה שעברה ולהיות 1 -2 גרונהולם -ברנס ואני מאמין ש פורד וסיטרואן יתנו קרב טוב אולי גם סובארו. הישראלי היחיד שמשתתף נדב דותן - מקווה שיצדיק את ההשקעה ב STI ויסיים במקום מכובד בקבוצה N כרגיל ניתן לעקוב דרך : http://www.wrc.com כולל ערוץ רדיו עם דיווחים ישירים תמונות ורשמי…
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם יש מישהו שמוכן להסביר לי את הנושא ולמה?
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
-
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ביום שלישי הקרוב בשעה 17:00 יתארח רוני אהרונוביץ' בפורום רכב בנענע. האירוח שיערך כשעה וחצי עד שעתיים יכלול בעיקר מענה לשאלות. המעוניינים להשתתף מוזמנים לכתוב את שאלותיהם בפורום החלק מבוקר האירוח. פרטים נוספים יפורסמו בהמשך. כתובת הפורום: http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=1936 -------------------------------------- תודה לגיא על שאפשר את פרסום האירוח --------------------------------------
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
אני מעוניין לדעת איפה קונים או משיגים את הקשתות הכסופות שנמצאות בין החלק העליון של הצמיג לסוף הכנף .[/img]
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
פעם אחת ולתמיד, בעיקר בגלל סקרנות והעובדה ששואלים אותי כל הזמן ואין לי תשובה... רציתי לבדוק מה המהירות המקסימאלית של הרכב שלי. אני לא טייס בדרך קבע, והאמת שממש לא אוהב ליסוע כבר מעל 180, הכל מתחיל לבוא ממש מהר ולמרות שהרכב במהירות הזאת עוד לא מתאמץ וקל מאוד לשליטה אני לא אוהב את זה... אבל כן הייתי רוצה לנסות פעם אחת במקום בטוח עד כמה שאפשר, פעם אחת רק לנסות, לדעת ולא לחזור על זה שוב בקרוב... עד הרכב הבא. הנתון הרשמי על הרכב שלי הוא 235 קמ"ש אבל מותקן אצלי צ'יפ שהעלה את ההספק ל-240 כ"ס בערך (מ-200 מקוריים), עד היום יצא לי ליסוע רק פעמים ספורות מעל 200 והשיא הנוכחי הוא 230, לשם הרכב הגיע יחסית מהר, אבל הכביש התחיל להיגמר לי... אני צריך משהו ארוך מאוד וישר וגם בלי …
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
איפה שמים את שלט "נהג חדש" ברכבים עם גג נפתח? תודה
הודעה אחרונה מאת sagir, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ראשית, סופסוף תיקנתי אתמול את המכה בדלת שמאל (הבייבי נקנתה אתה). עכשיו הבייבי נראית פשוט חדשה, ולא נותר לי אלא להמליץ בחום על הפחח יגאל, חבר של אייל פולו מהפורום, ממוסך רפי ובניו באזו"ת ישן נתניה היום סגרתי 5,000 ק"מ עם ה- 106. זה המון ק"מ בהתחשב בכך שעוד כמה ימים יש לי אותה חודשים, ובנוסף מתקרב יום השנה לתאונת טוטאל לוס עם המולטיפלה של הוריי. אני כותבת פה דברים שמאד קשים לי, אבל אני מרגישה שכאן, בפורום שהוא מין בית שני, מקום מתאים לפרוק. אחרי התאונה היו לי תקופות מאד קשות מנטלית. אני, שמוטוריקה היא (כמעט) כל עולמי, הרגשתי שבבת אחת איבדתי את היקר לי (במיוחד כשלא התאפשר לי להמשיך לנהוג במכוניתם החדשה של הוריי). לפני כמעט חודשיים היה אחד הימים המאושרים…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה... בגבעתיים יש המון! רחובות דו סיטרים בלי קו הפרדה במרכז... שמחלק לשני נתיבים ... חלק רציני מהרחובות האלה צרים מאוד מאוד מאוד... ברמה ששתי אמריקאיות לא יצליחו לעבור ביחד ... הקיצר, כבר המון פעמים הרכב שהגיע מולי כמעט פגע בי ... גם אז זה רק במראה... עכשיו, במקרה ותאונה... מי אשם ? מה החוק אומר ?... אגב, אני לא מתכוון לתאונות קשות כשמכונית אחת נהגה בפרעות ואחת רגועה... ובמקרה יצא להם להפגש ברחוב שכזה... אלא לתאונות קלות ... שאין אשם ברור !... דברים בסגנון ... כנף בכנף \ מראה במראה ולמיניהם ... עוד דבר, בכניסה למחסנים שבהם אני עובד... יש כביש צר צר ... שמשמש גם לכניסה וגם ליציאה... הכביש הזה הוא בסיבוב... ככה שאין לך מושג אם מגי…
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
נסיעת מבחן על GOLF GTI 1 2
מאת DJO- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אפשרי? רק מגיל 21? איפה ממקומת סוכנות פולסווגאן? תודה!
הודעה אחרונה מאת DJO, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.kyosho.com/gallery/kyoc0435-lg.mpg
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מעניין אותי לדעת אילו שינויים עברה ה z3 לאורך השנים כי לא נראה שיש הרבה... אני יודע שהחליפו את פנס האיתות מקדימה מכתום לשקוף וגם הוסיפו קשתות מאחורי הכיסא, מה עוד שינו בה?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אנשים תעזרו לי, קופצים לי הפיוזים ! גם איפה שאני גר עכשיו, וגם איפה שגרתי עד לפני 3 חודשים אני עובר בדרך היום-יומית שלי הביתה, מטר מהבית, רחוב לא-גדול. זה אומר כשאף אחד לא חונה, הרחוב אחלה, אבל כשחונים משני הצדדים (מותר, וקורה רוב הזמן) נשאר מקום לשתי מכוניות (דו סיטרי) פלוס שני מטר בערך. אולי נדמה לכם ששני מטר זה הרבה מקום, אבל תנסו פעם למדוד כמה מקום נשאר מצידי האוטו בחניה מסומנת, ותראו שזה בערך מטר. מסקנה � צפוף. הרחוב הוא רחוב עירוני רגיל ומותר לנסוע בו 50, וזה בערך מה שכולם עושים. יופי. אפשר, אם נזהרים. הראות קדימה ברחוב לא משהו (קצת עליה, קצת סיבוב, הרבה מכוניות חונות). עכשיו תסבירו לי � למה בחצי מהמקרים כשבא מולי רכב, וצפוף לשנינו, במקום להיצמ…
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אבא שלי קיבל בדואר רשום דו"ח על שימוש בטלפון קבוע/נייד שלא באמצעות מיקרופון המותקן ברכב... מצוין התאריך : 16.10.02 והשעה 16:30 מופיעים פרטי השוטר ובקשה לתשלום קנס בסך 500 ש"ח. לאבא שלי יש מכשיר "קבוע" ברכב + שתי דיבוריות עם שני טלפונים. הוא מדבר רק בדיבוריות בעיקרון. איך מוכיחים שהוא לא דיבר בפלאפון בזמן נהיגה.- והאם חובת ההוכחה היא עליו או על השוטר. אולי הוא רק החזיק את הטלפון או משהו(למרות שמבחינה חוקית גם זה אסור - הידיים אמורות להיות על ההגה). איך אפשר לפעול לביטול הדו"ח? האם כדאי לבקש להישפט? כמובן שהוא לא נתפס ונדרש לעצור במקום ולכן אין לנו מושג מה בדיוק היה נראה לשוטר שהיה שם.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 30 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לכמה אנשים כאן יש 106 ? נירא שאין ספק שזה האוטו הכי נפוץ כאן
הודעה אחרונה מאת יוני, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סתם מעניין אותי-האם גם במדינות אחרות יש ביטוח שהוא חובה?
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
האם יש אופנועים בעלי מנועים מוגדשים ? אם אין, אז תארו לכם מנוע מוגדש - כמה כח !! שמוליק
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
בולמי קוני 1 2
מאת יאשה והפיצפוצים- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לכל בעלי הבולמים כאן . יש לי כמה שאלות . האם אתם מרוצים מהבולמים ? האם הם ננעלים בסיבובים.... ? לי יש בולמי קוני צהובים מתכווננים.... והם על המצב הכי חזק והם ננעלים בסיבוב !!!! משהו לא נראה לי . ב AX זה לא קרה לי . וגם הייתי מתגרזן איתה.... מן הסתם . אז אם אפשר לספר אם לכם זה גם ככה ואם לא אז דעות למה . לדעתי זה מספיק חשוב ל"רכב כללי" , אם לא , תעבירו ל"טיפולים וכו' "...
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בעיקר מתוך סקרנות... DRUGSTORE פירסם פה MGF למכירה מכונס נכסים. פחות מעניין אותי האוטו, יותר מעניינת אותי הקנייה. אין שום פרט מידע על איזה יד האוטו, כמה קילומטראג', מה מצב האוטו, המנוע, איזה תאונות יש אם בכלל, או כל פרט מידע אחר, פרט למידע שהאוטו הוא שנת 98. אז, מי שהולך למכרז, איך הוא יודע כמה להציע על הרכב? אי אפשר לדעת איזה תאונות הוא עבר או משהו כזה? איך זה עובד בדברים האלה? כי מי שרוצה ללכת יכול ללכת עם מישהו שמבין במכוניות והכל, אבל עדיין, אם המנוע גמור או שיש תאונת שאסי, אי אפשר לראות בעיניים בחיים מבחוץ, אז אי אפשר לדעת כמה להציע... אז, איך הדברים האלה עובדים? מקבלים פרטים? אפשר לקחת לבדיקה? יש שמאי.? או מה?..........
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
הנה תמונות של ה M קופה. אם אתם לא חושבים שהאוטו יפה.. אני חושב שפשוט אין לכם טעם ותודה לגיא על התיקון
הודעה אחרונה מאת BoazG, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתר הבסיס: http://www.italiaspeed.com/ מבחר דברים מתוכו: http://www.italiaspeed.com/news_2002_01_53schumachercars.html http://www.italiaspeed.com/newmodels_156gta_gallery.html http://www.italiaspeed.com/news_2003/geneva_report/news_2003_043_06geneva_high_res_images_alfa.html http://www.italiaspeed.com/news_2003/geneva_report/news_2003_043_06geneva_high_res_images_ferrari.html מדהימה.. http://www.italiaspeed.com/new_models/new_models_2003/156_restyling/156restyling_images_index.html מישהו אוהב את שומאכר? http://www.italiaspeed.com/news_sport_f1_2002_index.html#british http://www.italiaspeed.com/news_2003/geneva_r…
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מבית The Marker 16.6.2003 חברות הביטוח הגישו לאישור תעריפים חדשים בביטוח החובה לרכב על פי הוראת המפקח על הביטוח, אייל בן שלוש, שייכנסו לתוקף ב-1 ביולי. תעריפים אלה יהיו נמוכים בממוצע ב-6.5% מהתעריפים הנהוגים כיום. ממשרד האוצר נמסר כי תעריפי הביטוח לכלי רכב פרטיים יוזלו בממוצע ב-7.5% ויהיו 2,225-1,520 שקל. בן שלוש ציין כי ההפרש בין תעריפי החברות יכול להגיע למאות שקלים, ולכן מומלץ להשוות מחירים לפני רכישת ביטוח. מאז אפריל 2001, בעקבות הרפורמה בביטוח החובה, החלו חברות הביטוח לקבוע בעצמן את התעריפים, על פי משתנים שקבע משרד האוצר ובהם כאלה הנוגעים לכלי הרכב, כגון נפח מנוע, וכאלה הנוגעים לנהג - גילו, מינו וניסיונו התעבורתי. נשיא לשכת סוכני הביטוח, יוסי מנור, שלח…
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני רוצה לדעת כמה כ"X ומהי המהירות הסופית הן של גרסת ה2400 והן של גרסת ה3100 V^ בתודה מראש NONAME
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ינון שאל מקודם איפה סוגרים בארץ סקאלה גדולה וניסיתי לחשוב ולא מצאתי משהו טוב להמליץ עליו (לפחות ללא משטרה) אבל מה שכן זה נזכרתי בחוויה קטנה שחוויתי בגרמניה לפני כשנתיים עם אבא. שכרנו לאון חדשה לגמרי (התברר לצערינו מנוע 1.4) זו לא פעם ראשונה שלי באירופה גם לא בגרמניה אך בכל זאת היתי בשוק ממה שראיתי שם, נסענו במשך יום שלך לצפון המדינה והיינו מרבית הזמן על 150-160 - אני זוכר אאודי, ב.מ.וו, מרצדסים שנראות כולן חדשות (לגמרי- שמורות באופן מפחיד) עוקפות אותנו במהירויות שניראות כמו שעוקפים אותך ב120 כשאתה על 50. הדובדבן היה כשעצרנו בתחנת דלק (ממש על הכביש המהיר) - אנחנו יושבים על מכסה המנוע שותים משהו, פתאום שומעים רעש כמו של מטוס קרב (אני כבר מסתכל למעלה מתחיל לחפ…
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.decalkits.com/cgi-bin/decalkits.cgi?file=Flame%202.bmp_t.jpg&decals=flames האם זה יקר? 2 מדבקות צד, להבות, 15$.
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
נחסוך מכם את הפרטים , עבדכם הנאמן יורד למטה על מנת להתניע את הגרוטאה שלו ולנסוע לחבר ... טוב נו נדבר לא נדבר בגוף שלישי... אני יורד וחשכו עיניי ... מה אני רואה , ערימות של מכוניות בכל מקום בכל פינה , על המדרכה ( על המדרגות!!!!) באדום לבן ... ותןך הדשא בכל מקום וכמובן שחסמו אותי בדבל פארקינג כפול!!! מסתבר שיש אירוע בבית קרוב ... כל הכביש סתום... בעלי הרכבים לא יחפשו חניה , אלא הם באדום לבן מצד אחד ועל המדרכה שיש בה אדום לבן ( אין מקום מעבר בכלל ) ואז כמובן דאבל על האדום לבן... וג"יפים שטפסו ... והשיא של השיאים החניה שלי ברחוב משולב אז איזה בחור נחמד (כן בטח ) פשוט חסם את היציאה מהרחוב המשולב כמעט לגמריי ( יש אפשרות לעלות על המדרכה ולצאת ...) אז …
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 8 אלף צפיות
הכוונה לחברה ספורטיבית או משהו בסגנון שלא מייצרת סידרתית... לדוגמא: חברת סאלין של פורד...
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.carkeys.co.uk/NE007365.htm רכב מדהים אבל לחברה יש מוניטין של המכוניות הכי זולות בארה"ב. זה כמו לקנות יונדאי ב 500000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חבר שלי הביא כזה אוטו והוא מטוס!!!! מישהו יודע איפה אפשר למצוא פרטים על האוטו?? אם מישהו מכיר את האוטו אשמח לישמוע עליו!
הודעה אחרונה מאת Inoni,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,154 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- -UC-
- Michazzz
- ronrobin
- ברווז
- טויוטה סופרה
- נירו72
- Shay Shd Dave
- chezik
- unreliablebazooka
- PASHUT
- ofralon
- m.s.n