Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים תעזרו לי, קופצים לי הפיוזים ! :mad:

גם איפה שאני גר עכשיו, וגם איפה שגרתי עד לפני 3 חודשים אני עובר בדרך היום-יומית שלי הביתה, מטר מהבית, רחוב לא-גדול.

זה אומר כשאף אחד לא חונה, הרחוב אחלה, אבל כשחונים משני הצדדים (מותר, וקורה רוב הזמן) נשאר מקום לשתי מכוניות (דו סיטרי) פלוס שני מטר בערך. אולי נדמה לכם ששני מטר זה הרבה מקום, אבל תנסו פעם למדוד כמה מקום נשאר מצידי האוטו בחניה מסומנת, ותראו שזה בערך מטר. מסקנה – צפוף.

הרחוב הוא רחוב עירוני רגיל ומותר לנסוע בו 50, וזה בערך מה שכולם עושים. יופי. אפשר, אם נזהרים. הראות קדימה ברחוב לא משהו (קצת עליה, קצת סיבוב, הרבה מכוניות חונות).

עכשיו תסבירו לי – למה בחצי מהמקרים כשבא מולי רכב, וצפוף לשנינו, במקום להיצמד לימין, הוא משתדל להתרחק מהמכוניות החונות, ושומר מהן שני מטר (שזה מה יש) ועל הז*ן שלו מה אני יעשה !!?? לא איכפת לו שמולו נוסע רכב במהירות של 100 קמ"ש (50 שלי + 50 שלו) !!!???

הוא מעדיף לעשות תאונה איתי מאשר במקרה הרע להתחכך במראה של אוטו חונה במהירות שלו בלבד ? אולי הוא חושב שבאוטו חונה אין נהג אז "אין עם מי לדבר" ואצלי יש אז שאני אזהר ??

לא פעם פשוט בלמתי לעצירה מלאה וחיכיתי שהמטומטם/ת התורן יעבור אותי, לפחות יהיה רק 50 קמ"ש בינינו ... אני תמיד נצמד למכוניות החונות כמה שאפשר בלי להסתכן, גם אם אין רכב ממול אבל לי אין שדה ראיה.

לא הייתי מתעצבן אם זה היה נהג אחד ספציפי. אבל זה חוזר, וחוזר, וחוזר בשתי ערים שונות ועם כל מיני נהגים, החל בסתם נהגי משפחתומטית דרך כל מיני אינסטלטורים בסופר-מגה-מגנום-קינג למינהו (מפחיד) וכלה בנשות היי-צוצאיטי שנוסעות ב-607 של הבעל. דווקא ערסים שעושים את זה עוד לא פגשתי.

אז יש משהו דפוק חזק במערכת השיקולים של הנהגים האלה ...

מה עושים ? עוד מישהו מכיר את זה או שרק לי יש נאחס ?

נ.ב. נוסף על כל הצרות גם נתקע לי עכשיו המחשב והייתי צריך להקליד חצי מזה פעם שניה :bad-word:

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

משתתף בצערך.

אני לא נתקלתי בתופעה, ולי דוקא תמיד מעירים

להצמד יותר למרכז כי אני כמעט מעיף מראות... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לדעתי זה מאוד פשוט. חוש המרחק של רוב האנשים פשוט גרוע ביותר. מכיוון שהם נמצאים בצד שמאל של הרכב, קל להם יותר לזהות את הקצה שלו מהצד השמאלי, והם מעדיפים להיות צמודים יותר משמאל מאשר מימין, כדי להשאיר לעצמם מספיק מרווח תמרון ימינה (או סתם כי הם חושבים שהם צמודים כשהם לא).

האמת זה קורה לי הרבה, משום מה הם נוטים להשאר כמעט בנתיב שלי ממש עד שהם מגיעים אלי. אני עקשן אז גם אני ממשיך לנהוג באותה מהירות, ואז הם נבהלים וסוטים ברגע האחרון (עד שיגיע היום שאני אעשה תאונה בגלל זה :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי זה מאוד פשוט. חוש המרחק של רוב האנשים פשוט גרוע ביותר. מכיוון שהם נמצאים בצד שמאל של הרכב, קל להם יותר לזהות את הקצה שלו מהצד השמאלי, והם מעדיפים להיות צמודים יותר משמאל מאשר מימין, כדי להשאיר לעצמם מספיק מרווח תמרון ימינה (או סתם כי הם חושבים שהם צמודים כשהם לא).

האמת זה קורה לי הרבה, משום מה הם נוטים להשאר כמעט בנתיב שלי ממש עד שהם מגיעים אלי. אני עקשן אז גם אני ממשיך לנהוג באותה מהירות, ואז הם נבהלים וסוטים ברגע האחרון (עד שיגיע היום שאני אעשה תאונה בגלל זה :wink: )

רוני

עיני רואות טוב ? האם רוני-ישר-סרגל עושה שטויות ???? אריאל !! תקוף !!! :twisted::twisted:

פורסם

אני לגמרי בראש של רוני.

תמיד עיצבנו אותי אנשים כאלו - שלא מכירים את גודל הרכב שלהם!!

נתקלתי בהמון מקרים כאלו, במיוחד בירושלים. (כל יום כמעט בעצם, במיוחד ברחביה)

אני גם תמיד תמיד מפחיד אותם עד שהם עפים לי מהנתיב וזהו. אני מכיר את הגבולות של הגודל ושל היכולות של הרכב שלי.

חבל שלא כולם ככה,

הכי מעצבנות אותי פה בירושלים האמהות של העשר ילדים שנוהגות באיזה מיניואן ככה (שריטות על כל סנטימטר מרובע באוטו)

לא מסתכלות לא כלום, לא איכפת להן לשרוט או לדפוק ת'אוטו עוד קצת.. טוב זה כבר ויכוח אחר.

בכל מקרה, אני לא שם עליהם וכמו שרוני אמר להפחיד זה תמיד תמיד עובד, אולי תנסה גם :)

למרות שאולי אם היתה לי לאון חדשה יפהפה כמו שלך (אחד הרכבים שאני הכי מעריץ לאחרונה) אולי היתי נזהר קצת יותר 8)

פורסם
אני לגמרי בראש של רוני.

תמיד עיצבנו אותי אנשים כאלו - שלא מכירים את גודל הרכב שלהם!!

נתקלתי בהמון מקרים כאלו, במיוחד בירושלים. (כל יום כמעט בעצם, במיוחד ברחביה)

אני גם תמיד תמיד מפחיד אותם עד שהם עפים לי מהנתיב וזהו. אני מכיר את הגבולות של הגודל ושל היכולות של הרכב שלי.

חבל שלא כולם ככה,

הכי מעצבנות אותי פה בירושלים האמהות של העשר ילדים שנוהגות באיזה מיניואן ככה (שריטות על כל סנטימטר מרובע באוטו)

לא מסתכלות לא כלום, לא איכפת להן לשרוט או לדפוק ת'אוטו עוד קצת.. טוב זה כבר ויכוח אחר.

בכל מקרה, אני לא שם עליהם וכמו שרוני אמר להפחיד זה תמיד תמיד עובד, אולי תנסה גם :)

למרות שאולי אם היתה לי לאון חדשה יפהפה כמו שלך (אחד הרכבים שאני הכי מעריץ לאחרונה) אולי היתי נזהר קצת יותר 8)

אני לא מבין מה מעצבן אותך. רוב האנשים על הכביש לא יודעים לינהוג. כל מה שהם יודעים לעשות זה ליסוע בנסיעה מנהלתית ביראת פחד מכל דבר שזז וכשהם חונים או עושים רוורס הם עושים את זה ב 0.000000000000000001 קמ"ש מה לעשות... אתה לא יכול להאשים אנשים על זה שנהיגה לא מעניינת אותם כמוך וזה ש"תפחיד" אותם לא ילמד אותם לקח , אתה לא יכול ללמד את כולם לקח וחבל שסתם תדפוק תאוטו יום אחד.

פורסם
עיני רואות טוב ? האם רוני-ישר-סרגל עושה שטויות ???? אריאל !! תקוף !!! :twisted::twisted:

רוני-ישר-סרגל??

אני מוכן להתערב איתך שאני עשיתי יותר שטויות ממך, בצעירותי (שכן כעת הנני אדם בוגר ומיושב בדעתו, ואינני מטריד עצמי בזוטות כגון אלו :p )

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחי זה כבר לא מעצבן אותי, זה יותר משעשע :)

תכלס אתה צודק רק אבל אני לא מגזים עם זה או משהו.. סתם מפחיד קצת פה ושם וזה היה בתגובה למצב שבו אתה רואה שמישהו בא להוריד לך ת'מראה השמאלית שלך בגלל שהוא מפחד שיש לו רק מילימטר מצד ימין כאשר יש לו שם מטר וחצי.

פורסם
אנשים פשוט מאוד תשתמשו במראות הצד! בשביל זה המציאו אותן לא?

אתה מתכוון שהמראות צד זה בשביל לדחוף את מי שנכנס לנתיב שלך :) ? לא באוטו שלי ...

אני לא מבין מה מעצבן אותך. רוב האנשים על הכביש לא יודעים לינהוג. כל מה שהם יודעים לעשות זה ליסוע בנסיעה מנהלתית ביראת פחד מכל דבר שזז וכשהם חונים או עושים רוורס הם עושים את זה ב 0.000000000000000001 קמ"ש מה לעשות... אתה לא יכול להאשים אנשים על זה שנהיגה לא מעניינת אותם כמוך וזה ש"תפחיד" אותם לא ילמד אותם לקח , אתה לא יכול ללמד את כולם לקח וחבל שסתם תדפוק תאוטו יום אחד.

אני מעדיף שיעשו רוורס בעשירית מהקצב שכתבת, אם זה יחסוך לי לגלות דפיקה כשאני חוזר לחניה של האוטו. על זה אני לא כועס. ואתה צודק שנהיגה לא צריכה לעניין את כולם, אבל התחשבות בזולת והבנה בסיסית מה יותר מסוכן, אוטו נוסע או אוטו חונה, כן צריכה להיות.

האמת ? לא חשבתי להפחיד אותם. אולי אני אנסה פעם אבל בינתיים זה מפחיד אותי יותר ...

ותודה למי שערך לי את הכותרת :?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אין מה לעשות, נהיגת האנשים פה בארץ היא לא ממש משובחת, וכל מה שקשור לקצת טכניקה הגיון ושליטה ברכב הוא רחוק מהם בהחלט...

כמה פעמים אתה רואה מישהו/י עם איזה אוטו קטנטן, שלא עובר במקום שיכולה לעבור בו משאית?! נכון זה מעצבן, אבל אין כ"כ מה לעשות.

לי זה קורה כמעט כל יום ברחוב קרוב לבית, והשיטה היא לא להאט, או להאט מעט(שיפחדו) ורצוי עם הבהוב באורות, תאמין לי זה עובד מצויין.

פורסם

אחי, אין לך מושג מה היו עושים לי אנשים בכביש כשהייתי נוהג על משאית - במשך שנתיים הייתי סובל מאידיוטים שקפצו לי מימין בטוחים שאני רואה אותם כשאני לא, דבילים שחתכו אותי ברמזורים וחשבו שלמשאית לוקח לעצור בדיוק כמו לפרייבט שלהם, מטומטמים שהיו מוציאים את האף של האוטו שלהם מרחוב צדדי כך שכבר לא הייתי עובר בראשי ונאלצתי לבלום(!) ולעצור(!) ורק אז הם היו לוחצים על הגז ונוסעים... כמה אופנוענים מחפשי מוות ראיתי בכבישים מהירים שצצים לך מכל מקום...

אה, חבל על הזמן... אנשים לא יודעים לנהוג ולהתנהג בכביש ואין פלא שיש כ''כ הרבה תאונות. :evil:

רק תמיד צריך לזכור - כל מי שלא מייחס חשיבות לנהיגה קולקטיבית וחושב שהוא לבד בכביש, כל מי שלוחץ גז בלי סיבה רק לעשות פוזה, כל מי שחושב שהוא נהג 10 והכל יכול - יגיע יום ויקבל את המקום שלו בסטטיסטיקה של תאונות, זה רק עיניין של זמן!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
אנשים פשוט מאוד תשתמשו במראות הצד! בשביל זה המציאו אותן לא?

אתה מתכוון שהמראות צד זה בשביל לדחוף את מי שנכנס לנתיב שלך :) ? לא באוטו שלי ...

אני חושב שהוא התכוון שהאנשים צריכים להשתמש במראת הצד הימנית כדי לראות כמה מקום נשאר להם לזוז ימינה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

והנה מקרה של אי ידיעת גודל הרכב - קרה לפני יומיים, הידידה הכי טובה שלי, נסעה עם מישהי מהשכבה (אנחנו י"ב) והמפגרת רצתה להבהיל את הנוסעים ולהצמד לימין, ובסופו של דבר היא התנגשה התרסקה עם הצד הימני על אוטובוס (חונה!!) והמראה הימנית עפה ישר לפנים של ידידתי (שאגב, היא היחידה שנפצעה) ובמזל זה הסתיים רק בפנס בעין.

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם
והנה מקרה של אי ידיעת גודל הרכב - קרה לפני יומיים, הידידה הכי טובה שלי, נסעה עם מישהי מהשכבה (אנחנו י"ב) והמפגרת רצתה להבהיל את הנוסעים ולהצמד לימין, ובסופו של דבר היא התנגשה התרסקה עם הצד הימני על אוטובוס (חונה!!) והמראה הימנית עפה ישר לפנים של ידידתי (שאגב, היא היחידה שנפצעה) ובמזל זה הסתיים רק בפנס בעין.

:shock2:

אני לא יודע :hihi: או :mm_eek:

מראה בעין זה יותר פרוזקטור בעין מאשר פנס

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...