Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי קוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה (ואני כרגיל בטח טועה...) אבל הבולמים הצהובים של קוני לא אמורים להיות קצרים ומותאמים להנמכות וכו'? יש כמה סוגים של קוני צהוב? כי אני לא נתקלתי בהם...

יש גירסאת בולם קוני לקפיצים המקוריים שזה מה שכולם כמעט שמים בארץ בין אם הרכב מונמך או לא (וזאת חאפריות מהסיבה לעיל).

ויש קיט, שיש בו בולם + קפיץ הנמכה, וזה מה ששמים בד"כ בחו"ל (הלא חאפרים לפחות), בקיט הזה הבולם מותאם לקפיץ.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אחרי בירור קצר

קוני צהוב רגיל עובדים עם הנמכות של עד 30 מ"מ, מה שאומר שכרגע הבולם שלך (כמעט) נעול.

לכמה סוגים של רכבים יש בולמים שמתאימים להנמכות של עד 60מ"מ, לאריקה כנראה אין.

הפתרון במקרה הזה הוא רק סט קוילאוברים.

:-)

פורסם

קוילאוברים יעלו המון כסף.

תחזיר את הקפיצים הקודמים, הם היו 30 מ"מ לא?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם
אחרי בירור קצר

קוני צהוב רגיל עובדים עם הנמכות של עד 30 מ"מ, מה שאומר שכרגע הבולם שלך (כמעט) נעול.

לכמה סוגים של רכבים יש בולמים שמתאימים להנמכות של עד 60מ"מ, לאריקה כנראה אין.

:mm_yeah:

אפשרות נוספת שיכולה להיות יותר זולה וגם טובה היא להתייעץ בפורומים של פורד בבריטניה מה ה-setup המומלץ אני בטוח שהם התגרזנו ויש להם ניסיון והמלצות טובות.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

קוילאוברים יעלו המון כסף.

לא תמיד אגב הרבה יותר, אפשר להשיג בחו"ל דילים טובים

וכל עוד מדובר על הפרשי מחירים של 1500-2000 ש"ח זה שווה כל שקל !

פורסם

"הרבה" כסף זה יחסי...

בכל מקרה, מאחר והיתרון הגדול של קוילאוברים זה שינוי קל של גובה הרכב מתי שאתה רק רוצה, אני לא רואה הרבה סיבה להשתמש בהם ברכב כביש, אלא אם אתה מתכוון להכניס אותו לתערוכות (ופה בארץ - אתה לא :? ).

נכון, קוילאוברים עדיפים על שילוב של בולם וקפיץ תחליפי, השאלה עד כמה זה משמעותי כשמדובר בקיט איכותי של קפיץ ובולם כמו של קוני למשל, לטעמי ממש לא שווה את ההשקעה הנוספת וזא תחתיכת השקעה כשמדובר על מחירים כפולים ואף יותר (כן, אני עדיין חושב ככה גם אחרי שראיתי את המחירים בריצפה לקוילאוברים של AVO).

בכל אופן יאשה, זה המידע הכי טוב שהצלחתי למצוא http://forum.maxpower.co.uk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20532&SearchTerms=koni לצערי לא כ"כ אינפורמטיבי בעניין הספציפי שלך (קוני) אבל זה הכי טוב שיש לי כרגע.

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה (ואני כרגיל בטח טועה...) אבל הבולמים הצהובים של קוני לא אמורים להיות קצרים ומותאמים להנמכות וכו'? יש כמה סוגים של קוני צהוב? כי אני לא נתקלתי בהם...

יש גירסאת בולם קוני לקפיצים המקוריים שזה מה שכולם כמעט שמים בארץ בין אם הרכב מונמך או לא (וזאת חאפריות מהסיבה לעיל).

ויש קיט, שיש בו בולם + קפיץ הנמכה, וזה מה ששמים בד"כ בחו"ל (הלא חאפרים לפחות), בקיט הזה הבולם מותאם לקפיץ.

אוי ישי איך אני אוהב את ההערצה העיוורת שלך לכל מה שלא דובר עיברית (ובמיוחד אם יש לו מבטא בריטי).

תאמין לי שגם בחו"ל עושים לא פחות שטויות. זה לא שהם נולדים בבריסביין, הם מקבלים מהמלכה שי של 80 IQ נוספים. באמת שלא.

יש רכבים שיש להם בולמים בכמה מידות, יש כאלה שאין להם (לרוב אין).

כמעט אף אחד בארץ (החאפרים) לא מתקין בולם סתם.

תפתח פעם MAX POWER, אתה תהיה בהלם מהשטויות שהם עושים.

למשל הנמכה של 80 עם בולמים מקוריים.

למשל תוספת של 100 כ"ס והחלפת הדיסקים למחוררים/מחורצים בסה"כ.

מסקנה, כשאלוהים חילק 10 קבין של חוכמה, הוא פיזר אותם באופן שווה בכל העולם.

אם תפסיקו ללקק לבריטים ולהגיד שזה שוקולד. אולי תבינו. :mad:

להזכיר לך שלאהובתך הראלי, גאוני הדור שם שמים "17? כי זה יפה.

להרוס התנהגות של רכב, לחתוך חלק מהפח, וכל זה בשביל יופי? חכם זה בטוח לא.

אז די לזיין את השכל, אם יש מה לתרום (תודה אריאל) אז תתרום. הערצה עיוורת לכל מה שלא דובר עיברית, זה יש לי מספיק בסיבוב קצר בכיכר המדינה ("קניתי את זה במילאנו, יו נואו, זה סאמת'ינג סאמת'ינג").

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רועי התבטאת איך נאמר ? בעדינות...

זה תמיד משעשע לראות לדוגמא קליאו MK1 3 דלתות fully debadge על חישוקי "17 קיט פלסטיקה מלא, מכסה מנוע badboy, כונס במכסה מנוע,באקטים,הגה, תא נוסעים מופשט וכלוב...

ולקרוא ב-specs שמדובר בקליאו 1.4 במקרה הטוב עם פילטר פתוח...

ערסים... ICE עאלק... פחחחח !

פורסם

הערצה עיוורת לכל מי שלא דובר עברית? :shock: במיוחד אם יש לו מבטא אנגלי??? :shock::shock::shock:

WTF?!?!?! :?

כולה הבאתי קישור בשביל יאשה מפורום MAX POWER כי זה היה הכי טוב שמצאתי באותו הרגע (אפילו ציינתי את זה) וכבר הפכת אותי לאנגלוסקסי מושבע... :lol:

ואני אפילו לא אוהב פיש אנד צ'יפס!!! :mad::mad::mad:

חאפרים, אידיוטים ומונגולואידים יש בכל מקום בעולם,

זה שבמדינה שלנו קיבלנו תוספת בריאה זה כבר לדיון אחר.

קרא שוב את מה שכתבתי ניגר, הנה, אני אפילו אעזור לך:

וזה מה ששמים בד"כ בחו"ל (הלא חאפרים לפחות)

פורסם

יאשה על איזה קפיצים אתה נוסע ?

יכול להיות ששווה לברר אם לקוני יש קפיצים שמתאימים לבולמים שלך

ואם לא, אז לברר על הנמכה יותר מתונה או סט אחר של קפיצים

בכל אופן שווה לדעתי לשאול פורומים בחו"ל שמתמקדים בRST

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
הם היו מקוריים , לא רוצה להיות ג'יפ.... :cry:

די, הגזמת... 10 מ"מ לא יהפכו את האסקורט לאקספלורר... :roll:

האמת היא שבתמונות הג'ימיקאנה, האסקורט נראית די רוכנת בפניות.

האם כבר היו מותקנים הקוני בזמן הג'ימיקאנה?

אישית, אני שייך לחצי המרוצה עם הקוני, כאשר הם מכוילים על המצב

השני (מתוך 3) מאחור (כ-66%) וכ-70% מלפנים.

:mm_yeah: זה עשה לראלי שלי רק טוב.

:yum:

דניאל

MCS 2008

פורסם

לערן - יש לי קפיצי OMP .

לדראגסטור - לפני זה היו לי בולמים חצי גמורים.... סנסוטראק...

על רכב כמו שלי היתה הנמכה כזאת עם בולמי OMP , לא היה דבר כזה מעולם !!!!

ייתכן והבעיה בקפיצים....

הסנסוטראק החזיקו פחות מחודשיים והמקוריים יומיים....

יש לי הרגשה שיש פאק בקפיצים....

פורום של הדגם שלי בחו"ל אומר שההנמכה לדגם לי הכי טובה היא 3 ס"מ...

אני לא מאמין שזו הבעיה...

היום אני אלך לכמה אנשים טובים... נקבל דעות ונעשה ניסיונות....

יאשה , שאתמול פירק חצי מהרכב כי הנעילה המרכזית עשתה בלאגן... וגם המראות חשמל..... ( בשעה 11.30 בלילה הכל הסתדר... אין לי חיים... :roll: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...