Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

בגבעתיים יש המון! רחובות דו סיטרים בלי קו הפרדה במרכז...

שמחלק לשני נתיבים ...

חלק רציני מהרחובות האלה צרים מאוד מאוד מאוד... ברמה ששתי אמריקאיות לא יצליחו לעבור ביחד ...

הקיצר, כבר המון פעמים הרכב שהגיע מולי כמעט פגע בי ... גם אז זה רק במראה...

עכשיו, במקרה ותאונה... מי אשם ?

מה החוק אומר ?...

אגב, אני לא מתכוון לתאונות קשות כשמכונית אחת נהגה בפרעות ואחת רגועה... ובמקרה יצא להם להפגש ברחוב שכזה... אלא לתאונות קלות ... שאין אשם ברור !... דברים בסגנון ... כנף בכנף \ מראה במראה ולמיניהם ...

עוד דבר,

בכניסה למחסנים שבהם אני עובד... יש כביש צר צר ... שמשמש גם לכניסה וגם ליציאה...

הכביש הזה הוא בסיבוב... ככה שאין לך מושג אם מגיע מישהו מולך לפני שאתה נכנס לסיבוב, מכיון שהמקום נמצא בקרבת הבורסה... רכבים רבים נכנסים לשם בשעות הלילה המאוחרת :twisted: ... במהירויות גבוהות ... וכבר לא פעם אחת הבלמים שלי עבדו שם בחוזקה...

שוב, מי אשם במקרה ותיהיה תאונה במקום הנ"ל ?

תודה רבה על התשובות!!,

ניר.

• תוכן חדש...