Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי תעלה עוד תמונות למה אני רואה השם של התמונה האחרונה הוא מפגש ביג 079 אז בבקשה תעלה עוד כי אני מת לתמונות צילמת במקרה את הפיאט 128 האדומה הפצצתית?

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאלפא75 - קודם כל חבל שלא פנית אלי, משום מה ברגע שיצאתי מהאוטו "עלו" עלי כמה חבר'ה שזיהו אותי - היה נחמד לפגוש אתכם!!

היה גם נחמד לפגוש את הקוסם - כמו תמיד. וגם ללמוד ממנו כמה דברים :wink:

וכמובן דיגה, דני ועוד כמה. הרמן - תודה על העזרה בכניסה, מצטער שברחתי לך על כביש החוף. הטנ"ל הראשון היה אקורד שלא עברה את ה-160, אז ברגע שהגיעה הלנטיס עקבתי אחריה, אבל היא לא עברה את ה-180 (לא בגלל הנהג, בגלל שהאוטו לא יכל יותר) אז נאלצתי להפרד גם ממנה :wink:

בכל מקרה, היו הרבה מכוניות אבל לא הרבה מכוניות מעניינות. היה מפוצץ באנשים והרגשה לא נעימה. המפגשים בר"ג יותר טובים, נקודה.

בכל זאת ה-M קופה מדהימה, הפיאט 128 מיוחדת מאוד (וחזקה :wink: ) והיה אפילו הפיאט קופה הצהובה - ה"טיל" מהצפון!! (מגודל המעמד התכופפתי והשתחוותי :p )

מה שכן, היה ממש כיף לנסוע על כביש החוף, איזה יופי של ים...

רוני

רוני

חכיתי למישהו כמו שנסע בהונדה אבל אתה כנראה קלטת אותו עוד לפני :wink:

דבר לא מובן...

אחרי שיצאנו מאולגה.. פנינו בחדרה ויצאתי לעזור לחברה ועצרתי את התנועה שיוכלו כולם לעבור..

איך לעזאזל הגעתי לפניהם :?::!::?:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ועוד דברים נחמד שראיתי ששכחתי לספר הייתה המטחנת דלק של ליאור נו MADE IN USA..ואיתו הגיעו עוד 2 בהמות..בסגנון.. :lol:

מה שכן היה מצחיק..זה ההוא עם הלוחית רישוי של אודי A4 2.0 LIKE WTF? למה לייבא דרעק כזה?! :shock:

:twisted:

פורסם

היה עצום! פשוט ענק! בפעם הבאה באמת נדאג להכוונת הרכבים בכניסה כדי למנוע בלאגנים. לדעתי, בפעם הבאה, ואפשר אפילו להפוך את העניין לדי קבוע, צריך למצוא מקום באמצע הדרך, בערך בחדרה-נתניה, ולעשות שם מפגש גדול פעם בחודש שיבואו אנשים מכל הארץ. מה אתם אומרים?

:puzzled:
פורסם

איזה בעסה שלא הספקתי להגיע.

הקורס באלטרנתיבי נגמר בשש וקצת, ועד שהייתי בדרך לחיפה כבר נתקלתי בכל החוזרים למרכז. נסיתי לסמן לכל מי שראיתי על ניידות. אני מקווה שלא תפסו אף אחד.

לפחות בכיוון שלי היה יבש ככה שנסעתי בהתאם....

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

ScrewedUp, אהבתי את התמונות.

באיזה מצלמה אתה משתמש?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

המפגש עצמו היה בעל ציפיות מרוב כל הפרסום ברשת

אך אותי האכזב טיפה

והבעיה העיקרית הייתה אי סדר בארגון

והמפגש הזה נראה כמו "רידינג" באור יום

הרבה אנשים(כ1000) והרבה רכבים(כ400)

אלי, הטייס שלכם :roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

לפחות הנחמה הייתה הסוייגים בחיפה ובבית אורן

והמבין יבין............... :lol:

מזל שלמוסטנאג לא היה טסט סתם ביזבוז של דלק להגיע

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
המפגש בחיפה הוא הצלחה פשוט כך. היה ממש מדהים .

כ"כ הרבה אנשים כ"כ הרבה משופרות מדהימות מכל הארץ ואני הכי גאה בזה שאני הוא זה שפתח את השער ביחד עם mat@n מהפורום איזה חלוצים אנחנו :lol:

רק הכי התבאסתי זה שלא מצאנו איפה כולם הלכו לעשות רייסים

אבל מה שכן נסענו לכביש ממש מדהים גם בנוף וגם בסיבובים שלו

ובקרוב מתן יעלה תמונות שהוא צילם.

ואיתיי נאור אחיך הנהג שודים גם אני פתחתי את השער :lol:

´‾`·. .·´‾`:

'·. `·. .·´ .·'

`:--·´ `·--:´ ;´`;כל הפריקים על ה

`·. ' ' .·´ ; ;

;`·-·´; (‾' '‾)

פורסם
ScrewedUp, אהבתי את התמונות.

באיזה מצלמה אתה משתמש?

Toshiba 3.2

וחבל שלא צלמתי יותר.. פשוט איך שקלטתי שה m3 עוזבת.. אמרתי שווה לעקוב 8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

היה מפגש ענק!!!

המון מכוניות יפות...

הפורשה הסגולה הייתה מהממת, הטויוטה רודסטאר הסגולה/כחולה הייתה מדהימה!!!

חבל רק שלא ראיתי במפגש אף טויוטה יאריס טי ספורט, היא בכלל הייתה מגניבה אותי!!!

ועוד משהו יפה היה שלפני המפגש היה ברחבה השנייה מכוניות על שלט מגניבות על דלק...ראינו והיה כיף.

וחבל שלא צילמתם ת'אוטו שלי (פעם הבאה אתם חייבים לצלם ולשים באתר)

לירן (שנמצא כרגע עדיין,בטריפ אחד גדול :!: )

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

התרשמותי מהמפגש שהיה היום בחיפה:

זה היה קרוב לי לבית אז קפצתי לחצי שעה והיו הרבה מכוניות מענינות שם, חיפשתי אנשים מהפורום לפי המכוניות שלהם אבל לא ידעתי לזהות מי הם בעלי הרכבים מהפורום (כי זו פעם ראשונה שאני מגיע למפגשים האלו) אבל היו כמה דברים מציקים: היה בלאגן לא נורמלי בכניסה לאירוע, בשעה 5:45 כבר התחילו ללכת הרבה אנשים (כשזה התחיל כולה בשעה 5:00), לא היה סדר ברכבים שחנו, כלומר לפי קטגוריות, מועדונים, משהו... חוץ מזה האירוע היה אחלה ובדיוק כשהייתי ברמזור בשביל להמשיך ישר ולהיכנס אחרי זה ימינה למתחם של BIG אז ראיתי חבורה של מכוניות בדיוק פונות שמאלה ברמזור (כלומר עומרות מתחת לגשר בפניה שמאלה בשביל להיכנס למתחם BIG), זה היה מחזה נחמד מאוד לראות מכוניות ספורטיביות בשלל צבעים ובשיירה אחד אחרי השני. חוץ מזה, לפני ברמזור הייתה פיז'ו 205GTI כסופה שנתון 89, אם אתה קורא את ההודעה הזו, האוטו שלך נראה פשוט מדהים ומאוד שמור.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

• תוכן חדש...