Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היו מכוניות יפות,חזקות,משופרות,יקרות... אבל היתה רק אחת שממש הרטיטה את הלב,רכב ישן,קלסי,יפיפה ששופץ ושופר באהבה רבה והכוונה לפיאט 128 ספורט האדומה. ראיתי אותה בתמונות קודמות של המפגשים ברמת גן אך כחיפאי ראיתי אותה במציאות פעם ראשונה ביום שישי. מישהו יכול לספק פרטים,האם השיפורים נעשו במקום מסוים בישראל,האם יחידת המנוע מקורית וכיו"ב. :roll:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
השארתי את המטען החורג שלי (כמה נוסעים, שבגללם אגב הסחיבה הייתה על הפנים) ליד האוטו והלכתי לאנשהו...

מישהו קפץ לשאול אותם אם אני Slow Splinter נו, העכברוש הזה שלימד את צבי הנינג'ה, רק היותר איטי :) חיחיחי... הם ניזכרו לספר לי את זה ממש מאוחר, אבל לפי מה שהבנתי הם באו בפולו סטיישן בצבע כחול כהה והיא עמדה לידי... ראיתי כמה אנשים שהסתובבו לידה, פשוט לא ידעתי שהם זיהו אותי...

מי שזה לא יהיה - הזדהה :D

אהלן סלואו ספלינטר! אני באתי עם הפולו סטיישן הכחולה, ז'תומרת אני, אח'שלי, אודי, ובן דוד שלו. אבל לא אנחנו נגשנו אל המטען החורג שלך :lol: , מפני שלא ידעתי שזה אתה, ולא זיהיתי גם לפי הרכב. זה בטח היה מישהו אחר. אבל לא נורא, נפגש פעם אחרת.

:puzzled:
פורסם
הבעיה שלא היה רק אדיוט אחד היו כמה.

והבאלנו הזאת זאת הבאלנו הכי מכוערת שראיתי , אין יותר חרא מזה.

עוד קטע מצחיק מהמפגש:

אני וחברים שלי יושבים אחרי שהתעיפנו קצת מכל המכוניות ולידנו יושבים כמה ערסים על איזו סיויק נראה לי. פתאום אחד מהם אומר:

בואנה אחי אני מרגיש עכשיו כמו במהיר ועצבני .רק שאני עצבני אבל לא מהיר.

אנחנו מתחילים להתפקע שם מצחוק ואני מתחיל לחכות אותו רק שברוב חוכמתי לא שמתי לב שהוא חצי מטר מאחורי, מזל שהוא לא שמע אחרת לא הייתי כותב פה עכשיו :lol:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אודי. אני חייב לציין שזה באמת היה קטע ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

ואם לא הייתי משתיק אותך אז באמת לא היית כותב פה! :lol:

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם
השארתי את המטען החורג שלי (כמה נוסעים, שבגללם אגב הסחיבה הייתה על הפנים) ליד האוטו והלכתי לאנשהו...

מישהו קפץ לשאול אותם אם אני Slow Splinter נו, העכברוש הזה שלימד את צבי הנינג'ה, רק היותר איטי :) חיחיחי... הם ניזכרו לספר לי את זה ממש מאוחר, אבל לפי מה שהבנתי הם באו בפולו סטיישן בצבע כחול כהה והיא עמדה לידי... ראיתי כמה אנשים שהסתובבו לידה, פשוט לא ידעתי שהם זיהו אותי...

מי שזה לא יהיה - הזדהה :D

נראה לי שאני ניגשתי אליך .

שאלתי מישהו שעמד ליד פג'ו כמו שלך אם הוא אתה והוא אמר לא :(

אהא.. נפלת על חבר שלי, אריק, שבעצמו נפל על הירח.. :) בכל אופן הפג'ו שלי, ואני מתכנן להגיע יותר למפגשים, לכן סביר להניח שתוכל לראות אותי בהזמדנות אחרת...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
האם יחידת המנוע מקורית וכיו"ב. :roll:

:lol::lol::lol:

זאת אחת מהמכוניות החזקות בארץ, אז לא, יחידת המנוע לא בדיוק מקורית :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יוסי באלנו - אין לי מושג מה עשית או לא עשית במפגש, לא הייתי שם, ואין לי זכות לשפוט.

אבל כעצה ידידותית להתנהלות בין אישית נאותה - רק לפי הטונים שיש פה (מאנשים שהם רגועים ואדיבים בד"כ) אני במקומך הייתי פשוט שותק. לא נראה לי שיבטלו את המפגש בגלל שהבאלנו לא תבוא.

אה כן, ותחליף כינוי.

ושיהיה בלי באלנו.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
יבוא עם משהו אחר.

נ.ב.

לא זכור לי שעשיתי צלחת קרוב לרכבים.

מצטער שוב.

יופי שלא זכור לך. ואין קשר לבאלנו, יש קשר אליך ולשטויות שאתה עושה. מצדי שזה יהיה עם פרארי מאראנלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אה כן, ותחליף כינוי.

ושיהיה בלי באלנו.

יופי ממש בוגר ומועיל להרגעת הרוחות.

יבוא עם משהו אחר.

נ.ב.

לא זכור לי שעשיתי צלחת קרוב לרכבים.

מצטער שוב.

יופי שלא זכור לך. ואין קשר לבאלנו, יש קשר אליך ולשטויות שאתה עושה. מצדי שזה יהיה עם פרארי מאראנלו.

הוא ביקש סליחה ואמר שהוא לא יעשה את זה יותר, אולי תרדו ממנו?

אני בטוח שהוא הבין שזה לא לעניין וזהו זה.

פורסם

אני יכול לבוא עם רכב אחר, טיפה יותר טוב(ויש דבר כזה, למרות שזה מפתיע אותי :lol:, הרי זה ידוע שסוזוקי בלנו היא את המכוניות היותר מהירות ואכזריות שיש בארץ)

לפחות אנשים לא יצביעו לי על האוטו ויגידו:"הנה המשוגע הזה, שצילח חצי מהחנייה של ביג, תרחיק אותו מהאוטו שלי, הוא תיכנן כל הלילה איך לבוא ולהרוס לי את האוטו היפיפיה והמושקע שלי. הוא עוד נהג חדש שלא יודע כלום". :mad::mad::mad:

1. שמרתי מרחק גדול ממכוניות ואנשים

2. ממש אבל ממש לא מתאים לי לדרוס בנאדם או לפרק איזה אימפרזה (או יותר נכון שהאימפרזה תפרק אותי).

3. אני לא כזה נהג חדש (כמעט סוגר שנתיים), ואני עדיין מרגיש שהידע שלי בנהיגה הוא קטן (למרות שלפי דעתי האישית בלבד הוא לא עד כדי כך קטן), למרות שעברתי המון יחסית לנהג צעיר אחר.

לילה טוב,

וחלומות פזומט

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
אני יכול לבוא עם רכב אחר, טיפה יותר טוב(ויש דבר כזה, למרות שזה מפתיע אותי :lol:, הרי זה ידוע שסוזוקי בלנו היא את המכוניות היותר מהירות ואכזריות שיש בארץ)

לפחות אנשים לא יצביעו לי על האוטו ויגידו:"הנה המשוגע הזה, שצילח חצי מהחנייה של ביג, תרחיק אותו מהאוטו שלי, הוא תיכנן כל הלילה איך לבוא ולהרוס לי את האוטו היפיפיה והמושקע שלי. הוא עוד נהג חדש שלא יודע כלום". :mad::mad::mad:

1. שמרתי מרחק גדול ממכוניות ואנשים

2. ממש אבל ממש לא מתאים לי לדרוס בנאדם או לפרק איזה אימפרזה (או יותר נכון שהאימפרזה תפרק אותי).

3. אני לא כזה נהג חדש (כמעט סוגר שנתיים), ואני עדיין מרגיש שהידע שלי בנהיגה הוא קטן (למרות שלפי דעתי האישית בלבד הוא לא עד כדי כך קטן), למרות שעברתי המון יחסית לנהג צעיר אחר.

לילה טוב,

וחלומות פזומט

כל נהג הוא נהג חדש בשבילי. תמיד לומדים בכביש. וזה שיגידו: הנה המשוגע עם הבאלנו בלה בלה בלה.... פעם הבאה תחשוב לפניי.

אתה אומר ששמרת מרחק ממכוניות ואנשים? ממש לא. היית מאוד קרוב לאוטו של רוני! ואמרתי כבר מה אני חושב שהייתי עושה אם הייתי במקומו. ואני עוד רגוע! אז אני צריך לנחש עד כמה רוני הוא בן אדם רגוע!!!

האימפרזה תפרק אותך? לא ולא...התיקון לאימפרזה יפרק אותך.

ואם אתה חושב שבגלל שאתה יודע להרים אמברקסים אתה יודע לנהוג או שכולם התלהבו: יואוו, תראה את הבאלנו" אתה טועה.....

סבבה. ביקשת סליחה, מתאים, אבל להבא תידע....

Back to the original - NC again.

פורסם
אה כן, ותחליף כינוי.

ושיהיה בלי באלנו.

יופי ממש בוגר ומועיל להרגעת הרוחות.

אני התכוונתי שיחליף למשהו בלי באלנו כדי שלא יזהו אותו אוטומטית עם השטויות מהמפגש. באמת מתוך כוונה לעזור לו. לי אישית אין שום דבר נגד/בעד באלנו.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
איך אפשר להביא m cupe לארץ?

יש לאוטו תקינה?

ואם משהו יוכל לכתוב ביצועים זה יהיה נחמד...

בעקרון קמור יכולים להביא לך כל BMW שתחפוץ. לא בעיה לעשות לה תקינה. וביצועים - GOOGLE!!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...