Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חדש בפורום הזה.. אני מנהל את הפורום של המיפגש בצפון ב MAX-TUNING בכל מקרה.. אממ אני שמח שנהנתם במיפגש...

אבל לא ידעתי שיש כל כך הרבה אנשים פה מהצפון... אממ אז מחובתי :D להזמין אותכם למיפגשים של הצפון שמתקיימים בימי שישי ב5 אל תצפו שזה יהיה כמו ביום שישי הזה או כמו ברמת גן כי זה יחסית חדש... אבל עובדה שאת המיפגש הגדול אירגנו פה.. אצלינו..

אז כל האנשים שבא להם ככה להתפרק ולפגוש אנשים עם אותה אהבה למכוניות ושלא נוסעים לרמת גן תבואו... :)

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

כן.

הבן אדם בכל מפגש חייב להרוס ולסכן.

אתמול הוא הגזים!!!!!

פורסם

שיעשה פוזות על עצמו - רחוק ממני!!

הורגים אותי המפגרים האלו שבאים לעשות פוזות - צלחות, פרפורים וכולי. הם באמת ובתמים חושבים שמישהו יורק לכיוונם חוץ ממיליון ערסים מטומטמים? אם זה מי שהם רוצים להרשים, יופי להם, אבל כל בנאדם נורמלי רק יגנה דברים כאלו. יותר מזה - הם חושבים שמישהו בכלל יודע מי הם? "וואלה אחי ראית את יוסי-באלנו המגניב הזה עושה צלחות בחנייה של הביג? איזה גב-גבר!!"

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
השארתי את המטען החורג שלי (כמה נוסעים, שבגללם אגב הסחיבה הייתה על הפנים) ליד האוטו והלכתי לאנשהו...

מישהו קפץ לשאול אותם אם אני Slow Splinter נו, העכברוש הזה שלימד את צבי הנינג'ה, רק היותר איטי :) חיחיחי... הם ניזכרו לספר לי את זה ממש מאוחר, אבל לפי מה שהבנתי הם באו בפולו סטיישן בצבע כחול כהה והיא עמדה לידי... ראיתי כמה אנשים שהסתובבו לידה, פשוט לא ידעתי שהם זיהו אותי...

מי שזה לא יהיה - הזדהה :D

נראה לי שאני ניגשתי אליך .

שאלתי מישהו שעמד ליד פג'ו כמו שלך אם הוא אתה והוא אמר לא :(

פורסם

הגעתי למפגש בסביבות השעה 6 ו10 משהו כזה ועדין היו כמה מכוניות אבל לא ברמה כמו שהבנתי שהיו שעה לפני זה חבל שהמפגש נגמר כל כך מהר אחרי נסעו עוד כמה אם פולצווקן גולף שלא ידעו את הדרך התבעסנו באמת שזה נגמר כזה מהר

אבל ממה שהבנתי היה מפגש גדול וטוב ואני מקווה שזה יחזור על עצמו מתי שהוא ואם מישהו מתעניין מי אני אז באתי בסיאט טולדו כחולה

תשמוע לא משופרת ולא מהירה אבל זה מה שיש בינתים:)

פורסם

הבעיה שלא היה רק אדיוט אחד היו כמה.

והבאלנו הזאת זאת הבאלנו הכי מכוערת שראיתי , אין יותר חרא מזה.

עוד קטע מצחיק מהמפגש:

אני וחברים שלי יושבים אחרי שהתעיפנו קצת מכל המכוניות ולידנו יושבים כמה ערסים על איזו סיויק נראה לי. פתאום אחד מהם אומר:

בואנה אחי אני מרגיש עכשיו כמו במהיר ועצבני .רק שאני עצבני אבל לא מהיר.

אנחנו מתחילים להתפקע שם מצחוק ואני מתחיל לחכות אותו רק שברוב חוכמתי לא שמתי לב שהוא חצי מטר מאחורי, מזל שהוא לא שמע אחרת לא הייתי כותב פה עכשיו :lol:

פורסם

עוד קטע מצחיק מהמפגש:

אני וחברים שלי יושבים אחרי שהתעיפנו קצת מכל המכוניות ולידנו יושבים כמה ערסים על איזו סיויק נראה לי. פתאום אחד מהם אומר:

אנחנו מתחילים להתפקע שם מצחוק ואני מתחיל לחכות אותו רק שברוב חוכמתי לא שמתי לב שהוא חצי מטר מאחורי, מזל שהוא לא שמע אחרת לא הייתי כותב פה עכשיו :lol:

חחח!!!

זה היה קרוב אליי!!!

שמעתי אותו אומר לך את זה....ראיתי אותך צוחק והכל!

זה היה ליד ה ב.מ.וו M קופה, דיי קרוב אליה, נכון? ליד החולות שם.....

חח.............

כששמעתי אותתו אומר את זה, נקרעתי מצחוק בשקט....:))))

Back to the original - NC again.

פורסם

אז ממה ששעמתי האדם בעל ה ti הוא ערבי שלאביב ולדודו יש מוסך ובואו נגיד שיש לו עודף בכיס. הוא גם מתקוון למכור את ה-ti

:cry: (טוב לא אכפת לי כל כך)

בקשר לבלנו זה לא שכולם שונאים אותך (אולי כן אני לא). אבל זה גם לא שעשית צלחת לפחות הייתה עושה מה שהאלפא עשתה אבל אתה רק הרמת את הבלם יד וסובבת את ההגה, אני שמח שלא תעשה את זה שוב.

אני גם מקווה להגיע בשבוע הבא כי אני גר לא רחוק (קרית ים) אבל זה תלוי באחי כי לצערי אני די רחוק מנהיגה.

פורסם

ומילה אחת ליוסי באלנו....

אתה חתיכת ילד מטומטם....

מפגש ראשון? מה הקשררררררר?

אז יש לך סוזוקי באלנו....שמנו לב שאתה חולה על האוטו הזה, ושהוא המשפחתית הטובה ביותר לטעמך (לטעמנו אחת הגרועות, אבל עזוב...).

אז בסדר, יש לה אמברקס. והוא עובד.

אבל תאמין לי, אם הייתי מכנה את הראלי קרוב לאיפה שעשית את כל אלה, באמת שהאמברקס שלך, כמו כל שאר האוטו של ההורים שלך, לא היה עובד אחרי זה.

עמדתי למעלה עם 2 חברים שבאתי איתם. ראיתי אחד מטומטם, אולי אחד המטומטים הכי גדולים שהיו במפגש (חוץ מזה עם האלפא), מרים אמברקסים, עם עוד משהו כמו 3-4 אנשים באוטו, ואחרי כל אמברקס, חיוך כמו ילד מ-פ-ג-ר.

מצטער שאני כזה ישיר (מפגר, מטומטם וכל שאר התיאורים שהבאתי פה), פשוט אני לא סובל מתלהבים, ועוד תחשוב שיכולת לפגוע באוטו כלשהו! או במישהו!!!! ולא היית רחוק מזה...

רוני, אני במקומך באמת הייתי עושה משהו.... או מזיז את האוטו, או צועק עליו. יש לך אוטו נ-ד-י-ר ביופיו, בייחודו, ובהנאה שלו. לא הייתי נותן לאף אחד להתקרב לי לאוטו. במיוחד לא למטומטם עם באלנו.

אגב, קצת אחרי הכניסה לחיפה ראיתי אותך. אני דיי בטוח שזה אתה....סקסו VTS אפורה, אם ג'אנטים כמו שלך. נסעת ממש רגוע, לא הרבצת ולא השתוללת. ח"ח מכל הלב! וכל זה למרות שבטוח ראית אנשים מרביצים בכביש. אולי על כביש החוף סגרת 180 (לפי מה שרשמת) אבל יפה שבתוך העיר לא איבדת את השליטה שלך והתפרעת. אגב, גם ראיתי אותך אישית והכל.. ביישן, כבר אמרנו?

פורסם

עוד קטע מצחיק מהמפגש:

חחח!!!

זה היה קרוב אליי!!!

חח.............

כן זה היה ליד ה M קופה :D לפחות מישהו מהפורום יודע מי אני עכשיו :D

פורסם

עוד קטע מצחיק מהמפגש:

חחח!!!

זה היה קרוב אליי!!!

חח.............

כן זה היה ליד ה M קופה :D לפחות מישהו מהפורום יודע מי אני עכשיו :D

חחח...

הלפחות הזה לא נכון...כי רק שמעתי אותו אומר את זה, אבל לא הסתכלתי מי הפנים... ככה שעדיין, אין לי מושג מי אתה, כמו שלך אין מושג מי אני. אבל אתה חייב להודות, כשהוא אמר את זה, זה היה מצחיק! נשפכתיייי מצחוק!

פורסם
ה-205 הייתה במקרה בצבע כמו שלי? אפור עכבר (כהה)?

התכוונת לזה ? כי זה מתאים לתיאור שלך...... :lol::lol::lol:

car1.jpg

:lol: בדיוק! :) אולי באמת הייתי צריך להיות Slow Splinter - העכברוש האיטי.. :) מתאים גם לי וגם לאוטו.. בכל אופן, אתה יותר מכולם יודע באיזה צבע העברושית שלי, ראית אותי.

ואגב, כשעמדתי ליד האוטו שלך באיזה ערס ואמר - "בואנ'ה, לך תבין איזה גיר זה!"

מעניין עם ב-TRANS AM (האפורה עם הנשר) הוא אמר על ידית ההילוכים "מה זה, מיקרופון?"

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...