Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
for ur pleasure

HGT לא HSV :)

זו של עדי , מה שפעם היה "מנקה חתולים" או אנערף , בקיצור הקיט החדש נראה מ-ד-ה-י-ם !! ח"ח עדי !!

אופס, עוד לא הלכתי לישון אז העיפות משפיעה והקליטה בהתאם....:roll::loco:

אני זוכר את הקטע של המנקה חתולים היה חזק :lol:

פורסם

ללא ספק היה מרשים ומעניין, במיוחד המכוניות... האירגון והקהל לא משהו...

לא היה תידרוך בצומת גלילות, אף אחד אפילו לא חשב לנסוע במהירות סבירה כמו ש-MAX TUNING תכננו... על תרבות נהיגה רוב האנשים בכלל לא שמעו...

איתותים זה לא בשבילינו... אם יש לך מיאטה והגג פתוח אז אפשר על פי חוק לדבר בפלאפון בכביש החוף... זה ממש לגיטימי לנסוע שתי מיאטות אחת ליד השניה בקצב זחילה, ליצור פקק בכביש החוף, ולדבר!!! (ויש לי תמונה!!!!)..

הבלגאן בביג עצמו - נוראי... חוץ מזה - אנשים שמשתוללים בחניה מוצפת אנשים ומכוניות... מול העיניים שלי כמע נדרסו כמה אנשים, ואפילו ילד קטן בן שנתיים על תלת-אופן! חוץ מזה היו כמה אידיוטים שהגיעו עם פיאט מריאה סטיישן וטויוטה קורולה שנת 2000 עם פגיעות פח - ועשו כל מיני הרמות בלם יד.. גם בלאנו דרך אגב..

הייתי אומר שלקהילה כזאת לא מגיע לקדם ספורט מוטורי בארץ - זה פשוט מסוכן.

אגב, אם מישהו היה בקניון הזהב אח"כ וראה אותי עושה זריקת זנב, זה לא היה בשביל הקטע, פשוט עשיתי טעות וכמעט נכנסתי במדרכה... אז אני לא אידיוט מסוג המתלהבים, אני אידיוט מסוג אחר...

ועוד סליחה שאני רוצה לבקש :oops: מליאור עם הקמארו... חלפתי לידו בכביש החוף בדרך חזרה, ונתתי גז סתם כדי לעשות שלום כזה, אבל זה ייצא כאילו עשיתי עליו פוזה, וזאת לא הייתה הכוונה... חיחי, איזה פוזה אפשר לעשות עם 205 XR 1.4 על קמארו? :lol:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לאחר גלישה וחיפוש של תמונתי נמצאה תמונה ועוד ראויה...

ה - CORVETTE חולקת כבוד עם ה - XS

פשוט לא יאמן

CoXS.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

פעם ראשונה שלי במפגש. פעם הבאה אתנהג יותר יפה.

לפי דעתי היה ארוע מצויין, נהנתי מאוד

מצטער שוב.

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

עם הבאלנו המתפרקת ושלט הנהג החדש שעדיין אפשר להריח את ה"חדש" שלו?!

אני לא אומר מה צריך לעשות לבחורים שעושים שטויות כאלה במגרש הומה אדם.

אני מקווה שהאלפא 146 TI לא תמכר...חבל, היות והאוטו באמת במצב מושלם והנהג שבקושי נוהג עליה 7 חודשים עוד לא התחיל להבין את המכונית המיוחדת שיש לו.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

אתה לא תאמר, אבל אני כן.

יוסי-באלנו, אתה חתיכת מפגר. ילד מתלהב שמנסה לעשות פוזות על אנשים בצורה הכי מטומטמת שרק אפשר. אתה ההפך מתרבות ואהבת נהיגה.

עשית צלחות 5 מטרים מהאוטו שלי, ולמרות שאני לא בנאדם אלים, אני לא יודע מה הייתי עושה לך אם הייתי תופס אותך.

התירוץ של "מפגש ראשון שלי" לא קביל כאן, לך תעשה דאווינים על החברים המפגרים שלך שמתלהבים מהיכולת שלך להרים בלם יד בחניון הומה אדם. אין לך מושג כמה מטומטם נראית, יושב בתוך הבאלנו שלך ועושה פרצוף מפגר בסיום כל צלחת. מה היית עושה אם היית פוגע באוטו של מישהו? או במישהו???

חבל שהמשטרה שהגיעה לשם לקראת הסוף לא תפסה אותך ולימדה אותך לקח, אפס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פשוט שכח :D תי לסגור את המכסה תא מטען

:snipersm: :screwy:

יוסי באלנו,אמ....,יוסי, בלאנו, מתאים לך השם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

השארתי את המטען החורג שלי (כמה נוסעים, שבגללם אגב הסחיבה הייתה על הפנים) ליד האוטו והלכתי לאנשהו...

מישהו קפץ לשאול אותם אם אני Slow Splinter נו, העכברוש הזה שלימד את צבי הנינג'ה, רק היותר איטי :) חיחיחי... הם ניזכרו לספר לי את זה ממש מאוחר, אבל לפי מה שהבנתי הם באו בפולו סטיישן בצבע כחול כהה והיא עמדה לידי... ראיתי כמה אנשים שהסתובבו לידה, פשוט לא ידעתי שהם זיהו אותי...

מי שזה לא יהיה - הזדהה :D

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אתה לא תאמר, אבל אני כן.

יוסי-באלנו, אתה חתיכת מפגר. ילד מתלהב שמנסה לעשות פוזות על אנשים בצורה הכי מטומטמת שרק אפשר. אתה ההפך מתרבות ואהבת נהיגה.

עשית צלחות 5 מטרים מהאוטו שלי, ולמרות שאני לא בנאדם אלים, אני לא יודע מה הייתי עושה לך אם הייתי תופס אותך.

התירוץ של "מפגש ראשון שלי" לא קביל כאן, לך תעשה דאווינים על החברים המפגרים שלך שמתלהבים מהיכולת שלך להרים בלם יד בחניון הומה אדם. אין לך מושג כמה מטומטם נראית, יושב בתוך הבאלנו שלך ועושה פרצוף מפגר בסיום כל צלחת. מה היית עושה אם היית פוגע באוטו של מישהו? או במישהו???

חבל שהמשטרה שהגיעה לשם לקראת הסוף לא תפסה אותך ולימדה אותך לקח, אפס.

רוני

רוני זה לא מפתיע!

תמיד יש במפגש איזה אדיוט שמנסה לעשות פוזה על ידי משחק עם האנדברקס.

אנחנו גם נתקלנו בזה אתמול ברמת גן(205).

עוד פעם אני אומר- נוכחות משטרתית איתה עוזרת בעניין גם אם היא באה רק לצפות.

• תוכן חדש...