Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אפשר להביא m cupe לארץ?

יש לאוטו תקינה?

ואם משהו יוכל לכתוב ביצועים זה יהיה נחמד...

בעקרון קמור יכולים להביא לך כל BMW שתחפוץ. לא בעיה לעשות לה תקינה. וביצועים - GOOGLE!!

תכיר לו את בארט :lol::lol::lol:

יניב

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברה, לאחר כל התגובות כל הברכות וכל הביקורות הגיע הזמן לתת את תגובת המארגנים.

ראשית אני רוצה להודות לכל מי שנטל חלק פעיל יותר ופעיל פחות בארגון ביוזמה ובנכונות לעזור.

האירוע היה הראשון מסוגו והראשון בגודלו בארץ. יהיו אלו שלא יסכימו, אך העובדות מדברות בעד עצמן.

מפגש שכלל כמות כזאת של מכוניות ספורט, מכוניות משופרות ומכוניות קלאסיות, עוד לא נראה בארץ.

מהבחינה הזאת הצלחנו, אך מכאן גם התחילו הבעיות.

בסכ"ה אנחנו , קמנו ועשינו, בזמן שרבים אחרים רק מדברים ומדברים.

היות וזה היה הניסיון הראשון שלנו ולאף אחד מאיתנו אין תואר שני או אפילו ראשון ,בארגון אירועים, היו מספר לא קטן של תקלות, אך בסכ"ה אני חושב שהצלחנו להרים אירוע די מרשים.

למדנו המון המון לקחים ובפעם הבאה שום דבר מה"תקלות" במפגש הנ"ל לא יחזור על עצמו.

הטעות הכי גדולה שלנו (המארגנים) הייתה נאיביות !

אנחנו חשבנו לתומנו, כי עצם העובדה שאנחנו עושים משהו בשבילכם - (חובבי הרכב, הספורט המוטורי והשיפורים) יהיה מספיק כדי לקבל את מקסימום הנכונות והרצון לעזור ולתרום להצלחת האירוע.

לצערי התבדנו.

כל שהיה צריך לעשות זה להישמע להוראות הפשוטות שנתנו בפרסומים ושנתנו ע"י המארגנים.

עושה רושם שהישראלי המצוי לא מסוגל לכבד את חבריו אפילו כשזה לטובתו האישית, חבל.

בקצב הזה נוכל רק לחלום על חו"ל.

חלק מה"תקלות" היו שלנו מהבחינה הלוגיסטית. אני יגיד לכם את האמת. לא ציפינו להענות כלכך גדולה

ולכמות כזאת של משתתפים.

החניון שנבחר לאירוע לא התאים כלל. לא מבחינת מקום ולא מבחינת דרכי גישה וחניות לאורחים.

ה"סדרנים" וה"סלקטורים" הגיעו מאוחר מידי למקום.

נקודת המפגש בגלילות לא הייתה ספציפית מספיק.

הקייטרינג שהוזמן, כלל לא הגיע. נתנחם בזה שהוא גם לא קיבל כסף.

"תקלות" אחרות, היו בעיקר כתוצאה מחוסר הרצון להישמע להוראות המארגנים ומחוסר הרצון לשתף פעולה להצלחת האירוע.

נתחיל בנקודת המפגש בגלילות.

בקשנו להגיע בין השעות 15:00/15:30 ורק לאחר קבלת תדריך, לצאת במסודר בתור ובנסיעה מנהלתית

בעקבות רכב מוביל שאסור לאכוף.

משום מה, אנשים שהגיעו עד 15:20, החליטו שהם לא מחכים והתחילו לנסוע לבד , בצורה לא מסודרת,

בלי לדעת ממש לאן ובלי לשמור על חוקי התנועה כפי שביקשנו.

נגלה שנייה של רכבים - כ 40 , שדווקא כן נשארו בגלילות עד ליציאה מסודרת,

החליטו ,למרות שביקשתי אישית מכל אחד ואחד מהם לנסוע אחרי ולנסוע לפי כללי התנועה,

שהם נוסעים איך שבא להם.

יצוינו לטובה כמה בודדים שאכן נסעו בעקבותי כפי שביקשתי בנסיעה מנהלתית עד לחיפה.

אנשים כנראה לא הבנתם ! חלק מהרעיון היה להעביר מסר, שרכבי ספורט ומכוניות משופרות לא אומר נהיגה פרוע ועבירה על החוק !

את זה רצינו לעשות ע"י שיירה ארוכה של רכבי ספורט ומשופרות שנוסעים לאט ולפי החוק !

אתם, עשיתם בדיוק ההפך והעברתם בדיוק את המסר ההפוך !

במקום לצעוד צעד אחד קדימה, משארנו במקום ,במקרה הטוב.

ה"תקלה" השנייה הייתה כבר בביג.

מצד אחד, האנשים שהיו אמורים לדאוג לסדר ול"סלקציה" במקום, הגיעו מאוחר מידי ובנתיים

החנייה ,שהיתה מיועדת למציגים ולא לאורחים ,התמלאה בכל מיני כאלו שלא היו צריכים לחנות שם.

דבר זה גרם לחוסר מקום בחנייה עצמה וחוסר סדר.

אך מצד שני, היו חברה שהגיעו במכוניות רגילות לכל דבר ולמרות שביקשו מהם לא להחנות במקום אלא בחניון סמוך, התעקשו בכל זאת לעשות בלאגן ולהיכנס, דבר שגרם בסופו של דבר לכמה אנשים שדווקא כן היו צריכים להיכנס, להישאר בחוץ.

בעיה נוספת במקום הייתה הכניסה והיציאה מהחניון עצמו. היות ושניהם היו דרך אותו השער נוצר בלאגן מוחלט בכניסה למקום וזה בגלל שאנשים בארץ עדיין לא למדו לנסוע בנתיב הימני ולתת זכות קדימה.

דבר אחרון היה הנהירה ההמונית מהמקום בעקבות מספר אנשים שהחליטו שהם הולכים לעשות בדיקת יכולתים, למרות שביקשנו שלא יהיו דברים כאלו, לפחות הפעם.

שניים יצאו וכל המקום יצאה אחריהם.

ציינו במפורש שלא יהיו בדיקת יכולתים או דברים דומים ואם זה מה שאנשים מחפשים, אז שלא יגיעו לאירוע !

לסיכום.

אנחנו השתדלנו ולמרות כל הקשיים והמכשולים אני חושב שהצלחנו להראות את הפוטנציאל שיש כאן בפיתוח הרעיון למפגשים בסגנון "MAX POWER LIVE " , כאן בארץ.

זה לא יקרה מחר, וזה לא יקרה אם אנשים לא יתחילו לשתף פעולה.

אנחנו לקחנו את היוזמה והראנו את הדרך. רצינו להוכיח לכם ולעצמנו שאפשר ועשינו זאת.

העתיד לספורט המוטורי על כל הבטיו השונים, הוא אצלנו, כולנו, בידיים !

אם כ"א מאיתנו יסתכל על עצמו , ינסה להבין במה הוא תרם ל"תקלות" השונות שקרו במפגש וידאג לא לעשות זאת להבא, אני בטוח שהמפגש הבא יהיה ההצלחה שלא הייתה הפעם.

תודה לכל המשתתפים, נתראה בפעם הבאה.

דני.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אני אמנם לא שותף לאף מפגש שהיה ואני דיי חדש בעסק... אבל אני חייב להסכים עם המארגנים, אני הגעתי ב17:30 לביג עם חברים שלי שלא כל כך בתחום ואין להם את האהבה שיש לי למכוניות, אבל הם באו איתי, חנינו בחניון של ביג ( לא של שוק רמלה-לוד), והתחלנו ללכת, אתם אולי לא מבינים את ההתרגשות שהיצורים המוטוריים האלו גורמים למי שלא ראה זאת מעולם בכזו כמות,אבל זה היה רק בהתחלה כשהם לא זזו...

לפתע החלה נהירה המונית מחוץ למתחם שכללה פירפורים וכל מיני התלהבויות אחרות שאני לא חושב שתוכננו לאירוע שכזה במקום צפוף והומה אדם. (במקום אחר הייתי שמח להיות שותף להם), אני אישית "זכיתי" לראות מפגש קרוב מידי של פגושים ואני בטוח שלא היו חסרים כאלה, התגובה שקיבלתי מהחברה שלי היא "בשביל מה כל ההתלהביות האלו תקרה פה תאונה בטוח" ו"הם פשוט נוהגים בצורה מסוכנת" ולמען האמת, גם שניסיתי להסביר לה את ההפך לא כל כך האמנתי לעצמי.

בקיצור- המפגשים האלו יכולים להיות משהו מדהים, לא משנה איפה, לא משנה אם יש הרבה מקום או לא, משנה מי בא, וכמו שזה נראה ביום שישי תגובת הציבור למכוניות ספורט ומכוניות משופרת תהיה שלילית.

בכל זאת, תודה על מפגש יפייפה,

גיל.

פורסם

לא מסכים... :?

אני הייתי הראשון שהגיע לגלילות, בגלל שהייתי בת"א מהבוקר ולא היה לי טעם לחזור הביתה... חיכיתי בגלילות כמה שעות.

קודם כל פיספוס ראשון - כמעט ולא הגיעו מחוניות לחניון של סינמה סיטי - כולם עצרו בתחנת הדלק..

הלאה - המארגנים היו צריכים להגיע לפני 3, כדי לרכז את כל העניין, ולא להשאיר אותנו לעצמינו...

ממשיכים - תדרוך ב-15:00 זה תדרוך ב-15:00, לא ב 15:20!!!

כלומר מי שהגיע בזמן בכלל לא אשם! לא היה שום תדרוך ואנשים התחילו לזוז... אפילו לא ידעתי מה ולאן, ופשוט אמרו לי שיוצאים למקום...

כששמעתי שוק רמלה-לוד כמעט שנסעתי לרמלה בכלל!!!!

לא הייתה מפה שמראה איפה הביג הזה נמצא, וסליחה שאני כזה טיפש שגר במרכז ולא יודע שיש סופר-מרקט כזה בקרית אתא! אבל ברצינות - נתתם מפה מאוד מקורבת של האזור...

באמת ובתמים האמנתי שיסעו לאט - איבדתי את כולם... (החזקתי 120 קמ"ש בממוצע)...

הגעתי לקרית אתא, וחשבתי - מה זה ביג בכלל?! אולי המפגש גדול אז קראו לו "ביג"! שאלתי נהג מונית שלא ידע לעזור לי, וכשאמרתי - אולי יש משהו ביג? אז הוא הבין למה הכוונה...

שלטי הכוונה ודברים דומים - אין.. הגעתי לחניה של הביג - והיא ריקה... אמרתי - רגע, יש כביש שרות.. נכנסתי - וראיתי שיש ספורטיביות, שום סלקטרוים ושום כלום, אבל מצאתי ליד הכניסה פינה שהתרכזו בה מכוניות רגילות והכנסתי את שלי (יש לי אנטנה משופרת!)

גם כשהחניה התמלאה לא שמעתי מילה מהמארגנים.. אפילו לא ידעתי מי הם.. פשוט התהלכתי לי בין מכוניות, הקשבתי לדיבורים של אנשים וזהו..

לא היה מישהו שירכז את כולם ויאמר "התכנסו כאן היום...."

פתאום אני רואה שאנשים מתחילים לעזוב, חשבתי "זהו?"

ופשוט ניסיתי לרדוף אחרי כולם, אבל אנשים התפזרו קבוצות קבוצות, כאילו אף אחד לא ידע בכלל לאן הולכים, ופשוט נסעתי הביתה...

המפגש באמת היה יפה, אני מודה על כך, ואני מצפה בקוצר רוח ובחוסר סבלנות מוחלטת למפגש הבא, ואני ללא ספק מוכן לנסוע דרך כל הארץ בשביל זה, לשלם סכום סימלי כדי שיהיה קייטרינג ואירגון נפלא - אני חושב שהרוב יסכימו, בואו נעשה את זה שוב, והפעם באמת.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
טוב חברה, לאחר כל התגובות כל הברכות וכל הביקורות הגיע הזמן לתת את תגובת המארגנים.

....

הטעות הכי גדולה שלנו (המארגנים) הייתה נאיביות !

אנחנו חשבנו לתומנו, כי עצם העובדה שאנחנו עושים משהו בשבילכם - (חובבי הרכב, הספורט המוטורי והשיפורים) יהיה מספיק כדי לקבל את מקסימום הנכונות והרצון לעזור ולתרום להצלחת האירוע.

לצערי התבדנו.

כל שהיה צריך לעשות זה להישמע להוראות הפשוטות שנתנו בפרסומים ושנתנו ע"י המארגנים.

עושה רושם שהישראלי המצוי לא מסוגל לכבד את חבריו אפילו כשזה לטובתו האישית, חבל.

בקצב הזה נוכל רק לחלום על חו"ל.

...

דני.

דני,

א - כל הכבוד על ארגון האירוע, לא הייתי (נכנסתי מאוחר מדי לכל העסק הזה), אבל עצם היוזמה ברוכה ביותר.

ב - תקלות לוגיסטיות זה שטויות וזה מסתדר עם הנסיון. עיין ערך שוק האוכל בת"א, שגם הוא צלע בפעם פעמיים הראשונות, והיום (בגירסה 8 או משהו כזה) הוא הפקה מלוטשת.

ג - לצערי עלית בדיוק על ה-bug של הישראלים (משותף אגב גם לאיטלקים) - הישראלי לוקח כל הוראה בערבון מוגבל, ומפעיל "שיקול דעת" גם כשאין לזה מקום.

זה כנראה משהו שלומדים בצבא, שההוראות היבשות הן לא תמיד לטובתך, ועדיף שאתה תחליט בעצמך. העיקרון המנחה הוא אופטימום רגעי לעצמי ולא אופטימום לכולם, שממנו גם אני מרוויח באופן שוטף.

למשל "מי שם פה אדום לבן ? זה בכלל לא מפריע אם אני אחנה פה, יש מלא מקום לאחרים לעבור" או "למה עשו פה קו הפרדה / אי תנועה מצוייר ? הנה תראה שאין שום בעיה לעבור את זה, זה לא עושה נזק".

באותה מידה נלקחות גם הוראות כמו ליסוע בצורה מסודרת, לא לחנות בחניית מציגים ("אבל יש פה מלא מקום לא בשימוש, ובחניית אורחים צפוף ..."), לא לעשות תצוגות תכלית במקום הומה ("אז בשביל מה השקעתי באוטו ?").

טוב תכף יבעטו אותי עם זה לאוף-טופיק ...

הנקודה היא שכשמתכננים אירוע בארצנו, התכנון שלו צריך להניח מראש חוסר ציות ושיתוף פעולה של הציבור למעט כשמאלצים אותו / משכנעים אותו שזה לרעתו לא לציית.

אנשים כנראה לא הבנתם ! חלק מהרעיון היה להעביר מסר, שרכבי ספורט ומכוניות משופרות לא אומר נהיגה פרוע ועבירה על החוק !

מצטער אבל ניסיתם להעביר מסר שבארצנו פשוט לא נכון ב-80% מהמקרים, וקיבלת תוצאה די מדוייקת בניסוי (80% לא נסעו אחריכם ...). אגב, אני איתכם ב-20% האחרים.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
לא הייתה מפה שמראה איפה הביג הזה נמצא, וסליחה שאני כזה טיפש שגר במרכז ולא יודע שיש סופר-מרקט כזה בקרית אתא! אבל ברצינות - נתתם מפה מאוד מקורבת של האזור...

למה, דווקא נתתי תיאור די מפורט של דרכי ההגעה ל"ביג" (ואפילו קיבלתי את תואר המפה האנושית). עכשיו בדיעבד, יכול להיות שבאמת הייתי צריך לשים איזה מפה ווזואלית.

בשורה התחתונה, הגעת, נהנית, וחנית תאוטו לידי (פולו וריאנט כחולה) :lol: . :lol:

:puzzled:
פורסם

:lol: כן, אבל אם מועדון האימפרזות היה מגיע מוקדם יותר אז הייתי חונה לידם :wink:, אבל בגלל שהם לא היו ולא היה שום דבר יותר טוב מהפולו שלך אז החלטתי שזה המקום... ונעזוב לרגע את ה-M קופה, פיאט 128, קררה 4 וכו'... :D

בקשר למפה, אני מדבר על המפה ש-MAX TUNING הביאו באתר שלהם..

בכל אופן, בשורה התחתונה - באמת נהנתי, והייתי נהנה יותר אם -

1. למפגש הייתה מטרה - לא רק להיפגש, אלא גם מטרת משנה - לקדם את הספורט המוטורי ואת התרבות המוטורית באמת. ולכן אני אומר שכדאי לעשות מפגש על בסיס קבוע, חודשי לפי דעתי, איפשהו באמצע, ליד נתניה או משהו כזה, כמו שכבר אמרו...

2. היינו כולנו מאוחדים, באמת נוסעים בשיירה ועושים הכל יפה ונקי כבר בחניה, כאשר היה ניתן גם לקבל מידע על כל רכב ולדון בדברים... לצערי לא למדתי כלום במפגש הזה, חוץ מ-"ואוו, יש לו NOS", והיו שם אנשים שיכלו לחלוק המון ידע ולקדם את כל הקהילה.

3. אם הייתה פעילות במקום, חוץ מדיבורים לעניין כמו שאמרתי בסעיף הקודם - קייטרינג, פה ושם דברים קטנים שהיו גורמים לנו לא להיות סתם כל אחד לעצמו אלא חברה מגובשת ומאוחדת שבאה לפעילות ולא ללטוש עיניים...

והפעילות היא לא אוכל, אני מתכוון שזה חלק כזה, כשאחרי שטחנו באוזנינו את נפלאותיו של שיפור זה או אחר, או מכונית כלשהי, כולן נטחן קצת עם הלסתות ביחד באחווה...

יש בודאי עוד דברים, ואני באמת מקווה שירבו המפגשים האלה, הם ישתפרו, ופעם באמת ניהיה קהילה אחת... חוץ מדיבורים, אני גם מוכן לעזור באירגון, אם יהיה צורך, אבל מראש - אין לי ניסיון באירגון ארועים גדולים, אין לי ידע רב במכוניות, אין לי ספורטיבית שתאפשר להוביל את כולם (תארו לעצמכם את כל מה שראיתם שם מובל בשיירה על ידי 205 :lol: ), וחוץ מזה, לא מכירים אותי פה, עדיין.

אבל אם יש משהו שאני יכול לעשות, כנראה כמעט כל דבר שיבקשו ממני - אעשה זאת בשמחה - כדי שנהנה יותר, כולנו, למען התחביב הנפלא שלנו.

פורסם

SLOW SPRINTER :

"לא מסכים... :? "

אם מה אתה לא מסכים ?

"ממשיכים - תדרוך ב-15:00 זה תדרוך ב-15:00, לא ב 15:20!!!

כלומר מי שהגיע בזמן בכלל לא אשם! לא היה שום תדרוך ואנשים התחילו לזוז... אפילו לא ידעתי מה ולאן, ופשוט אמרו לי שיוצאים למקום..."

ידידי, אתה מקרה קלאסי של חוסר הבנת הנקרא/נשמע.

אמרנו במפורש שהתדרוך יהיה ב 15:30 ולא ב 15:00 !

אף אחד לא אמר לכם לצאת לפני השעה הזאת, אך כמוך, כנראה שגם אחרים לא מבינים מה הם קוראים/שומעים.

כרגע בדיוק נתת הסבר למה אנשים נסעו על דעתם ,לפני הזמן וללא קבלת תדרוך\

לגבי עניין המפה, לא ברור לי מה אתה רוצה ?

אני בעצמי לא ידעתי בדיוק איך להגיע ונעזרתי אך ורק במפה המדוברת והגעתי יופי.

לגבי כל השאר,

הארוע הזה תוכנן להיות מפגש גדול ולא שום דבר אחר.

באמת שאין צורך לחזור על מה שאמרתי.

היוא "תקלות" אבל הם יסודרו לפעם הבאה.

תודה.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

קודם כל ברכות על הנסיון לארגן. חבל שהבאלגן שהתחיל בתחנת הדלק, היה רצוי לסמן את נקודת המפגש לתדריך. לא הייתי בתדריך ונתקעתי בתוך פקק זוחל דרך תחנת הדלק. מרוב בלאגן זרמתי איתו עד היציאה והבנתי מאוחר מדי שנקלעתי לשיירה הלא נכונה.

את הדרך למפגש העברתי בבית אורן ובנשר (סיבה טובה להגיע לחיפה) ואת ביג מצאתי ע"פ המפה יחסית בקלות. חבל שאחרי כ 20 דקות הכל התפזר...

המלצות:

א. כל רכב משופר ספורטיבי יציג דף שכולל את השינויים שנעשו בו או את מצבו האוריגנלי.

ב. חלוקה לחניה ע"פ סוגי מכוניןת למשל AWD, רודסטר, הוט-האטץ וכו'

ג. במפגשים שהייתי בארה"ב מקובל לפתוח את מכסה המנוע.

ד. חלק המהטרה היא חשיפה לאנשים שלא מכירים את המכוניות שלנו הימצאות הבעלים ליד הרכב עוזרת להסביר במה מדובר.

אני חושב שהמטרה נכונה ולמרות שחלק מהאנשים מתיחסים לכך כמפגש של ערסים וחבל.

הערה על המיקום: עדיף לחפש מקום בצד הדרומי של חיפה כדי לחסוך זמן נסיעה.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

הארגון היחיד שהצלחתי לעשות שם...אם מישהו בכלל שם לב לרכבים האלה.... היה לרכז את "מכוניות השרירים" הקלאסיות והחדשות שהגיעו למפגש :

- פורד מוסטאנג מאך 1 שנת 1971

- פורד מוסטאנג V8 פתוחה שנת 1978

- פונטיאק טראנס-אם 10th Anniv שנת 1979

- שברולט קמארו Z/28 שנת 1980 (של עבדכם הנאמן)

- פונטיאק טראנס-אם שנת 1996

הספקתי לתפוס "שורה" של חניה ולדאוג שיכוונו את הרכבים האלה לשורה הזאת בלבד...

אני לא בא להחמיא לעצמי אלא לומר שבכדי לארגן, צריך ארגון ומארגנים....אין מה להוסיף על כל מה שנאמר למעלה כי באמת אמרו כבר הכל...יוזמה מבורכת, ביצוע קצת פחות, אבל כולי תקווה שבעתיד המפגשים יהיו מאורגנים ומוצלחים יותר.

קישור לתמונות הרכבים הקלאסיים שהשתתפו :

http://www.classiccar.co.il/photogallery/cat.asp?iCat=27

ליאור. :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

"איך מגיעים מהמרכז ?

כולם נפגשים בתחנת הדלק סונול / סינמה סיטי, בצומת גלילות,

בשעה 15:00 בדיוק ! לאחר תדריך קצר, בשעה 15:30,

יוצאים לדרך לכיוון ביג."

בדיוק מילה במילה, פיקסל בפיקסל, copy ב- paste.

1. כולם נפגשים בתחנת הדלק סונול/סינמה סיטי - זה לא אותו הדבר.. עובדה שזה ייצר בלגאן.

2. בשעה 15:00 בדיוק - כן, רק שב-15:00 ראיתי GOLF GTI וקליאו RSI... יצאתי ושמתי לב שכולם בתחנת הדלק, במלחמה אחד עם השני, ואין זכר למארגנים.

3. כאן באמת הטעות שלי, בשגלל שלא שמתי ל-, אחד, וחשבתי שכתוב -לאחר תדריך קצר, בשעה 15:30 יוצאים לדרך לכיוון ביג.

אז פיספסתי, ואני לא צודק.. אני רק מנסה להבין מה קרה לכל השאר, כי אני הייתי רחוק מלהיות ראשון..

פורסם

משהו אחד הפריע לי וזה הבקשה של המארגנים לנסוע "לפי החוק".

במידה והכוונה למהירות הנסיעה - הצחקתני.

מגוחך שאנשים שתומכים בהעלאת הגבלת המהירות - דורשים אחרת.

פורסם
משהו אחד הפריע לי וזה הבקשה של המארגנים לנסוע "לפי החוק".

במידה והכוונה למהירות הנסיעה - הצחקתני.

מגוחך שאנשים שתומכים בהעלאת הגבלת המהירות - דורשים אחרת.

אבל עדיין שנוסעת קבוצה מאורגנת , החוק הוא חוק

ואוסר לה לעבור אותו גם לשם מחאה למען העלאת המהירות לדוגמא..

הדרך הטובה ביותר להעביר מחאה , היא דרך הוכחה שאפשר לעשות דברים

באופן חוקי תוך כדי מחאה ...

שלא יגידו ישר מכוניות ספורט = השתוללות בכבישים ועבירה על החוק

• תוכן חדש...