Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הייתה כמעט תאונה בכביש אפל ומפותל ליד מי שאז עוד הייתה חברתי (והיום אשתי), פספסתי סיבוב ועצרתי על השוליים קרוב מאד לתעלה.

בדומה לתיאור שלך גם הנהיגה שלי הפכה מאז ליותר בוגרת ושקולה. כנראה שצריך איזשהו ארוע דרמטי כדי להכיר בכך שלרכב יש מגבלות.

פורסם

זה לא טוב שכדי לנהוג בסדר צריך לעבור אירוע דרמתי...

אחרי זריקת הזנב שנאלצתי לעשות ביום שישי האחרון כדי לא להיתקע במדרכה החלטתי שאני עושה קורס, אבל אני יוצא לטירונות אז רק בחודש הבא... לכן אני כבר משתוקק להגיע לשם.. אני מקווה שזה ישנה את הנהיגה, בלי להכינס לארועים דרמתיים.... אני רק קצת חושש שלא יילך לי, אבל נקווה שיהיה בסדר.. לפני שנה בדיוק חששתי מהשיעור הראשון בנהיגה...

בקשר להלם שנשאר אחרי תאונות, בד"כ אם יש אירוע מפחיד כזה - רצוי לנהוג מייד אחרי, כדי לא לפתח פוביה..

אתמול נסעתי בראשל"צ, וראיתי תאונה, גברת הורידה הולך רגל (כנראה, יכול להיות גם אופנוע), לא יכולתי לראות כי הייתי תוך כדי נהיגה.. אבל בגלל הפקקון שנוצר בגלל הסקרנים והטיפול הנמרץ שמתי לב שהגברת בכתה והייתה בהיסטריה...

חבל מאוד, כי מיומנות חשובה זה לשמור על קור רוח.. בזמנו לפני כמה כחצי שנה התנגש בי רוכב אופניים, התעופף על מכסה המנוע שלי ונפל מהצד השני... לקח לי בדיוק שניה להתאפס, לקפוץ מהרכב ולעזור לו.. ידעתי בדיוק מה אני עושה, מה אני צריך לעשות, ואיך לעזור לו...

אחר כך כשהכל נגמר עצרתי לכמה דקות, לקחתי נשימה ארוכה, צחקתי ונסעתי הביתה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אני חושב ששיחזור ומעבר במקום התאונה אכן יכול לעזור. תמשיכי

לנהוג ולהנות מהרכב החדש!

אני חייב לציין גם שהכתיבה היתה יפה. לפעמים לכתוב ולשתף אחרים בסיפור

עוזר גם כן...

גיא

פורסם

כל הכבוד, על ההתמודדות.

נראה כאילו שתאונה קשה פחות או יותר,

היא חוויה הכרחית לכל נהג חדש.

מקווה שהכלל הזה שגוי, לא רוצה להגיע לזה.

מקווה שלא... :(

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...