Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית שהמראה שלה הוא האהוב עליכם ביותר?  

180 הצבעות

1. 1. מהי המכונית שהמראה שלה הוא האהוב עליכם ביותר?

• אלפא רומיאו 147
    • אלפא רומיאו 156
    • פיאט ברקטה
    • לנצ'יה דלתא אינטגרלה
    • פיאט קופה
    • פיאט פונטו HGT
    • אלפא רומיאו GTV/SPIDER
    • פיאט בראבו HGT

פוסטים מומלצים

פורסם

מכולן האינטגרלה היא זאת שהכי מגרה את בלוטות החשק עיצובית וביצועית. נקודה.

ומכיוון ש-156 הוזכרה, את העיצוב של ה-156 הצליחו להחריב, פשוט כך :!:

רעיון מצוין שהעלה אמיר (z-man) הוא למכור קיט שכולל פלסטיקה וחלקי גוף של ה-156 הקודמת לרוכשים החדשים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב במכוניות מאוד מאוד יפות ויחודיות!!

בחירה קשה אך הגי טי וי הכי יפה!!

היא עם קווים יפים יותר משל הקופה(הם די דומות)

והפנסים הקידמיים הרבה יותר יפים מבקופה!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

קרב צמוד בין ה-156 ל- GTV...

האמת, אחרי שראיתי GTV בצבע לבן.... אין עליה.

זו אחת המכוניות שגם בצבע לבן משדרת: "אני לא מונית, לא קרובה להיות מונית, ואני כל כך יפה עד שאני לא צריכה צבע כדי להבליט את היופי שלי"

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

כל הסקר הזה יוצא מנקודת הנחה לא נכונה!!!

למה הקטגורייה לחלוקה היא ארץ מוצא ומחיר??

בסיס טוב להשוואה הוא בין מכוניות מאותו סגמנט שוק (ייעוד+מחיר) ללא קשר לארץ מוצאן.

כך אפשר לבחור את ההוט האטצ' החמה היפה ביותר, את הקופה היפה ביותר, ואפילו את המיניואן היפה ביותר.

אגב - אני בחרתי בפיאט קופה. עיצוב ראדיקלי מפתיע מיצרן גדול, שהמשיך להפתיע גם עם הבארקטה (שהעיצוב שלה חביב, ותו לא) ובמולטיפלה העב"מית.

פורסם
כל הסקר הזה יוצא מנקודת הנחה לא נכונה!!!

למה הקטגורייה לחלוקה היא ארץ מוצא ומחיר??

בסיס טוב להשוואה הוא בין מכוניות מאותו סגמנט שוק (ייעוד+מחיר) ללא קשר לארץ מוצאן.

כך אפשר לבחור את ההוט האטצ' החמה היפה ביותר, את הקופה היפה ביותר, ואפילו את המיניואן היפה ביותר.

אגב - אני בחרתי בפיאט קופה. עיצוב ראדיקלי מפתיע מיצרן גדול, שהמשיך להפתיע גם עם הבארקטה (שהעיצוב שלה חביב, ותו לא) ובמולטיפלה העב"מית.

אז אסביר את נקודת המוצא שלי.

רציתי בהתחלה סקר של מכוניות ספורטיביות שנחשבות יפות למדי (הרי אין טעם לזרוק את כולן בתוך סקרים, אם לחלקן פשוט אין שום סיכוי...)

חשבתי כיצד לפלח את הסקרים כך שיהיו בין 5 ל-10 מכוניות בסקר וכדי שבסוף ניתן יהיה לעשות סקר למנצחות בכל אחד מהסקרים.

חישוב פשוט הראה שבקטגוריות מסוימות (נניח קומפקטיות חמות) יהיו הרבה יותר מכוניות מברודסטרים ספורטיביות (שוב, נניח) ולכן זה יוצא קצת לא שווה...

אז עלה הרעיון של חילוק לפי ארצות ייצור. גם יוצא הכי טוב בנוגע לכמויות המכוניות בכל סקר, גם מקשה מעט על הבחירה ומעניין יותר, וגם מהווה פתח לבדיחות הנוגעות למוצא :lol:

תראו שבסוף יהיה נחמד... (נו, קרב בין GTV/SPIDER ל-156, איזה מתח!!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התלבטתי מאוד אם להצביע לפיאט קופה או לאלפא 156.

הפיאט קופה היא אחת המכוניות היחידות שממש היממו אותי כשהציגו אותם.

העיצוב שלו מדהים, מעניין, מיוחד, נועז, חושני ועוד ועוד

אבל השאלה היתה על מי יפה יותר. לא מי מדהימה יותר, נועזת יותר, מיוחדת יותר וכו'

ולכן ה 156 מקבלת את הקול שלי.

שילוב מושלם של אלגנטיות, יופי, שריריות, אוירודינמיות, שימושיות.

כאילו לוקחים את החלקים ההכי טובים של דמי מור, אנג'לינה ג'ולי, שירז טל, שלי גפני וקלאודיה שיפר, ומשלבים את כולם ביחד.

ולגבי מצביעי הדלתא - היא אכן אחת המוצלחות שבעיצובים ה"מרובעים", אבל בנוכחות מכוניות כמו ה 156 היא פשוט לא יכולה לנצח.....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בחירה קשה, קשה מאוד.............

בסוף הלכתי על ה 156 , כי גרסאת הGTA שלה קרובה לשלמות, וגם בגלל שהשדרוג שהיא מקבלת השנה יפה עוד יותר.

בחירה נוספת שלא היתה כאן ואני יודע שלא כולם אוהבים את העיצוב היא הלנצ'יה תזיס החדשה, ומכונית התצוגה החדשה-ישנה לנצ'יה גרנדטוריסימו. . טוב, אבל זה כי אני חובב לנצ'יות :wink: .

יניב

פורסם

אחרי שהלכתי על אלגנט אצל אוכלי הצפרדעים (406 קופה) . הפעם , מבין אלה שהוצגו , דווקא הלכתי על אחד המיצגים היותר מפוארים למושג Mean machine. אינטגרלה.

אם היית מאפשר GTV ישנה , הבחירה הייתה משתנה , אבל מבין אלה , למרות היופי של ה-156 , אני נשאר עם הלנצ'יה.

פורסם

אגב,גם המנצחת באגף הצרפתיות עוצבה ומיוצרת באיטליה. צרפתים ועיצוב מכוניות זה בערך כמו ישראלים ויצור מכוניות. :drinking:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה היה אצלי דיי צמוד בין ה156 לספיידר אבל כשאני עובר לייד ספיידר בר"ח אני מסתכל עליה הרבה יותר זמן מעל ה156 (אולי בגלל השכיחות) ה156 אכן המשפחתית\מנהלים הכי יפה באזור אבל הספיידר יותר.

האינטגרלה לפי טעמי מכוערת למדי ממש לא רציני

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...