Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אירועים, קרה, קורה, מתקבל על הדעת. נסו לחרוק שיניים ולא לעשות יותר מדי רעש, ולו רק בשם השכנות הטובה ©. מי יודע מתי אתם תצטרכו את רחמי שכניכם לצורך אירוע כזה או אחר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לכל הרכבים יש ונטילים לא?

אז אולי תשחק בלשחרר את וילי, ותשחרר להם קצת אויר מהגלגלים?

בדיוק !!!!

אבל עדיף לחתוך .... :evil::lol:

לחתוך זה כבר פלילי.

יש מפתח כזה, שמוציאים בעזרתו את הונטיל (שני צמיגים מכל רכב שחוסם).

אלגנטי, ומעביר את המסר...

לא נראה לי שמישהו יחסום שוב רחוב אחרי שיעור כזה.

פורסם

אני לא יכול לשתוק יותר בעניין הזה :)

הרחוב של הבית שלי הוא כביש עם נתיב לכל כיוון כאשר בנתיב שליד הבניין יש אדום לבן!!

מהצד השני יש חנייה לאורחים + חניון מתחת לבית לככככככל הדיירים.

מה שהדפוקים האלו עושים זה חונים כל הזמממממן באדום לבן, וכל פעם יש כמ-עט תאונה מול הבניין בגלל שנתיב של כיוון אחד סגור.

מה עושים עם הדפוקים האלו אה?

(אגב פעם זה לא היה אדום לבן אבל בכל זאת די ברור מאליו שזה כביש ולא חנייה, אחר כך בגלל שחנו שם צבעו באדום לבן, עדיין חונים שם)

:twisted::twisted::evil::evil::twisted::twisted:

פורסם

אני הייתי יוצא מהבית חמוש במצלמה לוקח תמונות של כל ברכבים שחונים לא כחוק ותורם את התמונות למחלקת החניה של הרשות המקומית!!!

ככה גם החברה שחנו לא כחוק היו לומדים לקח, וגם הייתי מרגיש שאני תורם לשיפור פני העיר!

פורסם
אני הייתי יוצא מהבית חמוש במצלמה לוקח תמונות של כל ברכבים שחונים לא כחוק ותורם את התמונות למחלקת החניה של הרשות המקומית!!!

ככה גם החברה שחנו לא כחוק היו לומדים לקח, וגם הייתי מרגיש שאני תורם לשיפור פני העיר!

אבל זה קצת מסובך...

אתה לא צריך להתחייב לבוא למשפט במקרה והנתבע רוצה לערער או משהו?

אם ה היה כ"כ פשוט הייתי מצלם מזמן.

172

פורסם

אני עדיין אומר שבתגובה לכל מה שאתם אומרים המציאו את הקטנוע.

הבעיה שאתמול נסעתי האבן גבירול.בזמן שכולם היו במהירות -10 אני הייתי על 50-60 עד שמישהו פנה עליי(לא לכיוון שלי-על הקטנוע שלי) וזה כואב.

עם מכונית הרבה יותר כייף-JTURN , החלקה בסיבובים , סיבוב עם הנד ברריקס

אבל בעיות החניה בתל אביב ממש מעצבנות

אייל

פורסם
לכל הרכבים יש ונטילים לא?

אז אולי תשחק בלשחרר את וילי, ותשחרר להם קצת אויר מהגלגלים?

:shock:

רועי ??????

נראה לי שאתה מסתובב בזמן האחרון עם אנשים שמלמדים אותך תרבות רעה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...