Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ינון שאל מקודם איפה סוגרים בארץ סקאלה גדולה וניסיתי לחשוב ולא מצאתי משהו טוב להמליץ עליו (לפחות ללא משטרה)

:lol:

אבל מה שכן זה נזכרתי בחוויה קטנה שחוויתי בגרמניה לפני כשנתיים עם אבא.

שכרנו לאון חדשה לגמרי (התברר לצערינו מנוע 1.4)

זו לא פעם ראשונה שלי באירופה גם לא בגרמניה אך בכל זאת היתי בשוק ממה שראיתי שם, נסענו במשך יום שלך לצפון המדינה והיינו מרבית הזמן על 150-160 - אני זוכר אאודי, ב.מ.וו, מרצדסים שנראות כולן חדשות (לגמרי- שמורות באופן מפחיד) עוקפות אותנו במהירויות שניראות כמו שעוקפים אותך ב120 כשאתה על 50.

הדובדבן היה כשעצרנו בתחנת דלק (ממש על הכביש המהיר) - אנחנו יושבים על מכסה המנוע שותים משהו, פתאום שומעים רעש כמו של מטוס קרב (אני כבר מסתכל למעלה מתחיל לחפש)

פתאום קולטים למבורגיני צהובה סוגרת לפחות 300!! הרעש פשוט מדהים להחריד הדבר הכי מגניב שראיתי בחיים שלי (מבחינה מוטורית לפחות)

אגב מהלאון הצלחנו להוציא 190 וקצת.. (עם שיפוע קטנצ'יק)

אין כמו אירופה ובעיקר גרמניה לאוהבי הנהיגה.

אגב, מבט אחד על מגרש המכוניות של אחת מחברות ההשכרה בגרמניה מוציאה לכל חובב רכב את הלשון החוצה :angel:

מכוניות כאלו לא רואים בשום מקום :loco:

פורסם

אגב, מבט אחד על מגרש המכוניות של אחת מחברות ההשכרה בגרמניה מוציאה לכל חובב רכב את הלשון החוצה :angel:

אין כמו גרמניה לאוהבי הנהיגה? אולי לאוהבי האוטוסטרדות, ואוהבי הסגירות המהירות. לאוהבי הפיתולים, אינ לא יודע אם בגרמניה יש את הכבישים הכי טובים.

אגב, זה באמת להוציא את הלשון בכאלה מגרשי מכוניות, כי גם אם יש לך רשיון, צריך להיות מעל גיל מסוים בשביל להשכיר אותם...(אם אני לא טועה, 24)

Back to the original - NC again.

פורסם

ינון שאל מקודם איפה סוגרים בארץ סקאלה גדולה וניסיתי לחשוב ולא מצאתי משהו טוב להמליץ עליו (לפחות ללא משטרה)

:lol:

אבל מה שכן זה נזכרתי בחוויה קטנה שחוויתי בגרמניה לפני כשנתיים עם אבא.

שכרנו לאון חדשה לגמרי (התברר לצערינו מנוע 1.4)

זו לא פעם ראשונה שלי באירופה גם לא בגרמניה אך בכל זאת היתי בשוק ממה שראיתי שם, נסענו במשך יום שלך לצפון המדינה והיינו מרבית הזמן על 150-160 - אני זוכר אאודי, ב.מ.וו, מרצדסים שנראות כולן חדשות (לגמרי- שמורות באופן מפחיד) עוקפות אותנו במהירויות שניראות כמו שעוקפים אותך ב120 כשאתה על 50.

הדובדבן היה כשעצרנו בתחנת דלק (ממש על הכביש המהיר) - אנחנו יושבים על מכסה המנוע שותים משהו, פתאום שומעים רעש כמו של מטוס קרב (אני כבר מסתכל למעלה מתחיל לחפש)

פתאום קולטים למבורגיני צהובה סוגרת לפחות 300!! הרעש פשוט מדהים להחריד הדבר הכי מגניב שראיתי בחיים שלי (מבחינה מוטורית לפחות)

אז זהו...

ביום שישי בבוקר אני נוסע לגרמניה :lol:

בעיקרון למרוץ פורמולה 1 אירופה!!

וגם פורמולה ב.מ.וו. עם ארז ליבן וגם DTM וכאלה...

ועוד כמה ביקורים במפעלי מכוניות...

שאני יחזור אני יעלה כמה תמונות....

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

למה להעתיק את ההודעה שלי?

היית לוחץ על "צטט" פשוט :)

בכל מקרה אם תהיה במינכן יש שם מוזיאון חמוד של ב.מ.וו - אם תתקשר מראש ותנדנד תקבל גם סיור במפעל..

תהנה :p

פורסם

אין כמו גרמניה לאוהבי הנהיגה? אולי לאוהבי האוטוסטרדות, ואוהבי הסגירות המהירות. לאוהבי הפיתולים, אינ לא יודע אם בגרמניה יש את הכבישים הכי טובים.

אגב, זה באמת להוציא את הלשון בכאלה מגרשי מכוניות, כי גם אם יש לך רשיון, צריך להיות מעל גיל מסוים בשביל להשכיר אותם...(אם אני לא טועה, 24)

לרכבים המעניינים באמת דורשים 28... הייתי בספרד לא מזמן ורציתי להשכיר ליום אחד משהו באמת מיוחד... ברמה של 911 ומעלה... אז 911 מצאתי, אבל רק מגיל 28 ומעלה.

ליאור ברוך סיפר פה פעם שהוא השכיר 360 מודנה בספרד... חבל שאני לא מצאתי את זה, אבל בכל מקרה שם זה היה מגיל 25 ומעלה ורק בספטמבר אני אהיה בן 25.... אולי בפעם הבאה...

ינון.

• תוכן חדש...