רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כולם כאן תוקפים את המחירון של רכבי WV על כך שהוא גבוהה ולא מוצדק. אבל שימו לב שלבורה/גולף יש למשל 4 כריות אוויר כאשר למשפחתיות המקבילות יש רק 2. לפי מה שידוע לי מחיר של כל כרית אוויר הוא באיזור ה 10 אלף שקל. והנה בערך ההבדל במחיר. בטיחות גם עולה כסף, ויש אנשים שזה אחד העדיפויות העליונות שלהם כאשר הם קונים רכב. בנוסף יש עוד דברים כמו למשל ג'נטים וצמיגים גדולים(16") שמייקרים את הרכב אבל לזה אני כבר לא אכנס .......
הודעה אחרונה מאת Shays, -
יש מצב לשבור גיר אם אני עושה J TURN? צריך להיות ממש אלים או שזה לא כזה ביג דיל לשבור אותו ככה? ובאוטומט הסיכוי לשבור הוא יותר גדול, נכון? אתמול ניסיתי פעם ראשונה לעשות את זה, הצלחתי ממש יפה אבל חיכיתי חצי שניה עד שהעברתי ל-D כי אחרת נראה לי שהייתי יכול להכין סלט גיר
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תחילת מעשה נתחיל בכך שמזלי שפר עליי היום, לאחר שמצב רוחי הביא אותי לידי נסיעה רגועה היום על כביש החוף. לאחר מחלף זכרון לכיוון צפון, חלפתי על פני פאסאט TDI לבנה עם לוחית צהובה. לרגע חשבתי לעצמי "אופס" ונתתי לה לעבור, כדי לוודא שאין תכולי מדים בגרמניה הלבנה. הנהג ממש לא נראה חובש מדים. נו, מילא... נתתי לו לעבור והמשכתי בנסיעה המנהלתית (מצב רוח רגוע, להזכירכם). לפני מחלף עתלית המואר, החלטתי לשמור על ה-90, כאשר משהו ניבא לי רעות. ה-TDI הייתה כמאתיים מטרים לפני, כאשר קו האופק קיבל גוון אדום והפאסאט בלמה בפתאומיות. השוטר שעמד במחלף המואר, נפנף בפנסו מעלה ומטה והוריד את הפאסאט. מארב של שתי ניידות לא מוסוות, עם קוג'אקים דולקים (!?) מחכה לטרף קל ותמים על כ…
הודעה אחרונה מאת yairk, -
speed shifting 1 2
מאת darkstar- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קראתי באתר מצויין על טכניקה הנקראת speed shifting - העלאת הילוכים ללא קלאץ'. למישהו יש מושג בגדול כיצד זה מתבצע?
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מבלה ב http://www.parkers.co.uk/choosing/car_reviews/ הרבה זמן. ביקורות ונותנים על כמעט כל אוטו. אתר אדיר לדעתי הבעיה היא שאין שם דגמי מכוניות שלא מיובאות לבריטניה ואין גם נתונים על מנועים אמריקאיים - שלפעמים הם ולא מנועים אירופאיים שמגיעים לאירופה - מוצאים תא דרכם לארצינו. בקיצור, אני דיי משכונע שיש אתר בסגנון של פארקרס - רק אמריקאי, העירו את עיני! תודה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתר עם אין סוף תמונות של אנשים ששולחים את התמונות של הרכבים שלהם.......יש שם כמה פשוט מטריפות! עם פרטים טכניים על כל רכב אם מישהו עאן שולח לשם תמונות של הרכב, תגיבו עם לינק לדף שתקבלו http://showyourcar.com/ תמונות מהאתר :
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפני מספר דקות, צלצל הטלפון בביתי. עניתי ומעברו השני של הקו נשמע קולו של ר', מפקדי לשעבר בשירותי הצבאי שהסתיים לא מכבר, באוקטובר 2002. הנ"ל שואל לשלומי, למעשיי, לתכניותיי לעתיד ולבריאותי. עניתי לו שהכל כשורה, התכניות והבריאות בסדר, ואני שוטף כלים בפאב. לאחר השאלות הללו, ר' עבר לדיווח על הקורות אותו עם המגאן הצבאית שלו, שנמצאת אצלו עד סוף חופשת הפרישה שלו, בספטמבר בדרגת סא"ל. ולהלן תקציר הדווח, שיש לציין היה ארוך מהצפוי, שכן מה כבר יכול לקרות לאוטו תמים בשמונה חודשים שאני לא נוהג עליו. אז ככה: "מתן, אתה לא מאמין מה אני עובר עם האוטו. פשוט סיוט. נראה לי שזה קללה. זה פשט לא יכול להיות אמיתי." אני: "מה כבר קרה? מה כבר יכול לקרות?" ר': "נס…
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
-
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מקווה שזה קשור לפורום הזה. יש לי רשיון לרכב פרטי שנה. אני רוצה רשיון לאופנוע עד 500 סמ"ק. הבנתי שאם אני מחכה עד שיהיה לי רשיון 3 שנים יש הקלות לקבל רשיון 50 סמ"ק, האם יש גם איז ההקלות ל 500? כלומר האם עדיף לחכות או להתחיל עכשיו? כמה שיעורים צריך ? מה עוד צריך לעשות, תיאוריה למשל צריך? יש מורים מומלצים באיזור פ"ת? האם אפשר לקנות אופנוע סביב ה 400 סמ"ק בסביבות ה 10K? מה עלות אחזקה חודשית של אופנוע בסביבות ה 400סמ"ק? מה תצרוכת דלק שלו?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במרוץ הראלי האחרון היוון הורכב מזגן חדשני (כן כזה שמקרר את יושבי הרכב) ברכב של האנגלי (ריצ'רד ברנס). כיוון שאני לא מניח שהאנגלי היה מוותר על כ"ס ומסכן את מעמדו במירוץ, אני מניח שהמזגן אינו פוגם בביצועי הרכב. האם משהו יודע כיצד פועל המזגן? תודה רונן.
הודעה אחרונה מאת ronen, -
-
שיפורים ל 205
מאת ajunior- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האמת שאלה קצת מוזרה.... האם יש אפשרות לשפר 205 1.4 רגילה? ואם כן , מה הם השיפורים האפשריים.
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת האם מותר לנסוע עם לוחית רישוי כזו (כמובן שלא בטסט) , והאם זה יהווה בעיה לשוטר שיעצור אותי, (כמובן שעם מספרים ורווחים בידיוק כמו שיש היום , רק הכותרת מסביב שונה)
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מחפש שרטוטי חתך של מכוניות - באופן יותר ספציפי של סיאט לאון, אם כי לא רק - ומישהו בתפוז רמז לי שהיה כאן שרשור כזה (לא זוכר מי זה היה), אבל לא הוא ולא אני הצלחנו למצוא את אותו שרשור מסתורי... למישהו יש רעיון היכן מסתתר השרשור, או מישהו במקרה יודע היכן אני אוכל למצוא כאלו שרטוטים? רוב תודות, Fazer
הודעה אחרונה מאת zigi, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם שוטר "קולט" אותי עם הממל"ז על מהירות גבוהה... איך אני מקבל את הדו"ח? הוא מצלם את הרכב? מתחיל לנסוע אחריי? איך?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שמעתי שאם משהו עושה תאונה עם הרכב ומוציא כסף מהביטוח לתיקון אז בפעם הבא שהוא יעשה ביטוח הם יקחו לו יותר כסף ביגלל שהוא עשה תאונה העם זה נכון ?? אם כן זה לגבי כל תאונה?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
פעם דיברתי אם חבר של אבא שלי והוא שאל אותי: "נניח ומישהו לא נותן לך זכות קדימה ואתה נכנס בו, מה אתה עושה?" אני אומר שמוודא שכל הנוסעים ברכב בסדר, יוצא החוץ, בודק נזק, מחליף פרטים עם הנהג השני וכו' ...... הוא אומר לי לא. מה שהוא אמר זה ככה. באמת לוודא שכולם בסדר, לקחת את הפלאפון ולהתקשר למד"א להזמין ניידת להגיד שכואב לי ושאני לא מרגיש טוב שאני רוצה לבדיקות. לא לצאת מהרכב, להגיד שאני לא מוכן לצאת ושכואב לי ולא לזוז, ושיוציאו אותי על אלונקה. ככה הוא אמר שאני גם מקבל כסף מהביטוח חובה. ככה מזמינים בוחן של המשטרה כי זה "תאונה אם נפגעים" שיקבע שהנהג השני אשם. ככה גם במשפט הנהג שגרם לתאונה יקבל עונש חמור יותר. והיו נדמה לי עוד כמה דברים ..... אז מה אתם אומ…
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול בסביבות 3 בלילה נסעתי באיילון ואני רואה בדרך שילוט של עומס תנועה (בשלטים המשתנים) אני צוחק לעצמי ואומר, איזה בקרה מעפנה יש לנתיבי איילון אם באמצע הלילה יש פקק ואני נוסע אחרי ט'אנל במהירות גבוהה, בטח זה נתקע להם עוד מהפקקים של יום חמישי. לא עוברים2 קילומטר והמחלף האחרון שניתן לברוח ולפני פקק איום, הכל עומד ולא זז, היו הרבה שהתחילו לסוע רוורס לנסות ולחזור למחלף קיבוץ גלויות. מסתבר שהיתה תאונה איומה בכביש שסגרה אותו לגמרי נסיעה שבד"כ לוקחת 25 דקות לקחה לי שעה ורבע וזה עוד באמצע הלילה.
הודעה אחרונה מאת firebird, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מה אתם חושבים על התנדבות למשטרת התנועה, ועל המתנדבים?
הודעה אחרונה מאת Cava, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.pistonheads.com/news/article.asp?storyId=6900 הם רצו לבדוק אם באמת זאת מכונית יותר בטוחה מאחרות. אז עם נהג בפנים הם ריסקו את המכונית לראות מי יקרה לנהג http://www.bbc.co.uk/topgear/prog17/megane.shtml
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בקרוב אצלנו... או שלא..
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך זה הולך ?
הודעה אחרונה מאת classic, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אל תגידו שלא הזכרתי בשעה שמונה וחצי בערב ערוץ 22 החיים הכט בפרק פרידה
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קבלו :
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
10G טייק II 1 2
מאת ac cobra- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום בשעה 21:00 תשודר התוכנית השניה של, התוכנית "המהוללת" 10G בערוץ 10 אשר זכתה לביקורות מהללות גם כאן* נקווה לשמוע היום גם כאלה ביקורות נ.ה חברי קארס פורום מברכים את אלי172 שלנו בזכיה של ה STI** * הביקרות http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=12375&highlight=10g ** תיהיה חייב לכל אחד סיבוב עליה
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מזל טוב
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אוקיי, חיפשתי בגוגל, הייתי במיליוני אתרי מכוניות ועדיין לא מצאתי אפילו איך קוראים למערכת קפיצים הזו שמקפיצה את האוטו!! אין לי אפילו תמונה לדוגמה לשים לכם כי אני לא מוצא תמונות של זה! אבל אם תראו קליפ או שניים של איזה ראפר עצבני אני בטוח שתוכלו לראות ברקע מכונית כזו שקופצת בטירוף... אז אם מישהו יודע איך קוראים למערכת הזו (באנגלית...) בבקשה שיעזור הדבר הזה משגע אותי כבר כמה חודשים! תודה.
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לפני כשנה וחצי (כ-15 חודשים?) הייתה כתבה במגזין "הגה" על צמיגים, על ההבדלים בין הגדלים והשוואה האם הגודל (רוחב) משפיע על האחיזה או שמא להפך (בתנאי כביש רטובים וכולי) יש את הכתבה הזאת למישהו? מישהו יכול לסרוק ולשלוח במייל או לשים באתר או משהו כזה? אם לא, מישהו יכול לפחות לסכם את הכתבה? שאלה שקשורה ולא קשורה: באם אני מעוניין בכתבות שעשו במגזינים "הגה", "אוטו" והאחרים מלפני שנים, האם יש סיכוי שאפנה אליהם ואקבל עותק של הכתבה? האם זה אפשרי גם דיגיטלית? (דרך המחשב כאילו?!) תודה רמי
הודעה אחרונה מאת gmb, -
דיבורית - או לא ? 1 2
מאת Leonid- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב, יש לי siemens C55, מחו"ל. יש לו אופציה של דיבורית מובנית. מה שאני עושה זה עונה לשיחה, מפעיל את הדיבורית, מחזיק את 2 הידיים על ההגה, כשביד שמאל יש גם את הפלאפון, ומדבר. האם זה חוקי ?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 38 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
נו, ביקשתם, רמזתם, חיכיתם - אז אחרי צרפת מגיעה איטליה. אפשר עדיין מן הסתם להצביע לסקר הצרפתי, אבל זה כבר די ברור מי ניצחה, בהפרש. כאן אולי יהיה מעט קשה יותר... תזכורת קטנה: עליכם לבחור את המכונית שאתם הכי אוהבים את איך שהיא נראית. אני כותב את זה בצורה כזאת מכיוון שהיו אנשים שהתחכמו וטענו ש"המכונית הכי יפה" לא מקביל ל"המכונית שהכי מושכת אותך" או משהו בסגנון. אז בפשטות - הביטו על כל המכוניות ובחרו את האחת שאתם הכי אוהבים את המראה שלה. בנוסף, היו הרבה אנשים שלא קראו את ההסברים שלי בסקר הקודם, אז אסביר שוב - מתחרות כאן מכוניות בעלות גוון ספורטיבי אשר הן בגבולות המחירים ה"שפויים", נניח עד כ-30000 פאונד בבריטניה. לאחר הסקרים לפי מדינות ייערך סקר מנצחות, ובו יתחרו…
הודעה אחרונה מאת ZXMI16, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחר מתחיל ראלי קפריסין במסגרת ה WRC. הקרקס המודרני מגיע לצד הזה של הים התיכון לסיבוב שביעי, זו כבר סיבה לחגיגה . הראלי נערך בעיקר בהרי הטרודוס הגבוהים בסביבות עיר הנמל לימאסול. זו הפעם ה 3 שאני אצפה בראלי ומומלץ מאוד. השנה יש חידוש בכך שהכניסה לסטייגים ולסרוויס תהיה כרוכה בתשלום . הפעם שני הבנים שלי באים ואפילו עוד לא יודעים... קשה להאמין שפיג'ו יצליחו לשחזר את שנה שעברה ולהיות 1 -2 גרונהולם -ברנס ואני מאמין ש פורד וסיטרואן יתנו קרב טוב אולי גם סובארו. הישראלי היחיד שמשתתף נדב דותן - מקווה שיצדיק את ההשקעה ב STI ויסיים במקום מכובד בקבוצה N כרגיל ניתן לעקוב דרך : http://www.wrc.com כולל ערוץ רדיו עם דיווחים ישירים תמונות ורשמי…
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם יש מישהו שמוכן להסביר לי את הנושא ולמה?
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,526 אורחים (הצג רשימה מלאה)