Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

J TURN

אורון ג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט להפליא.

שים את האוטו ברוורס.פתח מהירות שתקביל לפחות ל5000 סל"ד.תן להגה שבירה קטנה ע"מ להוציא את האוטו משיווי משקל.

יש 2 דרכים לעשות את זה.אם המכונית קטנה,כמו לדוגמה המאה ושש,רק דרושה שבירה ממש קטנה.אם מדובר במכונית גדולה,תן שבירה קטנה לכיוון הנגדי ואז לכיוון הכניסה שלך,מה שיתן לך אפקט מטוטלת ויעיף את האוטו בכיוון שאתה רוצה.ד"א - אם במכונית הגדולה יש ABS אז תנתק אותו - אפשר להשתמש בקאטר (ולהסביר לבעל המכונית אח"כ שהנזק בלתי הפיך).

לפני כמה זמן עשיתי את זה ביום הדרכה לבעלי אלפות (הקאטר) כי אי אפשר לנתק שם דרך פיוז.היה מצחיק..אבל מצד שני,קיבלתי אישור מיוחד ואני בספק אם בעלי 156 היו משתמשים בקאטרים על המכוניות שלהם....

ברגע שהמכונית יצאה משיווי המשקל שלה,תנעל את 4 הבלמים. זה לא קשה. הכוחות הצנטרופגאליים יגרמו לחלקו הקידמי של האוטו להסתובב סביב ציר דימיוני שעובר בערך במרכז האוטו.אל תשכח ללחוץ גם על המצמד -כדי לנתק את הגיר מהלחצים שמופעלים עליו גם ככה.

בזמן שהרכב כבר מסתחרר,שלב הילוך ראשון.בהתחלה זה לא הולך,כי רוב האנשים חושבים שצריך להתעסק בזמן הזה עם ההגה.זו טעות.בהגה כמעט לא מתעסקים.הוא דורש רק "פליק" קטן - ואת השאר יעשו ניוטון וחוקי הפיזיקה המודרנית.

ברגע שהרכב פונה בכיוון שאתה מעוניין בו,שחרר את הקלאצ' ותן גאז.אפשר הרבה גאז בשביל אפקט הצמיגים הבוערים (הרבה עשן ורעש) ואפשר גם 2000 סל"ד ליציאה חלקה מהמקום.בשום פנים לא מתחת ל2000 סל"ד ,כי האוטו נכבה באמצע הJ - ואז אכלת אותה- גם כי אתה מאבד שליטה-וגם כי זה לא נעים באמצע התרגיל.

אל תשכח דבר אחד-הכי חשוב.הלחץ שמופעל על הגיר פשוט אדיר.מעט מכוניות בנויות ליסוע רוורס וישר קדימה תוך כחצי שניה,בלי שיפורים מאסיביים לגיר ולמצמד.אני פיצחתי ככה דיפרנציאל.ועוד הייתי אז 1300.

עדיף להתאמן על רכב של העבודה,או של ההורים.. (תסביר להם שאתה הולך לנתק את הABS ולנסות לעשות עם האוטו פעלולים.הורים מגיבים טוב לשטויות האלה.....).

בהצלחה ושלא תשבור כלום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ברגע שאתה עם קלאץ והאוטו עובר מהחלקה לתנועה (ואפילו מינימלית) קדימה

ורק אז אתה משחרר קלאץ הלחצים על הגיר הם הרבה יותר קלים

אבל זה נכון כדי לעשות את זה הכי טוב צריך להתאמן והכי טוב להתאמן על רכב ראלי (ליסינג)

ולמה לנעול גלגלים האוטו מסתובב על הציר האחורי בJ גם בלי לנעול גלגלים ...

זה כמו לנסוע קדימה עם מלגזה...

אין צורך לנעול גלגלים...

אבא של חבר שלי הוא מדריך במיגרש ההחלקה פה באשדוד והוא זה שלימד אותי איך עושים זאת נכון...

אגב על פוקוס ראלי ( ליסינג) אוט'

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
רכב ראלי (ליסינג)

מה זה ?

רכב ראלי הוא כינוי ציני לרכב ליסינג.

כמובן שיש רכבי ראלי 'אמיתיים'.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

כדי להפוך אוטו (שהוא לא רנו אקספרס)

צריך לעבוד הרבה יותר קשה...