Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

J TURN

אורון ג
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב לשבור גיר אם אני עושה J TURN? צריך להיות ממש אלים או שזה לא כזה ביג דיל לשבור אותו ככה?

ובאוטומט הסיכוי לשבור הוא יותר גדול, נכון?

אתמול ניסיתי פעם ראשונה לעשות את זה, הצלחתי ממש יפה אבל חיכיתי חצי שניה עד שהעברתי ל-D כי אחרת נראה לי שהייתי יכול להכין סלט גיר :wink:

פורסם

התשובה בגוף השאלה - כן.

(אבל זה באמת כיף...)

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מישהו יכול ליכתוב לינק לסרט שיש בו J - TURN?

אני לא ממש הבנתי.....

אני אנסה לחפש קצת אבל בכל זאת,

אם למישהו יש אז זה יהייה נחמד :wink:

תודה

יובל

פורסם

אני לא ממש הבנתי.....

תודה

שים רוורס, תחזיק חזק ת'הגה, תדביק דוושה... תגיע למהירות אדירה של אני מניח עד 25 קמ"ש ותכניס לראשון ותראה מה יקרה :)

פורסם

אני לא ממש הבנתי.....

תודה

סע ברוורס, תסןבב את האוטו במקום 180 מעלות ותמשיך ישר בהילוך ראשון.

יש את זה בהרבה סרטים אמריקאים, כאשר הגיבור בורח בהתחלה ברוורס

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

למה ניראה לי שלא ישאר הרבה מהגיר המאוד קצר של האסקורט....?!

או שאולי אין קשר ואני סתם מבלבל... :roll:

בכל מקרה זה ניראה לי מאוד לא בריא לגיר!

יובל

פורסם

אני לא ממש הבנתי.....

תודה

שים רוורס, תחזיק חזק ת'הגה, תדביק דוושה... תגיע למהירות אדירה של אני מניח עד 25 קמ"ש ותכניס לראשון ותראה מה יקרה :)

אממממ... :roll: לא שכחת בבבבמקרה משהו שקשור בהגה?? :wink:

פורסם

חייבים כח מנוע בסיבוב או שאפשר בניוטרל ?

אחרת זה לא בעיה

אתה נותן גז מכניס לניוטרל

ומסתובב...

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

ואוו....זה נראה מגניב.....

(לא שאינ עומד לנסות את זה בקרוב, לא בא לי לקנות עכשיו גיר חדש אם אני לא יצליח.... אם היה לי אוטו לזימבורים אז מילא....).

אבל סתם שאלה....

כשנוסעים רוורס, איך הופכים ל 180? עם בלם היד (אמברקס) או בלי? אני מנחש שבלי... אבל אני בחיים לא ניסיתי ברוורס אז אני יודע רק איך עושים 180 בהילוך ראשון, דבר שלא מסובך ביותר בעיקרון לפי מה שקראתי פה, אבל עדיין טרם יצא לי לנסות....

Back to the original - NC again.

פורסם
ואוו....זה נראה מגניב.....

(לא שאינ עומד לנסות את זה בקרוב, לא בא לי לקנות עכשיו גיר חדש אם אני לא יצליח.... אם היה לי אוטו לזימבורים אז מילא....).

אבל סתם שאלה....

כשנוסעים רוורס, איך הופכים ל 180? עם בלם היד (אמברקס) או בלי? אני מנחש שבלי... אבל אני בחיים לא ניסיתי ברוורס אז אני יודע רק איך עושים 180 בהילוך ראשון, דבר שלא מסובך ביותר בעיקרון לפי מה שקראתי פה, אבל עדיין טרם יצא לי לנסות....

הכל עם העברות משקל, וחוץ מזה כשאתה נוסע רוורס אז בעקרון הגלגלים הקדמיים נהיים אחוריים (אתה מבין מה אני מתכוון 8) ), וכשהגלגלים האחוריים מסתובבים (פונים) מספיק פיפס קטן כדי להוציא את הרכב מאיזון. אני בטוח שזה קרה לך לא פעם אחת כשנסעת רוורס וסובבת את ההגה.

פורסם

איפה אתם חיים?

ממתי J TURN שובר גיר?

כשעושים J אז מכניסים לניוטרל ליפני שמסובבים את ההגה ומחכים עד שהאוטו כמעט יעצור לפני שמכניסים ל D

ובידני עושים את זה עם הקלאץ' ...

נוסעים רוורס מחזיקים קלאץ מסובבים הגה וכשהאוטו כבר במצב של תנועה קדימה מעבירים לראשון...

ככה לא שוברים גיר...

מניסיון...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...