Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10G טייק II

ac cobra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני עדיין לא מאמין שלא ירדו מעשר שניות במסלול כזה עם STI.

:roll:

:(

אני דווקא מאמין. האסתי לא מתאימה בגרוש למסלול הזה. מה גם שאם עושים שם תוצאות של 14 שניות, אני לא חושב שניתן בכלל לרדת מ-10. מה שבטוח זה שאם אלי עושה בסביבות ה-13, יש לו סיכוי טוב, טוב מאוד...

רוני

עשר שניות הייתה הגזמה,

ואני לא מבין את זה ש"ה-STI לא מתאימה בגרוש למסלול הזה"...

הסבר מתבקש :!:

:wink:

נ.ב.

בהצלחה לאלי,

ומתי בכלל הוא ישודר?

ה אסתי לא מתאימה ל "מסלול" הזה מסיבה אחת שהיא שכל המסלול אתה נוסע בהילוך ראשון ובמאמץ מגיע ל 5000 סל"ד שזה בערך מתי שהטורבו נכנס לפעולה.

בכלל בכזה מסלול סובארו אמפרזה 2 ליטר סטנדרטית לא תיפול יותר מידי מה sti

פורסם

חרא של תוכנית נקודה.

תגידו שמתם לב להומו המכוער הזה שמתחילים לדחוף לכל תוכנית?

נו זה שקורא לעצמו סטייליסט בקטע עם האופנועים? כבר ראיתי אותו באקסיט ובגיא פינס

וכל פעם שאני רואה אותו פשוט בא לי לז**ן לו תצורה!

הוא פשוט דורש את זה :twisted:

פורסם
שלום, אני פלצן עם ג'יפ. אבוי! הטבע שם בדרכי מכשול, גזע עץ איתן, והרי אני

ממהר להגיע ל... אהה.... הדבר הזה, שחייבים ליסוע "בשטח" כדי להגיע אליו.

הטבע הרשע מנסה להזיק לרכבי היקר. מהר, ארכיב לי מגן גחון, ואתן לו בראש,

לגזע האכזר.

:lol: גדול!

פורסם
מצפיה בתוכנית שוב , מסתבר ששום דבר לא השתנה

עדיין הסאונד לא תואם לשפתיים...

והביאו איזה "סטייליסט" לדבר על בגדים "קולים" לרוכבים

מה שכן הבלונדה הזו היא משהו....

G10 היא תוכנית גרועה ביותר!:!:

הם פירסמו את התוכנית ע"י המסלול שדרך אגב הוא ממש עלוב , והחלק הזה בתוכנית הוא בדיוק דקה וחצי מהתוכנית .

ושמישהו יסביר לי מה קשור האידיוט הזה שבא לדבר על בגדי רכיבה ?????.

ובקשר לבלונדה היא באמת משהו .

:D

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

טוב, אני מקווה שאלי ייכנס ויכתוב משהו, אבל עד אז - לצערנו הוא לא הצליח לעבור את התוצאה שנרשמה בתוכניות הראשונות, אבל לגמרי לא באשמתו.

נתחיל בכך שהג'ימקאנה נעשתה שם בצורה הכי עלובה שאפשר. אין סדר. אין בטיחות (מישהו שם עף ונתקע במכשיר המדידה, הצלם נעמד באמצע המסלול בזמן הנהיגה), אין סימון למיקום הקונוסים, כך שאם אחד עף - כל המסלול משתנה. בנוסף, הם שמו בטעות קונוס אחד יותר מדי (כן כן) ולכן כל התוצאות היו עלובות ביותר ביום הצילומים (גם יובל מלמד לא הצליח לרדת מ-15 שניות).

בנוסף לכל זה, האימפרזה הייתה במצב תחזוקתי נורא ואיום. המכונית התניעה רק בדחיפה, הילוכים לא השתלבו (ראשון ובמיוחד שני), נורות נדלקו, המנוע איים להיכבות בטורים נמוכים ועוד.

אני אישית חושב שזאת בושה שלא תאומן. רוב הסיכויים שעל הגמר יתחרו ביניהם שני המתחרים הראשונים, שאני בטוח שכולנו ראינו שהם פשוט לא יודעים לנהוג.

זוועה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב, אני מקווה שאלי ייכנס ויכתוב משהו, אבל עד אז - לצערנו הוא לא הצליח לעבור את התוצאה שנרשמה בתוכניות הראשונות, אבל לגמרי לא באשמתו.

נתחיל בכך שהג'ימקאנה נעשתה שם בצורה הכי עלובה שאפשר. אין סדר. אין בטיחות (מישהו שם עף ונתקע במכשיר המדידה, הצלם נעמד באמצע המסלול בזמן הנהיגה), אין סימון למיקום הקונוסים, כך שאם אחד עף - כל המסלול משתנה. בנוסף, הם שמו בטעות קונוס אחד יותר מדי (כן כן) ולכן כל התוצאות היו עלובות ביותר ביום הצילומים (גם יובל מלמד לא הצליח לרדת מ-15 שניות).

בנוסף לכל זה, האימפרזה הייתה במצב תחזוקתי נורא ואיום. המכונית התניעה רק בדחיפה, הילוכים לא השתלבו (ראשון ובמיוחד שני), נורות נדלקו, המנוע איים להיכבות בטורים נמוכים ועוד.

אני אישית חושב שזאת בושה שלא תאומן. רוב הסיכויים שעל הגמר יתחרו ביניהם שני המתחרים הראשונים, שאני בטוח שכולנו ראינו שהם פשוט לא יודעים לנהוג.

זוועה.

רוני

:shock:

איזה חאפרים. :mad:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תאמין לי שמה שסיפרתי כאן זה רק קצה הקרחון... רמות החאפריות שם עוברות כל דמיון. ואח"כ מתפלאים למה אין תוכניות מוטוריות בארץ - גם כשעושים אותן, עושים אותן כל כך גרוע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זוועה.

רוני

:shock:

איזה חאפרים. :mad:

10-10 = 0G

חאפרים זו לא מילה,יותר נכון עברייני רייטינג וחסרי איכפתיות לחוקי ונהלי התחרות.

הסיפור המלא יועלה על ידי לאחר סיום התוכנית עקב עורך דין 1 שלי ועשרות לערוץ 10 (בקיצור,לא רוצה להסתבך בהוצאת דיבה ודליפה לעיתונות שתביא אותי לביהמ"ש)

נ.ב:

באמת תודה רבה לרוני על זמן רב של הקשבה ועזרה מנטלית וטכנית (לגבי תפעול נכון של ה-STI) מצידו.אמנם לא ניצחתי אבל לא בגלל עצות גרועות,ההיפך,השליטה על הרכב היתה מקסימלית,רק בזכות העיצות של רוני.אם הייתי זוכה והייתי צריך להעניק סיבוב,הוא היה זוכה ממני לשבוע ב-STI ללא הגבלת ק"מ ודלק עליי! למזלנו הרע כמו המצב המכני של הרכב וכמו שיסופר בהמשך,הוא היה נאלץ לדחוף את הרכב כל 5 דק' כדי להתניע ובנוסף להישאר על הילוך ראשון או ישר לקפוץ לשלישי...(זהו,לא מספר יותר...כתבתי יותר ממספיק לבינתיים)

• תוכן חדש...