Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות 3 בלילה נסעתי באיילון ואני רואה בדרך שילוט של עומס תנועה (בשלטים המשתנים) אני צוחק לעצמי ואומר, איזה בקרה מעפנה יש לנתיבי איילון אם באמצע הלילה יש פקק ואני נוסע אחרי ט'אנל במהירות גבוהה, בטח זה נתקע להם עוד מהפקקים של יום חמישי.

לא עוברים2 קילומטר והמחלף האחרון שניתן לברוח ולפני פקק איום, הכל עומד ולא זז, היו הרבה שהתחילו לסוע רוורס לנסות ולחזור למחלף קיבוץ גלויות.

מסתבר שהיתה תאונה איומה בכביש שסגרה אותו לגמרי נסיעה שבד"כ לוקחת 25 דקות לקחה לי שעה ורבע וזה עוד באמצע הלילה.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
אתמול בסביבות 3 בלילה נסעתי באיילון ואני רואה בדרך שילוט של עומס תנועה (בשלטים המשתנים) אני צוחק לעצמי ואומר, איזה בקרה מעפנה יש לנתיבי איילון אם באמצע הלילה יש פקק ואני נוסע אחרי ט'אנל במהירות גבוהה, בטח זה נתקע להם עוד מהפקקים של יום חמישי.

לא עוברים2 קילומטר והמחלף האחרון שניתן לברוח ולפני פקק איום, הכל עומד ולא זז, היו הרבה שהתחילו לסוע רוורס לנסות ולחזור למחלף קיבוץ גלויות.

מסתבר שהיתה תאונה איומה בכביש שסגרה אותו לגמרי נסיעה שבד"כ לוקחת 25 דקות לקחה לי שעה ורבע וזה עוד באמצע הלילה.

כבר מזמן למדתי שחברת נתיביי איילון, עושה את העבודה שלה...

כמעט ולא נתקלתי במצב שבו השלטים המוארים הטעו את הנהגים.

Finger's gonna kill me.

פורסם

צודק בהחלט !

היום, או יותר נכון שישי בערב, אני יורד לאיילון, רואה ששני הנתיבים השמאליים מסומנים באיקס, וחושב לעצמי, מה קרה להם אלה?! התשובה לא אחרה לבוא והתגלתה כפקק ענקי...שהגעתי לסופו התגלתה מכונית הפוכה על הגג, וכמובן רוב הפקק נוצר כי כל אחד עוצר להסתכל.

הגדיל לעשות זה שהיה לפניי שממש עצר כדי להתבונן, בעוד שהכביש לפניו היה ממש פתוח. והוא עוד התעצבן שאני צופר לו שייסע...לך תבנה מדינה...

פורסם

חופשי היתה תאונה עצבנית, טויוטה קורולה הפוכה על הגג

מה שכיף היה לראות את החכמולוג שנסע על השוליים השמאליים מגיע עד מקום התאונה

ונעצר, למה? כאילו 3 מכוניות משטרה חסמו אותו וזימברו לו את הצורה

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

• תוכן חדש...