Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע road rally !!!

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

מכיוון שאזור הארועים המוטוריים נעול אני מפרסם זאת כאן בתקווה שזה בסדר -

מתארגן ארוע road rally , ארוע ספורט מוטורי חדש וחוקי -

לפרטים :-

http://forum.formula-1.co.il/viewtopic.php?t=676&sid=99d5b6ac288d855025a7e4e145e5f980

הצטרפות -

http://forum.formula-1.co.il/viewtopic.php?t=952&sid=99d5b6ac288d855025a7e4e145e5f980

תודה

דובי מילר

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום דובי, למקרה שאתה קורא כאן - אם תוכל להסביר יותר בבירור את העניין. קראתי את ההסבר שלך אבל הוא מאוד מעורפל. אני מבין שמדובר במכוניות לכביש, כלומר אנשים ברכב הפרטי שלהם (??) ושינתנו זמנים להגעה לנקודות הכספומטים, אבל מה האתגר כאן? בנוסף, אם תתן זמנים הגיוניים - לא תהיה בעיה להגיע בזמן - איך ייקבע המנצח?

בכלל, הכל מאוד לא ברור, אשמח ליותר מידע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהסבר שלך כתוב שגם על הגעה מוקדם מידי נענשים ושמדידת הזמנים מתבצעת על ידי הוצאת פתקיות מהכספומט.

מה מונע ממני במקרה שהקדמתי לשבת באוטו ליד הכספומט ובבוא הזמן לצאת ולהביא פתקית?

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

נתחיל מזה שהעקרון שעל פיו אתה מתכנן להריץ את ה"ראלי" מזמין רמאויות, אם לא תציב "מרשלים" ליד הכספומטים היעודיים.

חוץ מזה כל העניין נשמע לי מפוקפק משהו בהתחשב בזה שזה נעשה בכביש ציבורי.

כמו שרוני אמר, אם תיתנו מגבלת זמן קלה, איפה פה התחרות?

מצד שני, אנשים שנותנים בגז בכבישים ציבוריים כדי להוציא תוצאה טובה ב"Road Rally" זאת הזמנה לצרות צרורות.

בקיצור, זה לא נראה כמו הפתרון.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אשמח להשתתף. אם אני מבין נכון אז זה כמו שרואים לפעמים באגו, כך שהניווט חשוב יותר מהנהיגה. מבחינת מיקום אז אזור הרי ירושליים עדיף לדעתי.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
אשמח להשתתף. אם אני מבין נכון אז זה כמו שרואים לפעמים באגו, כך שהניווט חשוב יותר מהנהיגה. מבחינת מיקום אז אזור הרי ירושליים עדיף לדעתי.

אין לי אגו :?

אבל אם הניווט הוא החשוב - אז מה הבעיה לנווט על כבישים? (או שאני מפספס משהו?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז זה מה שקורה שמישהו חשב על זה לפנייך ? מתחיל למצוא תירוצים ?

תפסיקו להיות ילדים, ותתנו פידבק חיובי. מי יודע ? אולי יתנו לך ולישי להתחרות עם המכוניות שלכם (אם הם לא יתקלקלו באמצע, כמו שתמיד קורה :wink: ). דרך אגב, צריכים 2 אנשים ברכב, אתם בטוחים שנכנסים 2 אנשים לראלי או לסקסו ? :lol:

* ההודעה נערכה. במידה ויש לך טענות כלפי ההנהלה, התנהלותה וכו' - ה"פ.*

פורסם
אז זה מה שקורה שמישהו חשב על זה לפנייך ? מתחיל למצוא תירוצים ?

תפסיקו להיות ילדים, ותתנו פידבק חיובי. מי יודע ? אולי יתנו לך ולישי להתחרות עם המכוניות שלכם (אם הם לא יתקלקלו באמצע, כמו שתמיד קורה :wink: ). דרך אגב, צריכים 2 אנשים ברכב, אתם בטוחים שנכנסים 2 אנשים לראלי או לסקסו ? :lol:

* ההודעה נערכה. במידה ויש לך טענות כלפי ההנהלה, התנהלותה וכו' - ה"פ.*

ואתה מצפה שאחרי הודעות כאלו אנחנו נדבר איתך גם בה"פ? - אם תרצה תשובה נורמלית, חזור אלי בה"פ ותסביר לי את פשר ההודעות האלו שלך.

אני גם מציע שבמקום להתלונן כמו שאתה כל כך אוהב לעשות, תתן אולי אתה פידבק חיובי במקום רק שלילי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הרעיון נשמע נחמד, אבל איפה עיקרון התחרות כאן?:roll:

בעצם זה שיש יעד כלשהו להגיע אליו מי שיגיע ראשון ינצח, לא משנה איזה זמן תקציב לו. ומעצם כך תיצור תחרות שתגרום לנהיגה מופרעת על הכביש הציבורי תוך כדי סיכוי חיי הנהגים שמתחרים ושאר תמימים.

זה נראה כמו מקור לצרות.

אם אתה רוצה שאנשים יסעו לאט, תעשה טיול משפחות וזהו, ללא תחרות. כמו שאנחנו עושים 8)

I don't drive fast, I fly low

פורסם

טוב חבר'ה בכדי למנוע מלחמות בואו ואתן עוד קצת פרטים -

המטרה בגדול מעבר לנהיגה היא עבודת הצוות ברכב , הניווט ןכמובן השליטה המדויקת בלוח הזמנים .

נעזוב לרגע את הכספומטים ונקודות הביקורת ונגיע לנושא שכל כך מדאיג אתכם וזה המהירות .

נניח שקטע נסיעה של 60 ק"מ אמור להעשות בשעה נסיעה , מה שאומר שצריך מהירות של 60 קמ"ש בממוצע . עד כאן הכל טוב ויפה אבל מה קורה אם יש פקק קטן , התברברתם בניווט או סתם יש רמזורים אדומים לא מתוכננים ...צריך לקזז את הזמן האבוד וצריך להגביר מהירות , בגבולות המותר ...הנסיעה בארוע היא רק במסגרת המותר בחוק , מי שנוסע יותר מהר ויתפס על ידי המשטרה , בעיה שלו כמו שאומרים .

נחזור לכספומטים - כמובן שיהיה מרשל בכל נקודה כזו בכדי לוודא הגעה מדויקת ולא להגיע לפני ולעמוד במקום .

בקיצור- לא אני המצאתי את הגלגל , זהו ספורט מוטורי שרץ שנים בצורה נהדרת באי הבריטי ואולי נצליח גם אצלנו .

האמת , אני לא יודע מה יהיה אבל אם לא נעשה ארוע ראשון לא נדע.

ההרשמה לארוע הראשון החלה ויש הגבלה של עד 15 מכוניות .

ההרשמה - כל צוות 100 ש"ח , 50 ש"ח לאדם זה ממש לא משמעותי לדעתי .

זהו במקום ביקורות בואו ונרים ארוע בכייף

ואם יש עוד שאלות אז עכשיו זה הזמן

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

תודה על ההסברים דובי, עוד שאלות:

מה אורך משוער של אירוע כזה? כמה קטעי נהיגה יש? מה אורכם המשוער? באילו אזורים בארץ זה ייערך?

קשה לי לראות כיצד, באם ינתן מספיק זמן כמו שציינת, לא כולם יגיעו בזמן. מכיוון שזהו ראלי כבישים אין יותר מדי מה להתבלבל מבחינת ניווט, למיטב ידיעתי. לכן אין סיבה שאנשים לא יגיעו בזמן. בנוסף - האם כולם יוצאים יחדיו או שלכל אחד תהיה שעת יציאה ולפי זה יימשך ה"ראלי" שלו? (כלומר - יציאה במרווחים של מספר דקות...)

יש עוד שאלות, אבל בינתיים מספיק (-:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...