Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרתי את ה 106 שלי....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אני נפרד מחר מה 106XS שלי. :bigcry:

אחרי 4 ימים של פרסום בעיתון ובפורום (עדיין בלי שלטים) אני מוכר את ה106 החמודה שלי.

לשימחתי אני חושב שאני מוכר אותה לבחור טוב שישמור עליה (אני מקווה), הוא רצה לקחת אותה כבר היום, דבר שקצת השאיר אותי בשוק, אבל יש לי את הערב להיפרד ממנה.

בלי בדיקה בלי כלום, ככה וזהו...

אז להתראות לך 106... :roll:

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

פושע! אני לא מסוגל לחשוב על היום בו אני אמכור את לארה שלי, ואני בטח אעשה את זה מתישהו.. אבל זה כמו לזרוק את הדובי שלא הצלחנו להירדם בלעדיו בילדות... דמעות... דמעות... בעעעעעעעעע! :bigcry: הדובי שליייייי!

אבל עדיין, זה נחמד, מזל טוב, נפטרת מעוד צרפתיה, ומעניין מאוד מה זה יהיה עכשיו? למה אתה קורה להתקדם בחיים? האם זו מיאטה?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...