Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה'ניצחון' הקטן שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה : 04:30 בערך, אחרי יציאה של שישי בערב.

המקום : מגרש חנייה נטוש באיזור מת לגמרי.

ה'עבריינים' : אני ועוד 2 חברים, כל אחד עם הרכב הפרטי שלו.

האירוע : כמעט חצי שעה של כיף טהור נגמרת כשצ'קאלקות טסות לכיוון שלנו, ברקע סירנות ו " מיצובישי אפורה ! עצור בצד ! רנו לבנה גם אתה ! רנו ! רנו לבנה ! אמרתי לך לעצור !"

3 מתנדבים של מתנ"א מגיעים ותופסים אותנו על 'נהיגה לא זהירה', 'נהיגה בחוסר אחריות', או לפי הגדרתם "נהיגה פרועה, ממש השתגעתם על הכביש".

המתנדב שמדבר איתנו לא מנסה להסביר מה פרוע במה שעשינו ומה בדיוק מסכן את הסביבה כמו שהוא טוען (הסביבה - מגרש חנייה נטוש וגדול באמצע ים של חול). אחרי לחץ גדול מצדי וניסיון לשכנע אותו לדבר קצת מעבר לחוק היבש הוא מסביר לי ש :

"לך תדע, פתאום יקפוץ לך פה איזה תאילנדי שעובד באיזור, או יגיע איזה רכב 4X4, מה תעשה ?".

אני והחבר'ה מנסים לדבר להסביר שבדיוק בגלל שזה המקום הכי לא מסוכן בעולם לאף אחד אנחנו נמצאים כאן, אבל הוא מצדו אומר:

"תתפלא חביבי, בעיר דווקא פחות מסוכן...שם אתה לא מרשה לעצמך להשתולל בצורה שאתם עשיתם כאן. שם אתה גם לא נוסע 90 כמו שנסעתם כאן. בכלל, אתה יודע שאם הייתי מפעיל ממל"ז הייתי בטוח תופס אותכם גם על מהירות ???"

אם כבר הזכרת את זה, אדון שוטר, מה בקשר ל'חבורת קניון הזהב' שחגגה רק לפני כמה שעות ? אם אנחנו משתוללים על 50 במגרש חנייה מת, איך אתה קורא למה שהם עושים על 150 (במקרה הטוב) באמצע העיר ?

" נגעת בנקודה רגישה....בקניון הזהב באמת קורים דברים יותר חמורים מכאן, אני מסכים איתך. יכול להיות שאתה לא יודע אבל בקשר לחבר'ה של קניון הזהב יש לנו הנחייה מלמעלה לא להתעסק עם האנשים האלה. בינינו, גם אני וגם אתה יודעים שאי אפשר לעצור אותם....והרי כל פעם אלה אנשים אחרים....אתה שולל לאחד את הרישיון ל 90 יום ובשבוע הבא הוא מגיע עם החברים...."

כאן בערך השוטר הכותב סיים לכתוב את הדו"ח לשלושתנו (זה לקח בערך 40 דקות, מה שהבאתי כאן זה רק תקציר של השיחה ומהרגע שהשוטר המדבר התחיל לענות). קיבלנו חזרה את הרשיונות, לקחנו פרטים מהשוטרים, וחיכינו לבוחן תנועה ("יש לך מושג בכלל איך הוא יגיב כשהוא יראה את כל הסימנים של הצמיגים שהשארתם כאן ???")

שיגיע כדי לשלול לנו את הרישיון ל 90 יום במקום ולזמן אותנו למשפט. אחרי 10 דקות של התייעצות בצד בינינו בזמן שמחכים לבוחן, אחרי שבחנו כבר את כל האפשרויות (להעיר את אבא של אחד החבר'ה שהוא מתנדב במתנ"א חולון למרות שהשוטר השני מאיזור ראשון, כי יש סיכוי שהוא יכיר אותו ויצליח לשכנע אותו לוותר ? ) קרה הבלתי ייאמן....

'חבר'ה, בואו רגע....(קורא לנו השוטר המדבר)

תראו, אני ראיתי שאתם חבר'ה לעניין....חשבתי קצת והתייעצתי עם 2 השוטרים האחרים...תראו, אני יכול להעביר את הדוח"ות האלה הלאה ולהכניס אותכם לסרטים של שלילות ומשפטים....טוב לא ייצא מזה.

"החלטתי שאני ואתם נעשה עיסקה....(אני בודק את מצב המזומנים בארנק, שואל את עצמי אם יש לו מכונה ניידת לגיהוץ אשראי)...העיסקה היא כזאת : אני שומר כרגע את הדוחות אצלי בניידת. במידה ואני לא אראה אתכם בכלל במהלך השבוע הקרוב, והשם שלכם לא יגיע אליי בכל צורה שהיא בשבוע הזה....אני קורע את הדו"חות האלה ! "

וככה ניצלתי מ 90 יום בלי הרישיון, וגם יצאתי עם 'הרגשת ניצחון' בקרב קטן מול המשטרה...

פורסם
לא נראה לי זה קשור במזל.

אני בספק אם הוא יכול לעשות לך משהו על זה.

מזתאומרת שהוא לא יכול לעשות לו שום דבר על זה?

הם לא יכלו לקבל שלילה על נהיגה לא זהירה או משהו?

Back to the original - NC again.

פורסם
הבעיה היא ששוטר לא יכול "להעלים" דו"חות שכבר נכתבו. הדו"חות ממוספרים וכל שוטר חותם על פנקס הדו"חות שלו.

גם אני חשבתי כמוך, וביקשתי לראות את הדו"ח (בעיקרון לא הייתי אמור לקבל אותו אליי) לפני שהשוטר בכלל אמר שיבטל אותו. ה'דו"ח' הזה נראה שונה מדו"ח רגיל. הוא הסביר לנו שאלה דו"חות 'פנימיים', שמועברים למשטרה ע"מ להוציא זימון למשפט.

שלומי - אתה טועה, בגלל העובדה הפשוטה שיש סעיף בחוק שאוסר נהיגה 'לא זהירה' ולכן אין להם בעיה להעמיד לדין כל מי שעובר על הסעיף. השוטר רצה בהתחלה להוסיף לעניין גם 'נהיגה בחוסר שליטה' (עוד סעיף מעוגן בחוק), אבל ויתר אחר כך.

פורסם

אם כבר הזכרת את זה, אדון שוטר, מה בקשר ל'חבורת קניון הזהב' שחגגה רק לפני כמה שעות ? אם אנחנו משתוללים על 50 במגרש חנייה מת, איך אתה קורא למה שהם עושים על 150 (במקרה הטוב) באמצע העיר ?

" נגעת בנקודה רגישה....בקניון הזהב באמת קורים דברים יותר חמורים מכאן, אני מסכים איתך. יכול להיות שאתה לא יודע אבל בקשר לחבר'ה של קניון הזהב יש לנו הנחייה מלמעלה לא להתעסק עם האנשים האלה. בינינו, גם אני וגם אתה יודעים שאי אפשר לעצור אותם....והרי כל פעם אלה אנשים אחרים....אתה שולל לאחד את הרישיון ל 90 יום ובשבוע הבא הוא מגיע עם החברים...."

וככה ניצלתי מ 90 יום בלי הרישיון, וגם יצאתי עם 'הרגשת ניצחון' בקרב קטן מול המשטרה...

אתה אחד האנשים הכי מלשינים ובכיינים שיש בארץ.

עאילו מחר יתפוס אותך שוטר באמצע הים על אופנוע ים.....תגיד לו אבל מה עם ההוא על האופנוע הצהוב אותי תדפוק ואותו לא?

טוב שגם לא ננתי מיקום של מרוצי ראלי..שיעצרו גם אותם.....למזל הם כבר לא עושים את זה בארץ.

:evil:

פורסם

לדעתי השוטר לא סתם וויתר לכם על דו"ח.

אני כמעט בטוח שקרה משהו ספציפי מאוד שגרם לזה ולא העובדה שעמדתם שם והתווכחתם איתו.(משהו לא נראה לי פה)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אתה אחד האנשים הכי מלשינים ובכיינים שיש בארץ.

עאילו מחר יתפוס אותך שוטר באמצע הים על אופנוע ים.....תגיד לו אבל מה עם ההוא על האופנוע הצהוב אותי תדפוק ואותו לא?

טוב שגם לא ננתי מיקום של מרוצי ראלי..שיעצרו גם אותם.....למזל הם כבר לא עושים את זה בארץ.

:evil:

אני לא מכיר אותך, ומן הסתם אתה לא מכיר אותי.

ביום שתכיר אותי, אני בטוח שתגיד שטעית במה שאמרת כאן.

ועוד משהו - כי אולי בכל זאת היתה אי הבנה :

מה שקרה שם זה לא שבכינו לשוטר כדי שיוותר לנו. ניסינו לדבר איתו ולהסביר לו את הצד שלנו בעניין הזה מול הצד של המשטרה ( בקטע שאין כרגע מקום יותר טוב להתאמן מאשר מגרש נטוש וכו').

המקרה הובא כדוגמא לכך שאפשר לדבר עם המשטרה ולהסביר להם גם את הצד שלנו.

לפני יומיים הייתי בטוח שאין עם מי לדבר בצד השני. היום אני יודע שטעיתי.

פורסם

הוא לא דוח אמיתי אלה דוח פעולה בו השוטרים מדווחים על כל "תקרית" בשביל הפרוטוקול

את זה אני יודע בתור מתנדב לא ואני מדגיש לא מניאק :D

פורסם

אכן מה שנקרא - דו"ח פעולה.

נראה בדיוק כמו דו"ח אמיתי, רק שאינו ממוספר והשוטר/מתנדב בטח זרק אותו מהחלון של הניידת אחרי שאתם ברחתם ונעלמתם כשאתם חושבים ש"ניצחתם" את המערכת.

אני בטוח שאחרי שהלכתם הוא גיחך לעצמו ואמר לשאר המתנדבים בניידת: "עוד שני צפונבונים שהפחדנו במשמרת! ראיתם איך הם אשכרה חשבו שאני מבטל להם את הדו"ח?!"... :?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...