רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,602 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הפעם כתבו עלינו , וכתבו בגדול .. עיתון "רכב" יצא בכתבה על מפגש הפורום הגדול.. בכתבה תראו את תומר עושה סלט , חן רוזן במיאטה שמר עם הלאנטיס , יוגב ליד אחיו בשילוב ידיים , וכמובן את איציק נ. בפעולה! חבל על המילים קדימה לכתבה.. נ.ב הכתבה באדיבות אלי AC שטרח וסרק את הכתבה בעבורי !
הודעה אחרונה מאת asafsaat, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משחק חמוד ביותר אפשר להוריד לו מכוניות מהאתר+מסלולים(רוני יש פה את המסלול האהוב עלייך)+אפשרות למולטי ועוד.... http://www.racer-xtreme.com אפשר להוריד את המשחק מהאתר
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סתם או לא? http://www.dimmasales.co.uk/index.html?dimmaKits.php?kit=205 מחכה לתגובות תודה
הודעה אחרונה מאת zigi, -
-
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם , היום נכשלתי טסט על חור בדוד , הייתי אצל אגזוזן ( לא נשמע טוב ) והוא אמר לי שצריך להחליף ואכן אני מסכים אתו כי החור די גדול ובמקום לא נוח להלחמה ... מה אתם אומרים ? דוד אחורי פתוח ? , ואם כן איזה סוג דוח מקורי של פג'ו ? מה המחירים ? האם מישהו מהפורום במקרה מוכר את שלו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 27 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אחרי הרבה בקשות לפורשה, קיבלתם... כרגיל, כל מילה מיותרת, לבקשות מיוחדות, אתם כבר יודעים, רק לבקש.... סדרה מספר 1.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
שלום רציתי לדעת ממה נגרם תת היגוי, ומה היא הדרך הכי טובה לצאת ממנה בצורה הכי יעילה לדעתכם....זה קרה לי היום וטיפה נלחצתי, אבל רק הורדתי את הרגל מהגז, טיפה האטתי, והמשכתי רגיל.
הודעה אחרונה מאת epidemic, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
לפני כשנתיים קניתי מכונית רנו קליאו אוטומטית חדשה. זמן קצר אחרי שקיבלתי את האוטו התגלתה תקלה בגיר ומאז ועד היום המוסך והחברה לא מצליחים לתקן את התקלה, ואינם רוצים להחליף את הרכב. כמו כן ידוע לי כי אני לא היחיד עם מקרה שכזה ושמדובר בתופעה רחבה... אני ממליץ לכם ולאנשים שיקרים לכם שלא יעשו את הטעות שאני עשיתי ושלא יקנו רנו!!! להלן תיאור התקלה למי שמעוניין בפירוט: נורית חיווי תקלה בגיר נדלקת בלוח השעונים, תיבת ההילוכים ננעלת בהילוך שלישי, המכונית לא סוחבת וישנם רעידות ודפיקות בעצירה. בחיבור המכונית למחשב הבדיקה במוסך מופיע תקלה בחיישן מהירות גיר. למרות כל נסיונותיו הרבים של המוסך המורשה חיים לוי בירושלים לפתור את התקלה, ולאחר שהחליפו את חיישן מהירות הגיר מספר …
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 889 צפיות
שלפיהם נקבעות קבוצות הרכב לדגמי 2004 גם אגרות הרישוי של מכוניות משומשות יפגעו ? האם יש השפעה ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
בעיתון ידיעות אחרונות , פורסמה כתבה, בדף הראשון, שערב בעיות תגבור בלימה כאשר הרכב קר, יוחזרו אלפי מכוניות רנו קליאו לתיקון של שעתיים במוסך לשינוי גרסת תוכנת מחשב. כאשר שאלתי על הבעייה הזאת, אמרו לי שהיא נורמלית לחלוטין. למי שלא יודע על מה מדובר, בבוקר כאשר מתניעים את הרכב ומתחילים לנסוע, הברקס כמנט שווה לאפס, מדביקים אותו לרצפה והוא עושה טובה שהוא מאט את הרכב, זה נמשך בערך חצי דקה עד דקה.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כנראה ה פרארי הנחשקת ביותר . רק 39! יחידות יוצרו. כל כך יפה שבא לבכות. .מחירה כעת בערך ~ 5,000,000$ ריאלי?בכלל לא -אבל חלומות אמיתיים הרי אף פעם לא מתגשמים..
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
אני מאוד רוצה לעשות קורס בנהיגה מתקדמת, אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (בארץ/בחו"ל)? מחירים? וכל מה שקשור לזה.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
מבחן להונדה ג'ז 1 2
מאת RedR-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מבחן להונדה ג'ז . הונדה החליטה להיכנס לתחום לסופרמיני , וכיאה להונדה היא עושה בסערה , עם הפתעות וסטנדרטים חדשים בתחום. תסתכל בקנקן : למה לא להסתכל בקנקן שהוא יפה ? , הונדה השקיעו בעיצוב צעיר ומסוגנן , קווים זורמים , פנסים בולטים ובכלליות עיצוב צעיר ויפה . ההונדה בנויה בצורת מיני סטיישן , אומנם לא האצ'בק אמיתי אבל גם רחוק מאד מלהיות סטיישן טיפוסי. עיצוב חיצוני , ציון : 9 ומה בתוך הקנקן : בתוך הקנקן הונדה משיקה מספר הפתעות : מרחב פנים מדהים , אופציות קיפול מתקדמות , תא נוסעים בסגנון אירפואי הרחוק מאד מהנורמה היפנית האפורה. מרחב הפנים : הונדה נותנת לנו בסופרמיני מרחב פנים שאינו נחות מרוב המשפחתיות היפניות הממוצעות. הג'ז חיצונית היא אכן סופרמ…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תוכלו לכתוב לי בבקשה שמות, מספרי טלפון, או כתובות/איזורים של פירוקיות שנמצאות באיזור תל אביב. תודה.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ספק איור, ספק רמז לצורתה של הבריסטול פייטר. זהו איור לצורתה של הבריסטול Fighter, המכונית החדשה של היצרן הבריטי הותיק (57 שנים). בריסטול, יצרן בריטי עצמאי אשר מקורותיו טמונים בייצור מטוסי קרב, מייצרת מכוניות ייחודיות, בלשון המעטה, בעבודת יד משנת 1946, השנה בה נפרדה חטיבת המכוניות מזו האווירית. ייחודיות למה? אם תסתכלו על הבלנהיים (Blenheim) : לא תאמינו כי זהו רכב שמיוצר היום ומחירו נע בסביבות ה- 140 אלף ליש"ט... למנוע ה-V8 נפח של 5.9 ליטר והוא מזניק את 1750 הק"ג הללו ל-60 מייל לשעה (96 קמ"ש) תוך 6.3 שניות. לא רע. הפנים מיושן והכל (אבל הכל) עשוי ומורכב בעבודת יד. בזאת עזבנו את התפל ונגיע לעיקר. בריסטול ביצעו זינוק בזמן והוציאו את הפייט…
הודעה אחרונה מאת IdoL, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז כמובן שיש את ה-Sledgehammer Corvette (אייתתי לא נכון...), שנחשבת למהירה בהיסטוריה. אבל מי פה מכיר (אני בטוח שחלקכם מכירים) מכונית שנקראת Dauer 962 LeMans? מכונית שמבוססת על פורש 962. מתוכננות 26 כאלו (או שכבר יש 26, ומתוכננות 50, לא זוכר). הדאואר מאיצה 0-100 קמ"ש ב-2.6 שניות ועושה מהירות מירבית של 402 קמ"ש (רק). מי שרוצה אחת, שיאסוף $800,000 ויותר. הייתי מפרסם תמונות (יש לי כמה נדירות), אבל אי אפשר, כי המחשב שלי קצת דפוק, עדיין.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
אשר העלה את מחירי קבוצות הרישוי ב 7.6 אחוזים? האם עדיף לקנות רכב עכשיו או לחכות לדגמי 2004?
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
כמה צריך לעלות לי סופרצ'יפ ? איפה כדאי לעשות את זה? האם יש אפשרות לעשות את זה בחיפה ? כמה צריך לעלות לי פילטר אויר פתוח? האם יש אפשרות לעשות את זה בחיפה? כמה כ"ס זה יוסיף למגאן קופה 1600?
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
שאלה בקשר לאודי TT 1 2
מאת vavik-dr- 27 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי שאלה בקשר לאודי TT האם יש בארץ את הtt אוטומטית ואם כן באיזה מנועים יש אותה ובאילו שנים ומה המחירון שלהם
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אחרי כ 5 שנים של מכירות חזקות של 206 מחליפים אותה ב207... אין לי מידע על הרכב הזה בינתיים, אבל מצאתי תמונה לפחות זה... דרך אגב, לא אהבתי אותה
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
יש פה התערבות קלה ביני לבין punto gt אני אומר שהבוגאטי מוצאה איטלקי ופונטו אומר צרפתי , מי צודק? בבקשה שאנשים שלא יודעים לא יענו...
הודעה אחרונה מאת uno, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הסקר השנה היה דיי מעניין. נכון עדיין האנשים הכי מרוצים מלקסוס ופורש, אבל מה שמעניין היה מי המכונית שהגיעה למקום הראשון. תנחשו? גם שם חביבת הקהל (והנהגים בעיקר) שהגיעה למקום הראשון היא מאזדה 6 . מבחינתי זה מאוד מפתיע שמאזדה הצליחה למעשה לעקוף את לקסוס, פורש במוו ומרצדס.... קישור לסקר המלא (צריך להוריד אותו - 3.1MB) : http://www.autoexpress.co.uk/ae_data/special_features/driverpower2003/driverpower2003.pdf
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הודעה חשובה ליבואן יש שמועות שיש לך בעיה למכור מכוניות בזמן האחרון. תנסה עם זה: YRV עם מנוע 1.3 טורבו 130 כ"ס 0-60 מייל ב 8.1 שניות וכמובן בשביל הקהל הישראלי הילוכים אוטומטיים http://www.pistonheads.com/news/article.asp?storyId=6685
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא ייאומן! החברה הזאת, כמו מספר חברות אחרות, מוכרות קיטים קומפלט (כולל תושבות, גירים וכו') של מנועי V8 בנפח 5000 ו-5700 סמ"ק עם הספק של כ-350 כ"ס, וזה עוד לפני קיטים של טורבו וסופרצ'רג'ר.... להזכירכם....אנחנו מדברים על פורד פוקוס... מחיר הקיט הבסיסי הוא בסביבות 25K$....אם למישהו יש פוקוס ובא לו "לשחק"...(אני רוצה לראות מישהו לוקח פוקוס מליסינג של חברת הייטק ומשחק איתה... ). תמיד השתעשעתי במחשבה לקחת מנועי V8 ולשתול אותם באירופאיות קטנות....אני שמח לשראות שיש יותר דפוקים ממני שגם עשו את זה באמת... http://www.ford-v8-focus.com/ ליאור.
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, זו לא בדיוק מיאטה אלא יותר MGF, אבל לא חשוב. מסתבר שהצרפתים עושים מכוניות ספורט, כלומר - חוץ מבוגאטי שלא נחשבת בבקשה: דה-לה-קאפלה רודסטר. דו מושבית עם מנוע מרכזי והנעה אחורית, מצויידת במנוע 4 צילינדרים 2.0 ליטר או V6 !! בנפח 3 ליטר!!! כל זה על משקל של 990 ק"ג... מעניין מאוד פשוט יפיפה יש לי חלום (באספמיה ) חדש האתר הרישמי: http://www.delachapelle.com
הודעה אחרונה מאת IdoL, -
- 38 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
חשבתי לשתף אתכם בדבר שאני בהחלט קורא לו חוויה שמילים לא יוכלו לתאר...אבל אני אנסה... : לפני זמן מה, ספרד, מאלאגה, נוחת עם החברה( לשעבר), משכירים אופל קורסה קטנה לשבוע...עובר יום..ועוד יום..מטיילים..בטן גב, פה שם... בכל נסיעה שיצאנו לכיוון כבישים מהירים, לכל אורך הכביש, ראיתי שלטים של השכרת רכבים אקזוטיים, השכרת רכבים קלאסיים וכו'....כל פעם שעברתי ליד שלט חשבתי לעצמי...אולי...אולי... ביום השלישי, ירדתי מאחת היציאות של המהיר ועקבתי אחר השילוט שאמר "אקזוטיות איטלקיות" תגידו...מי לא היה עוקב אחרי שלט? וזה לא משנה עם הכוונה למכוניות או לבחורות האיטלקיות....טוב..לא נעביר נושא.. עוצר במין מגרש מגודר ושמור, שלט ענק ועליו מתנוססת טסטה-רוסה, נכנס למגרש שיגרום לכל אחד…
הודעה אחרונה מאת Inoni, -
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
The VTR Chronicles continues� הטיפול: הVTR עברה טיפול 75000 בליטל. 1700 ¤ (!!!) כולל מע"מ אחרי הנחת הפורום. כל זה עבור: החלפת שמן (10/40 חצי סינטטי לפי בקשתי המיוחדת ) + פילטר החלפת פילטר אוויר פו"ה בית תרמוסטט (סימני רטיבות) + הוספת נוזל קירור החלפת רפידות + צלחות - בלמים קדמי החלפת רפידות + חריטת צלחות � בלמים אחורי מסקנות: אני לא חוזר לליטל. עדיף לשלם לאביב בדקל, לסבול את ההתנשאות של דני ממרום צמרת או לחכות שבועיים למקום מתפנה עצל בני. למה? תשפטו בעצמכם: 1. מילאו יותר מדי שמן (כ300 גרם). 2. נראה לי שלא ניקזו את האוויר ממע' הקירור אחרי פו"ה תרמוסטט (אין סימני פתיחה על פקק ניקוז עליון) 3. הבלמים לא נבדקו אחרי ההחלפה (הסיפור ה…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 51 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
טוב רציתי לדעת חברי פורום יקרים באיזו מדינה לדעתכם מיצרים את המכוניות ספורט הטובות ביותר ולמה למשל אני אישית אוהב מאד את האנגלים בכל מה שקשור למכוניות אבל אם כל הכבוד לאנגלים. אני הולך על איטליה אתם יודעים ספגטי,אספרסו,פרארי נשמע טוב.
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
גם כאן לא ארחיב במילים....תהנו אם תרצו עוד, או של רכבים או דגמים מסוימים, רק תבקשו.. התמונות בגודל ואיכות למסכי רקע. ליאור.
הודעה אחרונה מאת psxr, -
-
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ככה קראתי היום בעיתון, האם מישהו יודע בדיוק ממתי עד מתי? אני לא זוכר מה היה כוב או באיזה מהעתונים שבבית זה היה כתוב |: ועוד דבר, האם מישהו נתקל בשוטרים עם לייזר בחוצה ישראל?
הודעה אחרונה מאת DJO, -
לי יש סרטים
מאת hayaben- 1 תגובות
- 899 צפיות
http://www.brisbaneperformance.com/video.php
הודעה אחרונה מאת Gilad M,