Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק איטליה היא במקום הראשון

אני לא אתחיל לזרוק את כל השמות אבל רק השמות פרארי ולמבורגיני מסמלות את העליתה של תעשיית הרכב. לאחורנה אפשר להגיד באותה נשימה גם את השם פאגני זונדה שבאה מאותה אדמה ועולה על מתחרותיה מבית.

אולי ייצרו מכוניות יותר מהירות (מקלארןF1) אבל אף אחת לא עושה את זה כמו איטלקיה.

מה שכן יש להם גם אחלה בחורות וגם גלידה טעימה.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

אתם מנסים לעצבנני?

lotus

mclaren

ac cobra

TVR

subaru prodrive

aston martin

caterham super7

jaguar

noble m12 gto

אני צריך להמשיך?

LOLA מיצרים מכוניות מרוץ למרוצים אמריקאים.

Cosworth מיצרים מנועי מרוץ.הייתה גם מרצדס 190 עם מנוע שלהם.

....................

אייל

פורסם

מר לוטוס.....

prodrive היא רק סדנא, שמשפרת סובראו (יפן) זה כמו שאני אספר לך שבגרמניה יש חברה בשם BLITZ שמשפרת ניסאן, אז מה גרמניה מייצרת את המכוניות הטובות בעולם.

ו Ac Cobra זה לא בדיוק בריטי, זה חצי אמריקאי, שדוד שלבי שותף לו.

עם כל הכבוד למכוניות הבריטיות אתה לא יכול להשוות אותן למכוניות על מאיטליה.

לוטוס אחלה אוטו אותו דבר גם קייטרהאם, מכוניות מצויינות, אבל הן לא מכוניות על!

אסטון אולי מתקרבת להיות מכונית על, וגם אז פרארי מתעלה עליה.

פורסם

במה הצרפתים מתמחים?? מכוניות מהנות (לרוב) נוחות (לרוב) ומתקלקלות (לרוב) :lol:

ורוני הצרפתים עדין מייצרים את ההוטהצ'ס הטובה ביותר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

דוגמא יותר טובה לזה

תסתכל על האסטון ותגיד, וואי איזה אוטו יפה.

לעומת זאת תעבור לידך זונדה ויומיים לא תוכל לישון מרוב ההתלהבות שמפלצת כזו עברה לידך. חוץ מזה לך תסתכל על הפרצוף של בן אדם שיצא מסיבוב בדבר כזה ותבין הכל.

19.jpg

car2_800.jpg

פורסם

מקום ראשון הגרמנים עם העיצובים הכח השלדה והאחיזה והצלילים שמפיקות הפורשים למיניהם .

אחחחח פורש רק פורש אלגנטית גרמנית ומפוארת אך עם זאת חזקה וגוזרת אין כמו פורש לא יעזור.

מקום שני יפאנים:

אין מה לעשות אבל היפאנים פשוט המציאו את הפליסטישן של המכוניות עם ה evo

impreza

gt-r

integra

s2000

rx-8

mx-3

mx-5

וסוף סוף במחיר השווה לכל נפש.

אולי אין להם את הפאר וההדר, האבזור והנוחות

אבל יש מאחוריהן הנדסת אנוש מעולה , שלדות מעולות

והן נותנות כמעט מה שמכונית על נותנת במחיר נמוך (יחסית).

מקום שלישי:

כמובן איטליה למרות שאני לא מת על האיטלקיות ואני נותן להם את המקום הזה לא בגלל פרארי וגם לא בגלל למבורגיני אלה בגלל לנצ'יה אנטגרלה האגדית!

מקום רביעי האמריקקיות עם ה viper והקורבט ואחרונים חביבים הבריטים.

פורסם
טוב רציתי לדעת חברי פורום יקרים באיזו מדינה לדעתכם מיצרים את המכוניות ספורט הטובות ביותר ולמה :?: למשל אני אישית אוהב מאד את האנגלים בכל מה שקשור למכוניות אבל אם כל הכבוד לאנגלים. אני הולך על איטליה אתם יודעים ספגטי,אספרסו,פרארי נשמע טוב.

זה שאלה רטורית

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

http://www.accars.co.uk/Content/ACHeritage/HeritageBriefHistory.asp

ac cobra

שלבי הזרים להם כסף ומכר את המכוניות בארה"ב,לא הרבה יותר מזה.

החברה קיימת מ 1901 בשנת 1953 האייס יצאה לשוק,בשנת 1961 התחילו למכור אותה עם מנוע של פורד בשם של קוברה.

מרצדס פעם אחת הכניסו מנוע של cosworth ל 190 ופעם אחת הכניסו מנוע למרוצים האמריקאים שהיה מיוצר באנגליה ואחרי שהמכונית שלהם עשתה סלטה באוויר במרוץ הם קנו את mclaren.

הדגמים של קייטרהאם אסורים למרוץ ברוב העולם כי הם מהירים מדי:

http://www.pistonheads.com/clubmans/default.asp?storyId=6604

להתחיל לספר על הביצועים של TVR ?

Image06.jpg

אייל

פורסם

כמובן איטליה למרות שאני לא מת על האיטלקיות ואני נותן להם את המקום הזה לא בגלל פרארי וגם לא בגלל למבורגיני אלה בגלל לנצ'יה אנטגרלה האגדית!

טוב אז אני מת כן מת על איטלקיות וסוף סוף מישהו פה מדבר לא רק על מכוניות העל שגם בזה האיטלקים הם מספר 1 אבל האינטגרלה שלהם הוא רכב מדהים שהייתי מת להחזיק אחת כזאת חבל שזה לא כל כך פשוט . any way האיטלקיות מהנות ביותר

מקום שני ליפנים בגלל שהם מצליחים לספק מכוניות עם תמורה מלאה לכסף שאתה משקיע ראה ערך STI , S2000 , RX7/8 כמו שנאמר על ה -STI במגזין אוטו "אין מכונית אחרת בחצי המיליון הראשון שנותנת לנהג כל כך הרבה ואת זה הוא מקבל ב -220K

ומקום שלישי הגרמנים למרות שיש להם אחלה רכבים יש דבר שנקרא תמורה לכסף ובזה הם לא מס' 1 המחירים גבוהים אני לא אומר שאם היה לי את הכסף אז בטוח לא הייתי קונה אבל עדיין אפשר למצוא משהו יותר טוב . בכל מקרה זאת דעתי

פורסם

אני בודק טוב טוב שהקמארו שלי לא מסתכלת........ברור שאיטלקיות!....סקסיות, אקזוטיות, צייטניות, נוהמות, מרגשות....אההההח.....נראה לי שהרגע חוותי אורגזמה וירטואלית.....אגב, השכרתי בספרד פעם פרארי ל6 שעות, אז אני יודע על מה אני מדבר...תענוג עילאי...

אגב, לכל מי שכתב בתרדים על הנוחות של האמריקאיות....ואיך השילוב של הנוחות האמריקאיות במכוניות אלו או אחרות הייתה עוזרת..אז...שבירת מיתוס! מכוניות הספורט האמריקאיות האמיתיות לא היו מעולם נוחות, הן קופצות (מתלים קשים) המושבים צרים לא מרופדים ולא נוחים (Bucket Seats) המנועים רועשים ורועדים (דוגמא להפיכת חיסרון לייתרון....אני אוהב את זה... :) )...אז...אין שילוב בין נוחות אמריקאית לבין היתר, אלא אם כן אנחנו מדברים על הספינות שהאמריקאים ייצרו, אבל אז אלו כבר לא מכוניות ספורט... (הקמארו שלי היא "רק" באורך 5 מטר....קופה...2 דלתות...).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

וואללה, לא מבין אתכם.

איטליה שמיטליה... באמת חוכמה (טוב, נו, זאת באמת חוכמה :wink: ) למכור רכבי על ב-300K פאונד ולהגיד שהרכב מושלם(זונדה למי שפיספס).

אני חייב להתוודות, אני לא מת על האיטלקיות (בלשון המעטה :roll: ).

מכוניות יפות. נכון

מהירות וטובות. נכון

אבל זה רכבים ענקיים, במיטב המסורת האמריקאית של הרבה כסף וכוח (רק שאצלם השילוב הוא נכון).

אבל אני מצטער, יצרן שמשקיע אומנם מיליונים אבל מוכר כל חתיכה במעל 2-3 מיליון שקל, כולה מלאה עור ובלאגן. קשה לי להתלהב ממנו.

איטלקים = קלאסיקה.

אנגלים = טירוף רכבים אמיתי.

תרשו לי לעשות השוואה שלחלקכם תראה מגוחכת.

סופר 7 R500 מול פרארי 550.

הפרארי היא SAFE PLAY. היא יוקרתית, חזקה, מהנה, מפנקת מבפנים, מלאת פוזה.

הקייטרהאם מטורפת ומטומטמת.

רק חולי הגה אמיתיים יכולים לייצר את הסופר 7 או אריאל אטום.

ללכת נגד הקונבנציות, נגד כל הגיון בריא של נוחות ופוזה.

פרארי כבר יותר מאשר "קורצים" לארה"ב ולנובורישים שבה.

זיינו לי את השכל עד מחר, אבל אני בטוח ש-90% מכלל האנזו שיימכרו יהיו לצורך הדאווין.

לשים מאחורי חלון זכוכית בחווה בטקסס, ליד הלמבורגיני וה-BIG FOOT, במטרה להאדיר את גודלו של הז*ן של הבעלים ("תראו איזה תותח אני, יש לי פרארי ובלונדינית מסולקנת בת 19...").

כמה פרארים שנמכרו באמת נוסעות בימי מירוץ וכדומה, או שהן בעיקר אצל אספנים או אצל אנשים שמקסימום נוסעים איתם לפוזה (או ב-250 בכביש ישר).

המקום הרצוי של הרכבים האלה הוא במוזיאון.

לעומת זאת, לכמה אנשים יש אוסף של TVR או לוטוס למינהן?

המקום הרצוי של הרכבים האלה הוא על הצד בסחיפה באמצע פניה, או על הקיר בגלל חוסר שליטה.

קחו את ה-GTO 250. היא הרבה יותר קרובה ללוטוס אליז מאשר לנכדות הבהמיות שלה - טסטהרוסה, 456 ושות'.

מישהו פה דיבר על כך שה-DB7 תשאיר בן אדם עם פה פעור, לעומת הזונדה שתיגרום לשיתוק לשבוע.

אני מעדיף השוואה אחרת....

רכבי העל האיטלקיים הם כמו דוגמנית על שמעולה במיטה. אתה מז**ן, נהנה וחושב שאתה לא צריך יותר מזה, אתה מלך העולם.

לעומת זאת הרכבים האנגלים (ואל תכניסו לי את אוסטין מטרו לשם), זה כמו הבת החמודה של השכן, שתז**ן לך את הצורה תעביר ידיים רגליים ולשון דרך מקומות שלא תארת לעצמך, אחרי פעם אחת איתה, או שתמות או שתרצה למות.

למי צריכות להיות ביצים יותר גדולות?

למי שמייצר 575, אנזו, מורצ'ילאגו?

או למי שמייצר סופר 7, AC, טוסקן?

לעזאזל הקלאסיקה, לעזאזל הפוזה, יחי הטמטום, המופרעות, הטירוף והאומץ ללכת עד הסוף.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הסופר 7, ELISE, TVR TUSCAN... הן מכוניות ספרטניות ממש.

אין אבזור ואין כל כך הרבה פינוקים. הפינוק המפצה על כל אלה, לפי מה ששמעתי וראיתי, הוא הנהיגה.

על זה מגיע לאנגלים אחד כזה - :mm_yeah:

עם זאת, האיטלקים מייצרים קלאסיקות. קחו למשל את ה-GTV, ועוד שלא עולים לי לראש בשעת בוקר מוקדמת זו. תשאלו אפילו את ג'רמי קלארקסון :wink:

הגרמניות לדעתי, משלבות בין איכות הרכבה, אבזור, מראה ביצועים והנאה, בצורה הטובה ביותר. פורשה, BMW, AUDI, MERCEDES...

לטעמי, מכוניות הספורט שהגרמנים מייצרים, הן שונות בספורטיביותן ( :lol: ) מהבריטיות.

יש בהן משהו שונה, מסוג אחר.

שימו בקלפי גר

גרמניות או לא להיות.

:wink:

172

• תוכן חדש...