רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
היום special חמץ בחסות תמונות שקיבלתי מתומראלי . אבל לפני זה, הזוכים : הפעם היה זוכה בלתי מעורער בעליל. חזק + : ואין הפעם הזוי, לא התאמצתם מספיק ! 1. 2.
הודעה אחרונה מאת רן 56, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בפירוש לא או כך לפחות טוענים אוטוקאר בגליון האחרון שלהם. הנה המבחן לפניכם, מתורגם לעברית: מאלף אריות האם מנוע 180 כ"ס נמרץ ומתלים חדים יותר מספיקים כדי לעשות מה206GTI הוט-האטצ' ראוייה סוף סוף, או שעדיין חסר לה נשיכה? כתב: אנדרו פראנקל תמיד שמרתי מקום מיוחד בליבי ל205GTI. מכל המכוניות שהיו בבעלותי, היחידה הייתי לא סבלני מספיק ורכשתי חדשה, היתה ה205 החמה. הערצתי את המכונית הזאת, בדיוק כמו שהערצתי את כל שאר ה205, 106 ו306 החמות עליהן הזדמן לי לנהוג. ה206 מוכרת לרשימה הזו רק בזה שהיא נעדרת ממנה, אבל לא הייתי עד כדי כך טרוד ממנה. נהגתי את ה206GTI המקוריתוהתאכזבתי למדי ממנה, אבל כששמעתי חדשות על הגרסה החדשה, 206 עם 180 כ"ס, הרגשתי מח…
הודעה אחרונה מאת piccolo, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 6 אלף צפיות
חשבתי על משהו. נניח אני נוסע לי 50 בעיר בכביש חד סטרי וילד קופץ לכביש לפני; אני לא אספיק לבלום, האם הרמת האנדברקס וסיבוב חצי הגה על מנת לנסות להסתובב וככה להימנע מפיגעה בילד יכולה להיות יעילה במקרה הזה?
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
גלאי רדאר. 1 2
מאת feint-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת עד כמה הגלאי רדאר האלה שווים, מתוך ניסיון של אנשים. ואיזה גלאי הכי ממולצץ כיום?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הם מכניסים מכוניות ל Le Mans השנה ורצו קצת יחסי ציבור
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 993 צפיות
אנתוני פאדוק מספיד באתר ה-WRC http://www.wrc.com/en_GB/News/2 2003/005/2003_Possum.htm דיויד לאפוורט, מנהל קבוצת הראלי העולמית של סובארו מספיד ב-www.swrt.com אובדן גדול לקבוצת סובארו בפרט, בה היווה בורן המומחה לאזור היבשת החמישית, ולעולם הראלי בכלל. לא רק נהג אלא בעיקר אדם. בורן אמנם פרש בניו-זילנד בשל תקלת מנוע, אבל היה מהיר וציפה לתוצאה טובה בראלי הארגנטינטי שיערך במאי. כמה סמלי זה שבורן מת 9 שנים בדיוק (פחות יום) אחרי איירטון סנה. פוסום נהרג כתוצאה מהחמרה במצבו לאחר פציעה קשה בתאונת אימונים לתחרות טיפוס גבעה בניו-זילנד ב-18 באפריל. בורן היה אלוף "אסיה פאסיפיק" בראלי שלוש פעמים, אלוף אוסטרליה שבע פעמים. נהג בקבוצת סובארו לרוב מתחילת ש…
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
שאלה לגבי תקינה
מאת F_B_I- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמביאים אוטו מסוים לארץ לצורכי תקינה מה זה אומר? מה בודקים? ולמה הרבה מכוניות לא עוברות? ומה קורה עם המכוניות שלא עוברות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ronen, -
- 13 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
בחודש הבא אני בלונדון לכמה ימים. יש למשוהו המלצות לגבי חנויות שיפורים טובות, קורסי נהיגה יומיים, תערוכות וכו'. אשמח לשמוע בכדי לנצל את הזמן עד תום. תודה .
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
ידית הילוכים
מאת darkstar- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע איך אני יכול להשיג ידית הילוכים של civictyper או של s2000 בלי לגנוב אחת?
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא מומלץ לבעלי ההנעה הקידמית שבינינו אם אתם מבינים מה אני מתכוון... הלינק לסרטים: http://www.8200rpm.com/index.php?p=1&t=3&lang=en בקרוב אבצע בדיקת הענות לנסיעה למסלול הנ"ל, ואז נפריד את הילדים מהגברים. http://www.nurburgring.de/?rubrik=nordschleife&lang=eng או http://www.nurburgring.org.uk דיגה?
הודעה אחרונה מאת Clio-Lam, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-2596174_184,00.html וגם לנו, אני מניח, לאחר שביהמ"ש קבע שהוואסקאר אינו אמין. שי
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
כתבת הוט האצ'ס מבית EVO 1 2 3
מאת sronis-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
התגלגלה לידיי, (תודה לשני העוסקים בדבר, אתם יודעים מי אתם, אם אתם בכלל קוראים את זה...) כתבה מאוד מעניינת (נראה לי שאני היחיד שקרא את כולה) הכוללת כמה מסקנות מעניינות של מגזין שנחשב לאחד מהאיכותיים בעולם בכל הקשור למכוניות ספורטיביות מכל הסוגים. אז הנה קיצור (ארוך) של הכתבה (כי היא ארוכה מאוד מאוד, גם אם אני אשים אותה פה לרובכם המוחלט לא יהיה כוח לקרוא הכל - בכל מקרה אם תהיה דרישה ננסה לארגן משהו...) הכתבה נכתבה כנראה מעט לאחר יציאת הקליאו ספורט MK1, ולכן היא מופיעה בה כמתמודדת ראויה לתואר ההוט האצ' הטובה מכולן. (לא צריך לחפש בסוף - היא לא ניצחה, גם לא מקום שני...) לא קשה לראות כי הקליאו נבנתה כדי לנצח את ה-306GTI6 ברוב התחומים האפשריים. המנוע בדיוק חז…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב אז ככה, אחרי הגרוטאה בילתה כמעט שבוע במוסך, ועברה "בדיקות מריפות" והתקלה "תוקנה", היא נתקעה שוב, 24 שעות אחרי שיצאה מהמוסך, הפעם כבתה ב100 קמ"ש קצת אחרי גלילות כאן כבר התחילו להישרף הפיוזים לכולם, והוחלט שהרכב יוחלף ולא יחזור לידינו (להזכירכם, חברת ליסינג). זה לא היה קל, הרבה צעקות, צרחות וכמעט מכות, הלכו בין החברה לאופרייט ליס. בינתיים אין תחזית לרכב הבא ואנחנו נוסעים בלנטיס חלופית. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהחברת הליסינג לא תפליץ פתאום איזה טענה שאנחנו חייבים להשאר עם הרכב, אבל המצב בכללי נראה טוב. בכל מקרה אני הגעתי למספר מסקנות שהם אינן סופיות, ויכול להיות שיישתנו: 1. או שרנו היא מכונית לא אמינה, או שזה הרכב הזה ספציפית. 2. או שלר…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הת'רד הופיע באתר הפורומים של BMW שנקרא : DTM Power והנה 2 דוגמאות יפות :
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפי מה ששמעתי השביתה הכללית שמתוכננת ליום רביעי תכלול גם תחנות דלק... התארגנו בהתאם!!!
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני ממש סקרן לדעת מה הסכוי שהיא תמכר בארץ..
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2591974,00.html ד"א, מישהו יודע איך המונה מחשב את הסכום לתשלום? *נערך
הודעה אחרונה מאת maxim, -
http://www.oriyal.com/forum/sti/display_topic_threads.asp?ForumID=3&TopicID=387&PagePosition=1&ThreadPage=1
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא מצליח להיכנס אליו, כנראה שסגרו אותו או שהוא עבר כתובת יש תמונה מהאתר שאני צריך די דחוף זאת התמונה הזאת רק גדולה יותר מי שיש לו אותה על המחשב שיעלה אותה לכאן בבקשה, זה יעזור לי מאווווווד תודה, אורון
הודעה אחרונה מאת אורון ג, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 6 אלף צפיות
מדובר בחבר לעבודה שקיבל דו"ח על מהירות (לייזר) של 106 קמ"ש באזור שמותר בו 80, 750 שקל קנס. זה עבירה ראשונה של החבר אחרי 12 שנות נהיגה, עד כמה שהבנתי יש אפשרות לבקש להמיר את הדו"ח באזהרה. מישהו יודע מה הפרוצדורה ? נ.ב החבר לא יילך להילחם במתנ"ע אז נא לא להציע את הפתרונות האלו, או שהוא משלם 750 שקל, או שהוא מבקש להמיר את זה באזהרה ומשלם פחות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה התפרסם במדיה (בתקשורת) מבצעים מיוחדים ב VW. באתר אין שום מידע, ופשוט אני לא מצא את הזמן לבקר בסוכנות. האים יש למשהו פרטים נוספים? אני יודע שהמבצע הוא עד ה 5 למאי.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
סרטים על ה-106
מאת הגלוז- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש למישהו סרטים על ה-106 gti ,rallye או xsi
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היכן ניתן למצוא? בלוי יצחק לא נמצא, כנ"ל גם במוטוקאר.
הודעה אחרונה מאת feint, -
לאוהבי הספויילרים 1 2 3
מאת Gilad M-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 5 אלף צפיות
אז ככה..... חברה טובה של אמא שלי קנתה סוברו אמפרזה 4X4 כחולה דנדשה עם ספוילר נוצץ שרק מחכה "שיעקצו" אותו ברגע של שאננות. בקיצור למי שעדיין לא ניחש הספוילר הכחלחל והנוצץ הורם כיומיים לאחר קבלת האוטו. למרות כל ההזהרות שלי אל חברתה היקרה של אימי לא לקנות אוטו עם ספוילר שלא לצורך (לא לצורך=לא מאמין שהיא תיקח סיבוב על מאה עם כלהכבוד לאימפרזה). היא קיבלה כזזזזזזזזזזזזזזזזזזה אז למי שמתכנן לקנות אוטו שיחסוך מעצמו את עוגמת הנפש וגם זה בכלל לא יפה
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונה מ autoexpress\EVO זה בטח כאב לו,היה בלי חגורה.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש תערוכת פסח כל שנה בניו יורק. יש למיצובישי שני דגמים חדשים שיגיעו לארץ. גלאנט וסיגמה. לסוברו יש טנדר 4 דלתות.יצא דגם חדש עם 210 כ"ס
הודעה אחרונה מאת falul, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לדעתי.... לא פחות ממדהים http://home.attbi.com/~bernhard36/honda-ad.html
- 4 תגובות
- 922 צפיות
אני לא מצאתי...
שירת הכבישים
מאת כRובי- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למרות קורסי הרכיבה שעברה בחו"ל, ולמרות שבכבישי המדינה המפותלים היא תהיה מהירה מרוב נהגי ישראל, למרות זאת: בי-רו היא לא "נהגת שודים" פרועה אלא שייכת לזן נדיר של נהגים בעלי זוג עיניים פקוחות, היגיון בריא, ניסיון, ואצבעות חדות על המיקלדת. בי-רו עולה לפודיום בפולגז עם אבחנות מאוד ברורות לגבי הקורה בכבישים הישראליים. http://www.fullgaz.co.il/podium/be_roo-1.html תהנו !
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
מנהלים חדשים בפורום 1 2
מאת עומר-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן, הצטרפו אלינו שני מנהלים חדשים. רוני, הידוע גם בשמו sronis-hee-hee, מצטרף ל-"מנהלים::כללי", אל גיא ושלומי. אריאל (Ariel) מצטרף בתור מנהל פורום אוף-טופיק. אנא תנו להם את הכבוד שאתם נותנים לכל מנהל אחר, להוציא את זרזיר כמובן (כמובן שאם sronis לא יתאפק ויערוך לי את ההודעה, הוא לא יהיה מנהל לזמן רב )
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -