Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי רדאר.

feint
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם בשוק 2 גלאים שיעילים נגד מולטנובות:

1. וולנטין 1

2. בל 970/990

שניהם יתריעו לך מייד בפני לייזר אך לרוב תוך כדי ציפצוף תראה דרדס מזנק לך לכביש,

מנסיון שלי עם בל 970 מול מולטנובה יש התראה של בערך 100 מטר לפני אך המון פעמים זה משתנה, לפעמים הוא מצפצף ברגע שאני מגיע עליה וישנם פעמים שהוא מזהה עוד 200 מטר לפני, לרוב זה בערך 100 מטר התראה.

דבר נוסף, למרות שהגלאי אך ורק מזהה את הלייזר ולא יכול לשבש אותו לעיתים הוא יכול להציל אותך מדוח, קרה לי בעבר שהאצתי על כביש של 60 קמ"ש וקיבלתי לזירה שהייתי בערך 60-70 קמש ומייד הורדתי מהירות ולא המשכתי להאיץ.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לדעתי ולדעת רבים:

גלאי טוב לא יעיל אם אין לך בליינדר יחד איתו.

לי היה בל 990 ועדיין תפס אותי שוטר בכביש הערבה לפני כשנה.

גלאי לבד לא יעזור לך הרבה אם אתה במהירות גבוהה,כי עד שתבלום-

הוא כבר ירוץ אלייך לכביש.

אה כן...בליינדר לא חוקי :!:

פורסם
לי יש אחד של cobra שווה משהו ? :roll:

לפי מה שאמרים אז לא.

אבל שווה תמיד לנסות, קח את עצמך לגהה, או לכיוון דרום בין צומת רעננה למורשה או לכיון צפון לייד IBM ותבדוק לבד.

שי

פורסם

היכן מותקן הבליינדר ברכב?

ראיתי מבחנים שאומרים שה-M10 הכי יעיל.

ואם בכל זאת תופס אותך "דרדס". מה דינך?

פורסם
לדעתי ולדעת רבים:

גלאי טוב לא יעיל אם אין לך בליינדר יחד איתו.

לי היה בל 990 ועדיין תפס אותי שוטר בכביש הערבה לפני כשנה.

גלאי לבד לא יעזור לך הרבה אם אתה במהירות גבוהה,כי עד שתבלום-

הוא כבר ירוץ אלייך לכביש.

ערן הציפיות שלך באמת מוגזמות, לצפות מגלאי שמיועד בעיקר למולטנובות להיות סופר יעיל נגד לייזר ועוד בכביש בעל נתיב נסיעה אחת לכל כיוון?

אני מרשה לעצמי לנסוע במהירות מעל המותרת בנתיב אמצעי או שמאלי ואני יודע שרוב הסיכויים שדרדס לא ינסה להוריד אותי מנתיב שמאלי בכביש בעל 3 נתיבים בזמן תנועה.

בערבה אני פותח עיניים ונוסע כמו ילד טוב :roll:

פורסם

יש לי קוברה 10 ערוצים , 360 מעלות סדרה 92** משהו , כאשר נסעתי על כביש 4 הוא צפצף שהייתה מצלמה פעילה , כנ"ל שנסענו לאיזור מסויים בקרית אריה, בדרך לשם הוא גם צפצף , עובד מצויין , קלט גם כמה פעמים לייזר וישר האטתי ואז שעברתי ראיתי ת'דרדסים עומדים עם הלייזר

פורסם
יש לי קוברה 10 ערוצים , 360 מעלות סדרה 92** משהו , כאשר נסעתי על כביש 4 הוא צפצף שהייתה מצלמה פעילה , כנ"ל שנסענו לאיזור מסויים בקרית אריה, בדרך לשם הוא גם צפצף , עובד מצויין , קלט גם כמה פעמים לייזר וישר האטתי ואז שעברתי ראיתי ת'דרדסים עומדים עם הלייזר

אורן לפי ידעתי אין בעיה גדולה בגילוי לייזר גם בגלאים מסוג קוברה, יונידן ושמונידן :lol:

הבעיה הקשה שלהם זה בגילוי מולטנובות, או יותר נכון גילוי מלטנובות לפני שמגיעים לאליהם.

שי

פורסם

איפה זה כתוב?

ממה שלי ידוע אין שום חוק בעד או נגד בליינדר, אבל עדיף לא להתפס עם :roll:

• תוכן חדש...