רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אודה למי מחברי הפורום שמחזיק בספר כאמור ומוכן להשאילו לצורכי צילום. כמובן שינתנו ביטחונות להחזרת הספר במצב שנמסר. רב תודות, עופר
הודעה אחרונה מאת doron204, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני צריך להוציא רשיונות לרכב שלי כדי לעשות העברת בעלות, ואני צריך את משרד הרישוי דחוף. מה עושים??? ירין
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לא מבין את החוקים של הכניסה לpit כלומר אם נכנסים מאבדים את המקום שהייתה בו ?יש זמן מסוים לשהייה בPIT ? האם מאבדים הקפות?
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביוני? הכוונה שלי היא מתי המחירים יעודכנו וירדו בשנה. אני מניח שלא עושים את זה לפי כל יצרן אלה בתאריך מסויים
הודעה אחרונה מאת shooter h, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ישראלי החי בקנדה ויוצא למסע חשוב מעין כמוהו. אומנם המסע יתקיים על אופנוע אבל המטרה מקדשת את האמצעים. http://www.fullgaz.co.il/archive/may-03/news/rebel-2.html
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
כל אחד מכם, ספרו מה הרכב האחד והיחיד אותו אם הייתה לכם אפשרות, ללא הגבלת תקציב או חוקי מדינה....הייתם רוצים שיהיה לכם, רכב החלומות האמיתי שלכם...עם קצת פירוט על הרכב, נתונים טכניים, למה הוא רכב החלומות שלכם וכו' הרכב יכול להיות חדש, ישן, קונספט, מכונית על, קלאסי וכו'.. התנאי לתגובות בתרד הזה....צרפו תמונה, בלי תמונה של הרכב זה לא מעניין אז לפני שאתם מגיבים לתרד, תכינו תמונות, שימו את החליפה של הבר-מצווה, ויאללה, שלח תגובה... אני אתחיל עם רכב חלומותי... רכב נדיר בשם De-Tomaso Pantera Mangusta Hall , יוצרו רק 401 כאלה בעולם, מנוע וי-8 בנפח 7000 סמ"ק, 430כ"ס, מנוע מרכזי, הנעה אחורית. ליאור.
הודעה אחרונה מאת ko3, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 688 צפיות
פרטים בלוח המודעות בפורום רכבי אספנות
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 12 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
סתם מעניין אותי - מה עובר תלמיד נהיגה חדש באמריקה ? באיזה גיל מתחילים שם ללמוד ואיך הולכת שיטת הלימוד ? כמה עולה שם ביטוח וטסטים ? מה מחיר הדלק בערך ? (לליטר ?) לא שאני הולך לגור שם - סתם אני סקרן...
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש ספר היינס למנטה שלי (דגם A שנת 75 מנוע 1200 סמ"ק), נכנסתי לאתר של היינס אבל לא כ"כ הסתדרתי בו (גם בגלל שאין חיפוש) ... מישהו יכול לתת לי לינק לאתר לספרים על המנטה ??? יש אתר אחר נורמלי יותר שאפשר לעשות בו חיפוש ??? תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שוב אותה כותרת,פרארי בלה בלה בדרך לארץ תקראו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2612388,00.html למרות שיש שם כמה דברים ממש משעמשים בכתבה דוגמה במהלך נסיעה של כ-10,000 קילומטר בדקו אנשי היצרן את התנאים המקומיים והתאמתם למכונית הספורט העדינה, כולל דלק מקומי, מזג אוויר, תנאי הכביש ועוד
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אוי מושבי העור ה"שיק" האיטלקי וצלילי המוזיקה הנשמעים מאגזוז האיטלקיה החנפנית פשוט ממכר..... מניעים ונוסעים האיטלקיה מאיצה כאחוזת תזזית הגה מהיר במיוחד (צריך להתרגל) איכות החומרים העוטפים אותך סביב פשוט נפלא אוריקה מצאתי זאת כן זאת ולא אחרת היא התגלמות הסופר GTI ?(סליחה GTA) האמיתית נקודה כיף לנהוג בה היא אוחזת , מאיצה ,בכל הילוך, מומנט בשרני. המושבים מלטפים אותך ומחבקים אותך כמו עובר ברחם אימו מכונית נוחה זאת מכונית לחליפות ערב ולשבתות בבוקר לנהיגה אפילו יחף ..... האוטו ממש ברגעים מסויימים הופך לחלק ממך ניגון המנוע בכל הילוך פשוט ממכר בנסיעה מנהלתית אפשר להתרשם מהאיכות מלוח המחוונים שקובע חד משמעית שהנך יושב באלפא …
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
נושא בנאלי, אני יודע. אבל בכל זאת... אני ראיתי דיי הרבה, אבל אני מניח שהמובילה תהיה מקלארן.
הודעה אחרונה מאת IdoL, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 985 צפיות
אחד מהעובדים שלי נוהג ברכב חברה הרשום על שמי, והגיע אלי הודעת קנס של המשטרה (750 ש"ח, שיהיה בריא ), הוא צולם במצלמה. אני תוהה מה הדרך הפשוטה ביותר והבטוחה ביותר (בטוחה פירושו שאני לא אעשה תהליך במחשבה שהכל מסודר, ופתאום אחרי שנה אקבל בדואר הודעה על קנס+ריבית...) לעדכן את המשטרה כי הרכב מוחזק על ידו והוא (או אשתו) נהג. אני משער שיש נוהל מסודר לעניין כזה? אפשר להניח לצורך העניין, שהוא יחתום על נייר שהוא (או אשתו) נהגו ברכב.
הודעה אחרונה מאת ssc, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי ההצלחה במלחמה בתאונות, שוטרי התנועה מסייעים לשמור על בטחון האזרחים, וככה זה גם נראה. יום ה' בערב, אני נוסע לג'מבו בגלילות, והנה פקק גדול מצומת גלילות עד היציאה לתחנת הדלק. אני מתקרב בזחילה, ולאט לאט מתגלות ניידות של משטרת התנועה העומדות במסלול הימני, וסביבם מפוזרים על הכביש נצנצים אדומים זרחניים. נראה כאילו בהמשך יש תאונה רצינית. אז זהו, שלא. אני מתקרב לכניסה לג'מבו, כשלפתע פורץ שוטר חוצה את כביש החוף בריצה, ונעמד בשמאל הכביש כשהוא מנופף בידיו, כאשר התוצאה המיידית היא מכונית אחת שכמעט דורסת אותו (קשה לראות שוטר מרחוק בחושך, במיוחד כשבצד השני של הכביש ניידות ונצנצים מסנוורים) ומכוניות נוספות שבולמות בלימת חרום. מה השוטר רוצה? לא ברור. הוא מסמן למכוניות שימשי…
הודעה אחרונה מאת עומר, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת איך השוק של המיאטה והאם היא נמכרת במחירון או פחות??
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך חלוקת משקל בין הסרנים משפיעה על תת-היגוי והיגוי-יתר? נניח ואני מוסיף משקל מאחורה זה יתן לי יותר היגוי-יתר או פחות? מצד אחד יש יותר משקל -> הסרן האחורי נצמד יותר לרצפה -> יותר אחיזה באחוריים. מצד שני נראה לי שיותר משקל מאחור יזרוק את הזנב .... כי יותר משקל רוצה להמשיך ישר בסיבוב ...... מישהו יכול להסביר קצת על הנושא?
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אתמול, בירידה לאיילון פורצת לפתע מאחור רביעיית מטוסי קרב משופרים למשעי (לפי הצליל, לפחות...) - ראשונה טסה קוראדו, אחריה גולף, אחריה קליאו ספורט ואחריה אימפרזה טורבו, כשהן משייטות במהירות לא סבירה בעליל מבעד לתנועה העצלה של ערב שישי. החבר'ה ראו "מהיר ועצבני" לפחות 12 פעם כל אחד, אין ספק, חסר להם רק אור סגול (וייתכן שהעדרו מצביע על מפגש קודם עם שוטר כזה או אחר). זה נראה מרשים, ללא ספק, לראות ולשמוע רביעיה כזו נוסעת כמו בסרט. אבל !!! חברים יקרים -בשביל מה יש מפגשים בכל מיני מגרשים ריקים, בשביל אנחנו מפרטים כאן בפורום כמעט כל יום על כבישי נהיגה מעולים וריקים בכל רחבי הארץ? בדיוק כדי שלא תצטרכו לשחק אותה וין דיזל בתוך תנועה צפופה של נהגים ישראלים שאת רמת הערנו…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בחסות ג'וני הרברט. לא יודע מה אתכם, תתחילו לחסוך ולעבור לסולר, אני נרשם לקורס פרארי ב300 פאונד, מי מצטרף לקראת סוף השנה שלא תגידו בסוף שאני יותר מידי ספונטני כמו לגבי הנסיעה לנורדשלייפה ב18 במאי ... http://www.jhrockinghamexperience.co.uk/experiences.asp
הודעה אחרונה מאת יגאל M3///, -
-
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום אני עובר שם ואני שומע גרגורי מנוע מפלצתיים, אני מחפש לראות מכוניות שיתאימו את תמונה למה שאני שומע, ומה אני רואה?! אימפרזה טורבו, ומיצובישי אבו 7 עושים רייס בחניה הריקה!!! אחרי שהם סיימו את הרייס (האבו נתנה רכבות לאימפרזה, מן הסתם ), הם עלו על מסלול מסומן על האספלט וקבעו זמנים מרשימים (ושוב האבו ניצחה). אם הייתי יודע שזה מה שקורה שם הייתי מגיע לשם לעיתים יותר קרובות! יש תמונות של המכוניות, אני אעלה אותן עוד כמה דקות...
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
ביזיון של שוטרים בארץ 1 2
מאת chli- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי , ברצוני לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי... זה ארוך אבל בבקשה תקראו זה חשוב גם לכם! קיבלתי דו"ח 500 ¤ + נקודות בטח (לא ראיתי אבל הם מגיעות בסוף...) נתחיל בזה שאני לא מבקש פה איזה פידבק, היערות על העבירה (אתה לא בסדר...!! וכיוצ"ב) אני לא רוצה לדבר על מודה או לא מודה.... אלא רק על האירוע עצמו ובעיקר על אופי(!) האכיפה של השוטר!!! אוקיי אז ככה זה מתחיל אני נוסע לי להנאתי (לא במהירות מופרזת, נסיעה די קלילה עובר נתיבים פה ושם)... לפי הדו"ח- (מה שהיה גם נכון בשלב הזה) הייתי בימני (מתוך 2 נתיבים), שהתווסף להם עוקף רמזור לאחר צומת... (כן.. כן.. יש תגובות אבל עשו טובה תחסכו.... אני יודע שלא הייתי בסדר ועל זה אין לי ויכוח או כוח לדבר...) מה שקרה …
הודעה אחרונה מאת chli, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין רתמת 3/4/5 נקודות ???
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
משהו אחד אני אף פעם לא הבנתי תמיד קראתי פה ובכתבות ושמעתי והכל, שצריך תמיד לברוח מסוחרי מכוניות, ולמשל אם מישהו אומר שהאוטו על שם אחר כי זה על שם דודה שלו אז מהר להתרחק כי הוא סוחר מכוניות. השאלה שלי היא.....מה זה משנה? למי איכפת אם הוא סוחר או לא? למה זה משנה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
זה אמיתי? יש אימפרזה 2 דלתות? מתי בארץ? יפיפיה... אבל ה206 יותר יפה... ( אאההה... לא דיברתי על כוח )
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
הזוכים במשחק הקודם היו - כולכם! כולכם נהדרים! (או במילים אחרות, אין לי כוח למצוא את השרשור ולעבור על כל התשובות ). והיום, במיוחד בשביל הסוטה של הפורום (טוב, אחד מהסוטים של הפורום), היישר מאברבנל - משחק "כבשה ספיישל".
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
-
-
- אחראי פורום
- 46 תגובות
- 6 אלף צפיות
ממה נובע ההבדל במחירון של ה-VTS וה-106GTI, יש הבדל של כ-10K ש"ח. זהו בעצם אותו הרכב עם אותו המנוע , לא ?
הודעה אחרונה מאת zigi, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 878 צפיות
בשעה 12 בערוץ נשיונל ג'אוגרפיק כתבה על קהילת הרלי דוידסון בישראל
הודעה אחרונה מאת yairf, -
-
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הצעה לתמרור חדש לאיסור נסיעת טרקטורים בכבישים בינעירוניים כמו כביש 4 וכיו"ב. הם פשוט מביאים ת'סעיף ומפריעים לכולם בנסיעה האיטית שלהם, גם כשהם חצי בשוליים.
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זהו סיפור שקרוב אליי מאוד לפני שנתיים וחצי יצאו לבלות 4 בחורים מטירת הכרמל ששניים מהם אני מכיר טוב, ואחד מהם היה אחד החברים הכי טובים שהיו לי. בחזרה מהבילוי הם אספו בחורה טרמפ ובדרך קרתה להם תאונה נוראית, ארבעה נהרגו אחד נשאר חי (בעל הרכב). לפי עדות של מספר אנשים שראו את הרכב לפני ואחרי התאונה כולם ראו את בעל הרכב נוהג כולל פרמדיקית שהגיע ראשונה למקום וחילצה אותו מתא הנהג. ועכשיו נגיע לקטע ה"טוב" מערכת המשפט מצאה את הנהג זכאי מחמת הספק, כלומר אשם אבל אין לנו מספיק כסף וכוח כדי לז**ן לך את הצורה אז נשלח אותך הבייתה. (מצטער על הגסות זה פשוט כואב לי נורא). בקיצור במקום שמערכת המשפט תראה מה קורה לנהגים לא זהירים שלוקחים חיים של אחרים ומאשימים את כל הסביבה…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
d-200 dodge
מאת dodge- 0 תגובות
- 971 צפיות
אשמח לקבל עזרה לגבי רכב לחלקים d-200 או דודג ראם
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הפעם כתבו עלינו , וכתבו בגדול .. עיתון "רכב" יצא בכתבה על מפגש הפורום הגדול.. בכתבה תראו את תומר עושה סלט , חן רוזן במיאטה שמר עם הלאנטיס , יוגב ליד אחיו בשילוב ידיים , וכמובן את איציק נ. בפעולה! חבל על המילים קדימה לכתבה.. נ.ב הכתבה באדיבות אלי AC שטרח וסרק את הכתבה בעבורי !
הודעה אחרונה מאת asafsaat,