Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין VTS ל-106GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה נובע ההבדל במחירון של ה-VTS וה-106GTI, יש הבדל של כ-10K ש"ח.

זהו בעצם אותו הרכב עם אותו המנוע , לא ?

ונחזור לשאלה המקורית...

ההבדלים נובעים משתי סיבות - 1. זו סיטרואן. 2. כמעט ואין VTS, והתדמית שלה פחות טובה. היבואן גם נתקע עם עודפים למיטב ידיעתי...

היתרון - אפשר לקנות VTS בפחות כסף.

החסרון - נסה למצוא אחת... (אני מצאתי).

בכל מקרה שתיהן במצב טוב יימכרו ללא בעיה מעל למחירון, מסתבר. (הוכחות חיות הן בנדר שמכר הרבה מעל ויוגב שכבר הציעו לו הרבה מעל. גם אני קניתי את שלי מעל למחירון, ככה זה כשהרכב נדיר ובמצב טוב...)

ההבדלים ביניהן אינם גדולים במיוחד. ההגה של ה-106 טוב יותר באופן מוחלט. ממה שהספקתי לראות תנוחת הנהיגה מעט שונה בין שתיהן (מוזר...), תפעול ההילוכים טיפה שונה, ועוד מספר דברים קטנים.

ה-VTS היא ההוט האץ' הכי נמכרת בבריטניה, בעיקר בגלל מחיר זול בצורה מגוחכת (וגם בגלל שהיא טובה :wink: ).

לאליה - אני נהגתי על שתיהן, ומעדיף את ה-306. היא יותר שלמה. אני יכול להרחיב אבל ג'רמי ו-FALOU כבר כתבו את הרוב.

לשלומו - חתיכת... למה אתה לא אומר? ואני עוד שלחתי לך במייל את ה... אני מצפה לראות אצלי בתיבה את המבחן כמה שיותר מהר, הבנת?

וישי - :p:p:p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית אוהב יותר את התחושות בוולקן.

אמנם ל-306 הגה מדהים, אבל זה של הוולקן לא כזה נוראי מולו.

בגדול, אחרי שנהגתי בשתי המכוניות לפני מספר שנים אחת אחרי השניה העדפתי את הוולקן, למרות ההגה הפנומינאלי של ה-306 S16 זצ"ל של רוני.

הוולקן מעט יותר קשיחה להערכתי ולכן קל יותר להכניס אותה לפניה עם פליק קטן של ההגה כדי לצאת "פלאט-אאוט", ז"א פליק של ההגה, ואז יישורו, עוד לפני האפקס, כאשר הרכב משלים את קשת הסיבוב עם תיקוני היגוי מינימאליים.

הוולקן חסרה לי מאוד במבחן הגדול ב"אוטו" האחרון, ואני חושב שבתור מכלול היא מאפילה גם על ה-205.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

רוני רוני רוני,

אני מתפלא עליך איך שכחת לציין שהגיר בין ה-VTS ל-GTI שונה.

(לטובת ה-GTI כמובן).

ולסיכום,

הבחור שפתח את הת'רד, אתה מוזמן לקרוא את התרגום המשובח שרוני העלה לכאן

שבוע שעבר (ובטח עוד כמה שניות הוא גם יצרף את הלינק) שבחן את הוט האטצ'ס

הכי טובות.

נקצר לך את התוצאות:

מקום ראשון :306GTI6

מקום שני: 106GTI

מקום שלישי:קליאו B ספורט

מקום רביעי: VTS

פורסם
רוני רוני רוני,

אני מתפלא עליך איך שכחת לציין שהגיר בין ה-VTS ל-GTI שונה.

(לטובת ה-GTI כמובן).

ולסיכום,

הבחור שפתח את הת'רד, אתה מוזמן לקרוא את התרגום המשובח שרוני העלה לכאן

שבוע שעבר (ובטח עוד כמה שניות הוא גם יצרף את הלינק) שבחן את הוט האטצ'ס

הכי טובות.

נקצר לך את התוצאות:

מקום ראשון :306GTI6

מקום שני: 106GTI

מקום שלישי:קליאו B ספורט

מקום רביעי: VTS

אתה מוזמן לבדוק בעצמך, אבל מקור שלי טוען שההבדלים בגיר הם אך ורק בהילוך חמישי קצר יותר בסקסו. (ת'אמת, אפשר לבדוק את זה אחד מול אחד...)

אם כבר - על כמה אתה ב-100?

בנוגע לתרגום - שיחפש בעצמו :wink:

לירון - הוולקן מעולם לא נחשבה כאמת מידה בתחומה. שאר המכוניות כן, ולכן הן שם. ה-205 בעלת מעמד קלאסי. ה-306 וה-106 (או סקסו) נחשבות ליורשות שלה, הקליאו ספורט נחשבת כיום להוט האצ' הטובה ביותר, המיני קוצרת שבחים בנושא השלדה בעולם, והקוראדו - נו, זה מוסבר בכתבה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הוולקן חסרה לי מאוד במבחן הגדול ב"אוטו" האחרון, ואני חושב שבתור מכלול היא מאפילה גם על ה-205.

לי היו חסרים הרבה מאוד דברים במבחן הזה, רובם לא קשורים במכוניות אלה דווקא ליכולת כתיבה מרעננת, אבל זה נושא לת'רד אחר.

פורסם

רוני צודק .

הוולקן לדעתי היא כמו 306 XSI שגם היא לא ראויה להיכנס....

אחלה מכוניות אבל חסר להם פלפל . ( או מנוע שקצת חי )

יאשה , שלא קולט למה לא הכניסו MI ל 205 בייצור סידרתי , למה ?????????

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לי היו חסרים הרבה מאוד דברים במבחן הזה, רובם לא קשורים במכוניות אלה דווקא ליכולת כתיבה מרעננת, אבל זה נושא לת'רד אחר.

:mm_yeah: אגב שימוש מרובה במילים אנגליות, שלי אישית הפריע.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
סתם זבל המוני הVTS והGTI, לכל עולל יש שם GTI,

על כל שש VTS שיש באנגליה יש GTI אחת,

על כל עשר GTI שיש באנגליה יש רק ראלי אחת.

חמש מאות 106 ראלי בכל אנגלייה ליתר דיוק - הפיז'ו הסדרתית בייצור הכי מוגבל שיצא שם.

RESPECT!

מכרו 6000 ראלי MK2 בבריטניה בלבד.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
סתם זבל המוני הVTS והGTI, לכל עולל יש שם GTI,

על כל שש VTS שיש באנגליה יש GTI אחת,

על כל עשר GTI שיש באנגליה יש רק ראלי אחת.

חמש מאות 106 ראלי בכל אנגלייה ליתר דיוק - הפיז'ו הסדרתית בייצור הכי מוגבל שיצא שם.

RESPECT!

מכרו 6000 ראלי MK2 בבריטניה בלבד.

לא רק שלא נמכרו 6000 ראלי MK2 בבריטניה, כמעט ולא מכרו אפילו ראלי אחת...

זאת מאחר והדגם לא יועד לייצור עם הגה ימני.

לאחר לחץ צרכני בריטי הסכימה חברת פיז'ו לייצר 500 דגמים בלבד.

השיווק נמשך רק מאוקטובר 97 ועד לינואר 99 - שנה אחת בלבד ובו נמכרו כל הרכבים, 500 במספר.

" Originally Peugeot never intended to release the Series 2 model in the UK, although after pressure from the UK consumer market approximately 500 right hand drive models were imported from France. It was launched in the UK at the London Motor Show in October 1997. From that time onwards, it was officially sold for only one year by Peugeot dealers up until the end of 1998 with the last S2 RALLYE being registered in January 1999. "

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אז אולי היה רשום בעיתון שקראתי בזמנו על הMK1 ואני מתבלבל... :?

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

גם לא - יש בערך 1000 שכאלה שם.

6000 XSI (כשה1600 מהווה בערך 15% מאלה והשאר 1400),

וכמעט 5500 (!) מדגם הGTI - בקיצור סתם רכב המוני! :D

It instantly became the most exclusive performance 106 model ever launched by Peugeot in the UK, as there are 1081 S1 RALLYE'S, 5201 XSi 1400cc, 796 XSi 1600cc and 5468 GTi models registered (DVLA 2002).

הנתונים מאתר http://www.106rallye.co.uk

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

המבחן, בבקשה !

ודר"א, יש גם אחד שמעמת ראלי עם VTR , שרייד GTI פונטו ספורטינג.

אם כל ילדי הראלי בפורום יהיו ילדים טובים, אני יעלה גם את זה .

פורסם

אוקיי, בנוגע ליחסי ההעברה בגיר. תשובה סופית: (לקח לי שעה למצוא את זה, סאמק)

ל-106GTI ולסקסו VTS אותו גיר מלבד יחס ההעברה הסופי אשר הוא 4.28 בסקסו ו-3.94 ב-106. כלומר בסקסו הגיר קצר יותר - יותר כוח בכל הילוך. לדעתי זהו דווקא יתרון ולא חיסרון, במיוחד במכונית שחיה רק בסל"ד גבוה...

בנוגע למבחן של שלומי - אחלה מבחן, ניכר כי ה-106 והסקסו חיסלו את המתחרות, כאשר ה-106 מנצחת בגלל שהיא יותר נשלטת על הגבול ונראית יותר טוב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אוקיי, בנוגע ליחסי ההעברה בגיר. תשובה סופית: (לקח לי שעה למצוא את זה, סאמק)

ל-106GTI ולסקסו VTS אותו גיר מלבד יחס ההעברה הסופי אשר הוא 4.28 בסקסו ו-3.94 ב-106. כלומר בסקסו הגיר קצר יותר - יותר כוח בכל הילוך. לדעתי זהו דווקא יתרון ולא חיסרון, במיוחד במכונית שחיה רק בסל"ד גבוה...

בנוגע למבחן של שלומי - אחלה מבחן, ניכר כי ה-106 והסקסו חיסלו את המתחרות, כאשר ה-106 מנצחת בגלל שהיא יותר נשלטת על הגבול ונראית יותר טוב...

רוני

אבל יחס העברה קצר גם פוגע במהירות הסופית כך שמצד שני זה חסרון :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...